- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
я да ги видим лапЯЯта![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Сладурии :P .. Здравейте и от мен ((: Тази година аз също ще съм в 7 клас! И на мен също ми е доста притеснено и сичкоо ми е сранно защото, си мисля че, няма да ми остава никакво време за излизане но, се някак си всички ще се справимме! На уроци по Бг и Математика ще xодя задължително! Решила съм да кандидатствам в ЕГ "Пловдив" .. такачее тазии годинаа мисляя да се стягам и да наблегна на ученетоо повечее! Както вече казах много ми е притеснено, но не само на мен разбирасе!
Ммм някой освен мен решил ли е да учи в ЕГ "Пловдив" ? ((:
Ааа отностно за дрехите и нещата за училище не съм си купила все още но, в понеделник ще ходя да си взимам! Определеноо доста неща трябва да си купя!![]()
Ауу, с какъв език искаш - английски или немски?
Ех, дано да те приемат там - ще ми бъдеш зайчеее и ще те спукам от бой с моркови![]()
![]()
Иначе отсега няма какво да се притеснявате, страшното идва май месец![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
аз също ще съм 7 класама нещо още от сега се панирам
На уроци по математика и БЕЛ ще ходя много ясно още от началото щото в София да влезнеш в елитна гимназия си е бая трудно
Иначе мисля да кандидатствам в Испанската Немската и Френската
![]()
![]()
Обмислях и Английската ама няма да имам мн полза щото нглийския си го знам перфектно
относно учителите:В нащо даскало са ангелчета ама не съм обедена че ще ми е достатъчно само да слушам в час
Мисля тая година да оставя шляенето на заден план и здраво да си седна на дупето
Вече си купих сборници и примерни тестове по Бел и мат
![]()
Ужас само като си представя колко трябва да зубря тая година...![]()
![]()
Здравейте и от менн!И аз ще бъда седми клас тази година :P Така съм се паникьосала, чее....
От София съм. Смятам да кандидатствам в Испанската, ако не стане..
Английската, може би, въпреки че си го знам перфектно
![]()
Хихи.. Здравейте... ^__^
И аз като всички останали ще съм 7ми клас.. : ))
Ще ходя на уроци по български по математика, защото се притеснявам дали ще изкарам хубави оценки..
Все пак ако не вляза в хубава гимназия или техникум.. за напред какво ще правя ? ;хх
Мисля да вляза в НЕГ, Бургас.. : ))
А отностно нещата за училище.. тия дни ще ходя да си купувам.. : D
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
MonnyG моята мечта е да отида там с немски дано да се получи![]()
EsteticLoff ти със какъв език си? И трудно ли беше влизането при теб и самата подготовка?
SunnySmile1313 - как така перфектно? Живяла си там, ходила си на уроци...или просто така си говориш?
EsteticLoff ммм мисляя с немскии език .. ((: направоо толкова искамм да мее приеемаатт иначее незнам какво ще правя..
Runaway11 xoxo не само на тебе ти е мечтата за Eг "Пловдив" .. даноо те преематт ! Успееxx)
Aз съм с немски (8ми клас ще съм)![]()
![]()
Хмм, ами значи не става без учене, особено по Бг толкова се опитвах да науча как да ги пиша въпросите от рода "Какво внушават тези думи" и попринцип Българският ми беше по-труден.Иначе ходих на уроци от началото на годината и по двата предмета.
Доволна съм - изкарах високи оценки => балът ми е висок и влезнах лесно, от 1во желание.
Пожелавам ви успех, дано догодина да ви целя с моркови!! :PАко искате да питате нещо друго, по-добре на ЛС, че да не спамя във вашата тема.
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Дамм наистинаа без учене няма да станее.. мм моята приятелка също е за 8ми класс и е в Ег "Пловдив" с немскии) И на теб ти пожелавам успешна учебнаа година.. и се надявамм догодинаа да се видимее хехе :P
Aз вече съм 8-ми, миналата година беше кошмарна просто. Оставете българския, той е по-лесен! На математиката наблегнете яко. Аз на матъраа по бел съм с 5.25- беше точно такъв изпита,за какъвто и се подготвях. Има много примерни тестове, и матурата е на същия принцип. При математиката обаче е друго- само уравненията и неравенствата ги знаех, геометрията е ужас. Гледайте да не изпускате нищо. Аз давах много пари за уроци по математика, ама изкарах четворка, а даскалката е една, където даже и не обяснява. Първоначално първия срок и втория няма да обръщате внимание, ама края на втория яко учене. Аз където съм толкова ъровновесен човек изпадах в нерви и даже се развиках на историчката- даде ни 15 урока да учиме с ваканция от една седмица точно преди матурата-- извиняваи ама аз ще се занимавам с историята, вместо да се готва за матурите,където ми определят цялото бъдеще? Е няма да стане, искарах 3 по история, ама поне бала за чуждоезиков ми беше 29.5 и влезнах във втора испанска - София. Един съвет за седмокласниците- не наблягаите особено на първия срок- само гледаите да не изоставате. Втория учете повече, а в кра преди матурите си вземете сборници по бел и математика и решаваите, много помагат,особено ако ги решавате с госпожата. Не се напряхаите да мислие много къде искате да влезете-още е рано и ще си измените мнението със сигурност. Успех и най-важното- не зоставаите, да не ви се събере много края на втория срок точно както и на мен!!![]()
![]()
Бе то и аз затова не искам много, много да мисля къде ще влизам сега че после става много гадно ако цяла година само си говорил и след това скафиш на теста...![]()
Иначе в събота 2 часа и половина уроци и всички Стилистични фигури на изуст плюс куп тези и преразкази за писане, незнам как ще смогна до сряда. Досега учих..след малко пак сядам че тая никакви компромиси неправиСлед 15 тръгвам и по Математика. Там е индивидуално убочение...надявам се да се справя
![]()
^ Както ви казаха и преди мене по БЕЛ не се притеснявайте
толкова много..Уроците по БЕЛ са хипер лесни и еднотипни /за българския става въпрос - сложни съчинени и сложни съставни
изречения.. и няколко други/..Най-важното е да научите видовете
сложни изречения,че по тях има доста въпроси и на теста..
