- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Runaway11 едно момиче от класа ще ходи в ЕГ"Иван Вазов" Пловдив с АЕ ;дд
Just be yourself!
Аз пък в събота си накупих толкова много неща.
Една страхотна рокля от New Yorker, къси панталонки+тениска+двоен топ от talLy Weijl, черна рокля+още едни къси панталонки+дълъг панталон+синя тениска от Calliope и една риза от Mango.
Имаше доста намаления и не похарчих кой знае колко, обаче съм си харесала една хипер якаа тениска-туника с ръкав до лакътя, долу тясна, а горе широка, но майка ми не иска да ми я купи
. Аз пък на 15-ти сама ще си я купя! Бабите като ми дадат кинти, ще отскокна до магазина
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Казвам се Деница (Дени) и .. да, и аз съм за 1НЕГ.Първоначално написано от polssa
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
ох аз сега се изкъпах ии сега гледам телевииизияскоро смятам да лягам ;Д утре или ще стана рано за да чета /Без Дом на Хектор Мало- за 2-3 дена прочетох над 250 стр.-ункална книга/ или ще се наспя до къъм 10-11 и после на даскало :Д половината клас са на екскурзия :Д е добре де 7 човека :Д:Д най-вероятно ще сме сборен клас ии ще е забавно хД дано имаме 2-3 часа ии смятам да си нося само химклакла :Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
здраствуйте ! (ох как мразя руския и как ми се е забил в тиквата тия дни, просто не е истина ;ддд) на 15ти ще съм с розовата рокличка (доверявам ви се) със сандалки (черни и ниски) и ще си накъдря косата, ама много се дразня, защото ще ходим на басейн, а аз преди това 1 час ще се мъза да си направя косата ПОВЕЧЕ ОТ ПЕРФЕКТНА и за кво ? за 3 минути докато ни дадат бележниците .... както и да е, ще се къдря ! ;дд още не съм си намерила водоустойчива спирала .. да ми препоръчате някоя ??
П.С. : само аз ли не нося токчета, платформи и т.н. ?
vannes не си единственааз си обичам маратонките,кецовеете и етс. ^_____^ токчетата някак ме дразнят -.- всмисъл зависи от самия ток де ама...
просто не нося
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
а аз не съм носила досега де, иначе им се кефя ;ддд но трябва да са спец за тоалет, защото иначе е някак смешно 13 (или 14, не знам за вас, ама аз съм си на 13 ;д), таа 13 годишна пикличка да ми се разхожда по улиците с токчета .. абе не знам . зависи на някои им отиват ...
Аз на 15-ти мисля да съм със синя рокличка, сини сандали.. права коса и бяла лента.. но ако е дъждовно.. ще съм с дънки.. няква ярка тениска /туника ии кецки.. но за косата .. хехх не ми се мисли..![]()
![]()
хайде аз ставам, че ми е некво супер скучно, пък и едно момиче ме дразни много ;ддддддд
абе не и се връзвай :д
аз пък съм родена '98 година ии просто съм тръгнала по-рано на училище и тая година навърших 13![]()
По принцип и на мен ми е смешно като видя някоя на 13/14 с 10 см ток. Иначе аз не нося, обаче адски много се кефя на обувки на токове.![]()
Ама си купих тия платформи за 15ти (и за лятото де), защото се ходи лесно на тях, а и не са чак толкова високи, колкото изглеждат на снимката.
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
И аз не нося токове..Има уникални модели,но не е моята обувка това.
Аз съм заклета фенка на кецове..И това е.Трябва ми ниска обувка.XD
Иначе,за прощалната(КОЯТО Е ДНЕЕЕС) имам едни високи :/ направо не знам как ще се придвижвам/телепортирам/танцувам..Ще видим..
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
^ искам, искам, искам, искам да ги видяя ... хайде снимай ги ! ;дд
П.С. : Good morning suns![]()
Добро утро! Времето при нас е малко гадничко >.<. Страхотно е да нямаш какво да правиш и само да си губиш времето по цял ден/сутрин преди дск/вечер след дск
.
За 15 и аз нямам нищо освен едни обувки на ток,черни, много яки. То и време не остана. Нищо, ще измисля нещо.
Ние сме сигурно най - неразбиращия се клас и няма да имаме прощална. Поне засега нищо не сме се уговаряли. Аз не си харесвам класа,даже изобщо, така че не е голяма загуба.
случайно някой да знае къде мога да намеря минималните балове на училищата за тази година в Пловдив ... понеже много искам да разбера дали имам шанс да влезна в Руската![]()
^ точно и аз сега търся тазгодишните балове и скалата за оценяване, ама баловете ми трябват за софия ....
Ще ходя да ме изпитват по Математика за 6.
Искам.Трябва ми:/
Пожелайте успех..
Хич не се чувствам сигурна,но каквото направя)
нищо не губя..![]()
Дано ми пишееее!Дано!Дано!Дано!
късмет, супер много ти стискам палци !![]()
охх аз малко се успах![]()
сега ще послушам малко музика,ще почета ии излизам за даскало към 1 -1 и нещо :Д
*Силв,успех дано ти пише 6!!!
Ммм. . аз съм Пламена, мисля, че става ясно от ника как ми казват, но все пак: Пама, Плами, Пам и мразя да ми казват Пами, само на едно момче от моя клас съм разрешила да ми казва така ( ухх. . на кака сладура).
Нашата клас е невероятно тъпа. Как ли не ни въртя, как ли8 не ни лъга и накрая заяви, че няма да ни води на хижа! Еми ОК, нямаш проблем
. Ние се разбрахме да ходим на вилата на едно момче от нашия клас ( има си басейн, голяма градина и барбекю )
. Имаме към 200 кинта за подарък, ама ще похарчим някъде половината, а с другите ще купим нещо за вилата ( скаричка, салатки, количка, биричка и т.н.
)
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
P.S: класната каза, че имам пълна шестица![]()
. Иейй
![]()
Оставям математиката на страна =) Мина.Мисля,че добре се справих,само един пример не реших..Надявам се,че ще ми пише 6 ! (sunnnn)
Иначе,остават 5 часа до прощалната ни!Много се вълнувам и нямам търпение..
Направих си тоалета,всичко..
Мисля да сложа една спирала(понеже не нося никакъв грим)
не знам как ще ходя на такъв висок ток,но..ще се опитвам :///
И така.
^_____^
Ще качвам снимки после.
Аз точно, затова не си взимам обувки с ток! Пък ако щях да си взимам, може би месец преди това щях да ги купя и нон-стоп щях из нас да се разкарвам.
Аз сега си тегля едни игри, от ония куестчетата, после може да направя молко упражнения, от тези на Кармен Електра, към 3 ще изляза и после ще играя карти с моите приятелки
.
ПИСА МИ 6 ! ПИСА МИ 6 ! ДАДААДААДАДАД
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВААААААААААМ
НАЙ-ЩАСТЛИВАТА СЪМ !
балът ми става 31,466.
И мога да влезнааааааааа в английска![]()
ПОЗДРАВЛЕНИЯ! ТИ СИ ГО ЗАСЛУЖИ, ОБАЧЕ!![]()