- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Най-големите пичове(най-големите)Първоначално написано от electricxx
,но и в София има пичове
![]()
Събирате двете оценки от оценките за кандидатстване...Първоначално написано от electricxx
Приемрноа аз имам 5,893 и 5,304 като ги събера ми става 11,197 и попадам в графата от интервал 11,000 - 11,499![]()
егати !! 11.428 !! 0,022 не ми стигат за 11.5 - 12![]()
Хора, не сте ли се замисляли, че остават общо 3 дена с класа ви ;?Не бяха перфектния клас, но ще ми липсват. . . Ние тая събота и неделя ще ходи на екскурзия (За пореден път) във Варна
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Браво,къде ще кандидастваш ?Първоначално написано от RY
![]()
на мене чесно казано няма да ми липсват много..с малки изключенияПървоначално написано от BlackEyedPeas
да и ние ще ходим на екскурзия ама сме разделени на групички и не сме най-задружния клас..
![]()
GreenDay
Ехе,сега чета какви резултати имате... Никъде няма да влязаЕ,поне се боря за паралелка с по-малко желаещи.Късмет на всички!
Ами,май още не е излязла за София.Първоначално написано от leandra
То и ние не сме много задружен клас. Някои бяха ужасни, но въпреки всичко поне малко ще ми липсват. Дори и да имаше някои, които леко ги мразехПървоначално написано от sound0fsilence
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
а къде да чакам да излезе?Ами,май още не е излязла за София.
Лелее..хора![]()
Само за тва мисля- ще ме приемат ли, или няма ..друга мисъл нямам в главатаНаправо вече ми писна
Относно класа ми-само чакам да дойде 15-ти .. направо не мога да ги понасям (с изключения, разбира се ;д) .. Неска ми стискайте палци по География, щото ще ме изпитват
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
^Късмет
Иначе-аз нямам търпение да дойде другарската и да се разделим ;дд
Много малко хора ще ми липсват,а с повечето дори оставаме в един клас..
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
Пха. Аз само чакам другарската ми в понеделник и след това няма да имам търпение до 15-ти. Искам да се разделя възможно най-скороМного малки изключения ще ми липсват.. Пък аз и в друг град мисля да ходя ахахах
![]()
Мома съм
Просто бъди щастлив..
С моя интервал + натрупване има 131 човекаааааааааааааа! В английската съм бейбиииииииииииииииииииии ии!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(Пловдив!)
Runaway11 в коя английска ще ходиш? ;д
Just be yourself!
Аве хора в Първа ЕГ Варна, миналата година минималния бал е бил 32.04 и аз тая година имам 34 бал нали няма никакъв шанс бала да скочи с две единици, че да не вляза??![]()
![]()
Имам 5 по физика,заради триумфалния ми провал на външното..
И така..след като си видях резултатите,не знам защо,започнах пак да се чудя къде,за бога,да отида?ЕГ или ПМГ-вечната дилема..
Май пак клоня към ЕГ,но Хасково..и дори да съм там..с какъв език?
Вие какво ще учите..нуждая се от помощ...
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
ПП Гледала съм общо...момичетата са сдамо 84!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хехе,спокойно.Първоначално написано от peroto
Никакъв покой в този седми клас.Притесняваш се за изпитите,после за резултатите.Излизат резултатите,притесняваш се за класирането.
Не знаеш какво значи минимален бал като гледам.Първоначално написано от peroto
Всяка година резултатите са различни, никога не се знае.
Тия, които миналата година са имали 32,04 са влезли на последното класиране, чак накрая в гимназията, като цяла година са подавали само заявления отново и отново....
Ако искаш да влезеш още на 1 класиране, трябва повече да се постараеш от 32.
Щом имаш 34, може на първо да идеш, може и на второ.
Днеска в класа единствената тема беше само за гимназиите и точките;DD Аз колкото се опитвам да избягвам тази тема..
♥ 2PAC ♥
Браво на всички.. много добри резултати
Иначе аз ще ходя в ЕГ, в нашия град, но не знам в коя паралелка все още.......
Охх. . днес беше супер яко =D>.
Не искам да се разделям с моя клас. . всички много се обичаме и сме страшно задружни. Едно момиче днес имаше рожден ден и получихме награда от директорката, торта, купихме свещички, пуснахме си музика, пяхме, танцувахме и направо стана един голям купон
.
За жалост от моя клас има трима скъсани, но пък на другите резултати са сравнително добри, предимно 4-5 и само няколко тройки
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33