.
Отговор в тема
Страница 290 от 293 ПървиПърви ... 190240280286287288289290291292293 ПоследнаПърви
Резултати от 7 226 до 7 250 от общо 7312
    Супер фен Аватара на magiie
    Runaway11 едно момиче от класа ще ходи в ЕГ"Иван Вазов" Пловдив с АЕ ;дд
    Just be yourself!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Аз пък в събота си накупих толкова много неща .
    Една страхотна рокля от New Yorker, къси панталонки+тениска+двоен топ от talLy Weijl, черна рокля+още едни къси панталонки+дълъг панталон+синя тениска от Calliope и една риза от Mango .
    Имаше доста намаления и не похарчих кой знае колко , обаче съм си харесала една хипер якаа тениска-туника с ръкав до лакътя, долу тясна, а горе широка, но майка ми не иска да ми я купи . Аз пък на 15-ти сама ще си я купя! Бабите като ми дадат кинти, ще отскокна до магазина .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от polssa
    ^^
    Ан тъй..аз цял ден я премятам темата, пък никой не пише Казвам се Поли (Полина, де.. ;д). И ти ли си за 1НЕГ ? А дано влезем всички
    Едит- твойто име как е ?
    Казвам се Деница (Дени) и .. да, и аз съм за 1НЕГ.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ох аз сега се изкъпах ии сега гледам телевииизия скоро смятам да лягам ;Д утре или ще стана рано за да чета /Без Дом на Хектор Мало- за 2-3 дена прочетох над 250 стр.-ункална книга/ или ще се наспя до къъм 10-11 и после на даскало :Д половината клас са на екскурзия :Д е добре де 7 човека :Д:Д най-вероятно ще сме сборен клас ии ще е забавно хД дано имаме 2-3 часа ии смятам да си нося само химклакла :Д
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

здраствуйте ! (ох как мразя руския и как ми се е забил в тиквата тия дни, просто не е истина ;ддд) на 15ти ще съм с розовата рокличка (доверявам ви се) със сандалки (черни и ниски) и ще си накъдря косата, ама много се дразня, защото ще ходим на басейн, а аз преди това 1 час ще се мъза да си направя косата ПОВЕЧЕ ОТ ПЕРФЕКТНА и за кво ? за 3 минути докато ни дадат бележниците .... както и да е, ще се къдря ! ;дд още не съм си намерила водоустойчива спирала .. да ми препоръчате някоя ??
    П.С. : само аз ли не нося токчета, платформи и т.н. ?

vannes не си единствена аз си обичам маратонките,кецовеете и етс. ^_____^ токчетата някак ме дразнят -.- всмисъл зависи от самия ток де ама... просто не нося
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

а аз не съм носила досега де, иначе им се кефя ;ддд но трябва да са спец за тоалет, защото иначе е някак смешно 13 (или 14, не знам за вас, ама аз съм си на 13 ;д), таа 13 годишна пикличка да ми се разхожда по улиците с токчета .. абе не знам . зависи на някои им отиват ...

Аз на 15-ти мисля да съм със синя рокличка, сини сандали.. права коса и бяла лента.. но ако е дъждовно.. ще съм с дънки.. няква ярка тениска /туника ии кецки.. но за косата .. хехх не ми се мисли..

хайде аз ставам, че ми е некво супер скучно, пък и едно момиче ме дразни много ;ддддддд

абе не и се връзвай :д
    аз пък съм родена '98 година ии просто съм тръгнала по-рано на училище и тая година навърших 13

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    По принцип и на мен ми е смешно като видя някоя на 13/14 с 10 см ток. Иначе аз не нося, обаче адски много се кефя на обувки на токове.
    Ама си купих тия платформи за 15ти (и за лятото де ), защото се ходи лесно на тях, а и не са чак толкова високи, колкото изглеждат на снимката.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    И аз не нося токове..Има уникални модели,но не е моята обувка това.
    Аз съм заклета фенка на кецове..И това е.Трябва ми ниска обувка.XD
    Иначе,за прощалната(КОЯТО Е ДНЕЕЕС) имам едни високи :/ направо не знам как ще се придвижвам/телепортирам/танцувам..Ще видим..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

