.
Отговор в тема
Страница 6 от 293 ПървиПърви ... 23456789101656106 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 7312
    Цитирай Първоначално написано от raqtaaa
    Аз се колебая между 1ЕГ, 4ЕГ и ГПЧЕ Йоан Екзарх ( и трите са във Варна )
    и аз м/у тях се колебая

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    ameli - Тази година бяха елементарни - да,но догодина ще
    са още по-елементарни..
    Поне предполагам,че ще е така - тъй като пък миналата
    година тестовете бяха по-трудни
    от тезгодишните..
    Напротив! Според мен ще са по-трудни, защото ние набор 96 сме първите по новата програма и 1 вид бяхме като опитни зайчета, нямаше как да дадат прекалено трудни изпити, като за 1ви "опит", ако ме разбирате
    И хайде стига сме спамиилии
    ..
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Мега фен Аватара на ameli
    Да, и според мен ще са по-трудни. Ние бяхме първите и ни дадоха лесни тестове, за да видят на какво ниво сме. И оценките бяха много високи, съответно и баловете се вдигнаха. Всяка година баловете трябва да падат, както и оценките да са по-ниски, което значи по-труден тест. Така де, ще го видите какъв е на 27-31 май Стига спамихме наистина, имаме си наша тема
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на katericArofl
    Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    ameli - Тази година бяха елементарни - да,но догодина ще
    са още по-елементарни..
    Поне предполагам,че ще е така - тъй като пък миналата
    година тестовете бяха по-трудни
    от тезгодишните..
    Напротив! Според мен ще са по-трудни, защото ние набор 96 сме първите по новата програма и 1 вид бяхме като опитни зайчета, нямаше как да дадат прекалено трудни изпити, като за 1ви "опит", ако ме разбирате
    И хайде стига сме спамиилии
    ..
    95 са 1 по новата не вие вие сте първите с матури

Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    95 са 1 по новата не вие вие сте първите с матури
    аз май това имах предвид, мерси за поправката все пак
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Супер фен Аватара на Runaway11
    Бе тука един седмокласник не пише!

(освен мен... )

Повече от фен Аватара на kittyKat
    7 клас беше най-ужасната уч.год. в живота ми къв зор видех не е истина....отгоре на т`ва частната ми даскалка по мат. напраоо щеше ме осинови натоварваше ме 2 пъти повече отколкото другите ученици както казах УЖС. Не искам да ви обезкуражавам ама зор ще има. Късмет
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11

(освен мен... )
    Изглежда, че сме само 2-те
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas

(освен мен... )

Бройте ме и мен. Следя темата като имам време,обаче в повечето случай просто няма какво да напиша.

Ох...преди малко се скарах с майка ми...мисли,че няма да има смисъл от уроците по математика,така и така не съм я схващала. -.-
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Кажи на майка ти ,че няма да ходиш на уроци за да показваш колко си умна по математиката ,ами за да я схванеш.Егати майката ,иска детето си да се провали на изпита.Без уроци по математика НЕ МОЖЕ.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra

(освен мен... )

Бройте ме и мен. Следя темата като имам време,обаче в повечето случай просто няма какво да напиша.

Ох...преди малко се скарах с майка ми...мисли,че няма да има смисъл от уроците по математика,така и така не съм я схващала. -.-
    И мен .. и аз съм така . Офф ама като се замислите кво толкова ще стане ?? Да ,има изпит , нормално е да се притесняваме , но не и да прекаляваме , а на всичкото отгоре още от сега сме се затревожили .. Няма смисъл !! Година като година .. просто трябват повечко старания и тва е ..
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Абе сигурно има причина тоя ми ти седми клас такива легенди да се разказват за него... на мен ми дадаха учебниците, и като гледам какво се учи тръгнах да се оглеждам за по височки така сгради...
    Успял мъж е този, който прави повече пари, отколкото жена му може да изхарчи.
    Успяла жена е тази, която намери такъв мъж.

Сега който не иска да ходи неможете да го накарате да ходи. Но ако ти самия искаш, не позолявайте на родителите да ви разубеждават. Все пак вие ще правите този изпит не те.

Пф..още една седмица остана (много бързо ми мина това лято )

Цитирай Първоначално написано от ChoiYoNa
    Кажи на майка ти ,че няма да ходиш на уроци за да показваш колко си умна по математиката ,ами за да я схванеш.Егати майката ,иска детето си да се провали на изпита.Без уроци по математика НЕ МОЖЕ.
    МОЖЕ!
    Не съм ходил нито на уроци по математика, нито по БЕЛ, учих много малко, и изкарах резултати, които ме задоволяват и си влязох, където искам.

