- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Ние другата седмица ще правим класна и след 2 дена тест по БЕЛ
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Имам 5,73 на геометрията.Госпожата ни ги писа по зип.Неска за 2 часа взехме 4 урока,ама са преговорни и са лесни.Изпитаха ме и по английски,имам 6.
Уфф.....мойто класно по БЕЛ е в понеделник! Цяла събота и неделя трябва да пиша скапаните теми, които ни даде тая патка, за да се подготвяме...![]()
![]()
![]()
Нормално е това за историята. И на изпитите пак ще е така. Не се ли разчита, било то от драскане или нечетлив почерк, не се зачита. Слагат ти въпросителна и ти вземат точки.Първоначално написано от MegiBoOm
Аз по математика засега съм за 6. Или поне се надявам, защото в началото имах 3 на входно. После конпенсирах с три 6ци и се надявам да ми вдигне оценката.
А иначе на нас ни изместиха контролно по математика на геометрията, за да можем да се упражняваме малко. Ще бъде вторник. А, и имам 6 на теста по БЕЛ за сложните съставни изречения. Имам само една грешка. Те бяха два теста - един с въпроси от сорта на "Кое изречение е различно по състав?" и т.н. Другият беше за пунктуация. Трябва да се науча да чета изреченията до край...
Моето класно по БГ е на 15, а по Математика другия месец на същата дата![]()
![]()
![]()
... Сега уча по Физика като за световно
имам 3,4
божее дано утре да ме изпита и да имам 6
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
ооо аз досега учех по биология за некви тъпи мъхове, защото ако не си знаем урока, учителката ни толкова си държи на предмета, че е способна да ни застреля!![]()
Иначе след малко почвам по физика...;х
Днесс още две шестички-по руски и биология![]()
:P
![]()
Иначе имаше родителска..без коментар
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Честит първи декември
![]()
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
на нас утре ще ни кажат кога ще ни е класното по български
по математика още не сме уточнили
ние имахме родителска среща, която не беше задължителна и на никой родителите от класа не отидоха![]()
Хорааааааа имам 6 по биология на един тесттт![]()
![]()
![]()
![]()
... Очаквах да имам 4
.. та сега съм адски щастлива
![]()
..... Oхх а тая геометрия изобщо не ми вървиии
![]()
.. кво да праа ? ... решавам си зад .. тва-онова .. но нещо не се получава ...
![]()
А английският ми е адски лесен .. за са имам 6 6 6..
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Абе тя геометрията не е трудна. Просто има много за писане и става доста досадно. Ние на 15 или 16 ще правим класното по математика. Така съм се панирала за него...Ако не искарам 6 ще е гадно, защото точно 6 ще ми трябва на следващите контролни. По БЕЛ не знам кога е класното, но знам, че ще бъде преразказ.
При нас класното по БЕЛ ще се състои от трансформиращ преразказ на непознат текст + тест с въпроси за видовете изречения ( около 20 задачи ), а по математика върху геометрията
![]()
Нашата по Музика е такаПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
![]()
обаче никой не учи
![]()
Just Siseyy Hater's ...
и нашата по музика е така..като се развика, че не знаеме кой е Йоан Кукузел...Първоначално написано от SiSi7yYy
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Класното по математика ще ни е на 16![]()
![]()
Трябва ми 6 и то задължително...господина каза, че ще имаме две алгебрични задачи и две геометрични...Геометриятаа ми е много леснаа
![]()
А иначе по БЕЛ ще ни е чак януари някъде..
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Неска ми е тъп ден.Утре ще ми е много натоварено-две контролни,писане по математика,учене по история.![]()
На нас класното по математика ни е на 20,по бел на 9.
и аз съм втора,пък толкова да не я харесвам![]()
Абе да ви питам,на вас дали ще ви дадат много домашни за коледната (главно по математика)?Щото през тая кратка ваканция само много домашни ни липсват.
няма да се учудя ако на нас по математика ни дадат 5-6 теста с по 25 задачив 5-ти клас ни беше дала 100 задачи за срочната ( 4 дена )
а по БЕЛ може да ни даде трансформиращ преразказ на някоя глава от немили-недраги
![]()
Ние пък цяла година си караме 1 смяна![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
за утре имам история ии урок по математика
май утре ще ме изпитат по математика :X дано не ;х
ако ме изпитат стискайте палци да са лесни задачите![]()
бихте ли могли да ми намерите някакви тестове по литература за немили недраги? някакъв дето сте го правили или..
някой преди спомена нещо за момчета.
сега нямам гадже и след последната си връзка осъзнах,че не ми и трябва, но като ходех със едно момче се стараех много повече в училище и всички ме хвалеха.
днеска имам 6 по български на теста за изречениятамн се радвам
направих си преразказа за утре литература,ще ги прибира - и се надявам на още една 6-чка..
по английски правихме днес на 50 глагола,част от тях (към 25-26 бяха) и..май само 1 сбърках..ще видим
утре ще ги върне май
определихме и датата за коледното,ще празнуваме в дискотека с още 2 класа мисля.
и..контролни : остават предполагам - по английски тест,математика и български-класно,математика-на геометрията ( на които непременно трябва да имам 6-ци..защото ми е скапана раотата иначе :х ) и..литература-немили недраги обобщителен .
за сега мисля,чe това,и след коледната още сумати ще изкочат..(да де,не е разбрано кога ще са ни класните..)
иначе,за ваканцията,по математика-сигурно ще ни даде куп задачи,5 клас ни беше дала цял сборник..няма да се очудя..
Днес ме изпитаха по физика и тая ... ми писа само + .. мисля че бях за 5 или за 6 поне ...![]()
Още не са ни казали кога ще са ни класните.
Утре имам 2 задачи по английски,2 по руски и да си науча тъпия урок по география.Като направя тея 3те сядам и почвам да уча по хими,че там оценките ми са 4,3,2...
А ние вчера имахме родителска...нито съм наказана нито нищо.Просто искат да се стегна и да натрия носа на та по математика...казал,че съм безволев човек?!?Whatever...А да днес ни беше контролното...10 задачи...гадното е че преди нас беше друг клас и те го правеха теста а те се забавиха ии...от 40 минути станаха към 30Реших 5 задачи,3 играх на тото ,1 я оставих и последната си измислих отговора
![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Тц, днеска така ме мързи, че никъде не ми се ходи :/
♥ 2PAC ♥
Аз птк за утре имам само урок по БиологияИначе в момента решавам задачи за сбор на вътрешни и външни ъгли на триъгълници и такам! ;д;д ама нещо не ми се получава....в 20:20 трябва да ходя на айкидио и това е....А иначе някой може ли да ми помогне с тази задача
:
И последно...\понеже в скапания ни учебник са ни го "обяснили" ужасно може ли да ми я разясните, понеже такава задача ще имам на контролното в сряда, а не я разбирам ;х\
бтв...по-горе някой спомена нещо за 23 декември! Ние момичетата сме решили след даскало да се съберем на наргиле и да купим безалкохолни, соленки и т.н.!![]()