.
Отговор в тема
Страница 293 от 293 ПървиПърви ... 193243283289290291292293
Резултати от 7 301 до 7 312 от общо 7312
    Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Сиилв.. била си много хубава
    Иначе аз може би ще съм с една синя туника и с черно клинче до коленете.. и с черни сандали. :P

П.П. Хора, спешно ми трябват пожелания за класната, защото се чудя какво да напиша на картичката.
    Търсих в гугъл, обаче не намирам нищо хубаво.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ^Ох, лелее и аз имам същият проблем

Според мен щ ее хубаво да и напишеш нещо от сърце, нещо което наистина чувстваш!

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ъм да и благодариш за тва че ви дала много добри примери,била е търпелива с вас,добродушна,научила ви е на много неща,била е не само добър учител но и добър приятел? /това и хрумна :Д/
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен Аватара на magiie
    Мале нашия клас е бахти неорганизирания трябваше до сега да сме купили подарък за класния, а пък чак утре събираме пари ии почти целия клас няма да дава 'щот пак отсъстват ;дд
    Трябва да купуваме и подаръци на г-жата по БЕЛ и по Мат., ама един Бог знае киога ще стане т'ва
    Аз иначе нямам търпение до другарската
    Айде днес, който има другарска да си изкера супер!..
    Just be yourself!

Дано господина по физика да ми остави 6 за годината, за да завърша с пълно 6.
    Иначе прощални, глупости май няма да правим. Не можем да се организираме в този клас.
    Всъщност днес се уговорихме с момичетата (ние сми само 9) да отидем не ресторант и след това може би на кино. Ноо все пак няма да сме целия клас ии
    Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Сигурно съм единствената, която на 14ти вечерта не знае какво да облече на последния учебен ден - утре.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от ferit0
    Дано господина по физика да ми остави 6 за годината, за да завърша с пълно 6.
    Иначе прощални, глупости май няма да правим. Не можем да се организираме в този клас.
    Всъщност днес се уговорихме с момичетата (ние сми само 9) да отидем не ресторант и след това може би на кино. Ноо все пак няма да сме целия клас ии
    Нещо подобно е и при нас. Само където ще сме само най-близките, 'щот останалите естественно ще са си с техните компании. Иначе ние утре ще подаряваме ОГРОМЕН букет и сребърна огърлица + голяма снимка на целия клас. Че и утре ще си караме часове (Ама то сигурно пак ще си говорим само) и в 11 часа ще ни дават грамоти. Класа си измислихме да направим така - Да раздадем на всеки един лист с имената на всички от класа и до тяхното име пишете някакъв прякор. Примерно спортистката, веселячката, певицата, с най-добра прическа и така нататък. Утре пред даскалото ще ни е прощалното. Все още не мога да го приема Че и на 16 пак трябва да ходя
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

Ох нямам търпение да се направи следващата тема за настоящи седмокласници,,най - накрая и аз да мога да се включа <3 ... а на всички които сега кандидатстват им пожелавам да влезнат там където най-много искат !
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

В триъгълник ABC ъгъл бета е равен на ъгъл алфа + ъгъл гама. Ъглополовящите на два от вътрешните ъгли на триъгълника се пресичат в точка О. Разстоянието от точка О до страната AB е 2 см и AC е равна на 13 см. Намерете:
    а) Периметъра на триъгълник ABC
    б) Лицето на триъгълник ABC
    в) S на триъгълник AOC към то S на триъгълник ABC
    Трябва ми спешно за утре побързайте моля!!!! Благодаря предварително!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си