- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Да допълня, сега се сетих. Който иска да си вземе нов сборник- препоръчвам да е на ''Коала прес'' един зелен и доста дебеличъкИма много хубави задачи и отзад на всяка задачи има отговор, а на по-трудните има и решение с обяснение .
Доста добър е според мен
(имам опит със сборниците-засега имам 5
)
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Охх , са потеглям към една фр и от тях ще тръгваме към даскало... траа да ми върнат теста по химия и по биология ... тая по АЕ ще изпитва и тази по ФЕ също ... пффуу ... дано не ме изпитат
![]()
..
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
сега се прибирам от даскало ))
сядам да уча,имам по география,литература(напис ала съм си,ама утре имам контролно в/у една българка),физика(контролна) ,биология(даде ни материали,ще разказваме с една приятелка,и 6-чка :Р)
отивам на урок след половин час,математика.
иииии след като се върна,уча каквото имам,и почвам задачите,че сряда имам класно ;/
+ днес правихме контролно по изобразително(даде ни да ползваме учебника,написах към 4 страници..и ще хвана 6ца)
- утре имам 2 контролни,мамка му.
- нямам никво време
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Имам 3-ка по Физика![]()
![]()
![]()
. Много се кефя
.. Ще ме изселят от вкъщи
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Сборник по математика - Бекриев, Дилкина (при нея съм ходила на курсове 7-ми клас) и колектив. Един зелен е, няма начин да го объркате.
Леле хора казвайе идеи.....![]()
Утре имам контролно по география, а не съм отваряла учебника от началото на годината, защото ми е много безинтересна.....? ХЕЛП!
оо и аз съм така..-не уча по гегорафия..просто ми се отдава..ама ми е скучнаПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
![]()
има 3 варианта :
1.сядаш и учиш...до към 12-1и трябва да имаш добра памет...[зависи колко урока сте взели де..ние сме до води на Азия-5 урок май]
![]()
2.седиш до някой който е ..добре по география![]()
3. правиш си едно...пищовче![]()
![]()
и пак зависи колко материал сте взели...на какво ще е контолното?ако е само на 1 урок е лесно..примерно за водите-пишеш всяка река колко е дълга къде и т.н - най-важното..за природните зони същото-най-важните неща..
сега става сложно ако ще ти е на цял раздел примерно... [в третия вариант е + ако пишеш по-дребно... ако сте взели повече материал]
ох имам 5 по руски.. не знам да се радвам ли...май ще остана с 5 за срокаама пък утре ще ни връща едни думи и ако имам 6 има някакъв шанс да вържа 6 ако е милостива госпожата
![]()
за уте имам само да напиша един преразказ по БЕЛ.. не знам да ли съм го казвала в по-предните постове но ме освободиха от теста по Био..имала съм много оценки :P ии се оформям за 6 за срока ...![]()
![]()
![]()
ъмм имам 3 въпроса btw![]()
1.бихте ли ми казали колко струва този сборник на Коала прес?
2.знам,че аз я бях поствала тук..но съм загубила линкатаа няой би ли го написал
[линка за старта тема на миналия 7 клас]
3.имали някакви правила при преразказването на ПЕЙЗАЖ?!?
ох ебати дългия пост..сори![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ооо..... колко съм изморено, като се прибрах от училище веднага легнах и сега ставам и тъкмо си пуснах Мечтатели![]()
смятам да уча след сериала![]()
А вие научихте ли си вече или още не сте![]()
ами аз мисля да си почивам до 6 някъде..после да си напиша тъпия преразказ..после пак почивка до към 9 и оттам нататък ще порешавам малко задачки..
абе някой стигнал ли е до задачи от капитал по математика?днес ги взехме...до този ден математиката беше нешо съвсем не разбираемо за мен...днес стана 1000000 пъти по неразбирамеа с тея акцизи,лихви,лихвени проценти..слава Богу че няма да да имаме такава на класното...госпожата каза само,че се притеснява да не се падне така на матурата..недай Боже..![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
LaChupacabra стига бе.... от капитал са мега лесните!
доста сте назадние днес правихме контролно на "Уравнения" нито една задача не направих докрай! Всички някъде до половината .. дано хвана 3.50-4.00
![]()
ех сега всеки е доър в нещо различно..![]()
е защо само до половината?времето ли не ти стигна или?дано успееш да хванеш 4-5![]()
иначе докъде сте по история? ние в сряда правим тест на Древна Елада...![]()
ОМГ, стига сте спамили тази тема!Поне ако ще пише някой, да пише ВЕДНЪЖ, а не всеки ден да му слушам кога е станал и че го мързи да учи.
LaChupacabra тези за капитал са най-лесни....просто решаваш по формулата (:
ъмм къде виждаш някой да спами?...Първоначално написано от Tihon4o
![]()
ПРИМЕР:
"Ооо..... колко съм изморено, като се прибрах от училище веднага легнах и сега ставам и тъкмо си пуснах Мечтатели
смятам да уча след сериала
....."
Баси, тая тема я направихте дневник. Спрете се постоянно с този безсмислен флууд.![]()
Темата е само за седмокласнициПървоначално написано от Tihon4o
А ти май не си такъв..
Май си търсиш къде да постнеш нещо тъпо, че да събираш "Мнения"![]()
ох ...ами ти по напред беше казвал,че учиш в ПМГ..даже ако искаш мога да ти постна мнението LOL..така,че никой нищо няма да оказва..както и да е![]()
Не аз, а ти. Иначе не бих писал по сто пъти на ден тук.
Е, аз просто казвам, че няма как на практика да докажеш, че съм 8 клас. Аз мога и да кажа, че съм на 22 и уча в Англия.
Уатевър, спирам да пиша, безсмислено. Не ми отговаряйте, няма смисъл.
На мен лично ми е кеф да гледам к'во става с другите,как им е минал деня и подобия ))
''Баси, тая тема я направихте дневник. Спрете се постоянно с този безсмислен флууд.'' Къде му е проблема?Споделяме.Толкова .
п.п *остава ми да преговоря по физика за контролното ;/
*по БЕЛ 2-3 упражнения от учебника.
* по Биология да сиии го науча текстчето.
ей awesomeshappy ако не искам много може ли утре след като ти мине теста по физика [btw успех ^^] да кажеш колко задачи са били и ако си спомняш разни подробности?
а вие знаете ли по нещо със сигурност за колко сте за срока? аз знам само за историята и биологията...6![]()
(( Първо-нека изпълним до постижимото заръката на Модераторката.Макар че не ми се иска..супер приятно си беше.![]()
Второ - LaChupacabra Аз даже ги знам какви ще са задачите.
Ами,ние ще правим само на чертежите,за вдлъбната,изпъкнала леща.
сферично и плоско огледало.. =) (отлагахме го дооооста дълго..)
За оценките си знам: Английски 5 ; БЕЛ 6 ; Биология 6
ехеее много сте напред бесигурно защото ние имаме 1 час седмично..от втория вече по 2...ние на 13 [ четвъртък
![]()
] правим на Закона на Ом и т.н.
Ние пък по химия и физика свършихме 2-ри раздел :Д остана само още 1 ....![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()