- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
от името на кой ?Първоначално написано от kik7
![]()
Just Siseyy Hater's ...
На нас пък не ни дават трансформиращи преразкази за домашно... Какво говоря, ама ние въобще не правим!![]()
Това го разбрах.Първоначално написано от smiirnoff
![]()
Добре де, ами вътрешните ъгли?![]()
Е там от 180 вадиш външните и получаваш вътрешните :ДПървоначално написано от CookieMonster
180 - алфа = 180 - 150 = 30 (алфа вътрешен) ... и т.н :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Еми вадиш от 180 сумата на вътрешния ъгъл и готово!Първоначално написано от CookieMonster
![]()
Благодаря.
Ако се затруднявате по руски мога да ви помогна xD
Ние изобщо не се готвим за преразкази.Всеки час съчинение разсъждение и накрая на класната трансформиращ преразказ. -.- Госпожата ни е една..Два часа правих една контурна карта,която е за петък,ама да нямам работа тогава.Написала съм по математика,което е за сряда.Неска по-късно или утре ще решавам задачи по физика.Преразказите,които ще се паднат на класната може и да не ги правя още сега..
можете ли да ми помогнете с това уравнения:
7-x(х+1)=(x-1)на 2-ра +5х
марси предварително
![]()
![]()
виж дали си го преписала правилно,щото нещо не ми излизаПървоначално написано от loveislie
..това х-1 цялото е на втора,нали така?
мисля,че трябва да е 7+х(х+1)=......
RY коя смяна си
точно така е, както сам го преписала и да на 2-ра еПървоначално написано от RY
втора,защо?Първоначално написано от biolojkata95
![]()
На уравнението ми се получи х=1 ,така ли е?
но все пак мисля,че е объркано (може в учебника или в сборника да са го написали грешно),защото при отгововора -1 , писах че -х.х=-2х,но то е =-х
отговора пише че трябва да е 3
Вече нямам търпение да идва Коледа и Нова година.Винаги е забавно,особено на Нова година като се съберем всички.
![]()
Сега разглеждах каталога на Ейвън и си харесах десетина неща..та май те ще ми са подаръка за Коледа,просто не мога да измисля нищо друго.Вие какво искате за подарък?
Остана ми да напиша една тема по лит и съм фрииИначе по история не научих нищо, няма и да уча ;д
Амии искам у баба една жилетка и дънки, у едни приятели дет винаги ни купуват - слушалки! И в нас нз :![]()
Първоначално написано от loveislie
Love is everything!
Пффффф.. просто перфектно, няма как да стане по-добре. Точно събота и нделея се разболях, ся утре няма да ходя на училище, ще ходя сутринта до личната си лекарка да ми предпише нещо. Най-тъпото е от цялата работа, че във вторник имаме класно по БЕЛ, а аз 100 на 100 няма да съм на даскало тогава![]()
Боже, к'во ще правя, на мен няма как да ми даде този преразказ (Защото класното ни ще е преразказ върху непознат текст) и като дойда как ще стане номера да направя класното??
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
ми то тва не е учебник , а сборник
Първоначално написано от BlackEyedPeas
Еми ще ти даде друг!?![]()
Утре даскалото има патронен празник![]()
![]()
![]()
![]()
СВОБОДА !
![]()
![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
блазе ви..
ами,аз за коледа,искам парички..дрехи и слушалки..
това .
Ебаси не е честно!Аз що нямам празник?
Поздрав
:
http://www.youtube.com/watch?v=dZRoipkvwf4
За коледа още не съм прешила кво искам![]()
![]()
Aa да ви питам вие как сте с момчетата ? Имате ли си гадже и ако не , харесвате ли си някой ? И страдате ли за момче (всмис ако си хар. някой и нещо ако стане и да сте толкова разсеяни,че да не ви се учи или сте толкова замислени за въпросното момче ,че е имало моменти,в които да сте се унесли съвсем... ? )
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Първоначално написано от theonlyone123
В момента не и слава на Бога, че всички в даскалото не ми хар, за да се съсредоточа върху ученето!Иначе преди "страдах" за некво момче, коет се оказа ебати келеша....
Нямам гадже и по-добре.![]()
При нас утре е празник на Бургас и почиваме.![]()