.
Отговор в тема
Страница 34 от 293 ПървиПърви ... 243031323334353637384484134 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 7312
    От 8 до 10 учих по география,а от 10 до 11 по български. След един час тръгвам за предчас.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    днес имам 6 по английски и вдигах ръка и участвах по химия дано е забелязала,че участвам
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен Аватара на fuckme
    офф писна ми вече живота...
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    днес не ни върнаха никви контролни,а се очакваха да върнат - 2 .
    карай .

иначе,за другата седмица имам множко да уча..
    да де,неделята имам пробен(от уроците,дето ходя) по БГ. и за там трябва да уча :С

за седмицата - биология,география,физика, атематика,литература..по това..и трябва да си реша задачите за урока..БЛА !

Днеска контролните по география и български бяха супер лесни. По математика госпожата ни писа шестици на тея дето ходихме на състезание. На 11 пак ще ходя на Коледното състезание,което е във формат на изпита.Сега трябва да реша 10-12 уравнения за урока.От вчера имам 6 на съчинения по литература..За тея 3 дни имам доста неща за правене...
    Не се оплаквам..вървя доста добре.Вие как сте?

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    16 задачи . Госпожата най-много 5 ни е давала и изведнъж като ми трясна това и щях да падна от стола .. И ни вика после : Приятен Уикенд и се хили
    Just Siseyy Hater's ...

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    понеделник не сме на училище училището има патронен празник

Цитирай Първоначално написано от SiSi7yYy
    16 задачи . Госпожата най-много 5 ни е давала и изведнъж като ми трясна това и щях да падна от стола .. И ни вика после : Приятен Уикенд и се хили
    Е,какво..Ако сте на уравненията,16 задачи изобщо няма да ги усетиш,щото са лесни.На нас ни даде 14 от ''в'' ниво на сборника (демек най-трудните) но може би утре ще ги реша на урока.
    За почивните дни имам да правя трансформиращ преразказ на първа и втора глава на Немили-недраги,да реша всички задачи по физика докъдето сме стигнали,щото във вторник контролно 10 минути за една задача от учебника. +контурна карта

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз пък сядам сега да отоговарям на някакъв литературен въпрост от курса ми и след това тръгвам за там! ужс.....цели 4 часа и половина мъчене....

Тааа се тая иначе имам да решавам задачи за триъгълници щото имам скоро контролно и съм твърдо решила да изкарам 6!

В неделя ми идва учителка по мат. и ще ми обяснява нещата, които не разбирам и след тва цял ден ще уча по история и теми по бг, защото имам КЛАСНО!

Аз пък за понеделник имам по Химия и по География да уча. А, и по Литература имам да уча за 3 и 5 глава на "Немили-Недраги", както и преразказ, с който съм вече готова. По математика г-жата ни даде 10тина задачи, които не са за домашно, а само за подготовка за контролното в/у геометрията. Много искам 6 на това контролно, ама много.

Град
    Стара Загора ;]
    аз за вторник имам 3 задачи по математика, урок по история, трансформиращ преразказ на III и V от името на Бръчков, 2 литературни въпроса и прочит на X глава + 2 теста по БЕЛ и не знам колко по математика днес не съм правила нищо станах в 11 и гледам някви коледни филмчета по NTV

утре съм на пробен по БГ.

Стискайте палци.. , че ако изкарам над 5.25 да навия наще да ми вземат китарка за коледа хах .

