- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Първоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
![]()
awerw♥
мерси,но все пак има доста време до тогава може да си променя мнението...Първоначално написано от mea96
днес е 15-ти... честит първи учебен ден на всички,пожелавам ви хубави оценки и моменти-все пак повечето от нас са за последна година с класа си![]()
ще се ходи по уроци,математиката е зле.
ще се учи в даскало здравата..
и толкоз..
![]()
Аз бях 7 клас и математиката не ми беше много лесна.Геометрията винаги ме е затруднявала,а има доста голям материал.Но във часовете трябва да се слуша и вкъщи много да се решават задачи.Иначе не е страшно.Аз учех само по Математика и Български.В началото учителите много ни изплашиха,а накрая изпита не беше много труден.Аз ходих на уроци и решаваха много по-трудни задачи.Всеки си влезе където искаше...
Аз винаги съм се справяла по-добре с геометрията, отколкото с алгебрата. И все пак се притеснявам малко за математиката. Дали ще е толкова труден материалът, както казват някои хора или няма да е нещо много страшно. Та ще видим след някоя и друга седмица.
хора, направих тема - "настоящи седмокласници" ... ако искате пишете там , тъй като вече сме настоящи![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
офф стига сте прайли еднакви теми начи.. и не мога да разбера вие пък с кво се вълнувате за 15ти, да 8ми клас имат нови класове .. ама вие повечето едва ли .. май месец като имате изпити си говорете колкото искате, понеже тогава ще сте напрегнати, ама пък ся .. се тая, пийс :P
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Хей, я кажете каква Ви е програмата за утре - Четвъртък![]()
Моята е:
1. Физическа култура и спорт
2. Математика
3. Химия
4. Б.Е.Л.
5. Зип - Руски
6.Информационни
Супер тъпа е програмата ни за утре ..
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Eмии , мойта е :
1час :АЕ
2час :БЕ
3час :Физика
4час :Математика
5час :Музика
6час :ФВС
^ Кефи си ме ..:
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
![]()
![]()
Твоята е по-яка!
Иначе ся сме имали нова даскалка по География и утре сиг. ще обикаляме край нейната стая да я видим, че ни е дерт, а не можем да изчакаме до петък
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
моЙта за утре:
1 химия
2 математика
3 истерия (история)
4 технологии
5 бг
6 бг
пФфф..пак на дск![]()
Йей, аз много се радвам, че най-сетне имам нормална програма. Преди все някакви гадни. Единия ден хубави предмети, а на другия набутани почти всички разказвателни. Та ето я и моята програмка:
1. АЕ
2. Физика
3. Математика
4. ИИ
5. Трудово
6. Биология
ПП: Надявам се да не ни набутат още първия ден входните по Биология и Физика.
Ето я и нашата програмка за четвъртък
1.Физика
2.Математика
3.Английски език
4.Инф. технологии
5.Технологии
6.БЕЛ
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Мойта за утре е:
1.Бълг.ез.
2.РЕ
3.АЕ
4.Физика
5.Математика
скука ;хх![]()
![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
1-ви час и 2-ри час - А'е беПървоначално написано от theonlyone123
![]()
1 час - Химия
2 час - География
3 час - Български
4 час - Математика
4 и 6 час - Изобразително (при една дърта чанта)
Пф, дано тая по математика не ни започне от днеска, че аз нищо не помня.![]()
♥ 2PAC ♥
емми не си я знам днешната праграма![]()
само зн, че втори час е или Химия илли Физика![]()
![]()
awerw♥
И аз нищо не помня. [/i]Първоначално написано от BlackEyedPeas
нашата за неска беше такава ^Първоначално написано от ferit0
за утре е:
1. Математика
2. Математика
3.Англ.език
4.Зип БЕЛ
5. История
6. Музика
моята за утре е :
1.ЗИП математика
2.География
3.БЕЛ
4.Математика
5.АЕ
6.Биология
два часа матемтика![]()
![]()
![]()
![]()
Ето я и моята за утре:
1. ФВС
2. БЕЛ
3. Химия
4. АЕ
5. ЗИП - БЕЛ
6. Биология
А иначе днес почнахме преговора по Математика и Физика. Интересното е, че помня повечето неща по двата предмета. А си мислех, че там ще е много зле работата.
малеее аз днес имах:
1Италиански
2Италиански
3Италиански
4Италиански
5Италиански
6Италиански
7Физическо
![]()
![]()
![]()
но за утре ми е:
1Математика
2Музика
3Италиански
4Италиански
5Италиански
6БЕЛ![]()
There is a princess in every girl
днес имах 2 часа български, технологии, руски,математика,химия и история. яко беше, почти не учихме. само по руски писахме някви неща, ама кво ми пука за тоя скапан езикпо мат супер бързо си спомних нещата, дадоха ни учебници, че чак и домашно
аа и даа, купих си тетрадки от магазин за левче - в тея скапани книжарници всичко е нереално скъпо просто..
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Тая лудата по математика още от утре ни дава теста, да е*а, нищичко не помня!
♥ 2PAC ♥
Първоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
![]()
Аз направо си нямам и напредстава какво ще правя с тая математика, която мразяя от дъното на душата мии
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx