.
Отговор в тема
Страница 7 от 293 ПървиПърви ... 345678910111757107 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 7312
    Цитирай Първоначално написано от RedJeans
    Аз се бъзиках.
    Ако дадат преразказ по Вампирски дневници ще се изселя от България!
    Това би било ужастно.Пък и вампирите са толкова комерсиални,че направо ти писва.Всичко е с вампири.

П.С:
    + Права си. Какво ще кажете зда забравим българската литература. И да изучаваме само вампирски глупости (нищо лично аз чета Дарън Шан).

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от nerealnasmart
    Цитирай Първоначално написано от RedJeans
    Аз се бъзиках.
    Ако дадат преразказ по Вампирски дневници ще се изселя от България!
    Това би било ужастно.Пък и вампирите са толкова комерсиални,че направо ти писва.Всичко е с вампири.

П.С:
    + Права си. Какво ще кажете зда забравим българската литература. И да изучаваме само вампирски глупости (нищо лично аз чета Дарън Шан).

Абе момичето, което каза, че би било яко да пишем за вампири просто се шегуваше, Вие веднага я нападнахте.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Амм аз сега ще съм 7-ми клас ...ходя на уроци по БЕЛ още отсега и то защото учителката ни е роднина..искам да вляза в 1-ва Немска в София...засега винаги съм завършвала с 6, но все пак нещо ме човърка...малко ме е страх, а да вляза в София ми е мечта...относно покупките..обикновено с оставам с тетрадките от миналата година..няма кой знае какво да си купувамм Накупувала съм си сборници, редовно се решавам задачи..не се притеснявам за БЕЛ, а за математиката, и смятам да почвам с уроците около новогодишната ваканиця..първо да видя дали се справям....Интересно ми е в тази тема...всеки споделя какво му е... Успех на всички !

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от bashtoo
    Надявам се да се справя отлично през учебната година и на изпитите, защото искам да кандидатствам в 1 Немска Езикова гимназия в София, както и във втора и трета, които си се водят елитни училища. Иначе, седмокласниците от София, решили ли сте къде ще кандидатствате и как ще се подготвяте?
    Хей и аз ще се опитам в 1-ва Немска ...брат ми я завърши тази година и в момента следва фармация в Германия ..сори за спама.. ..което означава, че тя наистина е добра гимназия by the way аз съм от Самоков (за тези, които не знаят, Самоков е на 60 км. от София )

Супер фен Аватара на fuckme
    много седмокласници, бе аз днес вчера бях на шопинггг ноо още не съм си накупила тетрадки и такиа шитни, ама има вдреме харесах си едни в джъмбооо на national geografic аз окончателноо реших да ходя в нгдек, сега трябва да видя къде ще ходя на уроции и такамм... и ще получа nokiaC6 ако вляза тамм

Супер фен Аватара на Runaway11
    Ви е вече и за подаръците мислите ...То още не е почнало...Майко след три дена не ми се мисли

ПП Във вторник имам урок...Свършихме На прощаване и почваме Немили-недраги

хаха еми разбира се, за кво ше си скъсвам г*за да уча , ако нямам никва полза офф и на мен не ми се вярва самоо 3 дена аз още не знам къде ще ходя на уроци

Здрасти, седмокласници, как е настроението?
    Първо да ви кажа няколко съвета... не се притеснявайте толкова за изпитите. Ходете на уроци ако смятате, че има нужда - полезно е, но не прекалявайте с притесненията, защото няма смисъл. Казвам ви го, понеже и аз преди една година бях така... ;p Не е страшно ако се подготвите добре, изпитите са по силите на всеки, който влага старание.
    Айде успех тази година, и без притеснения. :]
    Be yourself... there are enough other people. : )
    - Weezy ♥ -

Ехее и на нас ако ни подаряваха, че сме влезли в хубаво у-ще. Тази година учете по-вече и още от сега се замислета къде искате да учите.

аз също съм бъдеща седмокласничка чесно да ви кажа не се притеснявам кой знае колко..мисля да кандидатствам в ПМГ или ХГ.Притеснявам се за математиката,но ако я закъсам ще тръгна на уроци...

П.П. от Сливен съм

Ем малко е трудно да не се притесняваме Боже още два дена и почваме...Гадост!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Ем малко е трудно да не се притесняваме Боже още два дена и почваме...Гадост!
    Вие ако още от сега се притеснявате за това,
    не ви виждам на изпитите какво ще правите..
    Отпуснете се..
    Вярвайте в себе си...
    И всичко ще се оправи...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от galet0
    Аз попринцип ходя с майка ми но тази година тя няма да е в пловдив така че самаа... ( с приятелки) Иначе аз съм от Пловдив,уча в уч,Алеко Константинов
    Хехеее и аз съм от Алекото

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Цитирай Първоначално написано от galet0
    Аз попринцип ходя с майка ми но тази година тя няма да е в пловдив така че самаа... ( с приятелки) Иначе аз съм от Пловдив,уча в уч,Алеко Константинов
    Хехеее и аз съм от Алекото
    Аа,да мисля че се сещам Сега ще си 6ти клас нали?

Град
    Somewhere On East =]]
    УТРЕ ИДВА АДА НА ЗЕМЯТА!!!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

еее, какво толкова се впрягатее, ще минее и после като си четете мненията ще се смеете аз мисля, че няма да са чак толкова страшни изпитите
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Град
    Стара Загора
    И аз ще съм 7-ми клас. От Стара Загора съм. Вие по кои предмети ходите на урици? Аз съм ходила по чужди езици е по математика ама по български никога.

Ох...утре...УЖАС! БОТЕВА! Мразя класната!

Град
    Стара Загора
    Стара Загора 5 ОУ "Митьо Станев" 7 клас

c0ol133 миналата година бях в същото положение и доста се колебаех между пмг и хг ,но накрая избрах пмг и мисля,че това е по-добрият избор ще се справиш не приемат с кой знае колко високи балове хайде успех

Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от zlatina17
    И аз ще съм 7-ми клас. От Стара Загора съм. Вие по кои предмети ходите на урици? Аз съм ходила по чужди езици е по математика ама по български никога.

В кое даскало учиш??? 'Щот и аз съм от СТЗ
    ♥ 2PAC ♥

И аз съм бъдеща седмокласничка. Още не съм тръгнала на уроци, смятам да го направя след като почнем училище. Притеснявам се за математиката, попринцип винаги съм се справяла добре там, с няколко изключения. Но сега всички ме плашат, че математиката в 7-ми клас е много трудна. Не знам дали да вярвам или не. Както и да е. От Варна съм и почвам втора смяна. Мислех да кандидатсвам в МГ, но все още не съм решила каква паралелка. Мислела съм си и за 1ЕГ, но съм чувала, че нивото там значително е спаднало, а е и доста далечко от вкъщи.

Аз бях вече седми клас и не ми хареса..Че то на кой му хареса ама все тая.Учете си уроците, а не като мене, на края на годината да се сетя, че има изпити. Ходех на уроци по математика, но нищо не научих от тия уроци. По български аз си правех уроците ама и там не съм си правила труда да седна и да науча нещо. Каквото съм запомнила в училище, това е..И донякъде съжалявам,че когато трябваше да уча,аз не го правех..whatever://

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    малееее УТРРЕ
    xx[
    awerw

Град
    Somewhere On East =]]
    Ей ся с една фр си вървим по улиците и половината клас ни спираха да ни питат как сме щяли да сме облечени и с к'ви прически ..
    ♥ 2PAC ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си