.
Отговор в тема
Страница 67 от 293 ПървиПърви ... 175763646566676869707177117167 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 651 до 1 675 от общо 7312
    Цитирай Първоначално написано от fuckme
    аз пък изкарах 2 по химия и сега ми се сърди майка ми, ама кво ми пука
    Даа познато ми е...аз изкарах 3 ама.. Зависи към кое училище си се насочила... Според мене щом имаш 2ка, не те влече особено химията, пък и щом не ти трябва - не е от голямо значение...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от polssa
    направо ми иде да зарежа всичко...писна ми от тоя седми клас, от това притеснение и нетърпение...искам всичко да свърши по-бързо, да минат тези изпити и да се успокоя.... ей така искам да мога да изляза една събота или неделя, да мога спокойно да се наям, без да се притеснявам, че имам да решавам задачи и да не ми е толкова напрегнато !... Остават цели 5 месеца и край ! ... Сори, че ви занимавам с проблемите си, но знам, че вие ще ме разберете... (говоря като отчаяно тийнейджърче пред самоубийство ) Се тая..стана малко дълъг поста, ама здраве да е !
    Миличката тя... знаеш ли колко по-кофти е 8-ми клас, ако си в езикова?

Strength, Банково дело (поне в Пловдив) учат тия, дето не знаят какво да учат. Учи езици, те са бъдещето. Навсякъде ти трябват. А ако искаш да се занимаваш с банково дело, така или иначе не можеш да си със средно образование, което значи, че тия 5 години ще са ти загуба на време. Влез в езикова

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kik7
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    polssa много време ли учиш?колко време учиш на ден?

аз ли се притеснявам,или уча малко (?!)
    почти целия ми ден остава празен
    имам сумати свободно време,що така..
    уча макс 2 часа,2 часа и нещо,и това е.
    ами то и аз съм така прибирам се към 2 в 3 почвам да уча и най-късно в 5 съм готова
    Завиждам ви .. ама просто си нямате идея колко . Уча 9 - 10 часа на ден, лягам към 2 през нощта, имало е случай и в 3 и половина да легна и ставам в 7 ...
    Love is everything!

Град
    София
    Мале хора днеска имам тест по география . Стискайте палци,защото оценката ми е адски важнаа ... мн ми е притеснено ... трябва ми 6 ...
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    А като станете 12 клас и ако ще учите, гледайте какво става..
    Мисля, че много се впрягате за тея изпити, малко по-спокойно го давайте. Разпределете си времето, така че да имате свободно време да разпуснете не може да се забиете цял ден в къщи и да учите, излизайте да си избистрите мозъците и прочие.. не е кой знае какво на тоя изпит.
    Учете развномерно, по всеки предмет еднакво. 7 клас материала не е толкова труден освен по математика, наистина. Има си време за всичко, просто трябва да умеете да го разпределяте или ако не сега е момента и винаги ще се налага да го правите.
    Вафла..

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Тази година определено ще имам забавен рожден ден на 27 май е изпита по Български, на 31 май е изпита по Математика, а аз имам рд на 29 . Голям купон ще е .. ще си купонясваме с уравненията
    Just Siseyy Hater's ...

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    ОМГ! Ей ся натиснах да ми покаже най-новите мнения във форума и натиснах на "Настоящи Седмокласници" и гледам тука пишете, че някой си искал да прави 3-ка с друг и си викам "Въх! Т'ва уж тема за седми клас, а те тука питат как да направят 3-ка" и само изведнъж гледам заглавието и то съвсем друго

Все едно...
    ПЕТЪК Е! Ся отивам за подарък!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    аз имам англисйки 3 пъти ох писна ми от тая ш*бана класна...изкарва ме от нерви..иде ми да.. иначе днес беше добре и вече мога да решавам генетичните преходи [емотиконката с танцуващия банан която не мога да намеря.. ] по география дигах ръка,отговорих на доста въпроси но не ми писа оценка..ПЕЕЕЕЕЕЕЕТЪК Е утре сигурно ще ходя на пазар с 1 приятелка ^^ сега цял ден...РЕЛАКС <3
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    аз имам англисйки 3 пъти ох писна ми от тая ш*бана класна...изкарва ме от нерви..иде ми да.. иначе днес беше добре и вече мога да решавам генетичните преходи [емотиконката с танцуващия банан която не мога да намеря.. ] по география дигах ръка,отговорих на доста въпроси но не ми писа оценка..ПЕЕЕЕЕЕЕЕТЪК Е утре сигурно ще ходя на пазар с 1 приятелка ^^ сега цял ден...РЕЛАКС <3
    Охх, ти си си супер!! АЗ СЪМ НА УРОЦИ ... омръзна ми вече... Имате ли много домашно за събота и неделя??

.................................................. ..................

'cuzz im the fuckin' king of the World!! (((:

На никой ли не му прави впечатление ,че пишат само момичета
    Пиках на химна!!!

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Те момчетата не учат
    Just Siseyy Hater's ...

