.
Отговор в тема
Страница 36 от 293 ПървиПърви ... 263233343536373839404686136 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 7312
    Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone123
    За коледа още не съм прешила кво искам

Aa да ви питам вие как сте с момчетата ? Имате ли си гадже и ако не , харесвате ли си някой ? И страдате ли за момче (всмис ако си хар. някой и нещо ако стане и да сте толкова разсеяни,че да не ви се учи или сте толкова замислени за въпросното момче ,че е имало моменти,в които да сте се унесли съвсем ... ? )
    харесвам едно момче,да
    от почти година.
    не учи в мойто даскало,не се разсейвам.
    мисля си за него,виждам го,и такам.

изобщо не ми влияе на ученето.
    все едно ми е,така да кажа..

Цитирай Първоначално написано от RY
    Нямам гадже и по-добре.
    При нас утре е празник на Бургас и почиваме.
    блазе ти,мацка

отивай на ледената,да се накефиш и за мен

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Нямам гадже и по-добре.
    При нас утре е празник на Бургас и почиваме.
    блазе ти,мацка

отивай на ледената,да се накефиш и за мен
    тъй вярно!

Неска съм будна от 6,30,въпреки че не съм на училище.
    Вие неска ще празнувате ли Никулден,каква риба ще ядете?

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    завиждам вии..нашия празник е чак през март Аа иначе вчера ходих на пробен по математика в СМГ..мина почти задоволяващо...имахме адски малко времее !! Сега съм станала рано, за да гледам Дневниците на вампира и после ще решавам купчината задачи
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    и аз днес не съм на училище станах в 8 защото трябваше да заведа сестра ми до училище в 10 ни викат в училище да гледаме някви икебани тортички, сладки, картички и да си харчим парите

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Аз пък тея дни си седя вкъщи Ей ся тря'а да ходя в Железник при личната
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Апфффффф! Ся се връщам и ми каза да не ходя на училище цяла седмица, а четвъртък или петък да сме идели с майка при нея. Не може да разбере какво ми има. Съмнявало я е, че съм имала 3-та сливица, а аз преди 5-6 месеца ходих на УНГ и ме прегледаха. Не можа да ме види много хубаво (Тей като много мразя да ми бъркат в гърлото и си затварях устата), но каза, че съм нямала 3-та. Но лекарката я съмнявало, че е нещо от носа и сливиците и ся ще ходим да видим к'во сме щяли да правим Ся изпускам цели 2 теста, от които единия е класно! Каза само за тестовете да съм ходила и после да се връщам. На т'ва и отгоре на танци няма да мога да ида, а в момента взимаме много важна хореография Защо точно сега трябваше да се разболея?? Как да разобедя нашите да ги накарам поне на танци да ида за 2 часа? Майка вика щом на даскало съм нямало да ходя, занчи и на танци не мога, а аз искам поне за танците да отида, какво толкова ще ми стане?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Неска съм будна от 6,30,въпреки че не съм на училище.
    Вие неска ще празнувате ли Никулден,каква риба ще ядете?
    скумрия.скумрия.скумрия
    иначе наще ще ядат няква друга..ама аз тази ще си хапна.

ъм,днеска имам 6 по информационни..правихме разно упражнение на Ексел. ^^
    също,утре ще ме изпитва по Биология..и трябва да уча..блааа!
    имам да уча за утре по:география,физика и биология .

и после съм на урок по математика..

ъм..честит ви празник,бургазлийски човечета ^^
    както и честито на именниците*ако имаме такива*

излизам от темата за празника,и се връщам за даскалото..и днес..
    баси тъпите мазнячки имаме..толкова ме натвариха днеска..толкова са СМЕШНИ ! ЛИГЛИ ТЪПИ.. да ги еба в подмазвачките долни..блааааааааа! :Х
    също и се разбра,че ще сме половиния клас на коледното..на диско ще се ходи..с още няколко класа,другите пак се напраиха,абе да се махат.xD (ДЪЛГА СТАНАХ,СЪЖАЛЯВАМ!)

Цитирай Първоначално написано от kik7
    и аз днес не съм на училище станах в 8 защото трябваше да заведа сестра ми до училище в 10 ни викат в училище да гледаме някви икебани тортички, сладки, картички и да си харчим парите
    блазе ви

ние пък ще правим някъв коледен,благотворителен базар..*както беше и миналата година*

по рисуване и домашна техника прайм некви картички,глупости..
    и след някоя друга седмица,ще имаме

Град
    Стара Загора ;]
    тези сладки работи много ме изкефиха имаше шоколадова къщичка, някво котенце, най-различни торти, кексчета и така

Днес в 1 щеше да има протест пред общината като минах имаше 10 човека на кръст

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Цитирай Първоначално написано от kik7
    тези сладки работи много ме изкефиха имаше шоколадова къщичка, някво котенце, най-различни торти, кексчета и така

Днес в 1 щеше да има протест пред общината като минах имаше 10 човека на кръст
    Имаше един с вувузела и един, който размяташе знамето и общо взето това ни беше протеста ако може да са нарече такъв
    Just Siseyy Hater's ...

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ъм....ние днеска зехме по химия за натрия - детоооо тряя да науча 584958043590453 неща наизуст

По математика правихме упражниелни задачки и такам( имаше една ужасно гадна! )

Лелеее правихме класно по БЕЛ, което беше адски лесното! Имахме две теми да се готвим тя ни даде за "Пътя на бореца за свобода в "На Прощаване" и "Какви са чувствата в Разказа " ЕДНА БЪЛГАРКА" ? , като преди това писахме два пъти същото за бореца за свобода и аз реших по него да разсъждавам и ще имам 6666666666666666666

ееее,супер ^^

дано имаш 6-ца.

