.
Отговор в тема
Страница 33 от 293 ПървиПърви ... 232930313233343536374383133 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 7312
    Супер фен Аватара на awesomesheepy
    бих помогнала,ама по математика изобщо не съм добра ..

та,исках да питам - КАК ИЗКАРВАТЕ 6-ЦИ ПО ТАЯ МАТЕМАТИКА?! * АЗ ВСЕ НЕ УСПЯВАМ..*

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy

та,исках да питам - КАК ИЗКАРВАТЕ 6-ЦИ ПО ТАЯ МАТЕМАТИКА?! * АЗ ВСЕ НЕ УСПЯВАМ..*
    Aз съм същата рабора!

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm

Aз съм същата рабора!
    оценките ти какви са..

аз съм зле

трябва ми две 6-ци поне..

Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm

Aз съм същата рабора!
    оценките ти какви са..

аз съм зле

трябва ми две 6-ци поне..
    6 4 6 4 6 5 5..... то се е видяло че съм за петица ; а сега в сряда пак имаме контролно и пак нищо няма да направя и направо ми иде да се гръмна!!!!!!!!!
    ами твоите?

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Хех, и к'во толкова се оплаквате, чак пък толкова. Знам, че годината е важна и се старя много (Но все ме хващат, когато съм НАЙ-НЕПОДГОТВЕНА), но чак пък толкова, за една 5-ца. Ще има и 2-ри срок, така че не се палете толкова. В средата на 1-вия срок сме все още
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    MegiBo0m, и ние сме по тоя учибник.... Нещо напоследък всичко в тва училище взе да ме дразни се таяя... аз съм втора смянаа нещо неска хич не ми е на кеф...офф писна ми да се оплаквам...дразня си сее искам да е ваканцияяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяя (бтв аз на едно листче си броя и отмятам дните до Коледа ) бай хора
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

аз какво да кажа като съм с три 4-ки..

толкова ли съм зле ?

още 2 контролни да кажем предстоят,тряат ми 6-ци..

Град
    Света На Мечтите
    аз какво да кажа като съм с три 4-ки..

толкова ли съм зле ?

още 2 контролни да кажем предстоят,тряат ми 6-ци..
    ще ги изкараш! Ооо...еми аз съм първа смяна, ама ама ама..... МРАЗЯ МАТЕМАТИКААААААААА!

НЕ СИ САМА !

ПОВЯРВАЙ!

ТЪПА ТЪПА ТЪПА МАТЕМАТИКА!

Град
    Света На Мечтите
    някак си се опитвам да си го избия от главата, че я мразя и да си кажа обичам я лесна ми е, ама не е така просто...

аз как да си управя 4-ките..?

ще решавам много задачи..да
    но пък,какви оценки ми трябват още?

две 6-ци?..
    поне за 5-ца да се боря за срока..

г-жата не изпитва..и..:X на тестове само.

Абе математиката не е толкова зле бе!!!! Сигурно не я харесвате заради госпожите,а не толкова щото не я разбирате. (вие сте умни дЯца) Мойта госпожа по математика много си я обичам Тя ни е от 6ти клас,в пети беше една гадна и тогава мразех предмета...Ама сегаааа<33
    МегиБуум реших ти задачата и получих отг,ама не мога да ти я обясня..трябва да ти покажа чертеж.
    За утре имам адски много за учене е сега към 8 почвам.
    awesomesheepy,ако сега на двете контролни имаш 5 и ако госпожата ви е добра и разбрана,ще имаш поне 5.

Град
    awesomesheepy, взимай много участие в час, но не само, за да си проветряваш устата (в нашия клас има един такъв, затова така ти казвам ) , и тогава трябва да ти пише по- висока оценка. Но трябва да знаеш какво да говориш, защото могат да се получат тъпи изцепки. Например неска по БЕЛ викам " Еми то глагола е вид съществително" и после се спуках от смях като вдянах какво съм казала На мен така ми писаха една шестица по математика Хъмм..ааз отивам да пиша някакъв преразказ за уроците по БЕЛ (тая емотиканка ме радва на махх )
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    И моята госпожа е супер ( от 5 клас ми преподава ) обяснява добре .. понякога дава много домашни ама поне разбирам повечето задачи пък и да не разбера нещо тя винаги е готова да ми обясни ... оценките ми са 6,5 и на входното се надявам да имам 6
    Днес имам 6 по ИТ ... госпожата ми по музика супер много ме нерви направо не мога да и гледам грозната физиономия мисли се за най-важната обижда, бие даже на мен ми беше казала че съм елементарна .. а за утре имам супер много да уча по математика 5 задачи, по БЕЛ поправка на преразказар урок по физика, география и биология ( утре ще ме изпитва писмено )

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    kik7 успех утре
    аз до сега учих и си написах по руски,английски инаучих по география.Взимам си малко почивка и отивам да уча урока за тъпите Основи по химия Аз първия срок съм 1 смяна,а втория -втора.
    MegiBoOm,awesomesheepy аз я мразя повече от вас двете събрани заедно,умножени по 456898654. :P Никога не ми е била сила...и няма да бъде...
    awesomesheepy както казаха преди мен взимай участие в час...ако имаш разбрана госпожа може да ти пише 6 за участие в час или пине едно +.И като пита кой иска да реши задачата на дъската примерно вдигаш ръка и отиваш.Ако изкараш две шестици до края на срока средноаритметичното става 4,80...обаче няма да ти стигне за 6...трябва да изкараш поне 5-6 шестици
    охх а аз с мойте 3,3,4...дано поне на теста от днес да имам 6 или 5 <3
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    Стара Загора ;]
    мерси LaChupacabra

вие на кой предмет отделяте най-много време ?? аз на физиката .. госпожата така ме е наплашила и не само мен де никой не смее да се обади в часа и

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Аз пък утре ще си поправям оценката по география, да се надяваме, че няма да спеча този път.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

ами зависи от програмата за деня,но попринцип напоследък много усърдно си праавя домашните по БЕЛ. и решавам доста тестове.А от разказвателните историята-тя ми е най-интересна и увлекателна.
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

BlackEyedPeace и на теб успех утре. (:
    аз пък ще пробвам по химия.и ще вдигна ръка в часа по английски да ме изпитат на един текст.[The tudors] а като се замисля и по руски имам тест на думи...

Град
    Стара Загора ;]
    направих си поправката

Град
    Света На Мечтите
    Ааааа ужас имам да уча урок по биологияя

Аз си написах по математика,за утре ми остана да уча по география..

Град
    Стара Загора ;]
    ааа днес на теста по АЕ голямо преписване падна тя госпожата си блее,a аз няква обърната назад си преписвам с момичето да мен имахме общо 4 листа с пищови + една снимка на телефона и все пак не ни хванаха, а някои с по едно малко листче ги хванаха

Град
    Таз по химия я нямааа Ще ни замества физичката (най-печената госпожа в цялото даскало) Иначее аз снощи си написах по ЗИП-Математика, Руски, научих си по химия за Основите и сега трябва да напиша преразказ за уроците....Сега ще потърся е нета някакво съчинение на руски за моя най-добър приятел, защото ме мързи да пиша, а пък и нямам време..
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Цитирай Първоначално написано от kik7
    ааа днес на теста по АЕ голямо преписване падна тя госпожата си блее,a аз няква обърната назад си преписвам с момичето да мен имахме общо 4 листа с пищови + една снимка на телефона и все пак не ни хванаха, а някои с по едно малко листче ги хванаха
    кой стои до теб
    Just Siseyy Hater's ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си