- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
При нас не е така. В началото на годината някак си винаги си намислят 4 номер.Първоначално написано от MissChocolate
![]()
5-ти номер,ужас. Влиза директора пети номер да ни обясни урока. Влиза заместник директорката пети номер на дъската![]()
![]()
ох,не ме изпита по биология
![]()
3 пъти се готвя,тя все ме прескача
остави ме последна да ме изпитва
винаги става така
ааал..тази жена ще ме изтезава до край![]()
утре вече трябва да ме изпита
да видим
по физика даде некъв супер смотания урок,нищо пак не му зацепих..
за утре имам по география(за население-азия),български(написала съм си),физика(бла.) и биология..(кофти урочец)
и после съм на урок по математика
мн шит.
![]()
контролното по химия ще бъде другата седмица.
иначе имам 6 на теста по биология![]()
неска теглихме листчета за подаръци и имам да подарявам на един, дето изобщо не го познавам и не знам нищо за него и съм решила да му подаря някаква коледна чаша
на мене има да ми подарява най-добрата ми приятелка![]()
и аз съм 13 номер, харесвам си номера.
за утре имам урок по география и домашно по математика.
след час съм на английски![]()
бляяяx.. гадничко ми е ;// боли ме главата![]()
оф,как се натварих ся..
урочето мина супер,доволна съм (математиката)
след това,баси студа,ама и снежец леко имаше![]()
и се връщам,и майка говори с г-жата от уроците по български..
баси..пааааааааак го мести :Х ебаси..и аз имам планове ве..
всеки петък го мести,несериозна раота.
иначе,научих по география,литература,и ми остава само още по физика..да си прегледам чертежите които сме правили днеска![]()
Ехее аз утре имам само по география ( ъм...аз не уча, така че по нищо ;д;д;д )
Иначе утре ще имам със сигурност тест по математика върху пустите триъгълници, така че стискайте палци!![]()
MegiBoOm какви са ти оценките иначе ^^
успех утре на контролното
кажи по-точно за кой предмет, че те са си достаПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
математикаПървоначално написано от MegiBoOm
литаратура
английски
физика,химия?
xD
Добрем, ето:
БЕЛ - 6,6,6,6,6,6![]()
Математика - 5, 5,6,4,5 ;х
Английски - 6,6,6,6,6,6,6![]()
Физика - 4,5
Химия - 4,6,5,6
у,брао![]()
ох,такова,хора - някой да знае,дали има миналогодишна тема на миналите седмокласници(сегашните осмокласници),че ми е интересно![]()
awesomesheepy под тема какво имаш предвид?преразказа на матурата ли?ако става въпрос за него - Вида от Иван Джуренов ...аз го прегледах и...ако тая година ни се падне нещо подобно give me a gun please....
днес дигах ръка по математика защото занех как да се решат зада1ите който бяха на дъската...исках да ме изпитат ама тая пача ми каза,че имало хора с по лоши оценки от мен...и на всичкото отгоре само аз дигах ръка...![]()
![]()
![]()
![]()
утре ще имам Български за пръв път от около седмица -две...а в сряда тест на немили недраги </3
сега почвам да си пиша по руски,ще прочета урока по биология 1-2 пъти и съм решила от 8 до 10-11 някъде да решавам задачи по математика![]()
![]()
![]()
по физика ще имам тест на 13 януари...а класното по математика е на 17 януари...
аз съм 17 номер...много си ме кефи![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Не.Имам предвид такава тема като нашата,тази![]()
ооох,заредих се с якото коледно настроение
айде,още една седмица..
Тая седмица да се маха,да се маха!
xD
![]()
![]()
Мм днеска беше мн готин ден .. Имам 6 по литература на теста на " немили-недраги " и 6 по биология - г-жата ме изпита![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
awesomesheepy, и аз съм така. С нетърпение чакам 22, защото тогава сме на дискотека с класа, и после празниците. А иначе аз Видата сега я прегледах. Абе не е най-приятният текст за преразказ, ама става.
боже не![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имам 5 по география, защото отговорих грешно на 1 въпрос
тая кранта се чуди как да се заяде с мене
баси козата
.... изпитаха ме по биология - 2 въпроса
3 страници писах
и пак не съм написала всичко
сигурно ще имам 5
в час по ФВС не играх отново
абе всички момичета не играха
при вас как е в час по ФВС, защото при нас е много зле .. не можем да задържим 10 на волейбол
много зле
![]()
пф,наща даскалка е мега неорганизиранаПървоначално написано от kik7
изобщо не моем се съберем
всички горе или навънка
Толкова.![]()
бахтии kik7 кфаа е таяя г-жа бее .. чиста офцаакак може на един грешен въпрос да пище 5
това е за 6 .. бахтии неграмотнатаа ... а по фвс г/дд биваа ама почна снягг да вали и сме в фискултурсния салон ... ей така си минава часа,ама понякога е доста скучно
![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
При нас ФВС е възможно най-готиния час .. Г-жата е професионалистка и ни учи и ние да бъдем такива .. На мен,лично,ми е много интересно и определено си виждам напредъка от мин.година,когато бяхме с една тъпа овцца![]()
![]()
Айде бай ви,че отивам да си гледам Стъклен дом![]()
![]()
![]()
:P
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
о,не съм сама,не съм самаПървоначално написано от theonlyone123
![]()
И аз го следя.
Да де,то за тая година е последен епизод,ама карай .
ХОРА - ИМАМЕ 74 СТРАНИЦИ НА ТЕМАТА!МНОГО СМЕ ДОБРИ!ВСЕ ТАКА ДА Е.
Сега ви гледам темата хубави въпроси и отговори честито за 74-то страници![]()
И аз гледам Стъклен Дом![]()
![]()
![]()
О, нашата госпожа е бивша шампионка на България :PПървоначално написано от kik7
Преди месец ни онси вестници и медали,където я има![]()
Мислите ли,че ще ни остави да стоим?![]()
Дори имаме едни приятели от ПМГ, които вески час идват да играят с насс нетърпение очакваме часовете по физическо
![]()
кои са теПървоначално написано от wasch0
аз УЖ си научих по география
супер ми се спи ;//
оле,ся се убедих кви патки имаме в класа..
всякви са се събрали..
мазнячки..безотговорни..бел ежкарки..кифли..лигли..бла..![]()
няма да пораснат..НЯМА!
Иначе,успех утре на всички - контролни,изпитвания а-у.