- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
И аз ще съм 7 клас.и аз съм се панирала нещо.Особенно за математиката...В тоя предмет съм най-зле
имах 4 за годината в 6 клас.Още нищо не съм купувала...аз почвам от 10ти
мисля да накупя химикалки,моливи ... трябва да си взимам и някви обувки,дънки абе въобще доста неща
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Къде мислиш да кандидатстваш?Аз също съм от Пловдив и много се чудя...Първоначално написано от Runaway11
![]()
Еми искам в езикова с немски или английски затова трябва да си стегна дупето![]()
ПП Баща ми днес мина през учителя по математика и след 15 почвам да ходя и там![]()
Вие ще ходите ли въобще на уроци?
Аз няма да ходя, само мързелите ходят по уроци!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Нищо лично,но много тъпо разсъждаваш..Къде го пише това ? Откъде накъде мързелите ходят на уроци ? Има хора,които не разбират нещата по БЕЛ или Математика..Първоначално написано от BlackEyedPeas
И по-добре е да отидат,за да научат нещата и да ги използват..
А и ако наистина искате да влезете някъде - трябва наистина да се трудите..В седми клас ще ви е доста натоварено с тестове,пробни изпити,частни уроци и т.н. - затова ще трябва да разпределите добре времето си - за да имате време и за забавления..
Моя съвет е: Главно да слушате в час..По БЕЛ да се упражнявате върху трансформиращите преразкази и съчиненията-разсъждения..И да научите видовете сложни изречения добре,че те много объркват хората...
По Математика - Учете теоремите..Решавайте доста задачи,за да ги усвоите добре..Та тестове,уроци и т.н.,и ще се справите отлично..
И наистина не се притеснявайте или поне не се паникьосвайте толкова много,че ще "оклепате" работата..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Хмм....това прозвуча обидно или само на мен така ми се струва...Не съм мързеливка..напротив имам голямо желание да уча (надявам се да не се изпари) И тези уроци помагат много особено с такива учители като нашите и да слушаш и да не слушаш в час все таяНие уж сме на 1 място в града като училище но за 3-4 часа на седмица и 20 човека повечето от които са някакви пълни идиоти как мислиш че ще си научим. Пък и това че ходиш на частни уроци не значи че ще знаеш или че ще е като почивка..напротив по-трудно е!
Боже тряббва да се науча да не пиша постоянно някакви романи!![]()
Офф бе, как няма да ходите на уроци..
Тук не става дума само дали си пишеш домашното редовно, слушаш в часа и разбираш материала, на уроците4 примерно по Бг частната учителка ми даваше за домашна всеки път по 2-3 теста от всяка книжка, а общо книжките бяха 10 (ама аз постепенно си ги купувах,де) за разлика в даскало - ми направете това и това упражнение.На всичкото отгоре госпожата ми по БГ (в даскало), когато правехме преразкази (трансформиращ в мин. вр.) ми поправяше някои от глаголите в сегашно о.О
Еми, е за това се ходи, щото ако всеки успяваше от даскало ссамо като учи да влиза в яки гимназии, нямаше да има уроци и курсове.
И все пак това беше пример от личен опит, при вас сигурно ще е различно, ама тук както казах става дума за подготовка за важен изпит, не просто да завършиш годината и да направиш някакъв си тест.
Ама както си решите, успех ви седмокласници ..![]()
![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Не съм искала да обидя никой, може би погрешно сте ме разбрали. Имах предвид, че на уроците само ти взимат парите, пък на нищо не те учат. Даже от нащо даскало, тези, 'дет не ходеха на уроци влезнаха в по-елитни гимназии, отколкото тези, които ходеха.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Хах, Вие си изкарахте учителките няк'ви много тъпи, бе! На нищо не Ви учели, не, че не Ви учат, просто Вие не искате да разберете! Нашите даскали съвсем добре си дават уроците, не знам как е при Вас, но Вие ги изкарахте, че на нищо не Ви учат!
♥ 2PAC ♥
уроците дават по принцип малко бонус психологична нагласа
боли ме окото тука вече, всеки пише с някъв цвят![]()
Стига пък и вие с това "Не може без уроци"!
Написал съм най-много 60 допълнителни задачи вкъщи и съм направил общо 10 допълнителни преразказа. Само си пишех домашните и си въртях капата цяла година. Приеха ме във 2 АЕГ в София![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Ей като заговорихте за частни уроци ..![]()
Искам да помоля някой ако е доволен от частни уроци по математика където и да е в София да ми препоръча някоя школа/учител.
Защото аз съм зле по математика,и наистина тази година трябва и се надявам да се запиша някъде.мерси предварително
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
аз също ще бъда 7- ми клас тая година не съм купувала тетрадки още ще чакам учителите да кажат какви искат .. иначе малко се притеснявам, но като чета мненията на осмокласниците малко се успокоявам но не знам ще видим. А колкото до книгите тва лято беше мн шантаво и не ми остана мн време да чета чела съм само " до чикаго и назад" и не знам. С риск да повторя някой преди мен вие колко книги прочетохте, че ..
Цоп в темата. Бъдеща седмокласничка от София
Имам чанта, несесер , химикалки , моливи и чертожни инструменти .
Още не съм си купила тетрадки . Чакам учителите да си кажат изискванията .
Love is everything!
здравей аз като един екс седмокласник да си кажа мнението....Първоначално написано от RedJeans
ходих на уроци по бж през цялата година..но ат полза нямаще щото госпожата взе беше болна иначе беше по 18 лв за 1:30мин.,но слава богу изкарах отличен...по мат ходих само последния 1 месец и изкарах мн.добра аценка като се има на впредвич чи з нищо не разбирам от математика,но и там ксе справих
![]()
^аз лично не бих те посъветвала в 3та...но аз учих в същата сграда 3 години и 3та и под всякаква критика.....а ти от кое училище си?
а и схокойно за ицпита...без супер лесен....УСПЕХ
Аз бях 7 клас тази година и ходих на уроци във "Веди" . То е школа, бяхме около 8-9 човека в клас, но мога да ти кажа, че по-добра подготовка няма ! Учителите са адски добри, за всяка задача ти помагат и проверяват отделно. Аз бях зле по математика, смисъл изкарвах добри оценки, но имах много пропуски.. след курсовете заобичах математикатаПървоначално написано от LaChupacabra
така че всички пари за "Веди" си заслужават + че ти дават сборници, свитъци, задачи, пробни изпити, справочници и какво ли още не. Но задължително тръгни от началото на годината, защото ще ти бъде по-лесно :] Хайде успех на изпитите и спокойно
![]()
Първоначално написано от d3n17yy
Аз лично ги прочетох всички прозведения защото нямам желание да ги чета през учебната година![]()
сестрата ходеше, но много от нейния клас не ходеха и пак майна ги приехасамо дет се тормози цяла година и се притеснява
Runaway11, и да ги прочетеш, и да не ги прочетеш, ще ти се налага да ги препрочиташ много пъти след това .
Аз лично искам да посещавам някой курс, но според мен в пъти по-добре е учител . Може да седите на 1 задача цял час, но поне ще знаеш, че са ти отделили време, вниманието на учителя е насочено към теб и можеш когато искаш да питаш за неразбраното [в курсовете едва ли не "проваляш" работата, защото само ти от 11 човека не го разбираш, другите пуфкат и тнт]
Love is everything!
dechkou, признай си веднага кой клас си била! Щото май те познавам![]()
Сори за спама, преповървам ВЕктор за уроци, който е от Варна :P
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
+++++++++++++++Първоначално написано от SladkaZagadka
Тук половината от писалите са осмокласници беAnyway, тази година ще ходя на курсове в школа "Веди" по български и математика, още миналата година почнах да ходя там. Виждам ползата от курсовете, защото на занятията хем преговарям това, което сме взели вече в училище и допълвам ако имам пропуски, хем дават повече задачи и упражнения, което дава един допълнителен трнинг
. Малко ми е кофти все пак, защото първото занятие е на 9 септ. и от там следват още 2 пъти на 10 и 11 да отида, така че си е направо все едно съм почнала училище. Иначе за приготовленията все още не съм си взела нищо; трябва да купя (всъщност наще да ми купят
) чанта, тетрадки, чертожни материали и куп други неща. Надявам се да се справя отлично през учебната година и на изпитите, защото искам да кандидатствам в 1 Немска Езикова гимназия в София, както и във втора и трета, които си се водят елитни училища. Иначе, седмокласниците от София, решили ли сте къде ще кандидатствате и как ще се подготвяте?
Първоначално написано от ameli
еее ameli тайна...нека поне една магия остане забулена![]()
аз пък препоръчвам Алфа има много добри преподаватели,които наистина им пука за теб и след това продължават да се инт за твоето развитие по предмета им,но почнете от начало защото иначе ще ви е ужасно трудно...
Бе винаги съм се чудила каква е разликата между школа и учител(сори за тъпите въпроси
)
galet0 с дъх на канела е страхотна книга![]()
присъединявам се и аз ще бъда седми клас.