.
Отговор в тема
Страница 70 от 293 ПървиПърви ... 206066676869707172737480120170 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 726 до 1 750 от общо 7312
    -х=-3

Обикновено хикс трябва да е положителен. Умножава се с -1 и става x=3

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Да се запиша и аз при вас.. И аз съм седми клас, обаче все още си нямам най-малка идея каква паралелка искам да съм, защото само знам, че искам да остана в ПМГ.. Цяла седмица съм болна, отидох само за класното по математика, на което се изложих, сега в понеделник ( най-рано, тя сигурно още няма да ги е проверила) ще ни кажат оценките, но според мен ще имам 4ка.. пак. Просто не ми върви, ужас. В геометрията съм много добре, обаче класното като ни беше върху уравнения + задача за движение, на която много се притесних, а щом се прибрах я реших.. вярно! Просто.. Както и да е, важното е, че сега долу/горе са ми ясни, но за срока сигурно ще съм с 5/4.. Вече вторият срок ще трябва да се стегна здравата. По БЕЛ ще имаме класно в сряда, а аз дори не зная върху какво ще е. В понеделник поне ще се упражняваме. Сега мисля да уча по Биология, защото в деня, в който се разболях ми е казала номера за изпитване, така че няма да мина между капките..

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    най-накрая си свалих температурата обаче не съм учила по нищо, а след 2 часа съм на рожден ден просто не знам кога ще уча

Цитирай Първоначално написано от RainBerry
    Да се запиша и аз при вас.. И аз съм седми клас, обаче все още си нямам най-малка идея каква паралелка искам да съм, защото само знам, че искам да остана в ПМГ.. Цяла седмица съм болна, отидох само за класното по математика, на което се изложих, сега в понеделник ( най-рано, тя сигурно още няма да ги е проверила) ще ни кажат оценките, но според мен ще имам 4ка.. пак. Просто не ми върви, ужас. В геометрията съм много добре, обаче класното като ни беше върху уравнения + задача за движение, на която много се притесних, а щом се прибрах я реших.. вярно! Просто.. Както и да е, важното е, че сега долу/горе са ми ясни, но за срока сигурно ще съм с 5/4.. Вече вторият срок ще трябва да се стегна здравата. По БЕЛ ще имаме класно в сряда, а аз дори не зная върху какво ще е. В понеделник поне ще се упражняваме. Сега мисля да уча по Биология, защото в деня, в който се разболях ми е казала номера за изпитване, така че няма да мина между капките..
    Айде добре дошла в темата. Успех на класното и изпитването.
    Аз трябва да решавам задачи от работа и след това да уча много здраво по история,защото май ще ме изпита.

Защо не си учила вчера?

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    RY, Мерси, мерси.. Понякога и аз оставям всичко за последни момент.. Ох, тези плодници, близалца и тн. нищо не разбирам, просто ми е скучен материала, къде ще ми трябва размножаването на растенията..

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Добро утро (май утро е силно казано, но аз сега ставам )
    Днес до 14-15ч. ще си почивам после ще уча малко по Биология и Химия и след това във 17:15 съм на уроци след уроците ПОЧИВКАААА!!

много яко ме е хванал мързела

Всички яко ни е хванал мързела.

да особено някои

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Ох,мамка му..тая математика ще ме изядееее
    нищооо ама нищо не разбирам,на геометрия сме,свършихме я вече
    не мога да ги решавам,не ги разбирам
    на уроците също малко хващам,и докато се върна съм забравила :/
    Опитвам се да решавам домашната,обаче дори в кой триъгълник не знам как да влезна..к'во да правя..не знам :/
    класното ни е сряда(на което обезателно трябва да изкарам 6,за да имам 5-ца за срока..което някак абсурдно звучи),на урок съм понеделник..
    искам да си взема друг сборник,с сумати обяснения в отговорите,ии... :ССС ЕБАСИ КОФТИ МАТЕМАТИКАТА ..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Да, и аз имах същия проблем в 7 клас, че дори и сега не съм факир по математика, въпреки че уча в ПМГ. Трябва да знаеш основните неща, а после да започнеш с по-сложното.. разглеждай решени задачи, внимавай в часовете, питай госпожата за неща, които не разбираш и най-вече, упражнявай се!

Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Tihon4o
    Да, и аз имах същия проблем в 7 клас, че дори и сега не съм факир по математика, въпреки че уча в ПМГ. Трябва да знаеш основните неща, а после да започнеш с по-сложното.. разглеждай решени задачи, внимавай в часовете, питай госпожата за неща, които не разбираш и най-вече, упражнявай се!
    И аз сега ще кандидатствам в ПМГ, но се чудя в коя паралелка ... колебая се между тези:
    английски и информатика
    или
    английски и информационни...
    всъщност някой знае ли каква е разликата?

Аз съм с информатика сега. Разликата е, че по информационни технологии се учат неща с пейнт, уърд, пауърпойнт, използване на програми, архиви и общо взето как да използвате компютъра. Информатиката се занимава с бройни системи, програмиране, писане на разни кодове и какви ли не простотии. И двете са еднакво тъпи.

Град
    ..в близката далечина..
    Ясно с информационни е по-лесно? така ли да разбирам?

Да. Не че тия профили са кой знае от какво значение. Аз например имам 1ч. информационни и 1ч. информатика само.

Град
    ..в близката далечина..
    Ахам. Благодаря

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Мале не съм учила за утре .. така като гледам няма и да си науча
    Just Siseyy Hater's ...

По възможност и аз да се включа в темата....Аз съм 7 клас,също от София и уча в частно у-ще,в което ни спукват от учене Всеки ден от пон. до петък уча от 8.30 сутринта до 17.00 вечерта с пълни зубъри и идиоти Аз съм в това уч. за първа и последна година-това ме държи....и така това е общо взето за мен....ааа и да кажа,че въпреки всичко изкарвам общо взето само отл. оценки (аз и още 1 зубър ) ) Така че ,ако някой има проб. с някои задачи или нещо друго-ПИТАЙТЕ!!

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    аааа сега решавам задачи по мат.МРАЗЯ МАТЕМАТИКА!
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

в кое ПМГ си тихончо

Град
    Русе
    и да не ви се иска,
    трябва да учите сега.
    аз съм 8ми клас и миналата година
    едва изкарах по математика 4, а сега 3 не мога да вържа.
    7ми клас е най-важен, затова си учете редовно.
    не разбирам какво толкова ви мързи,
    разбирам да имате някакви неотложни задължения,
    или просто хобито ви да пречи. (при мен е така)
    отделете по 2 скромни часа от безценното си време,
    и без това на ден има 1-2 разказвателни предмета,
    прочетете 2-3 пъти урока с повторения на всеки 3 изречения и готово.

а на 1234girl, това със зубренето - вреди.
    следващата година няма да си спомняш нищо,
    освен ако не пазиш учебниците само и само да зубриш пак всичко.
    born alone, to be alone, to stand alone.

При мен проблема е,че аз дори няма да уча в бг.,пък трябва да имам отлични оценки-ще кандидаствам в Англия с англ.език,а в моето уч.,както казах ни пабъркват по мат. и бел....Всеки ден по 3 часа бел.и 3 часа мат...просто ми идва да зарежа всичко....

хм
    тъкмо свърших с биологията и ще почвам физиката

Почвам ей сега задачите по математика.Мислех да поспа малко следобед,че сутринта едва станах,но не легнах.
    Абе вие в колко си лягате вечер?
    Аз стоя все до 1,гледам филми на компа и сутринта с 300 зора ставам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си