.
Отговор в тема
Страница 286 от 293 ПървиПърви ... 186236276282283284285286287288289290 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 126 до 7 150 от общо 7312
    Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от electricxx
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Еми. . не мога да разбера защо всичко става първо за Варна .
    Щото тука във Варна сме най-големите пичове
    Най-големите пичове(най-големите) ,но и в София има пичове

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от electricxx
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Сигурно нямаш програмата!

Да бургазлиите са късметлии..само 80 и няколко човека с интервал 11,000 - 12,000!
    Какво ще рече това?
    Аз имам бал 30,466..
    Ще успея ли да влезна в Езикова,където са влизали с 31 бал миналата година?Моля ви,обяснете..чеее ;/ много се притеснявам..
    Като го разглеждах стигнах до извода, че за да има 80 човека с такъв интервал, значи средния успех на града е по-малък и баловете ще са по-ниски ? нз.. така го разбирам аз..
    Събирате двете оценки от оценките за кандидатстване...

Приемрноа аз имам 5,893 и 5,304 като ги събера ми става 11,197 и попадам в графата от интервал 11,000 - 11,499

егати !! 11.428 !! 0,022 не ми стигат за 11.5 - 12

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Хора, не сте ли се замисляли, че остават общо 3 дена с класа ви ;? Не бяха перфектния клас, но ще ми липсват. . . Ние тая събота и неделя ще ходи на екскурзия (За пореден път) във Варна
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

5.786 по бел
    5.536 по мат

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от RY
    5.786 по бел
    5.536 по мат
    Браво,къде ще кандидастваш ?

Град
    Ин йор харт ;дд
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Хора, не сте ли се замисляли, че остават общо 3 дена с класа ви ;? Не бяха перфектния клас, но ще ми липсват. . . Ние тая събота и неделя ще ходи на екскурзия (За пореден път) във Варна
    на мене чесно казано няма да ми липсват много..с малки изключения да и ние ще ходим на екскурзия ама сме разделени на групички и не сме най-задружния клас..
    GreenDay

Ехе,сега чета какви резултати имате... Никъде няма да вляза Е,поне се боря за паралелка с по-малко желаещи.Късмет на всички!

Град
    София
    къде мога да видя статистиката с резултатите за София?

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от leandra
    къде мога да видя статистиката с резултатите за София?
    Ами,май още не е излязла за София.

Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от sound0fsilence
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    на мене чесно казано няма да ми липсват много..с малки изключения да и ние ще ходим на екскурзия ама сме разделени на групички и не сме най-задружния клас..
    То и ние не сме много задружен клас. Някои бяха ужасни, но въпреки всичко поне малко ще ми липсват. Дори и да имаше някои, които леко ги мразех
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    София
    Ами,май още не е излязла за София.
    а къде да чакам да излезе?

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Лелее..хора
    Само за тва мисля- ще ме приемат ли, или няма ..друга мисъл нямам в главата Направо вече ми писна Относно класа ми-само чакам да дойде 15-ти .. направо не мога да ги понасям (с изключения, разбира се ;д) .. Неска ми стискайте палци по География, щото ще ме изпитват
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    Димитровград
    ^Късмет
    Иначе-аз нямам търпение да дойде другарската и да се разделим ;дд
    Много малко хора ще ми липсват,а с повечето дори оставаме в един клас..
    "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

Пха. Аз само чакам другарската ми в понеделник и след това няма да имам търпение до 15-ти. Искам да се разделя възможно най-скоро Много малки изключения ще ми липсват.. Пък аз и в друг град мисля да ходя ахахах
    Мома съм

Просто бъди щастлив..

С моя интервал + натрупване има 131 човекаааааааааааааа! В английската съм бейбиииииииииииииииииииии ии!!!!!!!!!!! (Пловдив!)

Супер фен Аватара на magiie
    Runaway11 в коя английска ще ходиш? ;д
    Just be yourself!

Аве хора в Първа ЕГ Варна, миналата година минималния бал е бил 32.04 и аз тая година имам 34 бал нали няма никакъв шанс бала да скочи с две единици, че да не вляза??

Град
    Димитровград
    Имам 5 по физика,заради триумфалния ми провал на външното..
    И така..след като си видях резултатите,не знам защо,започнах пак да се чудя къде,за бога,да отида?ЕГ или ПМГ-вечната дилема..
    Май пак клоня към ЕГ,но Хасково..и дори да съм там..с какъв език?
    Вие какво ще учите..нуждая се от помощ...
    "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

ПП Гледала съм общо...момичетата са сдамо 84!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от peroto
    Аве хора в Първа ЕГ Варна, миналата година минималния бал е бил 32.04 и аз тая година имам 34 бал нали няма никакъв шанс бала да скочи с две единици, че да не вляза??
    Хехе,спокойно. Никакъв покой в този седми клас.Притесняваш се за изпитите,после за резултатите.Излизат резултатите,притесняваш се за класирането.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от peroto
    Не знаеш какво значи минимален бал като гледам.

Всяка година резултатите са различни, никога не се знае.

Тия, които миналата година са имали 32,04 са влезли на последното класиране, чак накрая в гимназията, като цяла година са подавали само заявления отново и отново....

Ако искаш да влезеш още на 1 класиране, трябва повече да се постараеш от 32.

Щом имаш 34, може на първо да идеш, може и на второ.

Град
    Somewhere On East =]]
    Днеска в класа единствената тема беше само за гимназиите и точките ;DD Аз колкото се опитвам да избягвам тази тема..
    ♥ 2PAC ♥

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Браво на всички.. много добри резултати

Иначе аз ще ходя в ЕГ, в нашия град, но не знам в коя паралелка все още.......

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Охх. . днес беше супер яко =D> .
    Не искам да се разделям с моя клас . . всички много се обичаме и сме страшно задружни. Едно момиче днес имаше рожден ден и получихме награда от директорката, торта, купихме свещички, пуснахме си музика, пяхме, танцувахме и направо стана един голям купон .
    За жалост от моя клас има трима скъсани , но пък на другите резултати са сравнително добри, предимно 4-5 и само няколко тройки .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си