По литература е по-различно..Там наблегнете главно на трансформиращите преразкази и съчиненията...
Наистина по математика е малко по-трудно,но ако учите - ще се
справите..Аз не разбирах задачите от движение и геометрията,и
ходих на уроци - имаше полза..Започнах да ги решавам много бързо..
@ Учете и първия и втория срок,поне така няма много,много да се
мъчите /т.е. няма да се мъчите за месец-2 да схванете всичко/..
Както направиха повечето от нас миналата година![]()
@ Няма смисъл да се притеснявате толкова много..Седми клас не е чак
толкова страшно нещо.. (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Темата замря...![]()
Днес си купих дрешки![]()
Батериите издъхнаха преди да снимам всичкоУспях само панталоните....
Панталони (изглеждат намачкани но нарочно ги направих по събрани че неможех да ги хвана целите)
http://www.prikachi.com/images/856/2481856c.jpg
Къси панталонки http://www.prikachi.com/images/855/2481855W.jpg
Купих си и една ризка но нейни снимки по-късно![]()
Абе ще можете ли малко да ми помогнете, нямам никакъв план в коя гимназия да влезна, а искам да влезна в такава, където се учи испански (Не да го знам, а да уча самия език), но тука в Стара Загора се сещам само за една, но там май трябва да знаеш езика, къде има гимназии, където да се учи езика? (Може и да не е в Стара Загора)
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
"BlackEyedPeas" - Доколкото знам аз,8 клас - подготве
- изучаването на езика започва още от самото начало..
Азбука,граматика и т.н.. Аз съм така - подготвителна паралелка
и езикът се учи още от самото начало..
Предполагам,че навсякъде е така..Но все пак по-компетентните
да кажат..
Аз точно това искам, искам да уча езика. Граматика, азбука и тн.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Горните коментари, да ви кажа .. момичета и момчета, че само си мислите, че знаете перфектно английски.Може и от 2 годишни да сте тргнали на уроци, но вие знаете само една хипер малка част от целия английски. И аз като вас си си мислех, че го знам, ноо ..Осъзнах истината ,както се казва.
Сега, за да не кажат, че съм песимист (което НЕ Е вярно) искам да обясня, че наистина, както всяка друга година, ще си има деца, които ще взлязат в немската, английската, испанската, ала - бала, но ентусиазмът които така блика от вас, ме кара да се смея
"Мисля си Немската, ако не Испанската."
!?
Нямате си и на представа колко много, ама колко много трябва да учиш, за да можеш да се класираш за Немската..просто мозъците ви не могат да го поберат..За 1ва Немска ви трябва бал, по-висок от 33 ..
И за да не кажете, че завиждам, защото не съм влязла в тези училища, да ви кажа ,че съм си хипер щастлива и в това в което ще си уча тази година. Чао чао от мен и извинявайте, ако има нещо(а определено ще има
![]()
)
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Така, така, ама ти искаш, не искаш пак от началото ще го почвашПървоначално написано от SmilezZz
Нямаш друг избор, а и аз покрай теб
![]()
BeezyJey - за тая прословута немска, колко е минималния бал? Аз щото изкарах почти 34 да не казвам без никакъв зор.Недей ги плаши седмокласниците, не е толкова страшно.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от ameli
Хаха да, тъкмо щях да се извинявам![]()
Ами виж, сигурно имаш нянаква дърба, те повечето като .. тях не могат да си седнат на задника и нищо не ги интересува, затова го казах .. А вероятно, ако резултатите от тестовете им са по-добри от нашите, баловете ужасно много се вдигат .. Даже СМГто го гледах е с по-висок бал от 1ва Немска
![]()
За т`ваАма нищо страшно айде, учете и ще видим другото лято кой къде ще е заек
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Тая година тестовете бяха елементарни, другата сигурно ще са маааааааалко по-труднички![]()
Айде стига толкова влкючвания от осмокласници![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ще ви кажа малко повече за НГДЕК сетра ми учи там и аз за там мисля да кандидаствам. таа значи ние сме на другия край на софия, но близо до училището на 5-10 минути път има метро станция, такаче се стига лесно, пък и сестра ми за една година, благодарение на пътуването до даск опозна софия много добревторо - училището не е западнало, въпреки всичките слухове. да, имало е и по - силни години, но е имало и по - слаби. сега под среден успех 4,50 те гонят. колкото до ТОНЧЕВА - тя е напуснала и тази година вече ще има нов директор, така че това да ви е проблема. а и якото е, че не се учи САМО истори, нито има допълнителни часове или нещо такова, просто се учи по различен учебник. също така в НГДЕК ще попаднете на много готини хора, няма да са всичките някви загубени зубъри споко
аз лично за там се глася
![]()
Аз се колебая между 1ЕГ, 4ЕГ и ГПЧЕ Йоан Екзарх ( и трите са във Варна )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^^Зависи какво ти се учи. Аз ще съм в 1ЕГ тая година, за отзови от там ми пиши след месец![]()
ameli - Тази година бяха елементарни - да,но догодина ще
са още по-елементарни..
Поне предполагам,че ще е така - тъй като пък миналата
година тестовете бяха по-трудни
от тезгодишните..