- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
къде мога да видя статистиката за София,за да знам колко момичета има в моя интервал![]()
Мразя се !! Как може да съм толкова зле о.о имам 4,875 По БЕЛ и 4,571 по Математика о.о ... става ми бал 29,588 за Търговската![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Тъкмо се прибирам, бях на маникюр.
Сега ще пия едно ибупромче, че ме боли главица от това слънце, ще погледам малко ТВ, а през това време ще пиша домашната за частните по АЕ ( ужасТ. . вторник съм на спийкинг, а четвъртък от 9.30 тест, 4 листа двустранно - граматика, 3 листа лисънинг и 4 листа рийдинг) . Много ми се ще да изкарам А, защото тази година имам само А-, но то с тези тестове е напълно нормално
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ПП: сега си правя едно кафе и ставам, може да пиша пак към 10-11.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Охх... дърта крантаа .. катър батее![]()
Става дума за тая по География - сичко ей така си казах, а тя ми вика "Ще си помисля колко да ти пиша" .. Добре, че баща ми си е бил гадже 1 година с директорката
![]()
, таа каза, че ще говори с нея, щото иначе само тая 5-ца може да ми провали работата
![]()
![]()
Аз си взех вече служебната бележка и искам да питам от коя дата трябва да си подам документите за 1 класиране ? Тоест в справочника ми пише от 15и, но все пак да питам![]()
?
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
^
Та още една ли ще ни дават?![]()
Излязоха статистиките за област Варна в сайта на РИО-Варна.
Говоря за тази, на която ти пише оценките..дет ще кандидатстваш с неяПървоначално написано от Strength
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
тоест като извод какво трябва да кажем...?
хич не ги разбрах тия неща![]()
Леле .. никога не съм вярвала, че ще дойде деня в който с моя клас ще се разделим ... до днес не осъзнавах колко ще ми липсват ...![]()
Just Siseyy Hater's ...
Това със статистиката хич не го разбрах, ама айдеАз съм в интервала 11.00-11.499, това какво ще рече ?
ПП Сори за глупавите въпроси, но искам да знам всичко, от което мога да си правя изводи за възможността да вляза ..
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Благодаря много за подробното обяснение. А това означава ли,че имам шанс за 73-то...?
^^^^^^^^^^
От всичко това следва, че около 185 човека има пред мен .. защото сборът ми е 11.25..малко странноДано съм разбрала правилно
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
ПП..имам ли шанс за 1НЕГ?
ППП Този въпрос съм го задавала толкова пъти![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
За по-малките градове дали ще има такива чудеса (нз как се казват ;дд)?
Значи и моите шансове са реални, защото сборът ми е 11,286 ?Първоначално написано от aras97
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Та даже и по-големиПървоначално написано от RainbowGirl
Благодаря иначе !
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
За Варна няма обща статистика (БЕЛ+МАТ).. иначе моят сбор е 11,625
Ами при 11.07 ( сред първите 309 момичета в София ) имам ли шанс за 91 НЕГ .. питам само като вариант?Първоначално написано от aras97
Love is everything!
Хора, може ли някой да ми каже, ако имам сбор 11,661 на кое място съм приблизително.![]()
![]()
Мерси предварително
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Естествено, че няма. Аз ти благодаря за помощта, предполагам и другите същоПървоначално написано от aras97
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
А за момче с бал 34.178 в интервал 11.000 - 11.499 (11.0xx, та да речем, че има 190 момчета пред мене), какъв е шанса за 91 НЕГ?![]()
aras97 можеш ли да ми обясниш за БУРГАС:
http://www.rioburgas.org/ => това е сайта,има статистики(първото..) => БЕЛ и МАТ.
Оценките ми са 5,429 и 4,304. => Балът ми е 30,466.
В какъв интервал съм?Колко човека са преди мен?Какви са ми шансовете за езикова гимназия?Колко са в моя интервал?
И на мен класа страшно ще ми липсва..Понеделник ни е прощалната..:///
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()