- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
kik7 - Никакви притеснения, душо. Вашата даскалка ви дава толкова много задачи само, за да ви стресне.. като нашата преди. Всъщност .. ще смята само тези, които си решила. Въпроса е да са верни. Освен ако е някаква хипер злобарка, която гледа само да прасне някакви оценки там. Стискам палци ..
Стискайте палци утре по физика да изкарам над 5![]()
Имаме контролна на чертежите..
и..даноооо да успея да ги правя до 3-тия час xD
Днес имам 6-чка по география*така си и мислех де,защото се постарах*
Ам,отмениха ни контролното по физика за утре,понеже не бяхме взели още 8 чертежааааа ! МАМКА МУ..СЕГА И ТЯХ ТРЯБВА ДА УЧА..(тя г-жата мислила че ги е предала..бла)
И така..ще ни вземе някой час по математика утре,и ще го прайм..
Утре съм на дискооо с класа ^^ Супер.![]()
Ох,още малко останаааа..
Хора, хора, хора, хора.... Имам 6 по математикааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ебаси кефа! Иначе утре имам контролно на уравненията, така че стискайте палци!![]()
Може ли някой да ми реши следната задача от движение:
От хижа A тръгнал турист, който се движил със скорост 2,5 km/h. Един час по-късно по същия път след него тръгнал друг турист със скорост 4 km/h. Намерете колко часа след тръгването си вторият турист настигнал първия.
Задачата е от учебник Архимед за 7. клас (един червен) на стр. 97, зад 2...![]()
охх съжалявам не мога да помогнаПървоначално написано от pionka97
математиката не ми е сила а и още не сме стиганли до това...
ама мисля,че трябва да извадиш скоростта на първия от тая на 2рия и след тва има още някакви сметки,глупости...не съм сигурна...сигурно 100 % не е така ..виж дали някой друг ще отговори
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
MegiBoOm бравоооооооо![]()
![]()
![]()
аз днес имам 6 по биология![]()
и сега почвам да уча по математика.. и утре имаме тест на алкалните елементи по химия...аааааа![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
намерих темата на бившите седмокласници...само че вол.3 ..1,2 и нататъка не можах![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=247917![]()
Утрешния ден го чаках с нетърпение.Програмата е приятна,сигурно ще ни върнат класните.Неска правихме контролна по английски за десетина думи.В четвъртък се говори,че часовете няма да са намалени.
Ако свършим в 6 няма да остане време за празнуването и разменянето на подаръци.
Успех на всички контролни!
Ние пък в четвъртък сме пей душа....Отиваме на даскало вместо в 8, в 8:30-9:00, след тва имаме един -два часа, в които няма да учим! После некво задръстено тържество за 30 мин. и сме свободни!
![]()
![]()
![]()
LaChupacabra адски благодаря за темата че я откри,толкова я търсих,интересно ми е как е било при тяхвероятно и ние ще стигнем до тоооолкова много страници на темата,така като сме почнали : D има сумати време :Р
MegiBoOm ЧЕСТИТО за 6-цата по математикааа![]()
Ами ние утре ще празнуваме,след 6-тия час се махаме..отиваме да се управяме,и от 2 сме на дискодо към 5-6..нещо такова.
Мания ще еАдски ми е кеф.
Сао тъпата контролна по физика аххххх![]()
четвъртък се говори,че ще са намалени часовете.. и толкова,апф..то не че ще учим..
утре може би ще ни връщат класните .. теста по БЕЛ го направихме ама тя не го събра![]()
днес не карах изобразително и английски
защото ходихме до кауфланд и после оправяхме стаята .. беше добре .. като за събиране в класната стая
след тва останахме в двора
тъкмо се прибрах
.. за утре имам 3 задачи по математика, да уча по литература за преговора
въобще не ми се учи ... за четвъртък сигурно ние ще си учим нормално
![]()
![]()
тяя нащта директорка рядко ни намалява часовете ..
![]()
прегледах темата на бившите седмокласниции те са имали много хубава идея:
Първоначално написано от AnIcHkAtA
Проблемът е че не знам дали тези вестници още се продават ... но може да вземаме по 1 тест (по БЕЛ и по математика) на седмица от тяхната темаако сте съгласни дайте да се разберем
![]()
Техните теми стигат до vol.7 O_O били са мнооого постоянни .
