- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
-х=-3
Обикновено хикс трябва да е положителен. Умножава се с -1 и става x=3
Да се запиша и аз при вас.. И аз съм седми клас, обаче все още си нямам най-малка идея каква паралелка искам да съм, защото само знам, че искам да остана в ПМГ.. Цяла седмица съм болна, отидох само за класното по математика, на което се изложих, сега в понеделник ( най-рано, тя сигурно още няма да ги е проверила) ще ни кажат оценките, но според мен ще имам 4ка.. пак. Просто не ми върви, ужас. В геометрията съм много добре, обаче класното като ни беше върху уравнения + задача за движение, на която много се притесних, а щом се прибрах я реших.. вярно! Просто.. Както и да е, важното е, че сега долу/горе са ми ясни, но за срока сигурно ще съм с 5/4.. Вече вторият срок ще трябва да се стегна здравата. По БЕЛ ще имаме класно в сряда, а аз дори не зная върху какво ще е. В понеделник поне ще се упражняваме. Сега мисля да уча по Биология, защото в деня, в който се разболях ми е казала номера за изпитване, така че няма да мина между капките..![]()
най-накрая си свалих температурата![]()
![]()
обаче не съм учила по нищо, а след 2 часа съм на рожден ден
просто не знам кога ще уча
![]()
Айде добре дошла в темата.Първоначално написано от RainBerry
Успех на класното и изпитването.
Аз трябва да решавам задачи от работа и след това да уча много здраво по история,защото май ще ме изпита.![]()
RY, Мерси, мерси.. Понякога и аз оставям всичко за последни момент..Ох, тези плодници, близалца и тн. нищо не разбирам, просто ми е скучен материала, къде ще ми трябва размножаването на растенията..
![]()
Добро утро(май утро е силно казано, но аз сега ставам
)
Днес до 14-15ч. ще си почивам после ще уча малко по Биология и Химия и след това във 17:15 съм на уроцислед уроците ПОЧИВКАААА!!
![]()
много яко ме е хванал мързела![]()
да особено някои
Ох,мамка му..тая математика ще ме изядееее![]()
нищооо ама нищо не разбирам,на геометрия сме,свършихме я вече
не мога да ги решавам,не ги разбирам
на уроците също малко хващам,и докато се върна съм забравила :/
Опитвам се да решавам домашната,обаче дори в кой триъгълник не знам как да влезна..к'во да правя..не знам :/
класното ни е сряда(на което обезателно трябва да изкарам 6,за да имам 5-ца за срока..което някак абсурдно звучи),на урок съм понеделник..
искам да си взема друг сборник,с сумати обяснения в отговорите,ии... :ССС ЕБАСИ КОФТИ МАТЕМАТИКАТА ..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Да, и аз имах същия проблем в 7 клас, че дори и сега не съм факир по математика, въпреки че уча в ПМГ. Трябва да знаеш основните неща, а после да започнеш с по-сложното.. разглеждай решени задачи, внимавай в часовете, питай госпожата за неща, които не разбираш и най-вече, упражнявай се!
И аз сега ще кандидатствам в ПМГ, но се чудя в коя паралелка ... колебая се между тези:Първоначално написано от Tihon4o
английски и информатика
или
английски и информационни...
всъщност някой знае ли каква е разликата?
Аз съм с информатика сега. Разликата е, че по информационни технологии се учат неща с пейнт, уърд, пауърпойнт, използване на програми, архиви и общо взето как да използвате компютъра. Информатиката се занимава с бройни системи, програмиране, писане на разни кодове и какви ли не простотии.И двете са еднакво тъпи.
Яснос информационни е по-лесно? така ли да разбирам?
Да. Не че тия профили са кой знае от какво значение. Аз например имам 1ч. информационни и 1ч. информатика само.![]()
Мале не съм учила за утре![]()
![]()
.. така като гледам няма и да си науча
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
По възможност и аз да се включа в темата....Аз съм 7 клас,също от София и уча в частно у-ще,в което ни спукват от учене![]()
![]()
![]()
Всеки ден от пон. до петък уча от 8.30 сутринта до 17.00 вечерта с пълни зубъри и идиоти
![]()
![]()
![]()
Аз съм в това уч. за първа и последна година-това ме държи....и така това е общо взето за мен....ааа и да кажа,че въпреки всичко изкарвам общо взето само отл. оценки (аз и още 1 зубър )
) Така че ,ако някой има проб. с някои задачи или нещо друго-ПИТАЙТЕ!!
![]()
![]()
аааа сега решавам задачи по мат.МРАЗЯ МАТЕМАТИКА!![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
в кое ПМГ си тихончо
и да не ви се иска,
трябва да учите сега.
аз съм 8ми клас и миналата година
едва изкарах по математика 4, а сега 3 не мога да вържа.![]()
7ми клас е най-важен, затова си учете редовно.
не разбирам какво толкова ви мързи,
разбирам да имате някакви неотложни задължения,
или просто хобито ви да пречи. (при мен е така)
отделете по 2 скромни часа от безценното си време,
и без това на ден има 1-2 разказвателни предмета,
прочетете 2-3 пъти урока с повторения на всеки 3 изречения и готово.
а на 1234girl, това със зубренето - вреди.
следващата година няма да си спомняш нищо,
освен ако не пазиш учебниците само и само да зубриш пак всичко.![]()
born alone, to be alone, to stand alone.
При мен проблема е,че аз дори няма да уча в бг.,пък трябва да имам отлични оценки-ще кандидаствам в Англия с англ.език,а в моето уч.,както казах ни пабъркват по мат. и бел....Всеки ден по 3 часа бел.и 3 часа мат...просто ми идва да зарежа всичко....![]()
![]()
![]()
хм
тъкмо свърших с биологията и ще почвам физиката
Почвам ей сега задачите по математика.Мислех да поспа малко следобед,че сутринта едва станах,но не легнах.![]()
Абе вие в колко си лягате вечер?
Аз стоя все до 1,гледам филми на компа и сутринта с 300 зора ставам.![]()