- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
бих помогнала,ама по математика изобщо не съм добра ..
та,исках да питам - КАК ИЗКАРВАТЕ 6-ЦИ ПО ТАЯ МАТЕМАТИКА?! * АЗ ВСЕ НЕ УСПЯВАМ..*
Aз съм същата рабора!Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
![]()
оценките ти какви са..Първоначално написано от MegiBoOm
аз съм зле![]()
трябва ми две 6-ци поне..
6 4 6 4 6 5 5.....Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
![]()
то се е видяло че съм за петица ; а сега в сряда пак имаме контролно и пак нищо няма да направя и направо ми иде да се гръмна!!!!!!!!!
![]()
ами твоите?
Хех, и к'во толкова се оплаквате, чак пък толкова. Знам, че годината е важна и се старя много (Но все ме хващат, когато съм НАЙ-НЕПОДГОТВЕНА), но чак пък толкова, за една 5-ца. Ще има и 2-ри срок, така че не се палете толкова. В средата на 1-вия срок сме все още![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
MegiBo0m, и ние сме по тоя учибник....![]()
Нещо напоследък всичко в тва училище взе да ме дразни
се таяя... аз съм втора смянаа
![]()
![]()
нещо неска хич не ми е на кеф...офф писна ми да се оплаквам...дразня си сее
![]()
![]()
искам да е ваканцияяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяя (бтв аз на едно листче си броя и отмятам дните до Коледа
) бай хора
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
аз какво да кажа като съм с три 4-ки..
толкова ли съм зле ?![]()
още 2 контролни да кажем предстоят,тряат ми 6-ци..
ще ги изкараш!Първоначално написано от awesomesheepy
Ооо...еми аз съм първа смяна, ама ама ама..... МРАЗЯ МАТЕМАТИКААААААААА!
![]()
някак си се опитвам да си го избия от главата, че я мразя и да си кажа обичам я лесна ми е, ама не е така просто...![]()
аз как да си управя 4-ките..?
ще решавам много задачи..да
но пък,какви оценки ми трябват още?
две 6-ци?..
поне за 5-ца да се боря за срока..
г-жата не изпитва..и..:X на тестове само.
Абе математиката не е толкова зле бе!!!!Сигурно не я харесвате заради госпожите,а не толкова щото не я разбирате. (вие сте умни дЯца)
Мойта госпожа по математика много си я обичам
Тя ни е от 6ти клас,в пети беше една гадна и тогава мразех предмета...Ама сегаааа<33
МегиБуумреших ти задачата и получих отг,ама не мога да ти я обясня..трябва да ти покажа чертеж.
![]()
За утре имам адски много за учене е сега към 8 почвам.
awesomesheepy,ако сега на двете контролни имаш 5 и ако госпожата ви е добра и разбрана,ще имаш поне 5.![]()
awesomesheepy, взимай много участие в час, но не само, за да си проветряваш устата (в нашия клас има един такъв, затова така ти казвам) , и тогава трябва да ти пише по- висока оценка. Но трябва да знаеш какво да говориш, защото могат да се получат тъпи изцепки. Например неска по БЕЛ викам " Еми то глагола е вид съществително" и после се спуках от смях като вдянах какво съм казала
![]()
На мен така ми писаха една шестица по математика
![]()
Хъмм..ааз отивам да пиша някакъв преразказ за уроците по БЕЛ
![]()
![]()
(тая емотиканка ме радва на махх
)
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
И моята госпожа е супер ( от 5 клас ми преподава )обяснява добре .. понякога дава много домашни ама поне разбирам повечето задачи пък и да не разбера нещо тя винаги е готова да ми обясни
... оценките ми са 6,5 и на входното се надявам да имам 6
![]()
Днес имам 6 по ИТ![]()
... госпожата ми по музика супер много ме нерви
![]()
направо не мога да и гледам грозната физиономия
мисли се за най-важната
обижда, бие
даже на мен ми беше казала че съм елементарна
.. а за утре имам супер много да уча
по математика 5 задачи, по БЕЛ поправка на преразказар урок по физика, география и биология ( утре ще ме изпитва писмено
)
kik7 успех утре![]()
аз до сега учих и си написах по руски,английски инаучих по география.Взимам си малко почивка и отивам да уча урока за тъпите Основи по химия![]()
![]()
Аз първия срок съм 1 смяна,а втория -втора.
![]()
MegiBoOm,awesomesheepy аз я мразя повече от вас двете събрани заедно,умножени по 456898654. :P Никога не ми е била сила...и няма да бъде...
awesomesheepy както казаха преди мен взимай участие в час...ако имаш разбрана госпожа може да ти пише 6 за участие в час или пине едно +.И като пита кой иска да реши задачата на дъската примерно вдигаш ръка и отиваш.Ако изкараш две шестици до края на срока средноаритметичното става 4,80...обаче няма да ти стигне за 6...трябва да изкараш поне 5-6 шестици![]()
охх а аз с мойте 3,3,4...дано поне на теста от днес да имам 6 или 5 <3![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
мерси LaChupacabra![]()
вие на кой предмет отделяте най-много време ?? аз на физиката .. госпожата така ме е наплашилаи не само мен де
никой не смее да се обади в часа и
![]()
Аз пък утре ще си поправям оценката по география, да се надяваме, че няма да спеча този път.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
ами зависи от програмата за деня,но попринцип напоследък много усърдно си праавя домашните по БЕЛ. и решавам доста тестове.А от разказвателните историята-тя ми е най-интересна и увлекателна.![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
BlackEyedPeace и на теб успех утре. (:
аз пък ще пробвам по химия.и ще вдигна ръка в часа по английски да ме изпитат на един текст.[The tudors]![]()
а като се замисля и по руски имам тест на думи...
![]()
![]()
Ааааа ужас имам да уча урок по биологияя![]()
![]()
![]()
Аз си написах по математика,за утре ми остана да уча по география..
ааа днес на теста по АЕ голямо преписване паднатя госпожата си блее,a аз няква обърната назад си преписвам
с момичето да мен имахме общо 4 листа с пищови + една снимка на телефона
и все пак не ни хванаха, а някои с по едно малко листче ги хванаха
![]()
![]()
![]()
![]()
Таз по химия я нямааа
![]()
Ще ни замества физичката (най-печената госпожа в цялото даскало)
![]()
Иначее аз снощи си написах по ЗИП-Математика, Руски, научих си по химия за Основите и сега трябва да напиша преразказ за уроците....Сега ще потърся е нета някакво съчинение на руски за моя най-добър приятел, защото ме мързи да пиша, а пък и нямам време..
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
кой стои до тебПървоначално написано от kik7
![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...