Добре де кажете тези резултати!!!!! Искам да ги чуя! Нас пък може да не ни задоволяват!

Супер фен Аватара на katericArofl
    4.28 мат 5.42 бг .. по старите изпити, новите са по-лесни и средният бал на учениците се е покачил.. ако преди 29.000 - 30.000 беше перфектно, сега и малко

Българският е едно.На по - големият процент от децата им се отдава българският ,на другите - математиката.Обаче дори и тези ,които бяха добри и по математика (които аз познавам) ходиха на уроци и не разбираха някои задачи.Аз с уроци по математика едвам избутах до 4,78 (67 точки) и то защото първият модул беше отчайващо лесен (от него имам 58 точки) и някакви мижави стотни от втория модул - който беше на стандартно ниво.Съжалявам ,че ви го казвам , обаче от сега нататък тестовете няма да бъдат толкова лесни.Както някой вече каза ,ние бяхме опитните зайчета и за нас малко посмекчиха работата.Ходете по уроци!!!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    5.367 (или от сорта:Д) по БЕЛ и 5.75 по математика по старите изпити. БЕЗ уроци, само ходех на СИП в даскало. Беше най-високия бал в града и после ми обяснявайте без уроци не става, ще се провалиш и подобни.. Това са пълни глупости. Не съм се и скъсвала от учене, само си преговарях материяла преди всеки пробен изпит и си решавах тестове вкъщи, когато ми беше скучно. Не знам каква е тази паника, тези планове цяла година да седите затворени у вас и да учите, че ви зависи живота от това. А другите само излишно ви плашат. Няма нищо страшно, важното е да си уверен в себе си и да си спокоен.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на ameli
    5,143 по математика
    5,786 по БЕЛ

По БЕЛ на уроци не съм ходила, нито на консултации, СИП-ове и пр. Наистина бяха елементарни тестовете, а преразказа - не знам какво толкова го плюха, беше нормален текст..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Вчера ни дадоха учебницте и да Ви кажа, не ми се видя чак толкова трудно, само математиката беше УЖАС, но Българския ми се видя по-лесен.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    София
    Вчера ни дадоха учебницте и да Ви кажа, не ми се видя чак толкова трудно, само математиката беше УЖАС, но Българския ми се видя по-лесен.

йей , то е ясно обаче,че по математика всичко става с мн повече усилия отколкото по БЕЛ ... айде пожелавам ви много шестици и успехи , седмокласници (е то и на мене си пожелавам мн шестички ) сигурна съм,че всички ще успееме и ще влезнем там,където най-много искаме !
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от icantdance
    .... тръгнах да се оглеждам за по височки така сгради...
    И аз съм така
    Колкото до изпита - надявам се да го изкарам добре, че искам да вляза в гимназията с най-висок бал в града
    Днес се опитах да започна сама да решавам задачите по мат... Не беше чак толкова трудно, българския е по-зле (прочетох си 1 урок и нищо не запомних. Просто мразя начина, по който са написани учебницие).

П.П. Наистина ли сега изпитите са по-лесни... Аз имах чуството, че някой ни е нарочил випуска

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от SweetLuna7
    Цитирай Първоначално написано от icantdance
    .... тръгнах да се оглеждам за по височки така сгради...
    И аз съм така
    Колкото до изпита - надявам се да го изкарам добре, че искам да вляза в гимназията с най-висок бал в града
    Днес се опитах да започна сама да решавам задачите по мат... Не беше чак толкова трудно, българския е по-зле (прочетох си 1 урок и нищо не запомних. Просто мразя начина, по който са написани учебницие).

П.П. Наистина ли сега изпитите са по-лесни... Аз имах чуството, че някой ни е нарочил випуска
    Не, на нас изпитите ни бяха по-лесни, защото набор 96 е първият, който изпробва този начин за кандидатстване. А тъй като вече е изпитана "техниката" вие ще сте "мишената"
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    15 иДвва ;D
    awerw

Така така седмокласници, всичко е лесно, когато го знаеш. Както го гледате, че е лесно изведнъж става трудно. Ако искате да влезнете в елитна гимназия учете допълнително и ходете на уроци (не е задължително, но решавайте от сборници и тем подбни). Така че отсега преглеждайте у-щата, защото в края на годината като видите с какъв бал се влиза ще ви стане лошо.
    Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си