- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
^да изпитват ме![]()
![]()
Хораа......цял срок само шестици по БЕЛ и днеска кво!???? Правихме контролна върху ш*баните изречения и са объркала ВСИЧКО! Сега ако изкарам една хубава тройчица.....ше видя 6 за срока през крив макарон!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Помощ! Какво да правя сега.....ебаси ужаса! Точно накрая по дяволите......![]()
И ква съм тъпа......ква съм тъпа и какви глупости съм писала просто не е истинаСега отивам да се метна от балкона и до после
![]()
^споко, а всъщност колко на брой са ти шестиците?![]()
Ами плюс БЕЛ-ЗИП са общо 6-7 шестици. ;хх Ноо трябва да се има на предвид, че аз от целия клас взимам най-много участие и знам почти всички уроци както трябва, просто и аз не мога да си обясни защо се издъних така![]()
Но понеже госпожата ме обича може и да стане този вариант - да ми пише по-ниската оценка за зипа(дано да успея да я склоня)
Хора, имам да пиша съчинение "Най-много ценя в хората...". Измислила съм си вече съчинението, ама нещо липсва всякаш, не е допълнено и кратко. Можете ли да ми дадете идейки? Писала съм за честността, доверието, помощта. Може би трябва нещо по-съществено?![]()
Междудругото утре имаме контролна работа по математика. Ще има 4 задачи за съкратено умножение и за знаменатели... Мене хич не ме бива по тях.![]()
MegiBoOm да кажем че имаш 6 шестици
6+6+6+6+6+6+3=5,57 следва да ти пише 6![]()
Лошо ще стане обаче, ако реши да ен ми сметне шестиците по БЕЛ-ЗИП!Първоначално написано от zlatit0o
![]()
![]()
![]()
Изкарах на пробен изпит по БЕЛ: 5.738, а по мат 5.568![]()
![]()
![]()
МНОГО СЪМ РАДОСТНА !!! (парти)
браво girl
+имах тест по биология днес мисля че съм се справила
- за утре имам да си уча по химия(контролно),математик (май ще ме изпитва)
+поне по английски си научих
-петък имам класно по БЕЛ така че ако ми остане време ще попрочета някоя друга разработка
споко и нас ни изптват по музика
няма страшноПървоначално написано от MegiBoOm
1 оценка мисля че няма да те прецака
![]()
Ох,цял ден решавам задачи,мамка му :/
и сега продължавам.
Утре това класно трябва да го направя за 6.Иначе... :С:С:С:С
Цяла вечер ще решавам,к'вото и да ми коства![]()
Иначе имам и контролно по Литература в/у Една българка,изобщо не съм отгърнала тетрадка :с оставих го на заден план,сега малко почивка от математиката,иииии Литература![]()
Изморено ми еееееееееееее ;/.![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
За какви изречения става въпрос?Първоначално написано от MegiBoOm
Сложни съчинение, съставни,смесени.....![]()
![]()
![]()
![]()
не се мъчи цяла вечер! max до 22:00часа след това си вземи един душ и лягайПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
да си свежа за утре
Не са толкова трудни... Накарай я да те изпита пак на това, кажи й, че не знаеш защо се е получило така. Не би трябвало да ти откажеПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Утре ще правим контролна по математика върху уравненията,ама не се притеснявам много.Иначе сега до края на първия срок ще имаме български само в четвъртък,за да наваксаме по литература.Неска правихме коремни преси по физическо,направих 120 и имам 6.
![]()
Успех на контролните.
ооо определеноПървоначално написано от zlatit0o
.. госпожата много си държи на предмета ама на мене изобщо не ми дреме, не уча и имам 5,5
![]()
Мм днеска по география ни върнаха тестовете .. ии .. имам 4![]()
![]()
![]()
... кво да напраа .. оценките ми са : 6,3,4 ... а искам/ трябва ми 5 за срока ...... кво да напраа ?? ..
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
6+3+4= 4,33 , ако изкараш една 5-ца става 4,50 и готово![]()
аз имам 4,5,6,5,4ще имам 5 ( 4,80) за срока
![]()
Точно. И я накарай да те изпита. Вчера правихме теста по география и мисля, че ще имам поне 5. Утре имаме по история и ЗИП - Мат. Стискайте палци.Първоначално написано от zlatit0o
![]()
Първоначално написано от zlatit0o
Мдам .. са почваме нов раздел и ще уча абсолютно всеки урок и т.н ... има вероятност да ми напише 6 на един проект .. и ако ме изпита и изкарам 5/6 ще имам 5 . ама не е толкова лесно ... тя задава въпроси които не са в учебника .. изптива гадно и оценява гадно ... до са никой не е изкарвал 6 по нейния предмет . пфф .. кофти![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
e kak изпитва за въпроси които не са в учебника
това не е коректно
Защо пък да не е коректно? Ако те питат в кое полукълбо се намира България - източно или западно - ти ще й кажеш "Ама това го няма в учебника" , така ли? Според мен задава логични въпроси, като нашата, иска да развие посоката на мислене . Да свързвате миналогодишните си познания с тези от тази година .Първоначално написано от biolojkata95
Love is everything!