иначе,утре ще пиша по литература,математика за урока,и..ще уча по ФИЗИКА

Град
    София
    awesomeheеpy- стискам палци

Мм ... написала съм си по литература и математика , но траа да уча по география,биология и история (и по 3-те ще ме изпитват май )
    ОФФ , а кога ще ми остане да уча за пробните изпити,които ще са ми на 11.12 и 12.12 .. няаам никво време .. Траа и да решавам задачи по математика, тестове по литература,че скоро ще правим тест на немили-недраги .. аааа .. ужас ... мн напрегнати днии ;(
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

споко,немили-недраги е лесно

ние ще правим срядата..ъф и там трябва да уча ;/

ще се справиш

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    успех на всички за всички пробни изпити Аз днес си написах по Руски и Англиски и за утре си оставих само да си науча урока по история за Древногръцките богове [бтв тва е страшно интересен раздел]
    Утре смятам да пореша малко тестове по БЕЛ и да видя какво ше учим в понделеник по математика - дали са лесни тея уравнения.
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    Света На Мечтите
    Ъъъъ ужас.....днеска дойде учителка и така се изморих от решаване на задачи, че няма накъде повече!

След малко почвам да пиша теми по БГ за класното и понеже съм леко мързеливка някой може ли да ми намери материал за тези неща \то и аз ще търся, ама за всеки случай, ако не успея да си напиша темите... \ :

1. Съчинение на тема: "Българските пространства в чуждата земя според първа глава на повестта ,,Немили-недраги" .

2.Напишете есе на тема: "Родината отдалече, родината отблизо", като се опитате да съпреживеете драмата на дочакалия срещата със свободна България Македонски. ( за тва ми е искренно важно, защото нищо не се сещам )

3.Защо баба Илийца помага на бунтовника в "Една Българка" (майчини,човешки,патриотич и,християнски чувства)

Благодаря ПРЕДВАРИТЕЛНО!

И такам и към 5 часа някъде започвам по историяяяяяяяяяяя!

Супер фен Аватара на fuckme
    аз събота и неделя съм си казала, че НЯМА да уча. само в събота сутринта съм на урок до 13 часа, след това зарязвам всичко.. все пак ми ТРЯБВА почивка, ставам адски нервна, ако в събота и неделя върша нещо.. петък си уча за понеделник и тва е..
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

пробния ми мина много добре,доволна съм .

сега ще пиша по литература..и за урока по математика .

Здрасти
    Някой може ли да ми реши тази задача, щото нещо не ми излиза резултата както трябва?
    За външните ъгли алфа, бета, гама на триъгълник ABC е дадено, че: алфа:бета:гама=5:3:4. Намерете големината на:
    а) външните ъгли алфа', бета', гама'
    б) вътрешните ъгли алфа, бета, гама

Отговори:
    а) алфа'=150 градуса, бета'=90 градуса, гама'=120 градуса
    б)алфа=30 градуса, бета=90 градуса, гама=60 градуса

Няма как да напиша алфа, бета и гама.

awesomesheepy браво =)

Град
    Света На Мечтите
    Дано разбереш! :

100% сигурна съм, че е така...

Решила съм го по абсолютно същия начин, обаче не отговаря на отговорите си.

Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от CookieMonster
    Решила съм го по абсолютно същия начин, обаче не отговаря на отговорите си.

Еми кажи им на тия те да я решат и да видим кво ще получат! Говедаа с говеда!

Град
    Стара Загора ;]
    Аз си направих единия трансформиращ преразказ ( na V глава ) .. написах си по математика реших си 2-та теста по БЕЛ ( и 2-та с по 5 грешки ) ... останаха ми 2-та литературни въпроса, да решавам задачи по математика и урок по история, но днес сигурно ще порешавам малко задачи по математика пък другото утре

Град
    Стара Загора ;]
    аа и утре трябва да направя трансформиращ преразказ на III глава

Цитирай Първоначално написано от CookieMonster
    ...
    Отговорите са дадени така, щото не си четете правилно условието:
    За външните ъгли алфа, бета, гама на триъгълник ABC е дадено, че: алфа:бета:гама=5:3:4. Намерете големината на .....

алфа : бета : гама = 5 : 3 : 4
    И тогава се получават отговорите:
    12х = 360
    х = 30
    алфа = 5*30 = 150
    бета = 90
    гама = 120

и т.н
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си