- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Хах .. за съжаление съм далеч от мисли за Коледа . При нас първият срок свършва на 23ти декември и сега са ни всичките класни и контролни. Освен това нямам и представа къде да предложа да празнуваме Коледа, например в дискотека или ресторантче, да отидем някъде целия клас, естествено с класната и така . Нямам никаква идея, затова моля ви помагайте
Трябва аз да поема инициативата, ако очаквам от другите нищо няма да направим . А не е особено гениално да седим около 350 минути в даскало без нищоо да правим и само да се гледаме в ушите
. Така че който може да се отзовава с предложения
. Между другото, вие ще си подарявате ли подаръци? Иска ми се да избера нещо за едни доста близки приятели [момчета], но уви не знам какво - тематично ли да бъде или пък нещо, което биха използвали наистина . [момиче съм . ]
Love is everything!
ние си подаряваме подаръци .. значи написваме всички номера на малки листчета и всеки тегли по 1 ... празнуваме си в стаята много "яко" .. така вече 2 годиникласната никъде не иска да ни води
![]()
все пак утре в часа на класа ще говорим с нея и дано да я навием
![]()
Ние направихме номера с листчетата днесПървоначално написано от kik7
. Дано да отидем някъде, но да има и раздвижване ... танци - манци и др
![]()
Love is everything!
много ми харесва песнта! :] Охх обожавам Коледа!Цялото настроение,снега,елхата,ук асите по магазините и къде ли още не,мисълта за Дядо Коледа и елените...![]()
![]()
![]()
За тая година не знам още не сме уточнили но от 5 клас насам на около 20 винаги сме ходили на Витоша.Всмисъл качваме се на лифта ,после на Алеко и там има писти кво ли не и е много забавно.Ии винаги си разменяме подаръци - няма как тая година да пропуснем
![]()
Аз два часа решавах задачи по математика...мисля че схванах нещо ама ще видим в четъртък на теста.И по биология учих![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
А пък при нас е малко по различно: класната примерно си почва от 1 номер и за всяко момиче примерно пише някой женски анимационен герой -Мини Маус,Жената Котка,Мардж от The Simpsons,Снежанка.[Аз бях червената шапчица миналата година]![]()
и за момчетата мъжки герой ии минава през всеки и всеки си тегли име...и то само подсказва дали трябва да купиш подарък за момиче или за момче.
Аз получих блузка на h2o миналата година.
![]()
![]()
![]()
и аз се притеснявам за новия клас...представялала съм си как се падам в някакъв отвратителен клас и не успявам да се сприятеля с никой..или пък всички се познават и само аз съм нова примерноЩе се гръмна ако няма някой от стрария ми клас.Това което ме успокоява е,че няма да съм единствената нова.
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
в 5 клас получих плюшено меченце![]()
![]()
в 6 клас получих рибки ( с аквариум; камъчета и т.н. )![]()
Коооолееедаааа!Ние няма да си разменяме най-вероятно.
Пък и никъде може би няма да ходим. ;/
Мислих една задача по физика половин час и най-накрая я измислих.Неска ще се надявам да я реша на дъската или поне да я прочета..да видим дали ще ми пише нещо.
ПС:Аз във втори клас получих касичка-слонче,което носи късмет.![]()
Ние утре ще обсъждаме с класната за това дали ще ходиме някъде . Миналата година си разменяхме подаръци и беше мн готино . Най-вероятно и тази година ще си разменяме... Иначе и аз се притеснявам какъв ще ми е новият клас тва-онова,но да се надяваме че ще си допаднем
;д ... А съм в много добро коледно настроение,за разлика от мин.година ;д .. Нямам търпение
.. Вие какво ще си поръчвате за Коледа на ваште ?
Ии да питам вие взели ли сте си някакви сборници и такива по математика и БЕЛ ? .. А за тези които ходят на уроци--> вие ще имате ли някакви пробни изпити ? .. щото на нас ще ни дават пробен изпит някъде през декември на изученото до сега ...
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
ами аз имам 6 сборника по БЕЛи 6 по математика
![]()
имам сборници отделни за урока да.
на уроците,на които ходя,ще правим пробен да.
на изученото до сега..следващия път.
говорихме днес в час на класа,и решихме,че ще ходим с няколко класа,да е по мания,на дискотека сигурно .
