- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Офф..писна ми по цял ден да няма какво да правяДнес излизах с едни фр, снимахме някви смешни клипчета, хилихме се по улиците и сега пак се чудя кво да правя ..Утре съм на прощапулник на детето на госпожата ми по БЕЛ (дето ходих при нея, тя ми е роднина
) )..довечера брат ми си идва с приятелката му
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега ще гледам Аламинут, ще се моткам и така![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Аламинут. . ужасТ. . мнозя го.
Охх. . аз днес стоях към час-час и половина на летището, после малко на пазар и тъкмо да тръгвам към фризьорския салон и ми звъни телефона "Трябва да затварям. Кажи кога ти е удобно да дойдеш пак"! SHIT! Ще го утрепя
. Чак във вторник!
И да ви питам извън темата: според вас да му кажа ли да ми филира косата? Дали няма да стане прекалено хвърчаща?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И аз това се чудя, искам да стане така
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7121934_n.jpg
обаче дали ще стои по същия начин на
квадратно лице? ( в смисъл, че най-отпред косата ми се накъдря и не стои права и заоблена, както е при нея, дори и като го направя с пресата стои точно надолу и ... )
Love is everything!
ехх аз днес цяяял ден се мотках на вън с една приятелка :Д беше адски забавно...времето беше гадно ама... :Д не си харесах никва рокля...но за сметка на тва видях една уууууникална чантичка една сива...ааа <3 на 15...ох още нищо не сме говорли :Х класната се появи в петък и се разправяше с оценките и имаме час с нея чааааак във вторник...явно тогава ще се разбираме :Х
иначе аз май вече реших как ще съм :Д с една червена тениска ии тениската + любимите ми дънки,едни черни пантофки \може пък маратонките ми...ще видя :Д\ ии за горнище една черно бяла риза която по-често я нося като аксесоар към тениските :Д:Д \ризата само акое хладно :Д\ ии може би ще съм с череен или червен лак :Д:Д /за да е в тон де/
ии ох бала ми е мнооого нисък / 29.840/...явно ще си остана в моето СОУ...няма как да не ме е яд ама..квото станало станло :Д
ии само един пробем имам..косата :Д:Д чудя се как да е...дали предната вечер да я сплета на плитки ии на сутринта да ми е къдрава /обожавам този ефект <3/ или да си ми е естествената? ако трябва ще пусна снмки но в понеделник Д:
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
бтв за заглавието на новата тема и мен ме радва - Бъдещи Осмокласнициа пък на 15 септември вместо нова просто ще я прекръстим на настоящи :Д:Д охх как ще ми липсва тая темичка
цяла година ...свикнах тука да си пиша...да е първтото или второто нещо което да отворя като седна на компа..цяяяяяяла година тук си изливах всичко :/
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ами то и другата година ще си пишем всичко, обаче в тема с друго заглавие ;дд
Just be yourself!
Ние сега се разбираме за другарската-разгеле !![]()
Вече си подредих желанията, ама ще ги напиша утре, че сега ме мързи
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Офф, спи ми саЕй сега след малко тръгвам на пазар ;дд
Неска трябва да уча по музиказа т'ва външно ;дд
Айде аз ставам да се оправям...
Just be yourself!
Утре ни е другарскатааааааааа ^____^
Добро утро на всички =)
Днеска ще се мотая пак,ще излизам,може и плажче..и такам..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Добро утро.. Само аз вкъщи съм станала (освен баща ми, но той отиде май на Египет на командировка![]()
) .. Днес мисля пак да пообикалям магазините, че да убия времето.
ПП. - Кали, пиши, като седнеш на компа, че да се разберем неска да излезем някъде![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Току-що се прибрах от пазара и сега ще започвам да се оправям, че в 15:00 отивам да купувам подарък, а в 17:00 съм на рожден ден ;дд
Иии после като се прибера ще уча.. макар и да не искам!!![]()
![]()
Just be yourself!
Уф, днеска как ми се излиза.. Времето е УЖАСНО![]()
Хорицааа още един ден с класа ми, защото във вторник имаме екскурзия![]()
![]()
![]()
иначе другата неделя сме на басейнче ^^
ПРЕПОРЪЧВАМ ДА ИЗГЛЕДАТЕ ТОЗИ ФИЛМ, НЕРЕАЛНО ДОБЪР - Тaken![]()
Дам, много е хубав гледал съм го на киноПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
^^^ Преди мн време го гледах..наистина е хубав![]()
Айде бе хора..къде сте по цял ден..аз само се чудя кво да правя..меска пак излизах, мотах се с Кали и така..![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
^^^ Преди мн време го гледах..наистина е хубав![]()
Айде бе хора..къде сте по цял ден..аз само се чудя кво да правя..меска пак излизах, мотах се с Кали и така..![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
ох и аз цял ден няма кво да правя..плюсках,гледах телевизия,стоях на лапотпасега слушам музика ии след малко ще се къпя :Д
ех някой ще ми помогне ли с избора за 15ти Т.Т с моето темпо никога няма да реша дали да я накъдря на плитки или да си е естествена![]()
според мен се накъдри, защото те всеки ден са те виждали с ествествена коса, а сега е време за нещо малко по-различно![]()
Ооо неска беше мн як денпърво на пазар, после за подарък ии до ся бях на рожден ден ;дд
Утре тряя да уча по музика, обаче ме мързи ;дд
Just be yourself!
Казах, че ще ви покажа сандалите.. тааа.. ето ги.
http://prikachi.com/images/531/3445531i.jpg![]()
Много си ги харесвам.
бай дъ уей.. Някой ме питаше какъв ми е новия телефон. Samsung s5560![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Оуф..аз нищо не съм си взела за 15и-нито обувки, нито дрехи..само знам как ще си направя косата - едно такова мн сладко рошавичко кокче (там леко такова тупирано ии.. ох..се тая ;д ),ама за дрехите идея си нямам.. ще трябва да поогледам магазините-все се каня да ходя, но все не става
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Емии.. и аз дрехи още не съм избрала.Ама като се знам каква съм.. няма да ги избера скоро и дрехите, и прическата.
едит: Айде бе.. само аз и Полса ли сме в тая тема.![]()
btw.. Полса, как ти е името.(все пак, ако сме в един клас.. да те позная
)
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
^^
Ан тъй..аз цял ден я премятам темата, пък никой не пишеКазвам се Поли (Полина, де.. ;д). И ти ли си за 1НЕГ ?
А дано влезем всички
![]()
Едит- твойто име как е ?![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Бях при госпожата си днес и решихме как да подредим желанията
1. ЕГ "Пловдив" , НЕ
2. ЕГ "Иван Вазов" , НЕ
3. ЕГ "Пловдив" , АЕ
4. ЕГ "Иван Вазов" , АЕ
5. ЕГ "Иван Вазов" , Ис.Е
![]()
![]()
![]()
![]()
99 % сигурна, че ще ме приемат по пирво желание, но да видим!
Иначе и аз днес нищо не правих..срещнах се с приятелка, седях на компютъра, спах, гледах ТВ и така...
Аз за другарската не смятам нищо особено да правя..къси панталонки, тениска, а косата права и с лента....може и малко вафли..ама ще видим![]()