- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Лелеее един следобяд да не пиша и вече 2 страници + !!!![]()
Аз сега си идвам от даскало (след даск бях на урок по метематика ) , ще хапна нещо и смятам да си науча за утре и ако имам време да почна да пиша преразказа на последната част на Една българка за частните или да порешавам задачи пак за там
. Общо взето се очертава, че няма почивка тия дни...Таз по Биология каза днес като правихме преговора, че съм се справила добре в час и другия път пак ще ме вдига, за да ми пише 6 !! А аз изобще не бях пипнала (3 урока подред не бях отваряла учебник
![]()
....не че се оплаквам де...
) И такамм....пускам музичка и почвам
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Хах , днеска в часа по математика се бях заблеяла и гледах през прозореца,но слушам кво говори г-жата . И тя си мисли,че не я слушам и ми вика "я,ти я реши тая задача " и аз кат почнах .. само някво " и след тва еди кво си еди що си " и г-жата само пише по дъската тва коет й казвам " и накрая само ми вика " браво"
![]()
![]()
![]()
.... Ъмм , по утре траа да си преговоря по история и само тва
![]()
.. днес си написах по математика,френски и литература
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Олеее, сутринта колко жестоко се оспах. Събудих се в 06:40, но реших да поспа още малко. И по едно време се събуждам и си вика на ум "То сигурно е още 7:15" и к'во рекох да погледна часовника и к'во гледам 07:51, а аз почвам даскало в 8Подскочих като подпарена! Не мога да сваря да обличам дрехите, да си сложа един молив и спирала, а едновременно с това си реша и косата (Но не успях да я среша като хората) и излизам от нас в 07:55 и газ до даскало. Стигам стълбите и гледам една фр и тя закъсняла, но тя станала в 06:30, но се загледала май в Gossip Girl и рекла да погледне колко е часа и гледа 07:50
![]()
Иначе на време стигнах, т'ва за 3-4 минути да стигнеш до даскало и да се качиш за 1 минута на последния етаж
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Забавно ми беше... ама темата май замира![]()
Неее..
в никакъв случай =)
Това си е нашето местенце и толкова.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
защо да замира?правим по 2,3 страници на ден,че понякога и по 4-5..ако за вас това е замиране..
аз всеки ден след училище намирам малко време и си пиша тука и следя мненията на останалите
![]()
охх направих си преразказа по БЕЛ и мисля,че стана супер...утре ще искам да го чета в час..![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Хай!![]()
Ние се очертава другата седмица да правим тест по история.Оценката ще ми е важна,защото имам 5,5,6,6.В сряда контролна на уравненията,ама без текстови задачи.За утре имам един урок по химия и един урок по физика...физикааа
Втория срок ще стане 2 часа,не знам как ще изтрайвам.
Днес почнахме "Една българка",ама почти нищо не казахме.Задачите от смеси и сплави не ми се виждат много трудни.Та такаааа.
![]()
Аз ей сега ставам, ще ходя да ям (нещо съм адски гладна тая сутрин) и отвам да си напиша по математика, физика и по там още каквото имаме за днес и съм готова...(като изключим преразказа и задачите от частните
![]()
![]()
) .. Абе в цялата група има ли изобщо едно момче?
Или сме ссамо от нежния пол ?
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Добро утро / или вече е обед![]()
![]()
Сега станахи започвам да се оправям . След това ще си преговоря по история и ще напиша някои задачки по математика . Първия ни час е ФВС
![]()
![]()
и после по география траа да ни върнат тестовете (силно се надявам да имам 5, но шанса ми е МНОГО МАЛЪК
) и после по математика г-жата каза,че ще изпитва и ще се опитам да вържа една шестичка
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
здравейте аз имам инфо
изобщо не е вярно че темата замира
един ден и имаме 5 страници повече
Вчера върна по география контролните и имам 5При 5,6,6,5 би трябвало да ми остави 6.. Но ако гледа последната оценка...