и ние ще правим класно,на 17-ти декември.
    даде ни 4 теми(2 от На прощаване,и 2 от Немили-недраги) и трябва да почвам да ги подготвям..

1то сме го правили,за немили-недраги,и там имах 6,обаче си помагах от сумати помагала и едва ли ще го направя самичка така че..трябва да си ги пиша наново .

ух,след половин час тръгвам на урок по математика..гадост

Дано имате шестици! ^^
    Пуснах супер дългата тема за физиката..всеки е добре дошъл да помага.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    късмет на класните!!
    охх RY с удволствие бих помогнала но физиката не ми е един от любимите предмети
    а нашата класна [и госпожа по БЕЛ] отсъства от сряда миналата седмица и директоркта ни каза,че и тая седмица няма да идва за по нататък не се знае...и сега ни е поела ЦЕРБЕРКАТА по МАТЕМАТИКА wtf....тая много ме дразни...днес ме изкара на дъската защото се разсмях?а на задние чинове момчетата си играят белот ама неее тя точно мене трябваше да вдигне на новия урок...добре че не ми писа оценка...още по гадното е че изпускаме материал по БЕЛ...и класното сигурно ще премине за януари...за уре имам да уча по биология урока за растителните органи...оххх имахме още от миналия четвърък да сложим бобче в памук обаче аз забравих ии...а и откъде да и намеря на тая боб през декември...

[защо винаги ми стават толкова дълги постовете...?сори за което]
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

пиши,пиши
    на мен ми е яко да чета

такаамм... не съм писала от 2 дена
    изпитаха ме по математика, не бяха трудни задачите, ама ще видим...
    научих си по география, най-трудна ми е тя.
    има прекалено много факти и трябва да го назубриш, не можеш да го разбереш някак си..
    awesomesheepy и ние ще прайм сряда на немили недраги тестче и ми е притеснено малко...
    оф имаме няква супер проста заместничка по английски .. пенсионерка някаква дето повтаря всяко изречение по 2 пъти.
    вече ми писва от нея
    написах и резюме 110 думи, постарях се.
    сега ако пак е недоволна не знам

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    meriLinka охх съчуствам ти...и на нас в 6 клас по география ни беше едно бабе...оказа се че е преподавала и на майка ми в училището което е учила... смятайте

ох както казах по горе тая по БЕЛ отсъства за цяла седмица...а трябваше да правим тест на немили-недраги и ние...и за последния път ни беше дала за домашно разсъждение върху постъпката на македонски [от 10 глава] писах го 2 часа...ама явно няма скоро да го чета...ох много се ядосвам,че губим материал...
    както и да е ;D
    вие докъде сте сега по география междодругото?защото на родителската госпожата е казала на няколко родители цитирам "ее то ние сме взели много уроци,ще почна да ги изпитвам спокойно" а истината е че сме на климат на Азия...3 урок от учебника?имахме 1 час преговор и тва е...и аз се сещам защо става така...като вземем ч урок и следващите 2 часа САМО ИЗПИТВА...странното е че изкарва на дъската...вика като сбъркаш и т.н. ама не пише оценки?а да и още нещо разделила ни е на 2 редици -момичета,момчета ...и дига само момичетата?!?!...много е гадна тая...ние си мислехме да говорим с класната ама тя пък реши да отсъства вие имате ли проблеми с някой учител?
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    Историчката я няма и ни замества няква от началния курс...нищо не разбрах от урокаа Имам да решавам 56474276575795782 задачи по математика...защо направо да не се закопая и да се реши проблема?!.. Гледам Стъклен дом и отивам да уча
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Мен пък атя по бг не ем екфи много, щото е БУКВАЛНО ЛУДА на тема чистота, ама пък толкова ме обича, че само шестици ми пише

Иначе в сряда имам контролно по химия и математика

Е сега отивам да гледам Стъклен дом.... Айде чао

Еми ние в петък ще взимаме втория урок за природните зони..малко сме назад щото госпожата я нямаше една седмица.Миналия час прайхме тест за Азия (само географско положение,релеф и полезни изкопаеми,води и климат) и беше супер лесен..Уроците за природните зони винаги ги правим под формата на таблички,защото е по-удобно.
    Иначе се оплакваме на класната от госпожата по български..ама не е за разказване.
    Утре контролна по физика за една задача от учебника..притеснено ми е ама няма как.
    Класна по Бел четвъртък..на 15 по биология..по математика на 20.

Град
    Стара Загора ;]
    аз имам проблем с госпожата по БЕЛ ( тая година ни я тръснаха иначе с предната госпожа никви проблеми ) много е флегматична също така и с госпожата по музика .. за много важна се мисли много зле .. да не си научиш урока за нея е престъпление .. ама аз до сега не съм учила по музика и не мисля да уча предния час ни разказа историята на живота си, как дошла САМО на 14 години в Стара Загора, как се грижила сама за себе си и така .. все едно ни интересува

ех,хубаво ви е на вас,имате си заместници..
    пък ние,наще даскалки са си на лице.. и никой не отсъства.

карай,ще го преживеем.

иначе,сега ще преговарям още 100000 пъти по Биология,че утре ще ме изпитва,дайте ми куражче и стискайте палци да се справя,че притеснението ми е Огромно винаги..

иначе,в сряда ще правим контролна по литература(немили-недраги,обобщаващ тест) и химия(на 8 съединения..ли..нещо такова)

Град
    Успех awesomesheepy
    Аз пък имам на 16-ти класно и вече почва да ме корка отвътре Трябва да имам 6 , иначеее
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си