.
Отговор в тема
Страница 61 от 293 ПървиПърви ... 115157585960616263646571111161 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 501 до 1 525 от общо 7312
    Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Oх,и на мен географията ми е ужасна,ама..ще търпим,какво да правим :х

Честита ни 100-тна страничкаааа ^^

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    йейй честити ни 100 страници :P :P аз цял ден съм учила тва тъпо стихотворение-опълченците на шипка..стигна до средта и мозъка ми изпуши..сега в 9 почвам химия и физика... НИЩИЧКО НЕ РАЗБИРАМ ОТ ТЪПИЯ ЕЛ.ТОК утре е последния ден от 2010 ох географията и аз я мразя много ми е чудно само как и в 5 и в 6 клас завърших с 6..и имах 6 на матурата междудругото страшно прецакан е нашия випуск...като бяхме 5 клас тогава излезе наредбата 5 и 6 клас също да имат матури..сега сме 7- и 5 и 6 имахме и я махат тая наредба и сегашните 5токласници и 6токласници няма да имат?!?!

П.П. не ми обръщайте внимание обожавам емотиконите
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    йейй честити ни 100 страници :P :P аз цял ден съм учила тва тъпо стихотворение-опълченците на шипка..стигна до средта и мозъка ми изпуши..сега в 9 почвам химия и физика... НИЩИЧКО НЕ РАЗБИРАМ ОТ ТЪПИЯ ЕЛ.ТОК утре е последния ден от 2010 ох географията и аз я мразя много ми е чудно само как и в 5 и в 6 клас завърших с 6..и имах 6 на матурата междудругото страшно прецакан е нашия випуск...като бяхме 5 клас тогава излезе наредбата 5 и 6 клас също да имат матури..сега сме 7- и 5 и 6 имахме и я махат тая наредба и сегашните 5токласници и 6токласници няма да имат?!?!

П.П. не ми обръщайте внимание обожавам емотиконите

даа наистина ние сме най-преебания випоск ... за "Опълченците на Щипка" и азз сега тъкмо сядам и аз да го уча, няма да го научи, никой вместо мен ... доста е дълго ама да се надяваме, че някъде догодина вече ще го знам

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    за сега по литература сме имали да учим най-много едно изречение с нова госпожа сме ( е добре де вече не е нова ) и тя е малко .. амм заспала за 4 месеца 1000 пъти се е изцепвала и тва за випуска ни е мн гадно АМА 95 също бяха прецакани, защото те бяха първите, които държаха изпити и когато те са били 5 и 6 клас е трябвало да си купуват учебниците пък на нас ни бяха безплатни .. на 9-ти съм на РД :P

Прецакани сме.Спор няма..баси късмета :/
    Иначеее..утре ще се наспя до късничко,ще уча цял ден*пф,то едно учене ще падне..* иии вечерта ще ходя у една приятелка да празнуваме и после с наще

Ох,как мина толкова бързо ваканцията..мамка му!

Утре ще падне голямо празнуване. Ще се съберем сички в едните баба и дядо..Всеки като донеси по 3-4 неща за ядене и ехеее. Едната ми баба всяка година прави питка,ама от тези бухналите дето са като сплетени отгоре. Утре ще се опитам да реша едни гадни задачи..И в неделя май ще ходя на урок.

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Прецакани сме.Спор няма..баси късмета :/
    Иначеее..утре ще се наспя до късничко,ще уча цял ден*пф,то едно учене ще падне..* иии вечерта ще ходя у една приятелка да празнуваме и после с наще

Ох,как мина толкова бързо ваканцията..мамка му!
    Да ..всякаш вчера беше Бъдни Вечер...аз утре ще спя до към 11 :] ще си се размотавам до обяд..после почвам пак стихотворението и към късния следобед ме чака най-омразния ми предмет....математиката имам 10тина задачи от моделиране с уравнения..пфууу да им се не знае..ако не разбирам нещо ще питам
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Цитирай Първоначално написано от kik7
    за сега по литература сме имали да учим най-много едно изречение с нова госпожа сме ( е добре де вече не е нова ) и тя е малко .. амм заспала за 4 месеца 1000 пъти се е изцепвала и тва за випуска ни е мн гадно АМА 95 също бяха прецакани, защото те бяха първите, които държаха изпити и когато те са били 5 и 6 клас е трябвало да си купуват учебниците пък на нас ни бяха безплатни .. на 9-ти съм на РД :P
    аз съм 95-та и наистина си права особено това с учебниците

