.
Отговор в тема
Страница 73 от 293 ПървиПърви ... 236369707172737475767783123173 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 7312
    Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Лелеее един следобяд да не пиша и вече 2 страници + !!! Аз сега си идвам от даскало (след даск бях на урок по метематика ) , ще хапна нещо и смятам да си науча за утре и ако имам време да почна да пиша преразказа на последната част на Една българка за частните или да порешавам задачи пак за там . Общо взето се очертава, че няма почивка тия дни...Таз по Биология каза днес като правихме преговора, че съм се справила добре в час и другия път пак ще ме вдига, за да ми пише 6 !! А аз изобще не бях пипнала (3 урока подред не бях отваряла учебник ....не че се оплаквам де... ) И такамм....пускам музичка и почвам
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    София
    Хах , днеска в часа по математика се бях заблеяла и гледах през прозореца,но слушам кво говори г-жата . И тя си мисли,че не я слушам и ми вика "я,ти я реши тая задача " и аз кат почнах .. само някво " и след тва еди кво си еди що си " и г-жата само пише по дъската тва коет й казвам " и накрая само ми вика " браво " .... Ъмм , по утре траа да си преговоря по история и само тва .. днес си написах по математика,френски и литература
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Олеее, сутринта колко жестоко се оспах. Събудих се в 06:40, но реших да поспа още малко. И по едно време се събуждам и си вика на ум "То сигурно е още 7:15" и к'во рекох да погледна часовника и к'во гледам 07:51, а аз почвам даскало в 8 Подскочих като подпарена! Не мога да сваря да обличам дрехите, да си сложа един молив и спирала, а едновременно с това си реша и косата (Но не успях да я среша като хората) и излизам от нас в 07:55 и газ до даскало. Стигам стълбите и гледам една фр и тя закъсняла, но тя станала в 06:30, но се загледала май в Gossip Girl и рекла да погледне колко е часа и гледа 07:50 Иначе на време стигнах, т'ва за 3-4 минути да стигнеш до даскало и да се качиш за 1 минута на последния етаж
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Забавно ми беше... ама темата май замира

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Неее..
    в никакъв случай =)

Това си е нашето местенце и толкова.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    защо да замира? правим по 2,3 страници на ден,че понякога и по 4-5..ако за вас това е замиране.. аз всеки ден след училище намирам малко време и си пиша тука и следя мненията на останалите

охх направих си преразказа по БЕЛ и мисля,че стана супер...утре ще искам да го чета в час..
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Хай!
    Ние се очертава другата седмица да правим тест по история.Оценката ще ми е важна,защото имам 5,5,6,6.В сряда контролна на уравненията,ама без текстови задачи. За утре имам един урок по химия и един урок по физика...физикааа Втория срок ще стане 2 часа,не знам как ще изтрайвам. Днес почнахме "Една българка",ама почти нищо не казахме.Задачите от смеси и сплави не ми се виждат много трудни.Та такаааа.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Аз ей сега ставам, ще ходя да ям (нещо съм адски гладна тая сутрин ) и отвам да си напиша по математика, физика и по там още каквото имаме за днес и съм готова...(като изключим преразказа и задачите от частните ) .. Абе в цялата група има ли изобщо едно момче? Или сме ссамо от нежния пол ?
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    София
    Добро утро / или вече е обед
    Сега станах и започвам да се оправям . След това ще си преговоря по история и ще напиша някои задачки по математика . Първия ни час е ФВС и после по география траа да ни върнат тестовете (силно се надявам да имам 5, но шанса ми е МНОГО МАЛЪК ) и после по математика г-жата каза,че ще изпитва и ще се опитам да вържа една шестичка
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

здравейте аз имам инфо

изобщо не е вярно че темата замира
    един ден и имаме 5 страници повече

Вчера върна по география контролните и имам 5 При 5,6,6,5 би трябвало да ми остави 6.. Но ако гледа последната оценка...
    Иначе на класната по математика имам 6.. Вие докъде сте по математика?

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    оххо колко много страници сте направили аз още съм болна ( вчера ходих на лекар и ме написа бележка до края на седмицата ) по физика не са ни връщали 20-минутките, по география ми казаха, че имам 4 ( колкото и очаквах ), по математика днес ще правят тест , и по БЕЛ ще правят .. другата седмица ще ми дадат да ги направя .. хубавото е че ще мога да се упражнявам повече по математика, лошото е че ще изпусна много материал и после особено по математика не знам как ще разбера материала

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Мразя тъпата Физика .. Сега се връщам от даскало вместо Музика имахме още един час Математика .. 2 часа с класната (История) .. 2 часа БЕЛ и 2 часа Математика .. Добре, че имахме Биология да видя друг даскал (Леле товар че се радвам, че имахме Биология аз ли го казах )
    Just Siseyy Hater's ...

