- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
оо и аз утре имам контролно по физика...късмет :P а вие дежурите ли във вашето училище? нашия калс почва от утреаз съм на 20 с една приятелка
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Теста за уравненията мина..Бяха 16 задачи,объркала съм само една май,ама адски много ме е яд..МНОГО.Дано все пак да имам 6,че на такъв лесен тест..
![]()
Иначе за утре нямам по нищо да уча.![]()
Първоначално написано от awesomesheepy
на нас ни ги запечата с теобот![]()
![]()
по математика са взели текстовите задачи
пратиха ми плана и как са ги решавали .. дано да ги разбера
а теста е бил разделен на оценки
1група - 6-ци 2група - 5-ци 3група - 4-ки 4група 3-ки и 2-ки ..
еми аз ще съм 3 група 100%
изпускам 3-ти тест утре - по химия
![]()
Ние пък такива кирии не ползваме.Пфу, днес на теста по история се изложих и сигурно ще имам 4. По география имам 5, а на теста по ЗИП - Математика нямам грешка.
По история още следващия час ще я накарам да ме изпита за 6 за срока. Освен това следващата седмица се очертава доста гадна, защото всеки ден почти имаме или контролно, или ще изпитват целия клас.
Гррр ... ами аз имам отговорите по музика , само дето не мога да си намеря учебната тетрадка (щот аз по музика учебници не нося, то тая само седи и ни гледа как си играем карти![]()
![]()
) ... но ще я потърся и ако я намеря ще ви ги снимам
![]()
![]()
Малее ... имам 5 по химия на теста![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... цяло чудо ...
Тази по френски каза,че ще ме изпитва за 6![]()
![]()
А някой може ли да ми помогне по този въпрос по литература от "една българка " : Как и защо авторът съпоставя бунтовника и баба Илийца от 4 глава ??
Моля ви .. тва ми е за домашно , а нищо не мога да измисля![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Който имаше проблем по физика с УТ, да казва , написала съм всичко до светлина .
Love is everything!
То май само с физиката нямам проблеми...ама да не казвам голяма дума, че неска имаме контролно...и класно по БЕЛ (за 20 сиг го казвам) Не съм учила по БЕЛ, защото мисля, че точно пред класното, ако почна да уча няма да се получи нищо...само ще си прочета пак "На прощаване", че съм го позабравила
Отмина ми малко яда от 4-ката, въпреки че като си видя бележника и тая 4-ка ми бърка в здраветоо
Ама и това ще мине ..
Добре, че го имам тоя форум, където да си излея душата
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Пфф .. най-сетне си написах домашното по литература .. и сега съм свободна и ще си поиграя малко на комп и после ще тръгвам за даскало . Успех на всички,които имат класни/контролни/изпитване![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
ами ако може на 23/5; 24/3,4; 25/4,5; ... мерсиПървоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Имам 6 по историяяяя![]()
ще уча по български и химия,и съм на урок ;/.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Хелоу....![]()
Аз днеска едвам едвам изтраях краят на часовете ;хх
За сега съм между 4 и 5 по Биология и тая каза,че утре ще ме изпитва така че стискайте палци да не се изложа!![]()
Иначе сега правя два литературни тестове върху Немили-недраги и след това ще зубкам по биология![]()
Здравейте..днес деня мина супер яко, като да не повярваш
за утре имам да уча по математика и урок по биология ;/
в 18:30 съм на уроци по математика... и утре е петък![]()
последен ден..... след даскало ще ходя в мола в стз
![]()
Ох,не учих![]()
Спах,и съм доволна))
на урок съм след половин час
и след него ще уча ;/.
имам по химияяяяя само.
по литература съм написала :Р
Хааааааай. ^^ днес нищо интересно+ по информатика
правихме контролното по физика...от 3 зада1и и 3те ги реших и за 1,2 съм сигурна ама 3тата..
дано съм се справила
![]()
утре имам тест по АЕ ама няма да уча..по английски не уча-лесно ми е простоии ще ме изпитват по химия....
![]()
![]()
![]()
стискайте палци!
и като цяло тва са ми нещата по който имам да учча за утре ;D .. а да имам 1упажнение по БЕЛ на глаголите в помагалото да направя
![]()
ъм аз вчера питах но никой не отговори..нищо пак ще питам :]
вие във вашите училища дежурите ли? всмиъл не в класната стая да кажеш кой отсъства и да измиете дъската ...а долу на входа?наше клас почнахме днес...седим на едни столове до входната врата и ако има някви наредби минаваме по стаите да ги прочетем
аз съм на 20...
а в класа ви има ли много отсъстващи ? в нашия 6-7 ги няма...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Нашия клас е в пълен състав![]()
не знам колко отсъстватама аз съм една от тях
![]()
аз съм на линия
при нас 3-ма отсъстват + 2 момичета които днес им стана лошо и си тръгнаха
ние не дежурим така
искам да ви питам колко момичета и колко момчета има във вашия клас
при нас 22 момичета и 5 момчета
biolojkata95 22 момичетане знам как се разбирате
![]()
В нашия клас сме 13 момичета и 14 момчета
лесно
те наще момчета са добрички
смеем се бъзикаме ги а и те нас но нямаме дразги за сега
Здравейте! пак...![]()
Някой може ли да ми помогне с тези въпроси:
http://prikachi.com/images/139/2857139g.jpg
а ти беше 9-ти клас ако не се бъркам?Първоначално написано от biolojkata95
На първия въпрос не съм сигурна, защото не си спомням съдържанието по глави.Първоначално написано от MegiBoOm
На втория (за подредбата) - Г.
На третия (за епохата) - Б - не всички герои имат реални прототипи.
На четвъртия (за общото между всички) - Б.
Имам същия сборник. Или поне със същите въпроси, защото при мен тестът за "Немили-недраги" е номер 5, а не номер 3![]()
Това е ''Литерайко'' нали?
писала съм:
17-г)
20-г)
5-б)
6-в)
Дано съм помогнала.=) ( Много ми харесва Немили-недраги )
А такова,Меги,да те питам,имаш ли отговорите на помагалото да ми ги снимаш,при възможност,чеее наща даскалка ги скъса,пък т'ва помагало е кофти и да си свирявам.. :С