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Хора От личен опит ви казвам, че с учене на стихотворение, и то дълго, за 2 дни нииищо няма да запомните Максимум 1 седмица . Аз правя така : Да речем имам 10 дни ваканция и стихотворение , в което има 200 реда . Ако уча всеки ден , ще станат по 20 реда на ден . И всеки ден не уча новото, а винаги започвам със старото и редче по редче новото . Малко странно обяснение, но наистина помня . Иначе по география сме на първите държави от уроците с държавите в Азия . R
    Love is everything!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    От колко време не съм писала тука.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Някой може ли да ми намери миналогодишният общински кръг на олимпиадата по история + ключ за верните отговори?

Намирам теста, но не и ключ .
    http://www.ouivanrilski.com/index.ph...02-15-10-39-37
    Love is everything!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от biolojkata95
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone123
    100-тна страничкаа

Мм днеска беше мн якоо . С една фр ходихме на шопинг , напазарувах си някои нещица (мн си ме кефят ) ии сега тя ще спи у нас ... .. голям кефф

Днеска учих малко по география , но ми е мн скучна и така и нищо не запомних .. как успявате да учите по тоя предмет не знам .. толкова ми е безинтересна и скучнаа .. а трябва да я уча,заради даскалото в което искам да влеза
    как хем искаш да влизаш с нея хем ти е скучна
    все едно аз да бях влязла с математика или география

Емии тя ми е скучна,но просто самата гимназия в която искам да влеза е на доста добро ниво и с хубава професия
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Някой може ли да ми намери миналогодишният общински кръг на олимпиадата по история + ключ за верните отговори?

Намирам теста, но не и ключ .
    http://www.ouivanrilski.com/index.ph...02-15-10-39-37
    Да, и на мен ми трябва ;дд
    Just Siseyy Hater's ...

Град
    Стара Загора ;]
    от нерешените задачи (29) реших 7 останалите 22 на урока ... трябва да почвам по география да уча , после може и по биология ама малко вероятно

Аз цял ден няма да излизам,вечерта чак ще ходя в една приятелка да празнувамееее

Ще почна да уча след час сигурно и такам..после ще се управям,ще записвам дискове..и подобия xD

Айде,веселко на всички tonight,да се разцепите! (:

Град
    Стара Загора ;]
    някой може ли да ми каже от къде да намеря всички изразни средства в 1,2,3,5,10 и 17 глава на немили-недраги ?? мерси

,,, майка ми вика ще си седиш вкъщи да си учиш Опълченците на Шипка ...

Още бая имам да зубкам да не стане така, че верно да си седа у нас :P ...

Весело и на вас !!! Гледайте да не пиете много... Мах. 2-3 литра

Цитирай Първоначално написано от kik7
    някой може ли да ми каже от къде да намеря всички изразни средства в 1,2,3,5,10 и 17 глава на немили-недраги ?? мерси

http://www.google.bg/search?q=%D0%B8...ient=firefox-a ----- мисля, че трябва да има нещо тук ... дано да съм помогнал )

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Аз днес учебник не съм пипнала .. Да взема да си разваля настроението . Иначе голям купон ще пада
    Just Siseyy Hater's ...

ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАНЕЕЕ!

Град
    София
    Весело прекарване на всичкии

Аз до са се оправях и след малко ще тръгваме
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от taratorcho
    ,,, майка ми вика ще си седиш вкъщи да си учиш Опълченците на Шипка ...

Още бая имам да зубкам да не стане така, че верно да си седа у нас :P ...

Весело и на вас !!! Гледайте да не пиете много... Мах. 2-3 литра
    Алеее, ти ме досети, че имам да ги уча на изуст А ей сега тря'а да излизам!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Приятно посрещане на новата година.. =)! (hug)

Аз след половин час отивам в приятелката (sun)

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Леле само аз ли ще празнувам сама с родителите сииии!?

Град
    Стара Загора ;]
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Леле само аз ли ще празнувам сама с родителите сииии!?

не много сме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си