^ искам, искам, искам, искам да ги видяя ... хайде снимай ги ! ;дд
    П.С. : Good morning suns

Добро утро ! Времето при нас е малко гадничко >.<. Страхотно е да нямаш какво да правиш и само да си губиш времето по цял ден/сутрин преди дск/вечер след дск .
    За 15 и аз нямам нищо освен едни обувки на ток,черни, много яки. То и време не остана. Нищо, ще измисля нещо .
    Ние сме сигурно най - неразбиращия се клас и няма да имаме прощална. Поне засега нищо не сме се уговаряли. Аз не си харесвам класа,даже изобщо, така че не е голяма загуба.

случайно някой да знае къде мога да намеря минималните балове на училищата за тази година в Пловдив ... понеже много искам да разбера дали имам шанс да влезна в Руската

^ точно и аз сега търся тазгодишните балове и скалата за оценяване, ама баловете ми трябват за софия ....

Ще ходя да ме изпитват по Математика за 6.
    Искам.Трябва ми:/
    Пожелайте успех..

Хич не се чувствам сигурна,но каквото направя)
    нищо не губя..

Дано ми пишееее!Дано!Дано!Дано!

късмет, супер много ти стискам палци !

охх аз малко се успах сега ще послушам малко музика,ще почета ии излизам за даскало към 1 -1 и нещо :Д

*Силв,успех дано ти пише 6!!!

Град
    Карлово <33
    Ммм. . аз съм Пламена, мисля, че става ясно от ника как ми казват, но все пак: Пама, Плами, Пам и мразя да ми казват Пами, само на едно момче от моя клас съм разрешила да ми казва така ( ухх. . на кака сладура ).

Нашата клас е невероятно тъпа. Как ли не ни въртя, как ли8 не ни лъга и накрая заяви, че няма да ни води на хижа! Еми ОК , нямаш проблем . Ние се разбрахме да ходим на вилата на едно момче от нашия клас ( има си басейн, голяма градина и барбекю ) . Имаме към 200 кинта за подарък, ама ще похарчим някъде половината, а с другите ще купим нещо за вилата ( скаричка, салатки, количка, биричка и т.н. )
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Карлово <33
    P.S: класната каза, че имам пълна шестица . Иейй

Оставям математиката на страна =) Мина.Мисля,че добре се справих,само един пример не реших..Надявам се,че ще ми пише 6 ! (sunnnn)

Иначе,остават 5 часа до прощалната ни!Много се вълнувам и нямам търпение..
    Направих си тоалета,всичко..
    Мисля да сложа една спирала(понеже не нося никакъв грим)
    не знам как ще ходя на такъв висок ток,но..ще се опитвам :///
    И така.
    ^_____^

Ще качвам снимки после.

Град
    Карлово <33
    Аз точно, затова не си взимам обувки с ток! Пък ако щях да си взимам, може би месец преди това щях да ги купя и нон-стоп щях из нас да се разкарвам .
    Аз сега си тегля едни игри, от ония куестчетата , после може да направя молко упражнения, от тези на Кармен Електра, към 3 ще изляза и после ще играя карти с моите приятелки .

ПИСА МИ 6 ! ПИСА МИ 6 ! ДАДААДААДАДАД
    НЕ МОГА ДА ПОВЯРВААААААААААМ
    НАЙ-ЩАСТЛИВАТА СЪМ !

балът ми става 31,466.
    И мога да влезнааааааааа в английска

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ПОЗДРАВЛЕНИЯ! ТИ СИ ГО ЗАСЛУЖИ, ОБАЧЕ!

Правила за публикуване