и..имам 5-ца по български на изпитване,майната и на г-жата..казах си всичко,сао връзките не можах да кажа като хората,бях мега МЕГА ПРИТЕСНЕНА! И оная..![]()
утре ще прайм контролно на изреченията :Р
Апфффф...![]()
![]()
ДНЕСКА МИ БЕШЕ НАААААААЙ-УЖАСЯВАЩИЯ ДЕН В ДАСКАЛО! Анулираха ми теста по история
![]()
![]()
Ама тая тъпата за к'во толкова ме мрази? Другите им вика "Крий пищовите"; "Затвори си учебника", вижда ги, че преписват, но естественно от целия клас само на мен ми взе листа. И момичето до мен искаше да му помогна и оная веднага дотърча и ми вика "Внимавай МНОГО! Ще те оставя на изпит!", а аз дори нямам 2-ки по история
![]()
ТЪПА, ДЪРТА ЧУМА! ЧУМАТА ДА Я ТРЪШНИ ДАНО! Иначе аз много се притеснявам за другата година, когато ще съм с нов клас, тей като съм мнооооооого срамежлива и трудно ще си намеря някого. За което много ме е страх. Трябва тука да се опознаем, че поне ако влезем в една гимназия да се знаем
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Кога ги напрайхте 50 стр. еееееееееееееееее![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ее ние тук май всички сме срамежливии аз се притеснявам за новия клас, но повече за това дали ще е готин
Ние всяка година с класа ходим на дискотека и винаги е много яко, но тази година няма да съм в България и ще пропусна
подаръци също си разменяме като теглим някакви номера, които г-жата е измислила и знаем само дали ще подаряваме на момче или момиче
Абе ся ще ви питам нещо...как не се разсейвате с момчетата
смисъл аз сега харесвам едно момче ии не мога да се концентрирам да уча
вие справяте ли се някак с тва
![]()
Първо в моето даскало са само идиоти ...И не не се разсейвам, поради простата причина, че не искам да ме харесват изроди![]()
2. Имам 5 по математика, а ми трябваше 66666666 ;хх![]()
3. Днеска и вчера зехме некви задачи по математика за сбор на ъглите в триъгълника (основни задачи) Лелееее....нищичко не разбирам!![]()
4. Днеска всички от класа не спряха да ме обарват! ЕГАТИ ТЪПАЦИТЕ!![]()
![]()
![]()
Evie - даа определено е разсейващо като си харесваш някой....опитваш да се съсредоточиш ама...и най-зле става ако този някой е от класа ти
![]()
Охх може ли малко помощ хора?
Имаме за домашно по литература да разталкуваме 10 глава и постъпките на героя вътре?Не искам някой да ми пише домашното,просто искам да ми дадете малко насоки?Какво точно трябва да се има предвид под разталкуване...да се опитам да обясня постъпките на Македонски ли?
[става въпрос за 10та глава от Немили Недраги]
MegiBoOm - и в нашя клас има такива 'индивиди' дето само тва им е работата... Ох и аз не разбирам последнте уроци по математика[де да бяха само последните]... само задачите с пропорции мога да решавам....другите са ми...![]()
![]()
MegiBoOm само днеска ли? При нас всеки ден е такаегати перверзниците
LaChupacabra потърси малко информация в интернет, аз бих ти помогнала, но още не сме стигнали до там, а иначе нашата г-жа ни дава страхотни планове
виж и в учебника трябва да има нещо...
![]()
MegiBo0m, и при мен е така...всеки денн..![]()
Иначе днес бешее мнооооогооо якоооо, защотоо имам две 6-ци- по БЕЛ и по физика
![]()
![]()
![]()
Искам да е Коледаааа...ваканция..снеже ..идилия..и най-якото е, че бате се връща (той следва в чужбина и много ми липсваа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
) Се тая..няма да си мисля сега за него...имамм да решавам адски много задачи за уроците и за ЗИПа, но все пак съм много щастлива!! Хмм...много нещо се застоявам..отивам да папкам и да решавам задачки...байй хораа
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
аз днес имам 6 по ИИ5 по история ( от теста )
и 5 по АЕ ( от зпитване ... НЕ СИ БЯХ НАПРАВИЛА 1 ЗАДАЧА ОТ ДОМАШНАТА И ТЯ 5
![]()
![]()
)
В час на класа теглихме листчета и аз ще подарявам на най-добрата ми приятелка![]()
а на мен ще ми подарява едно момче
( уж беше тайна
но както винаги на 2-та минута всеки знаеше кой му подарява )
![]()
ааа и по БЕЛ взимах участие и си прочетох домашната, която написах благодарение на awesomesheepyи госпожата каза че утре ще ме доизпита
![]()
![]()
Аз ще предложа на нашия клас това с листчетата, но усещам, че ще отнеса някои от най-цветистите псувни и обидиЗатова както всяка година ще си подаряваме само момичетата..
![]()
Вече наистина отивам да решавам..ей сегичка..след 5 минуткиии..
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
еее,златна съм бе !Първоначално написано от kik7
ох миличка,мега се радвам .
ай,дано имаш 6-ца.
ще черпиш![]()
оф, бееее... и аз все съм така! ;@@@Първоначално написано от polssa
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.