- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Oх,и на мен географията ми е ужасна,ама..ще търпим,какво да правим :х
Честита ни 100-тна страничкаааа ^^
йейй честити ни 100 страници :P :P аз цял ден съм учила тва тъпо стихотворение-опълченците на шипка..стигна до средта и мозъка ми изпуши..сега в 9 почвам химия и физика...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НИЩИЧКО НЕ РАЗБИРАМ ОТ ТЪПИЯ ЕЛ.ТОК
утре е последния ден от 2010
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ох географията и аз я мразя
много ми е чудно само как и в 5 и в 6 клас завърших с 6..и имах 6 на матурата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
междудругото страшно прецакан е нашия випуск...като бяхме 5 клас тогава излезе наредбата 5 и 6 клас също да имат матури..сега сме 7- и 5 и 6 имахме и я махат тая наредба и сегашните 5токласници и 6токласници няма да имат?!?!
![]()
![]()
П.П. не ми обръщайте внимание обожавам емотиконите![]()
![]()
![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Първоначално написано от LaChupacabra
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
даа наистина ние сме най-преебания випоск
![]()
![]()
![]()
... за "Опълченците на Щипка" и азз сега тъкмо сядам и аз да го уча, няма да го научи, никой вместо мен
![]()
![]()
... доста е дълго ама да се надяваме, че някъде догодина вече ще го знам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за сега по литература сме имали да учим най-много едно изречение![]()
![]()
с нова госпожа сме ( е добре де вече не е нова
) и тя е малко .. амм заспала
![]()
за 4 месеца 1000 пъти се е изцепвала
и тва за випуска ни е мн гадно
![]()
АМА 95 също бяха прецакани, защото те бяха първите, които държаха изпити и когато те са били 5 и 6 клас е трябвало да си купуват учебниците пък на нас ни бяха безплатни
![]()
.. на 9-ти съм на РД
:P
![]()
Прецакани сме.Спор няма..баси късмета :/
Иначеее..утре ще се наспя до късничко,ще уча цял ден*пф,то едно учене ще падне..* иии вечерта ще ходя у една приятелка да празнуваме и после с наще
Ох,как мина толкова бързо ваканцията..мамка му!
Утре ще падне голямо празнуване.Ще се съберем сички в едните баба и дядо..Всеки като донеси по 3-4 неща за ядене и ехеее.
Едната ми баба всяка година прави питка,ама от тези бухналите дето са като сплетени отгоре.
Утре ще се опитам да реша едни гадни задачи..И в неделя май ще ходя на урок.
Да ..всякаш вчера беше Бъдни Вечер...аз утре ще спя до към 11 :] ще си се размотавам до обяд..после почвам пак стихотворениетоПървоначално написано от awesomesheepy
и към късния следобед ме чака най-омразния ми предмет....математиката
![]()
имам 10тина задачи от моделиране с уравнения..пфууу да им се не знае..ако не разбирам нещо ще питам
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
аз съм 95-та и наистина си права особено това с учебницитеПървоначално написано от kik7
ХораОт личен опит ви казвам, че с учене на стихотворение, и то дълго, за 2 дни нииищо няма да запомните
Максимум 1 седмица . Аз правя така : Да речем имам 10 дни ваканция и стихотворение , в което има 200 реда . Ако уча всеки ден , ще станат по 20 реда на ден . И всеки ден не уча новото, а винаги започвам със старото и редче по редче новото
. Малко странно обяснение, но наистина помня . Иначе по география сме на първите държави от уроците с държавите в Азия
. R
Love is everything!
От колко време не съм писала тука.![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Някой може ли да ми намери миналогодишният общински кръг на олимпиадата по история + ключ за верните отговори?
Намирам теста, но не и ключ .
http://www.ouivanrilski.com/index.ph...02-15-10-39-37
Love is everything!
Първоначално написано от biolojkata95
Емии тя ми е скучна,но просто самата гимназия в която искам да влеза е на доста добро ниво и с хубава професия![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Да, и на мен ми трябва ;ддПървоначално написано от SladkaZagadka
Just Siseyy Hater's ...
от нерешените задачи (29) реших 7![]()
останалите 22 на урока
... трябва да почвам по география да уча
, после може и по биология ама малко вероятно
![]()
Аз цял ден няма да излизам,вечерта чак ще ходя в една приятелка да празнувамееее![]()
Ще почна да уча след час сигурно и такам..после ще се управям,ще записвам дискове..и подобия xD
Айде,веселко на всички tonight,да се разцепите! (:
някой може ли да ми каже от къде да намеря всички изразни средства в 1,2,3,5,10 и 17 глава на немили-недраги ?? мерси![]()
![]()
![]()
,,, майка ми вика ще си седиш вкъщи да си учиш Опълченците на Шипка
![]()
...
Още бая имам да зубкам да не стане така, че верно да си седа у нас![]()
:P ...
Весело и на вас !!! Гледайте да не пиете много... Мах. 2-3 литра![]()
Първоначално написано от kik7
http://www.google.bg/search?q=%D0%B8...ient=firefox-a ----- мисля, че трябва да има нещо тук... дано да съм помогнал
)
Аз днес учебник не съм пипнала![]()
.. Да взема да си разваля настроението
![]()
. Иначе голям купон ще пада
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАНЕЕЕ!![]()
![]()
Весело прекарване на всичкии![]()
![]()
![]()
![]()
Аз до са се оправях и след малко ще тръгваме![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Алеее, ти ме досети, че имам да ги уча на изустПървоначално написано от taratorcho
![]()
![]()
А ей сега тря'а да излизам!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Приятно посрещане на новата година.. =)! (hug)
Аз след половин час отивам в приятелката (sun)
Леле само аз ли ще празнувам сама с родителите сииии!?![]()
Първоначално написано от MegiBoOm
немного сме
![]()