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ами да.. само момичета сме ехх и аз съм на уроци по мат.утре от 3...а за понеделник си уча в неделя..
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Strength, Банково дело (поне в Пловдив) учат тия, дето не знаят какво да учат. Учи езици, те са бъдещето. Навсякъде ти трябват. А ако искаш да се занимаваш с банково дело, така или иначе не можеш да си със средно образование, което значи, че тия 5 години ще са ти загуба на време. Влез в езикова [/i]
    Да...аз едвам издържам сега английски да уча какво остава за англ. + още един тъп език...А и в НТГ ще излезна с професия и почти научен език. Абе незнам :Д

anonymous708973
    Guest
    С никва професия няма да излезеш, това е мит и оправдание. НИКЪДЕ няма да можеш да упражняваш "банково дело" със средно образование. Ще ти искат висше. А нивото, на което ще научиш език в такава гимназия и нивото, което ще имаш след езиковата, просто не могат да се сравняват.
    Естествено, има такива, които завършват с 4 по езика.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    С никва професия няма да излезеш, това е мит и оправдание. НИКЪДЕ няма да можеш да упражняваш "банково дело" със средно образование. Ще ти искат висше. А нивото, на което ще научиш език в такава гимназия и нивото, което ще имаш след езиковата, просто не могат да се сравняват.
    Естествено, има такива, които завършват с 4 по езика.
    А да забравих да поясня,че реших счетоводство да пиша. Така вече излизам с професия,нали така? А за езика ще се оправя някак.Едва ли е толкова голяма разликата.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Йейййй.. петък е HAPPY HAPPY HAPPY! едвам дочаках.. ученето тази седмица като че ли ми дойде в повече, неска почивка утре again и в неделя съм на уроци от 17:15
    И така де.. съботата и неделята ще минат в спанеееееееее ZZZzzzZZZZzZzZ.......................

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Честит ни петъккккк и..честито на празнуващите (ивановци) ако имаме такива..

ъм,най-после петъче..пфу..
    апък съм болна
    излязох за малко,обаче ебаси :с

утре ще спя,ще уча,може и за малко да изляза,знам ли (!?)

ОХ МАМКА МУ..КАК МИ СЕ ХОДИ НА ЕДИН КОНЦЕЕЕЕЕЕЕЕРТ!!!!!!!! искам искам искааам..

п.п сряда ще правим класно по математика
    също и тест на ''Една българка''
    Понеделник,вторник-съм на урок.
    на 17-ти сме на театър.

Ебаси ужаса..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Град
    София
    Охх ... не е истина просто ... теста по география беше адски гаден ... сиг ще имам 3
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Тестът по география беше среден,ама добре че госпожата каза само който иска оценка да си го даде..щото пак имаше неразбрали и тн..Аз не го дадах,защото имам две шестици.Тестът за "Немили-недраги" мина добре.В сряда по математика ще правим контролна на параметрични уравнения,които ги взехме сигурно преди 2 месеца. Госпожата каза,че ще има и контролна за текстови задачи.
    Сега имам да решавам задачи за урока утре.

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    теста по литература не ми го събраха по физика - ужасс иначе днес ходихме на пързалката, купих си блуза от reserved, 2 лака и тъкмо се прибрах .. лошото е че съм болна

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SiSi7yYy
    Тази година определено ще имам забавен рожден ден на 27 май е изпита по Български, на 31 май е изпита по Математика, а аз имам рд на 29 . Голям купон ще е .. ще си купонясваме с уравненията
    Нещо си в голяма грешка. Изпитът по БЕЛ е на 30 май, а по МАТ- на първи юни .

http://www.monitor.bg/article?id=255048
    Love is everything!

Град
    ..в близката далечина..
    Сега си спомних че във понеделник ще правим контролно по математика на цялата тема "Уравнения" май ще отлагам по дългото спане
    Абе хора.. колко оценки имате по математика ??

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Сега си спомних че във понеделник ще правим контролно по математика на цялата тема "Уравнения" май ще отлагам по дългото спане
    Абе хора.. колко оценки имате по математика ??
    аз имам 3 оценки,само от контролни
    понеже г-жата не изпитва
    не сме правили класно още

на теб какви са ти оценките? (математика,английски,лите атура,химия)? =)

kik7 и аз съм болнаааааааааа

Еееее,тоя е ебаси гадния министър ве..1 юни..ден на детето..по математика ще прайм..СМЯТАЙ!Няат милост значииии..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Град
    ..в близката далечина..
    :Х .. по математика наща нон-стоп ни дава контролни човек ;xx имам 7 оценки (много шарени )
    по english съм много добре (не се хваля, така си е ) имам 4 оценки [[6,6,5,6]]
    химия.. с малко преписване оценките ми са 6,4,5,5
    литература.. хмммм 5,5,4,3,2
    по физика съм страшна хахха 3,3,3,6

Град
    ..в близката далечина..
    awesomesheepy а твоите оценки какви са?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си