- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
kym 10
но пътувам
Ще опитам да се жлуча и аз темата .
Аз си лягам рано когато съм на училище към 21:30.Но гледам филми и заспивам 12:00,1:00и така става че спа по време на 1ви и 2ри час
![]()
![]()
![]()
ехххххххххх почивка
свърших вече
сега ще гледам филм
На еднакви триъгълници ли сте или на уроците преди уравненията?Тези с ъглите ( преди уравненията) са ми ясни ( като по чудо), та се интересувам дали са толкова трудни тези еднакви триъгълници, предстои ни да ги вземем, а имам да оправям оценки..
Мм са траа да уча по физика . Ще порешавам малко задачи . И впрочем - препоръчайте някой сборник по математика ?? Че моя нещо не ми помага![]()
...
1234girl До къде сте по математика ?
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Ей, адски много ви благодаря, че ми помогнахте! Сега ми станаха малко по-ясни. 1 ден преди теста (И аз не знам кога ще го правим. Вторник имаме тест по Английски, а четвъртък ако ще местят теста по Английски - ние тогава нямаме час. Сигурно ще ги обърнат тестовете и ще направим теста по математика в четвъртък) ще чета пак от това, което ми обяснихте и ще се опитам да ги реша без да гледам решението.![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Хора,може ли помощ за 3 задачи от работа?![]()
1.Производствена фирма поела ангажимент да изработи определен брой детайли за определен срок.Пресметнали,че за да изпълнят поръчката,всеки ден трябва да изработват по 120 броя.Поради технически причини дневната им производителност намаляла с 35 броя и те поискали два дни отсрочка,но въпреки че удължили срока,предали с 40 броя детайли по-малко от обещаните.Намерете:
а)за изработка на колко броя детайли е поет ангажимент
б)колко дни е бил определения срок
значи по план нормата е 120,времето х,цялата работа 120х,но после в действителност не мога
2.Собственик на трактор приел срещу заплащане да изоре нивите на съседите си в уговорен срок.За да спази срока,той трябвали да изорава 20 дка на ден.Още първия ден той успял да изоре 25% повече от предвидената норма,продължил да работи така и 4 дни преди определения краен срок вече бил изорал 5/6 от цялата площ.Намерете:
а) колко декара по ангажимент е трябвало да изоре собственикът на трактор
б)за колко дни изорал 5/6 от определената площ
3.Една обущарска фирма сключила договор с търговска фирма да й предоставя ежедневно по 180 чифта обувки от даден модел.За тази цел тя повишила дневното си производство с 15 чифта,поради което един ден преди изтичането на договора тя произвела 120 чифта обувки над договореното количество.Колко чифта обувки е трябвало да произведат обущарите по договора?
Ако някой ми помогне,ще съм му адски благодарна!
Едит:Реших третата и първата,остана само втората..![]()
коя смяна сте
и коя смяна ще сте втория срок
аз сега съм първа
но после ще съм втора
Първа смяна съм цялата година.Първоначално написано от biolojkata95
Днеска..решавах задачи(половината са ми грешни),пререшавах от урока,аам..учих по география,излезнах и такам =)
От утре..много здраво трябва да уча за тази седмица,че е мега тежка,3 контролни,по кофти предмети.класноооооооооо![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Мм са съм втора смяна ... а през втория срок ще бъда първа![]()
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
и аз съм така хепи
класно по БЕЛ
тест по математика
тест по биология
20-минутка по химия
неска даже не съм излизала...само на разходка с кучето за бързо
по какво ти е класното
имате ли домашен любимец
ако имате какъв е
каква порода е
как се казва
на колко години е
biolojkata95 аз пък открих че учителите нямат право да ни дават повече от две контролни (тестове) на ден и също така нямат право да ни дават повече от 3 класни на седмица............А при нас ни засипаха с 3 класни миналата седмица и едното класно се падна същия ден с контролна по друг предмет![]()
![]()
![]()
![]()
тези четиорите са за цяла седмица
(( Ако мене питаше,класното ми е ще е по математикааааааа![]()
Утре се очертава лек ден,попринцип понеделниците са ни такива.
От утре почвам да решавам повечко задачки,и по-малко комп,определено ;/
*на урок съм утре също.математикаааааа.
* цяла вечер чета миналите теми на предишните седмокласници,адски ми е интересно.![]()
Лека вечер ви желая.))
еми аз си ходя на уроци от началото....щото все пак няма да мога накрая да смогна и съм супер доволна,че разбирам всичко!![]()
linkin parkkkkkkkkkkkkkkkkk
Еммм,ние сме до еднакви триъгалници....Аз не ходя на уроци,само по англ.-цяла събота![]()
![]()
Ииии аз съм целодневна смяна
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как е живота?Имате ли време да излизате-аз не
??? Гаджета нещо ...
![]()
![]()
АААААААААААааа и "theonlyone123"
Има 2 варианта (добри-според мен)
1."Коала прес" Сборник по мат. за 7 клас.
2."Архимед" Книга за ученика.
Ние в уч.учим по тях...,а на мен ми допада повече на "Коала прес" сборника....![]()
![]()
![]()
![]()
Да ви питам,в колко си лягате през седмицата бе?
а събота и неделя? ))
Понеже аз все не се наспивам като хората..
Да,на Архимед наистина е хубав сборника,ние сме по него.Има задачи от три групи,теми като тези на изпита и тестове.
Иначе и аз не лягам навреме.Ето сега докато се усетя и ще стане 12. Някъде към 12-1 лягам и през седмицата,и през уикенда.Лошото е,че трудно заспивам и то дошло време за ставане.![]()
1:30 През седмицата, а почивните дни между 6-7:30 сутринтаПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
ами стоя до към 1 попринципсутрин ставам 7 без 20...едвам едвам...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Мале 2 часа е, а аз още не съм си легнала. Не знам просто как ще ставам в 7![]()
♥ 2PAC ♥
Лелеее ...два дена не пиша и 10 страници ощее.....![]()
С това темпо на 15 юни ще имаме околко 200 страници минимално
Ами някои ме питаха по колко време уча-различно. Нпример за даскало уча малко, защото там са лесни нещата, иначе повече уча за частните, въпреки че сега така съм се отпуснла след празниците, че няма докъде...По разказвателните предмети почти не уча, идея си нямам откъде ги изкарвам тия оценки. Просто се старая да запомня почти всичко в час и в нас уча макс 20 мин. Сериозно учене пада пред контролно единствено. Явно имам късмет ли...ддз
Вчера имах допълнителен урок по метематика, който се оказа неочаквано полезен
Сега отивам да закусвам и имам да решавам много задачи .
Бтв аз си лягам към 11, 11.30, 12... ставам около 8, 8.30 (без сряда и четвъртък-там 7.30) и пак не съм се наспала. Напоследък заспивам и в 8...не ви знам вас как издържате до 2.... ;хх ;д
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.