![]()
Иначе на класната по математика имам 6.. Вие докъде сте по математика?![]()
оххо колко много страници сте направили![]()
аз още съм болна ( вчера ходих на лекар и ме написа бележка до края на седмицата
) по физика не са ни връщали 20-минутките, по география ми казаха, че имам 4 ( колкото и очаквах ), по математика днес ще правят тест
, и по БЕЛ ще правят .. другата седмица ще ми дадат да ги направя .. хубавото е че ще мога да се упражнявам повече по математика, лошото е че ще изпусна много материал
и после особено по математика не знам как ще разбера материала
Мразя тъпата Физика![]()
![]()
![]()
.. Сега се връщам от даскало
вместо Музика имахме още един час Математика
![]()
.. 2 часа с класната (История)
.. 2 часа БЕЛ и 2 часа Математика
![]()
.. Добре, че имахме Биология да видя друг даскал
(Леле товар че се радвам, че имахме Биология аз ли го казах )
![]()
![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Ох, ужас... На класното по математика имам 3.Тъпа, тъпа, тъпа!!
![]()
Поне по изобразително имам една 6. ^^
бту, и аз мразя физиката XD
имам 6 по биологияяяяяяяяяя![]()
* днес мина добре,контролното по физика :с бляк.май обърках..ще видим как съм се правила
* решила съм да реша днеска сумати задачи,че утре имам класно по математикажив ужас. тряа изкарам 6,мамка мууу...
* имам и контролно в/у ''една българка'' + 2 тези да прегледам.
* и по химия урокккк.
= отмениха ми урока(супеееер,ще имам повече време (:
= лягам да спяяя малко.
шалалал имам 5 по рускище имам 5 за срока..тва ме устройва
утре трябваше да ме изпитат по химия но госпожата отсъства
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имам тест по история на древна елада..мисля,че ще справя пефектно..но не се зане
ще поча малко и така..днес по мат. взехме смеси и сплави..гадни са..но не са чк толкова трудни
![]()
и аз като останалите МРАЗЯ ФИЗИКАТА И МАТЕМАТИКА!![]()
в късни обяд като ми остане време ще реша 3-4 задачи..и ще оичета малко опълченците на шипка..аз си го знам цялото ама да него забравя![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Апф... не мога да ги разбера всички от моя клас. Всички искат да влизат в строителния.![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Здравейте... днес нямам никакви оценки..![]()
Беше хубав ден с малко караници между мен и една приятелка, но се оправихме. Взехме и "Еднакви триъгълници" по математика, госпожата по български днес нещо и стана лошо и си тръгна.. дано и утре да я няма, иначе ще правим теста аз съм изпуснала доста уроци
![]()
сега отивам да ям и след това отново сядам на компа![]()
доскоро![]()
![]()
Тук съм.. има ли и други?
АЗЗ ... госпожата ни по бел ни каза,че ще имаме съчинение разсъждения или на ''една българка''' или на ''немили-недраги'' .. попитах я на кой главии ии тя нищо неказза само каза,че няма да е на 17 глажа от ''немили-недраги'' таа мисълтта ми ако може да ми помогнете с някакви насоки за това съчинение което може да е само едно от общо 30 и нещо главии моляя вии даите ми някакви насоки.. утре ми е класната а аз немога за н1 ден даже и един не е да науча наизуст съчинение разсъждение наа 34 глави поотделноо .. моля ви помогнете ми .. ще съм ви хилядии .. адскии многоо благодарна![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Не е нужно да учиш наизуст.. По принцип главите, които се преглеждат в нашия учебник са 1ва, 3та, 5та и 17та, доста често темите са на някоя от тези глави. Припомни си главите, провери каква роля играят спрямо цялата повест, за една българка просто прочети разказа 2-3 пъти и спрямо падналата се тема вече ще развиваш тезата и аргументацията сиПървоначално написано от mee3
![]()
Може да ви даде в/у речта на странджата(3-та глава)
Може да ви даде в/у смъртта на Странджата(5-та глава)
Може да ви даде в/у главата с Макендонски..(10-та глава..)
кофти че не ви е казала в/у какво да се готвите,за 1-ви път правим класно на подобно съчинение ;/.
Почвам със задачитееееееее :/.
ГРРРРРРРРРР![]()
кофтии работаа![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Изпитват ли ви по музика?на теория.. не само на пеене, щото мене утре ще ме изпитват и ще се побъркам
![]()
![]()
![]()
за какво по напред да уча?!?! биология, химия, история или музика
аааааа!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()