.
Отговор в тема
Страница 51 от 293 ПървиПърви ... 4147484950515253545561101151 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 7312
    Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    питай я ако можеш, че и аз не ги знам много

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    kik7 не мога да се стя в момента за музика за танцуване с класа обаче ако ще слагаш чалга трябва всички да слушат...всмисъл да не стане тъпо,примерно 5-6 момичета да си танцуват и останалите момичета и момчета да стоят и да гледат тъпо.например в моя клас момчетата и още 4-5 момичета не слушаме чалга а останалите момичета слушат...трябва да се съобразиш с тва кво слушат всички ама awesomeshappy все пак е права,че не става да танцувате на метъл и тем подобни.

аз си научих по АЕ и РЕ и ми останаха само 20тина задачи по математика.. утре ще помоля да ме изпитат..стискайте палци
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    Стара Загора ;]
    в моя клас всички момичета и почти всички момчета слушат чалга ... чалгари сме се събрали

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Емилия-пробвай ме
    Андрея-върху мен
    Андрея и Илиян-не ги прави тия работи
    Емануела-преди употреба,прочети листовката
    Илиян,Константин,Борис дали-палатка
    ТРИО МЕГА(Емилия,Малина,Галена) - Аларма
    Преслава-мръсно и полека

Град
    Стара Загора ;]
    мерси

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Цитирай Първоначално написано от kik7
    оф кажете някви яки песни, че утре трябва да занеса списъка с песни иначе ще се кефим само на 10 песни
    Stromae - Alors On Danse
    Jay-Z feat. Alicia Keys - Empire State of Mind
    Madcon - Beggin
    Usher - OMG (Ft Will.I.Am.)
    Yolanda Be Cool & DCUP We No Speak Americano
    Допълвам ..

Mohombi - Bumpy Ride
    Lady GaGa-Alejandro (по-бавна е )
    Love is everything!

Град
    Стара Загора ;]
    мерси .. днес имам класно по математика ще е само върху геометрията, което е добре, защото това е раздела, който ми е най-ясен .. в 11 съм на СИП .. преди това трябва да ходя до фотото да вадя едни снимки и урок по физика имам ...

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    И аз съм на СИП по Математика после с класа ще ни снимат Добре, че нямахме много за учене
    Just Siseyy Hater's ...

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Имам 6- на класното по математика и 6 на контролното по БЕЛ За днес имам да решавам 4 теста от по 50 задачи (не съм решила нито една), но смятам да направя само 2 теста ...за ваканцията имам тооолковаа много домашна от частните, че усещам как И на Нова година ще си зубкамм... ...сега ставам да решавам задачи и после но модул...
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Първият час ми е класната..стискайте палциии!

Град
    София
    Стискам палци на всички
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

// ние утре ще прайм контролно по физика..днеска ни каза обаче съм решила да изкарам 6-ца..на едни чертежи ще е ,за вдлъбнато,изпъкнало сферично огледало и лещи..бла..

имам да чертая някаква диаграма по география,и там искам 6-чка.
    и по биология - урок.

Ох,нямам търпение..сряда съм на дискооооооооооооо ^^

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ееее хорица, здраейте отново...

Бахти само аз ли съм прецакана и трябва да ходя в четвъртък на даскало ( няма да учим, ама все пак)???

Иначе след тва сме у една фред 10 момичета - наргилета, ядене, торта, музика, кино,пуканки.... Алллл ще е УНИКАЛНО!

Иначе за утре нямам да уча по нищо :P

имам 6 по музика за уте имам да уча по биология,математика и български... някой може ли да ми помогне по БЕЛ,че се затруднявам?
    Взехме урока за фразеологични изрази и за домашно имам да направя нещо като малко разказче което завършва с една от следните ппоуки[словосъчетания]
    1.На зла круша,зъл прът [заслужава си наказанието]
    2.От трън,та на глог [от лошо по-лошо]
    3.Ял кокоши крак [не може да пази тайна]
    нищо не ми идва на ум просто...
    а ние за Коледа с класната сигурно ще правим нещо в класната стая...ох ен искам с нея бее разбрахме се със съчениците да ходим някъде на 23..я на кънки,я на кино или просто ще идем в някой и ще си танцуваме охх не мога да дочакам до КОЛЕДААА! <3 тая година няма да успея да подаря нищо на семейството ми...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Ние пък в четвъртък ще си учим , с нищо няма да е по-различен този ден в класа . Нямаме коледна украса, класната ни я няма, никой няма да раздава бележниците, хулиганите изпочупиха бюрото и някои чинове и те - наполовина , защото се биеха ..
    Love is everything!

Класната по математика мина супер.Задачите бяха нито много трудни,нито много лесни.Май нямам грешки и дано да имам 6. На геометричната задача се борих с чертежа,ама най-накрая успях. Утре нямаме математика,тъй че ще ги върне сряда.
    Утре съм решила да кажа да ме изпита по физика.По английски се чудим дали ще правим контролна..ама и там трябва да уча думи.Само това е.
    Всички стаи са украсени само класната не е. На 23 сигурни ще учим,но ще са намалени не знам с колко.По биология имам 6.

Град
    Стара Загора ;]
    задачите бяха 16 и не ми стигна времето да реша 4-5 ( не помня вече колко бяха ) сигурно и 5-ца няаа да хвана утре имам тест по БЕЛ ще си науча и тва е ... по математика нямаме домашна и по АЕ и по история ...

задачите бяха 16 и не ми стигна времето да реша 4-5 ( не помня вече колко бяха ) сигурно и 5-ца няаа да хвана утре имам тест по БЕЛ ще си науча и тва е ... по математика нямаме домашна и по АЕ и по история ...
    Супер гадно.16 задачи за класна за адски много. На нас максимално ни е давала 25 и беше миналата година...ама 16 са многоо.Дано да си се справила.Иначе тест ли беше?Тея задачи които не ги реши,игра ли на късмет?
    Ние имахме хем да направим чернова,хем да препишем подробно решението на листа с условията,беше оставила празни свободни места+една малка табличка,в която да напишем само буквата на отг.Едва ми стигна времето..

kik7 Спокойно.Поне тези,които си решила трябва да са вярни. ( :

RY Браво за класното и за 6-цата по Биология

Аз научих по биология,български и география,остана ми тъпата физика утре ще прайм контролна на чертежите..УЖАС..
    8 са,и трябва да се науча да ги чертая..
    трябва да изкарам 6-ца..просто трябва..

оххх никой ли не може да ми помогне?не знам какво да правя...а тая каза,че ще пише оценки на всички....

Супер фен Аватара на Ermic
    Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    оххх никой ли не може да ми помогне?не знам какво да правя...а тая каза,че ще пише оценки на всички....
    никой няма да ти помогне ... с тоя тон

Цитирай Първоначално написано от Ermic
    Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    никой няма да ти помогне ... с тоя тон
    с кой тон?... ''...и български... някой може ли да ми помогне по БЕЛ,че се затруднявам?
    Взехме урока за фразеологични изрази и за домашно имам да направя нещо като малко разказче което завършва с една от следните ппоуки[словосъчетания] "

просто помолих за помощ...не може ли? о.о както и да е... (:

Град
    Стара Загора ;]
    не не беше тест .. нямаше избираем отговор и за това не можах и на тото да играя утре или в сряда ще ни ги върне тя бързо ги проверява наща дано поне 4 1/2 да имам .. тогава купон ще вдигна

Град
    Стара Загора ;]
    LaChupacabra не сме стигнали дотам и не мога да ти помогна

LaChupacabra не сме стигнали дотам и не мога да ти помогна
    и аз така..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове