- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
От 8 до 10 учих по география,а от 10 до 11 по български.След един час тръгвам за предчас.
днес имам 6 по английскии вдигах ръка и участвах по химия
дано е забелязала,че участвам
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
офф писна ми вече живота...![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
днес не ни върнаха никви контролни,а се очакваха да върнат - 2 .
карай .
иначе,за другата седмица имам множко да уча..
да де,неделята имам пробен(от уроците,дето ходя) по БГ. и за там трябва да уча :С
за седмицата - биология,география,физика, атематика,литература..по това..и трябва да си реша задачите за урока..БЛА !![]()
Днеска контролните по география и български бяха супер лесни.По математика госпожата ни писа шестици на тея дето ходихме на състезание.
На 11 пак ще ходя на Коледното състезание,което е във формат на изпита.Сега трябва да реша 10-12 уравнения за урока.От вчера имам 6 на съчинения по литература..За тея 3 дни имам доста неща за правене...
Не се оплаквам..вървя доста добре.Вие как сте?![]()
16 задачи![]()
![]()
. Госпожата най-много 5 ни е давала и изведнъж като ми трясна това и щях да падна от стола
![]()
![]()
.. И ни вика после : Приятен Уикенд
и се хили
![]()
![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
понеделник не сме на училище![]()
![]()
училището има патронен празник
![]()
Е,какво..Ако сте на уравненията,16 задачи изобщо няма да ги усетиш,щото са лесни.На нас ни даде 14 от ''в'' ниво на сборника (демек най-трудните) но може би утре ще ги реша на урока.Първоначално написано от SiSi7yYy
За почивните дни имам да правя трансформиращ преразказ на първа и втора глава на Немили-недраги,да реша всички задачи по физика докъдето сме стигнали,щото във вторник контролно 10 минути за една задача от учебника.+контурна карта
Аз пък сядам сега да отоговарям на някакъв литературен въпрост от курса ми и след това тръгвам за там! ужс.....цели 4 часа и половина мъчене....![]()
Тааа се тая иначе имам да решавам задачи за триъгълници щото имам скоро контролно и съм твърдо решила да изкарам 6!
В неделя ми идва учителка по мат. и ще ми обяснява нещата, които не разбирам и след тва цял ден ще уча по история и теми по бг, защото имам КЛАСНО!![]()
![]()
Аз пък за понеделник имам по Химия и по География да уча. А, и по Литература имам да уча за 3 и 5 глава на "Немили-Недраги", както и преразказ, с който съм вече готова. По математика г-жата ни даде 10тина задачи, които не са за домашно, а само за подготовка за контролното в/у геометрията. Много искам 6 на това контролно, ама много.
аз за вторник имам 3 задачи по математика, урок по история, трансформиращ преразказ на III и V от името на Бръчков, 2 литературни въпроса и прочит на X глава + 2 теста по БЕЛ и не знам колко по математикаднес не съм правила нищо
станах в 11 и гледам някви коледни филмчета по NTV
![]()
утре съм на пробен по БГ.
Стискайте палци.., че ако изкарам над 5.25 да навия наще да ми вземат китарка за коледа хах .
иначе,утре ще пиша по литература,математика за урока,и..ще уча по ФИЗИКА![]()
awesomeheеpy- стискам палци![]()
![]()
Мм ... написала съм си по литература и математика , но траа да уча по география,биология и история (и по 3-те ще ме изпитват май![]()
)
ОФФ , а кога ще ми остане да уча за пробните изпити,които ще са ми на 11.12 и 12.12![]()
.. няаам никво време .. Траа и да решавам задачи по математика, тестове по литература,че скоро ще правим тест на немили-недраги .. аааа .. ужас ... мн напрегнати днии ;(
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
споко,немили-недраги е лесно
ние ще правим срядата..ъф и там трябва да уча ;/
ще се справиш![]()
![]()
успех на всички за всички пробни изпитиАз днес си написах по Руски и Англиски и за утре си оставих само да си науча урока по история за Древногръцките богове [бтв тва е страшно интересен раздел]
![]()
Утре смятам да пореша малко тестове по БЕЛ и да видя какво ше учим в понделеник по математика - дали са лесни тея уравнения.![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ъъъъ ужас.....днеска дойде учителка и така се изморих от решаване на задачи, че няма накъде повече!![]()
След малко почвам да пиша теми по БГ за класното и понеже съм леко мързеливка някой може ли да ми намери материал за тези неща \то и аз ще търся, ама за всеки случай, ако не успея да си напиша темите...\ :
1. Съчинение на тема: "Българските пространства в чуждата земя според първа глава на повестта ,,Немили-недраги" .
2.Напишете есе на тема: "Родината отдалече, родината отблизо", като се опитате да съпреживеете драмата на дочакалия срещата със свободна България Македонски. ( за тва ми е искренно важно, защото нищо не се сещам)
3.Защо баба Илийца помага на бунтовника в "Една Българка" (майчини,човешки,патриотич и,християнски чувства)
Благодаря ПРЕДВАРИТЕЛНО!![]()
И такам и към 5 часа някъде започвам по историяяяяяяяяяяя!![]()
аз събота и неделя съм си казала, че НЯМА да уча. само в събота сутринта съм на урок до 13 часа, след това зарязвам всичко.. все пак ми ТРЯБВА почивка, ставам адски нервна, ако в събота и неделя върша нещо.. петък си уча за понеделник и тва е..
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
пробния ми мина много добре,доволна съм .
![]()
сега ще пиша по литература..и за урока по математика .
Здрасти![]()
Някой може ли да ми реши тази задача, щото нещо не ми излиза резултата както трябва?
За външните ъгли алфа, бета, гама на триъгълник ABC е дадено, че: алфа:бета:гама=5:3:4. Намерете големината на:
а) външните ъгли алфа', бета', гама'
б) вътрешните ъгли алфа, бета, гама
Отговори:
а) алфа'=150 градуса, бета'=90 градуса, гама'=120 градуса
б)алфа=30 градуса, бета=90 градуса, гама=60 градуса
Няма как да напиша алфа, бета и гама.![]()
awesomesheepy браво =)
Дано разбереш!:
100% сигурна съм, че е така...![]()
Решила съм го по абсолютно същия начин, обаче не отговаря на отговорите си.![]()
а) алфа'=150 градуса, бета'=90 градуса, гама'=120 градуса
б)алфа=30 градуса, бета=90 градуса, гама=60 градуса
Първоначално написано от CookieMonster
Еми кажи им на тия те да я решат и да видим кво ще получат! Говедаа с говеда!![]()
Аз си направих единия трансформиращ преразказ( na V глава )
.. написах си по математика реших си 2-та теста по БЕЛ ( и 2-та с по 5 грешки )
... останаха ми 2-та литературни въпроса, да решавам задачи по математика и урок по история, но днес сигурно ще порешавам малко задачи по математика пък другото утре
![]()
аа и утре трябва да направя трансформиращ преразказ на III глава![]()
Отговорите са дадени така, щото не си четете правилно условието:Първоначално написано от CookieMonster
За външните ъгли алфа, бета, гама на триъгълник ABC е дадено, че: алфа:бета:гама=5:3:4. Намерете големината на .....
алфа : бета : гама = 5 : 3 : 4
И тогава се получават отговорите:
12х = 360
х = 30
алфа = 5*30 = 150
бета = 90
гама = 120
и т.н![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.