- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Даа познато ми е...аз изкарах 3 ама..Първоначално написано от fuckme
Зависи към кое училище си се насочила... Според мене щом имаш 2ка, не те влече особено химията, пък и щом не ти трябва - не е от голямо значение...
Миличката тя... знаеш ли колко по-кофти е 8-ми клас, ако си в езикова?Първоначално написано от polssa
Strength, Банково дело (поне в Пловдив) учат тия, дето не знаят какво да учат. Учи езици, те са бъдещето. Навсякъде ти трябват. А ако искаш да се занимаваш с банково дело, така или иначе не можеш да си със средно образование, което значи, че тия 5 години ще са ти загуба на време. Влез в езикова![]()
Завиждам ви .. ама просто си нямате идея колко . Уча 9 - 10 часа на ден, лягам към 2 през нощта, имало е случай и в 3 и половина да легна и ставам в 7 ...Първоначално написано от kik7
![]()
Love is everything!
Мале хора днеска имам тест по география . Стискайте палци,защото оценката ми е адски важнаа![]()
![]()
... мн ми е притеснено ... трябва ми 6 ...
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
А като станете 12 клас и ако ще учите, гледайте какво става..![]()
Мисля, че много се впрягате за тея изпити, малко по-спокойно го давайте. Разпределете си времето, така че да имате свободно време да разпуснете не може да се забиете цял ден в къщи и да учите, излизайте да си избистрите мозъците и прочие.. не е кой знае какво на тоя изпит.
Учете развномерно, по всеки предмет еднакво. 7 клас материала не е толкова труден освен по математика, наистина. Има си време за всичко, просто трябва да умеете да го разпределяте или ако не сега е момента и винаги ще се налага да го правите.![]()
Вафла..
Тази година определено ще имам забавен рожден ден![]()
на 27 май е изпита по Български, на 31 май е изпита по Математика, а аз имам рд на 29
. Голям купон ще е .. ще си купонясваме с уравненията
![]()
Just Siseyy Hater's ...
ОМГ! Ей ся натиснах да ми покаже най-новите мнения във форума и натиснах на "Настоящи Седмокласници" и гледам тука пишете, че някой си искал да прави 3-ка с друг и си викам "Въх! Т'ва уж тема за седми клас, а те тука питат как да направят 3-ка" и само изведнъж гледам заглавието и то съвсем друго![]()
![]()
![]()
![]()
Все едно...
ПЕТЪК Е!![]()
![]()
Ся отивам за подарък!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
аз имам англисйки 3 пътиох писна ми от тая ш*бана класна...изкарва ме от нерви..иде ми да..
![]()
![]()
иначе днес беше добре
и вече мога да решавам генетичните преходи [емотиконката с танцуващия банан която не мога да намеря.. ]
по география дигах ръка,отговорих на доста въпроси но не ми писа оценка..ПЕЕЕЕЕЕЕЕТЪК Е
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
утре сигурно ще ходя на пазар с 1 приятелка ^^ сега цял ден...РЕЛАКС
<3
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
На никой ли не му прави впечатление ,че пишат само момичета
Пиках на химна!!!
Те момчетата не учат![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
ами да.. само момичета смеехх и аз съм на уроци по мат.утре от 3...а за понеделник си уча в неделя..
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Да...аз едвам издържам сега английски да уча какво остава за англ. + още един тъп език...А и в НТГ ще излезна с професия и почти научен език.Първоначално написано от PinkPan7her
Абе незнам :Д
С никва професия няма да излезеш, това е мит и оправдание. НИКЪДЕ няма да можеш да упражняваш "банково дело" със средно образование. Ще ти искат висше. А нивото, на което ще научиш език в такава гимназия и нивото, което ще имаш след езиковата, просто не могат да се сравняват.
Естествено, има такива, които завършват с 4 по езика.![]()
А да забравих да поясня,че реших счетоводство да пиша.Първоначално написано от PinkPan7her
Така вече излизам с професия,нали така?
А за езика ще се оправя някак.Едва ли е толкова голяма разликата.
![]()
Йейййй.. петък е HAPPY HAPPY HAPPY! едвам дочаках.. ученето тази седмица като че ли ми дойде в повече, неска почивка утре again и в неделя съм на уроци от 17:15![]()
![]()
И така де.. съботата и неделята ще минат в спанеееееееееZZZzzzZZZZzZzZ.......................
Честит ни петъккккки..честито на празнуващите (ивановци) ако имаме такива..
ъм,най-после петъче..пфу..
апък съм болна![]()
излязох за малко,обаче ебаси :с
утре ще спя,ще уча,може и за малко да изляза,знам ли (!?)
ОХ МАМКА МУ..КАК МИ СЕ ХОДИ НА ЕДИН КОНЦЕЕЕЕЕЕЕЕРТ!!!!!!!!![]()
![]()
искам искам искааам..
п.п сряда ще правим класно по математика
също и тест на ''Една българка''
Понеделник,вторник-съм на урок.
на 17-ти сме на театър.
Ебаси ужаса..![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Охх ... не е истина просто![]()
... теста по география беше адски гаден ... сиг ще имам 3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Тестът по география беше среден,ама добре че госпожата каза само който иска оценка да си го даде..щото пак имаше неразбрали и тн..Аз не го дадах,защото имам две шестици.Тестът за "Немили-недраги" мина добре.В сряда по математика ще правим контролна на параметрични уравнения,които ги взехме сигурно преди 2 месеца.Госпожата каза,че ще има и контролна за текстови задачи.
Сега имам да решавам задачи за урока утре.
теста по литература не ми го събраха![]()
![]()
по физика - ужасс
иначе днес ходихме на пързалката, купих си блуза от reserved, 2 лака
и тъкмо се прибрах .. лошото е че съм болна
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо си в голяма грешка. Изпитът по БЕЛ е на 30 май, а по МАТ- на първи юни .Първоначално написано от SiSi7yYy
http://www.monitor.bg/article?id=255048
Love is everything!
Сега си спомних че във понеделник ще правим контролно по математика на цялата тема "Уравнения" май ще отлагам по дългото спане![]()
Абе хора.. колко оценки имате по математика ??
аз имам 3 оценки,само от контролниПървоначално написано от zlatit0o
понеже г-жата не изпитва![]()
не сме правили класно още
на теб какви са ти оценките? (математика,английски,лите атура,химия)? =)
kik7 и аз съм болнаааааааааа
Еееее,тоя е ебаси гадния министър ве..1 юни..ден на детето..по математика ще прайм..СМЯТАЙ!Няат милост значииии..![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
:Х .. по математика наща нон-стоп ни дава контролни човек ;xx имам 7 оценки (много шарени)
по english съм много добре (не се хваля, така си е) имам 4 оценки [[6,6,5,6]]
химия.. с малко преписване оценките ми са 6,4,5,5
литература.. хмммм 5,5,4,3,2
по физика съм страшна хахха 3,3,3,6
awesomesheepy а твоите оценки какви са?