![]()
като страниците на една тема им са мнооооооооогогогогогого![]()
И ние ще стигнем до там,нали? :P
Аз им разгледах половината vol.-ове.Оставих две теми за утре..(vol.1 и vol.2)
Трябва да ви ги намали,kik7
Можем да слагаме някакви тестове,хубава е идеята.Аз искам да си купувам вестничета,обаче ходих до едно вестникарско,нямаше там,трябва и другаде да проверя,то сега се продават '' Рики кандидат-гимназист'',Веди май няма .
аз имам 13,14,15 и 16 брой на Стандарт от януари и февруари 2009![]()
И аз имам няколко книжки от Стандарт.Тогава виках "абе кога ще стана 7 клас,то има много време."..ама хубаво,че майка ми ги купи.Даже и няколко за 12 клас имам.
Като вземем още малко материал,ще почна да решавам и от там.
Относно вестника, аз търсих по-маналата седмица, но никъде в града не го продават.. Иначе нескаа има тест по химияяяя
![]()
![]()
Таяя химия хич не ми вървии !! Дано изкарам повече от 5, за да мога да завърша срока с 6, ама като гледам така, че нищо не схващам и почвам да се отчайвам..
![]()
Иначе ниее в четвъртък часовете ни ще са намалени на по 20мин и после ще има няк'ъв карнавал (?!?)
![]()
![]()
просто няма да го бъде с това нещо... успех на всички, ако имате контролни ... Отивам да си науча по биология и после по химия и такамм...айде
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Вчера ме изпитаха по история и имам 5 ()
![]()
![]()
А за днеска трябва да правя доклад по химия за значението на алканите елементи и тяхните съединения
Някой ако може да ми намери нещо от нета , моля да помогне![]()
![]()
..
П.П- Успех на всички ,които имат тестове / класни![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Имам 5,25 на контролното по математика и госопжата каза,че ако й представя 25 решени задачи ще ми пише 5,5![]()
тва било коледния й подарък
![]()
Е,готова съм утре ще ги предам
![]()
На класното по бел имам 5Мислех,че ще е четворка,защото времето не ми стигна дори да си прочета всички задачи..
П.П. И госпожата дори се извини. Каза,че е искала да ни затрудни,за да не се изплашим като видим теста за кандидатстването и каза,че е прекалила.
Браво за хубавите оценки! =D>
Дано днес да ни върнат по математика и да имам 6. Лошото е,че имам 2 часа английски,ама ще го прежиеем.![]()
Имам Химия стискайте ми палци![]()
госпожата много ме дразни
![]()
![]()
Нищо не мога да разбера и + това цял час гледам, че е боядисана наравномерно
![]()
Имам и История
![]()
с класната
![]()
Just Siseyy Hater's ...
В пети клас,майка ми редовно ми взимаше
един вестник - "Кандидат - гимназист" за
учениците от 5 до 8 клас..И аз й викам - "Мамо,
защо ми ги купуваш..Аз ги разбирам"..И тя нищо,
в седми клас ще ти е трудно и аз отговорям - "Ама
до тогава има доста време",но добре,че ми ги е взела,
бяха ми от доста голяма полза..
Ама не знам дали все още го издават този вестник..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
късмет на всички за всичкоимам чувството че ще ме изпитат по АЕ
ама то при нащта и да четеш супер зле домашна имаш ли 6 ти пише
![]()
![]()
Мина и днесОтмениха ни контролното по физика за след ваканцията и МИ Е АДСКИ КЕФ
![]()
Не карахме 6-ти час :Р пусна ни да се управим за дискотеката,и отивааамДано си прекараме хубавичко..
Нещо не ми беше добре днеска,ама се управих.
Утре ще са по 30 минутни,ама повечето часове няма да ги караме,разменяме подаръци и толкова![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от wasch0
Кво да ви подготви, аз като кандидатствах 2009 година, по БГ изпита беше толкова лесен, че няма накъдеА аз там нищо не разбирах и пак добра оценка взех
![]()
Пък сега едно че задачите са ви по-малко, пък и са още по-лесни, бъдете по спокойни бе дИца![]()
![]()
![]()