Ох, ужас... На класното по математика имам 3. Тъпа, тъпа, тъпа!!
    Поне по изобразително имам една 6. ^^
    бту, и аз мразя физиката XD

имам 6 по биологияяяяяяяяяя

* днес мина добре,контролното по физика :с бляк.май обърках..ще видим как съм се правила
    * решила съм да реша днеска сумати задачи,че утре имам класно по математика жив ужас. тряа изкарам 6,мамка мууу...
    * имам и контролно в/у ''една българка'' + 2 тези да прегледам.
    * и по химия урокккк.

= отмениха ми урока(супеееер,ще имам повече време (:
    = лягам да спяяя малко.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    шалалал имам 5 по руски ще имам 5 за срока..тва ме устройва утре трябваше да ме изпитат по химия но госпожата отсъства имам тест по история на древна елада..мисля,че ще справя пефектно..но не се зане ще поча малко и така..днес по мат. взехме смеси и сплави..гадни са..но не са чк толкова трудни

и аз като останалите МРАЗЯ ФИЗИКАТА И МАТЕМАТИКА!
    в късни обяд като ми остане време ще реша 3-4 задачи..и ще оичета малко опълченците на шипка..аз си го знам цялото ама да него забравя
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Апф... не мога да ги разбера всички от моя клас. Всички искат да влизат в строителния.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    ..в близката далечина..
    Здравейте... днес нямам никакви оценки..
    Беше хубав ден с малко караници между мен и една приятелка, но се оправихме. Взехме и "Еднакви триъгълници" по математика, госпожата по български днес нещо и стана лошо и си тръгна.. дано и утре да я няма, иначе ще правим тест а аз съм изпуснала доста уроци

сега отивам да ям и след това отново сядам на компа
    доскоро

Град
    ..в близката далечина..
    Тук съм.. има ли и други?

Повече от фен
    АЗЗ ... госпожата ни по бел ни каза,че ще имаме съчинение разсъждения или на ''една българка''' или на ''немили-недраги'' .. попитах я на кой главии ии тя нищо неказза само каза,че няма да е на 17 глажа от ''немили-недраги'' таа мисълтта ми ако може да ми помогнете с някакви насоки за това съчинение което може да е само едно от общо 30 и нещо главии моляя вии даите ми някакви насоки.. утре ми е класната а аз немога за н1 ден даже и един не е да науча наизуст съчинение разсъждение наа 34 глави поотделноо .. моля ви помогнете ми .. ще съм ви хилядии .. адскии многоо благодарна
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Цитирай Първоначално написано от mee3
    АЗЗ ... госпожата ни по бел ни каза,че ще имаме съчинение разсъждения или на ''една българка''' или на ''немили-недраги'' .. попитах я на кой главии ии тя нищо неказза само каза,че няма да е на 17 глажа от ''немили-недраги'' таа мисълтта ми ако може да ми помогнете с някакви насоки за това съчинение което може да е само едно от общо 30 и нещо главии моляя вии даите ми някакви насоки.. утре ми е класната а аз немога за н1 ден даже и един не е да науча наизуст съчинение разсъждение наа 34 глави поотделноо .. моля ви помогнете ми .. ще съм ви хилядии .. адскии многоо благодарна
    Не е нужно да учиш наизуст.. По принцип главите, които се преглеждат в нашия учебник са 1ва, 3та, 5та и 17та, доста често темите са на някоя от тези глави. Припомни си главите, провери каква роля играят спрямо цялата повест, за една българка просто прочети разказа 2-3 пъти и спрямо падналата се тема вече ще развиваш тезата и аргументацията си

Може да ви даде в/у речта на странджата(3-та глава)
    Може да ви даде в/у смъртта на Странджата(5-та глава)
    Може да ви даде в/у главата с Макендонски..(10-та глава..)

кофти че не ви е казала в/у какво да се готвите,за 1-ви път правим класно на подобно съчинение ;/.

Почвам със задачитееееееее :/.
    ГРРРРРРРРРР

Повече от фен
    кофтии работаа
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Град
    ..в близката далечина..
    Изпитват ли ви по музика? на теория.. не само на пеене, щото мене утре ще ме изпитват и ще се побъркам
    за какво по напред да уча?!?! биология, химия, история или музика

аааааа!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си