- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
+ Права си. Какво ще кажете зда забравим българската литература. И да изучаваме само вампирски глупости (нищо лично аз чета Дарън Шан).Първоначално написано от RedJeans
Първоначално написано от nerealnasmart
Абе момичето, което каза, че би било яко да пишем за вампири просто се шегуваше, Вие веднага я нападнахте.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Амм аз сега ще съм 7-ми клас ...ходя на уроци по БЕЛ още отсега и то защото учителката ни е роднина..искам да вляза в 1-ва Немска в София...засега винаги съм завършвала с 6, но все пак нещо ме човърка...малко ме е страх, а да вляза в София ми е мечта...относно покупките..обикновено с оставам с тетрадките от миналата година..няма кой знае какво да си купуваммНакупувала съм си сборници, редовно се решавам задачи..не се притеснявам за БЕЛ, а за математиката, и смятам да почвам с уроците около новогодишната ваканиця..първо да видя дали се справям....Интересно ми е в тази тема...всеки споделя какво му е...
Успех на всички !
![]()
![]()
Хей и аз ще се опитам в 1-ва Немска ...брат ми я завърши тази година и в момента следва фармация в Германия ..сори за спама..Първоначално написано от bashtoo
..което означава, че тя наистина е добра гимназия
by the way аз съм от Самоков (за тези, които не знаят, Самоков е на 60 км. от София
)
много седмокласници, беаз днес вчера бях на шопинггг
ноо още не съм си накупила тетрадки и такиа шитни, ама има вдреме
харесах си едни в джъмбооо на national geografic
аз окончателноо реших да ходя в нгдек, сега трябва да видя къде ще ходя на уроции и такамм... и ще получа nokiaC6 ако вляза тамм
![]()
Ви е вече и за подаръците мислите...То още не е почнало...Майко след три дена не ми се мисли
![]()
ПП Във вторник имам урок...Свършихме На прощаване и почваме Немили-недраги![]()
хаха еми разбира се, за кво ше си скъсвам г*за да уча , ако нямам никва ползаофф и на мен не ми се вярва самоо 3 дена
аз още не знам къде ще ходя на уроци
![]()
Здрасти, седмокласници, как е настроението?
Първо да ви кажа няколко съвета... не се притеснявайте толкова за изпитите. Ходете на уроци ако смятате, че има нужда - полезно е, но не прекалявайте с притесненията, защото няма смисъл. Казвам ви го, понеже и аз преди една година бях така... ;p Не е страшно ако се подготвите добре, изпитите са по силите на всеки, който влага старание.![]()
Айде успех тази година, и без притеснения. :]
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
Ехее и на нас ако ни подаряваха, че сме влезли в хубаво у-ще.Тази година учете по-вече и още от сега се замислета къде искате да учите.
аз също съм бъдеща седмокласничка![]()
чесно да ви кажа не се притеснявам кой знае колко..мисля да кандидатствам в ПМГ или ХГ.Притеснявам се за математиката,но ако я закъсам ще тръгна на уроци...
П.П. от Сливен съм![]()
Ем малко е трудно да не се притеснявамеБоже още два дена и почваме...Гадост!
![]()
Вие ако още от сега се притеснявате за това,Първоначално написано от Runaway11
не ви виждам на изпитите какво ще правите..
Отпуснете се..
Вярвайте в себе си...
И всичко ще се оправи...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Хехеее и аз съм от АлекотоПървоначално написано от galet0
![]()
Аа,да мисля че се сещамПървоначално написано от Tiin
Сега ще си 6ти клас нали?
УТРЕ ИДВА АДА НА ЗЕМЯТА!!!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
еее, какво толкова се впрягатее, ще минее и после като си четете мненията ще се смеетеаз мисля, че няма да са чак толкова страшни изпитите
![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
И аз ще съм 7-ми клас. От Стара Загора съм. Вие по кои предмети ходите на урици? Аз съм ходила по чужди езици е по математика ама по български никога.![]()
Първоначално написано от zlatina17
В кое даскало учиш??? 'Щот и аз съм от СТЗ
♥ 2PAC ♥
И аз съм бъдеща седмокласничка. Още не съм тръгнала на уроци, смятам да го направя след като почнем училище. Притеснявам се за математиката, попринцип винаги съм се справяла добре там, с няколко изключения. Но сега всички ме плашат, че математиката в 7-ми клас е много трудна. Не знам дали да вярвам или не. Както и да е. От Варна съм и почвам втора смяна. Мислех да кандидатсвам в МГ, но все още не съм решила каква паралелка. Мислела съм си и за 1ЕГ, но съм чувала, че нивото там значително е спаднало, а е и доста далечко от вкъщи.
Аз бях вече седми клас и не ми хареса..Че то на кой му хареса ама все тая.Учете си уроците, а не като мене, на края на годината да се сетя, че има изпити. Ходех на уроци по математика, но нищо не научих от тия уроци. По български аз си правех уроците ама и там не съм си правила труда да седна и да науча нещо. Каквото съм запомнила в училище, това е..И донякъде съжалявам,че когато трябваше да уча,аз не го правех..whatever://
Ей ся с една фр си вървим по улиците и половината клас ни спираха да ни питат как сме щяли да сме облечени и с к'ви прически ..
♥ 2PAC ♥