.
Отговор в тема
Страница 72 от 293 ПървиПърви ... 226268697071727374757682122172 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 776 до 1 800 от общо 7312
    Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Да допълня, сега се сетих. Който иска да си вземе нов сборник- препоръчвам да е на ''Коала прес'' един зелен и доста дебеличък Има много хубави задачи и отзад на всяка задачи има отговор, а на по-трудните има и решение с обяснение . Доста добър е според мен (имам опит със сборниците-засега имам 5 )
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    София
    Охх , са потеглям към една фр и от тях ще тръгваме към даскало ... траа да ми върнат теста по химия и по биология ... тая по АЕ ще изпитва и тази по ФЕ също ... пффуу ... дано не ме изпитат ..
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    сега се прибирам от даскало ))

сядам да уча,имам по география,литература(напис ала съм си,ама утре имам контролно в/у една българка),физика(контролна) ,биология(даде ни материали,ще разказваме с една приятелка,и 6-чка :Р)

отивам на урок след половин час,математика.
    иииии след като се върна,уча каквото имам,и почвам задачите,че сряда имам класно ;/

+ днес правихме контролно по изобразително(даде ни да ползваме учебника,написах към 4 страници..и ще хвана 6ца )
    - утре имам 2 контролни,мамка му.
    - нямам никво време
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Имам 3-ка по Физика . Много се кефя .. Ще ме изселят от вкъщи
    Just Siseyy Hater's ...

anonymous708973
    Guest
    Сборник по математика - Бекриев, Дилкина (при нея съм ходила на курсове 7-ми клас) и колектив. Един зелен е, няма начин да го объркате.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Леле хора казвайе идеи.....

Утре имам контролно по география, а не съм отваряла учебника от началото на годината, защото ми е много безинтересна.....? ХЕЛП!

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Леле хора казвайе идеи.....

Утре имам контролно по география, а не съм отваряла учебника от началото на годината, защото ми е много безинтересна.....? ХЕЛП!
    оо и аз съм така..-не уча по гегорафия..просто ми се отдава..ама ми е скучна

има 3 варианта :
    1.сядаш и учиш...до към 12-1 и трябва да имаш добра памет...[зависи колко урока сте взели де..ние сме до води на Азия-5 урок май]
    2.седиш до някой който е ..добре по география
    3. правиш си едно...пищовче и пак зависи колко материал сте взели...на какво ще е контолното?ако е само на 1 урок е лесно..примерно за водите-пишеш всяка река колко е дълга къде и т.н - най-важното..за природните зони същото-най-важните неща..
    сега става сложно ако ще ти е на цял раздел примерно... [в третия вариант е + ако пишеш по-дребно... ако сте взели повече материал]

ох имам 5 по руски.. не знам да се радвам ли...май ще остана с 5 за срока ама пък утре ще ни връща едни думи и ако имам 6 има някакъв шанс да вържа 6 ако е милостива госпожата

за уте имам само да напиша един преразказ по БЕЛ.. не знам да ли съм го казвала в по-предните постове но ме освободиха от теста по Био..имала съм много оценки :P ии се оформям за 6 за срока ...

ъмм имам 3 въпроса btw
    1.бихте ли ми казали колко струва този сборник на Коала прес?
    2.знам,че аз я бях поствала тук..но съм загубила линка таа няой би ли го написал [линка за старта тема на миналия 7 клас]
    3.имали някакви правила при преразказването на ПЕЙЗАЖ?!?

ох ебати дългия пост..сори
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Ооо..... колко съм изморено, като се прибрах от училище веднага легнах и сега ставам и тъкмо си пуснах Мечтатели
    смятам да уча след сериала
    А вие научихте ли си вече или още не сте

ами аз мисля да си почивам до 6 някъде..после да си напиша тъпия преразказ..после пак почивка до към 9 и оттам нататък ще порешавам малко задачки..

абе някой стигнал ли е до задачи от капитал по математика?днес ги взехме...до този ден математиката беше нешо съвсем не разбираемо за мен...днес стана 1000000 пъти по неразбирамеа с тея акцизи,лихви,лихвени проценти..слава Богу че няма да да имаме такава на класното...госпожата каза само,че се притеснява да не се падне така на матурата..недай Боже..
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    ..в близката далечина..
    LaChupacabra стига бе.... от капитал са мега лесните!
    доста сте назад ние днес правихме контролно на "Уравнения" нито една задача не направих докрай! Всички някъде до половината .. дано хвана 3.50-4.00

ех сега всеки е доър в нещо различно..
    е защо само до половината?времето ли не ти стигна или?дано успееш да хванеш 4-5
    иначе докъде сте по история? ние в сряда правим тест на Древна Елада...

ОМГ, стига сте спамили тази тема! Поне ако ще пише някой, да пише ВЕДНЪЖ, а не всеки ден да му слушам кога е станал и че го мързи да учи.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    LaChupacabra тези за капитал са най-лесни....просто решаваш по формулата (:

Цитирай Първоначално написано от Tihon4o
    ОМГ, стига сте спамили тази тема! Поне ако ще пише някой, да пише ВЕДНЪЖ, а не всеки ден да му слушам кога е станал и че го мързи да учи.
    ъмм къде виждаш някой да спами?...

ПРИМЕР:

"Ооо..... колко съм изморено, като се прибрах от училище веднага легнах и сега ставам и тъкмо си пуснах Мечтатели
    ....."

Баси, тая тема я направихте дневник. Спрете се постоянно с този безсмислен флууд.

Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Tihon4o
    ПРИМЕР:

"Ооо..... колко съм изморено, като се прибрах от училище веднага легнах и сега ставам и тъкмо си пуснах Мечтатели
    ....."

Баси, тая тема я направихте дневник. Спрете се постоянно с този безсмислен флууд.
    Темата е само за седмокласници А ти май не си такъв..

Че ти как ще докажеш?
    Както и да е, флуудете си. Детска радост.

Град
    ..в близката далечина..
    Май си търсиш къде да постнеш нещо тъпо, че да събираш "Мнения"

ох ...ами ти по напред беше казвал,че учиш в ПМГ..даже ако искаш мога да ти постна мнението LOL..така,че никой нищо няма да оказва..както и да е

Не аз, а ти. Иначе не бих писал по сто пъти на ден тук.

Е, аз просто казвам, че няма как на практика да докажеш, че съм 8 клас. Аз мога и да кажа, че съм на 22 и уча в Англия.

Уатевър, спирам да пиша, безсмислено. Не ми отговаряйте, няма смисъл.

На мен лично ми е кеф да гледам к'во става с другите,как им е минал деня и подобия ))

''Баси, тая тема я направихте дневник. Спрете се постоянно с този безсмислен флууд.'' Къде му е проблема?Споделяме.Толкова .

п.п *остава ми да преговоря по физика за контролното ;/
    *по БЕЛ 2-3 упражнения от учебника.
    * по Биология да сиии го науча текстчето.

ей awesomeshappy ако не искам много може ли утре след като ти мине теста по физика [btw успех ^^] да кажеш колко задачи са били и ако си спомняш разни подробности?

а вие знаете ли по нещо със сигурност за колко сте за срока? аз знам само за историята и биологията...6

(( Първо-нека изпълним до постижимото заръката на Модераторката.Макар че не ми се иска..супер приятно си беше.

Второ - LaChupacabra Аз даже ги знам какви ще са задачите.
    Ами,ние ще правим само на чертежите,за вдлъбната,изпъкнала леща.
    сферично и плоско огледало.. =) (отлагахме го дооооста дълго..)

За оценките си знам: Английски 5 ; БЕЛ 6 ; Биология 6

ехеее много сте напред бе сигурно защото ние имаме 1 час седмично..от втория вече по 2...ние на 13 [ четвъртък ] правим на Закона на Ом и т.н.

Ние пък по химия и физика свършихме 2-ри раздел :Д остана само още 1 .... :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си