- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
питай я ако можеш, че и аз не ги знам много![]()
kik7 не мога да се стя в момента за музика за танцуване с класа обаче ако ще слагаш чалга трябва всички да слушат...всмисъл да не стане тъпо,примерно 5-6 момичета да си танцуват и останалите момичета и момчета да стоят и да гледат тъпо.например в моя клас момчетата и още 4-5 момичета не слушаме чалга а останалите момичета слушат...трябва да се съобразиш с тва кво слушат всичкиама awesomeshappy все пак е права,че не става да танцувате на метъл и тем подобни.
![]()
аз си научих по АЕ и РЕ и ми останаха само 20тина задачи по математика..утре ще помоля да ме изпитат..стискайте палци
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
в моя клас всички момичета и почти всички момчета слушат чалга![]()
![]()
... чалгари сме се събрали
![]()
Емилия-пробвай ме
Андрея-върху мен
Андрея и Илиян-не ги прави тия работи
Емануела-преди употреба,прочети листовката
Илиян,Константин,Борис дали-палатка
ТРИО МЕГА(Емилия,Малина,Галена) - Аларма
Преслава-мръсно и полека
Допълвам ..Първоначално написано от SladkaZagadka
Mohombi - Bumpy Ride
Lady GaGa-Alejandro (по-бавна е )
Love is everything!
мерси.. днес имам класно по математика
ще е само върху геометрията, което е добре, защото това е раздела, който ми е най-ясен
.. в 11 съм на СИП .. преди това трябва да ходя до фотото да вадя едни снимки
и урок по физика имам ...
И аз съм на СИП по Математикапосле с класа ще ни снимат
Добре, че нямахме много за учене
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Имам 6- на класното по математика и 6 на контролното по БЕЛ![]()
![]()
За днес имам да решавам 4 теста от по 50 задачи (не съм решила нито една), но смятам да направя само 2 теста ...за ваканцията имам тооолковаа много домашна от частните, че усещам как И на Нова година ще си зубкамм...
...сега ставам да решавам задачи и после но модул...
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Стискам палци на всички![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
// ние утре ще прайм контролно по физика..днеска ни казаобаче съм решила да изкарам 6-ца..на едни чертежи ще е ,за вдлъбнато,изпъкнало сферично огледало и лещи..бла..
имам да чертая някаква диаграма по география,и там искам 6-чка.
и по биология - урок.
![]()
Ох,нямам търпение..сряда съм на дискооооооооооооо ^^
Ееее хорица, здраейте отново...![]()
Бахти само аз ли съм прецакана и трябва да ходя в четвъртък на даскало ( няма да учим, ама все пак)???![]()
Иначе след тва сме у една фред 10 момичета - наргилета, ядене, торта, музика, кино,пуканки.... Алллл ще е УНИКАЛНО!![]()
Иначе за утре нямам да уча по нищо :P
имам 6 по музиказа уте имам да уча по биология,математика и български... някой може ли да ми помогне по БЕЛ,че се затруднявам?
Взехме урока за фразеологични изрази и за домашно имам да направя нещо като малко разказче което завършва с една от следните ппоуки[словосъчетания]
1.На зла круша,зъл прът [заслужава си наказанието]
2.От трън,та на глог [от лошо по-лошо]
3.Ял кокоши крак [не може да пази тайна]
нищо не ми идва на ум просто...
а ние за Коледа с класната сигурно ще правим нещо в класната стая...ох ен искам с нея бееразбрахме се със съчениците да ходим някъде на 23..я на кънки,я на кино или просто ще идем в някой и ще си танцуваме
![]()
![]()
![]()
охх не мога да дочакам до КОЛЕДААА! <3 тая година няма да успея да подаря нищо на семейството ми...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ние пък в четвъртък ще си учим , с нищо няма да е по-различен този ден в класа . Нямаме коледна украса, класната ни я няма, никой няма да раздава бележниците, хулиганите изпочупиха бюрото и някои чинове и те - наполовина , защото се биеха ..
Love is everything!
Класната по математика мина супер.Задачите бяха нито много трудни,нито много лесни.Май нямам грешки и дано да имам 6.На геометричната задача се борих с чертежа,ама най-накрая успях.
Утре нямаме математика,тъй че ще ги върне сряда.
Утре съм решила да кажа да ме изпита по физика.По английски се чудим дали ще правим контролна..ама и там трябва да уча думи.Само това е.
Всички стаи са украсени само класната не е.На 23 сигурни ще учим,но ще са намалени не знам с колко.По биология имам 6.
![]()
![]()
![]()
![]()
задачите бяха 16 и не ми стигна времето да реша 4-5 ( не помня вече колко бяха )
сигурно и 5-ца няаа да хвана
утре имам тест по БЕЛ ще си науча и тва е ... по математика нямаме домашна и по АЕ и по история ...
Супер гадно.16 задачи за класна за адски много.Първоначално написано от kik7
На нас максимално ни е давала 25 и беше миналата година...ама 16 са многоо.Дано да си се справила.Иначе тест ли беше?Тея задачи които не ги реши,игра ли на късмет?
![]()
Ние имахме хем да направим чернова,хем да препишем подробно решението на листа с условията,беше оставила празни свободни места+една малка табличка,в която да напишем само буквата на отг.Едва ми стигна времето..
kik7 Спокойно.Поне тези,които си решила трябва да са вярни. ( :
RY Браво за класното и за 6-цата по Биология![]()
Аз научих по биология,български и география,остана ми тъпата физикаутре ще прайм контролна на чертежите..УЖАС..
8 са,и трябва да се науча да ги чертая..
трябва да изкарам 6-ца..просто трябва..
оххх никой ли не може да ми помогне?не знам какво да правя...а тая каза,че ще пише оценки на всички....![]()
никой няма да ти помогне ... с тоя тонПървоначално написано от LaChupacabra
![]()
с кой тон?... ''...и български... някой може ли да ми помогне по БЕЛ,че се затруднявам?Първоначално написано от Ermic
Взехме урока за фразеологични изрази и за домашно имам да направя нещо като малко разказче което завършва с една от следните ппоуки[словосъчетания] "
просто помолих за помощ...не може ли? о.о както и да е... (:
не не беше тест .. нямаше избираем отговор и за това не можах и на тото да играя![]()
утре или в сряда ще ни ги върне тя бързо ги проверява наща
дано поне 4 1/2 да имам .. тогава купон ще вдигна
![]()
LaChupacabra не сме стигнали дотам и не мога да ти помогна![]()