- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Лелелеееее хорааааааа![]()
![]()
![]()
Ей сега се връщам от даскало и се ядосвам на маххххххх-- 1. Преместиха ни в нова стая,защото сме наказани (момчетата провезиха едно др момче през третия етаж...а и за други нещаа )
![]()
2. Тая по история ни даде контролно без предупреждение, защото сме били много лигави ала балаа... Трябваше да пиша за религията на египтяните и Асирийската империя!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Направо ми иде на убивам...надявам се на 5-ца, но няма да ме огрее .... напрао не знам к'во да правя...тая па по биология неще да ме изпита, ама аз ще я подлудя, обещавам
![]()
Айдее со здраве, мацки..
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Хора,честито за шестиците!При мен неска контролната мина супер.
Задачите бяха 15 от тестовете в сборника.Вашите госпожи имат ли навика да дават на контролната някакви задачи,които са ги дали за упражнение?
В сряда ни ги връщат (щото вторник нямаме математика) и почваме уравненията.За утре май по нямам нищо да пиша..Ааа,ще правим контролна по английски за трите форми на глаголите.
Айде,lov u!![]()
![]()
еха,блазе виПървоначално написано от RY
то така,мега лесното ще си изкарвате оценките,екстра :Р Успех,дано е 6-ца.
та,наща ги дава..и аз не я знам откъде,дава някои решени,от учебника(накрая има урок УПРАЖНЕНИЕ,ама никога не го праим) и от там някои,и другите от нейни си сборници,което е шит-а в цялата работа.
Ся видях,че си питала за геометричните задачи.Гадното,че теоремите са 4-5-6 примерно,а има 100 вида задачи.Първоначално написано от awesomesheepy
Ама не са толкова трудни.
![]()
а-а-а-а знаете ли, че имам 6 по химияяяяя![]()
![]()
![]()
Ние по математика днес взехме ЪГЛИ С ВЗАИМНО УСПОРЕДНИ РАМЕНЕ и ТРИЪГЪЛНИК ... лесен е урока само че ни даде 15 задачи за домашна... имам 6 по физика
и 4 +
на преразказа по БЕЛ
но госпожата каза, че ще ми я пише в ЗИП-а
.. за утре освен 15 задачи по математика имам да уча по литература ( 2 въпроса ) и по история
имам 6 по литературааа![]()
![]()
![]()
![]()
Аз имам 3 по Физика![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
MegiBoOm бравооомен химията ми е ....ужас
абе въобще браво на всички за оценките
а тези който имат ниски споко има време до края на срока ще ги оправите![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Нищо, ще я оправиш!Първоначално написано от SiSi7yYy
![]()
![]()
хора,настроени ли сте вече коледно ?
направо като видя некви реклами,и като си помисля,че сряда е 1-ви декември..ми става ГОТ.
![]()
kik7 честито за физиката.
MegiBoOm честито за химията.
: )
да .. само дето ваканцията ни е мега кратка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да..което е мега кофти..Първоначално написано от kik7
;/
апък,бургазлийци май говориха с кмета,той се нави,пращаха някво писмо а-у..
ще видим кво ще стане .
дано да е до 10-ти,че с тия яки протести,кой знае кво ще му хрумне на Сергей къв бил..Игнатов..
Мдааа,има си Коледно настроение вече. ^.^
Ама първо преди това трябва да минат класнииии и контролнииии.![]()
Утре или вдругиден ще правим контролна по английски.В петък имаме тест по география и контролна по български за изреченията.На 9ти пък класна по литература,а по математика май е а 20ти.
+ май че и по биология ще правим
Вие декември имате ли много контролни?
Ваканциятааа....![]()
![]()
ами за декември знам само че на 2-ри ще имаме тест по АЕ и по математика нз кога ;d
ами,ние контролни..Първоначално написано от RY
за класните - никой нищо не ни е говорил,нито уточнил дати
четвъртък-ще правим по английски,на неправилните глаголи
сряда-български,на изреченията
и може би другата седмица цялостен тест на Немили-недраги,понеже ще свършваме повестта.
за сега това..друго не са казали![]()
вие за Коледа ще правите ли нещо с класа си ??
Ами ние четвъртък правим контролно по математика на ъглите + сбор на ъгли в триъгълник, 9 декември имаме контролно по Физика, а на 15 или 16 декември - класно по математика. За класното по БЕЛ не знам кога е класното. За Коледа ще ходим на дискотека. А, и имам 6 по Литература.![]()
ние сигурно ще сме на дискотека
утре ще говорим в час на класа
иначе,sasec браво :] много хубави оценки имаш
п.п.малко да се заредим с коледно настроение ^^
http://vbox7.com/play:80a1a9e9
поздрав !
^Мерси.Абе хора, вие притеснявате ли се другата година в какъв клас ще попаднете? Дали ще има хора, с които ще си паснете, или няма да успеете да се сприятелите с никого? Защото аз понякога имам леки упасения, че няма да си харесам новия клас„
Някой може ли да ми каже защо Вазов в 5 глава събира Бръчков и Странджата ??
И аз се притеснявам дали ще ми допадне новия клас .. много съм срамежлива и ако не се падна с някой от сегашния ми клас не знам какво ще правя ...Първоначално написано от sasec
http://download.pomagalo.com/296898/...ta/?search=670Първоначално написано от kik7
ако ще ти помогне - последния абзац
ами,попринцип,младият Бръчков избира да остане при Странджата до последния му миг на тази земя,той е единствения който не отива нанякъде(така правят останалите-попчето,хаджият,македонски )
и понеже Бръчков проявява голямо страхопочитание към стария хъш,решава да е до него и ''да му затвори очите'' . > това от мен
Когато един ден Странджата събира сили, за да благодари на Бръчков, че не го е изоставил да умре сам в чуждата страна, този чисто човешки жест на искрена благодарност той завършва с дълбоката въздишка:”О, отечество!...” .Тя издава,че над личната му болка от безславната смърт отвъд Дунава е патриотичното му чувство,неудовлетвореност а,че си отива от света,без да е дарил отечеството с личната си себежертва в борбата за свобода.Тази извисеност на мислите му го характеризира като истински герой.
Авторовото възхищение от такъв висш патриотизъм се вписва в искрените поетически обобщения на Бръчков”...твоето име ще остане славно.Ти си един герой”,”България няма да забрави своите храбри синове”.
Чрез тази обвързаност между двамата герои Вазов внушава идеята си за приемственост между поколенията.
разни извадки.
дано съм помогнала![]()
и аз такаПървоначално написано от sasec
и дано си допаднем,че..
:х
е,първите дни ще е сложно,няма как.