.
Отговор в тема
Страница 82 от 293 ПървиПърви ... 327278798081828384858692132182 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 026 до 2 050 от общо 7312
    Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    MegiBoOm а с колко трябва да завършиш по история?

Аз съм СУПЕР ЗЛЕ! и ще завърша с 3-ка, но може и 4-ка ако изкарам 6 на предстоящия тест в четвъртък.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Еми при мен се е получило така:
    ако изкарам 4 с 4
    ако изкарам 5 с 5
    ако изкарам 6 с 6

И аз имам тест по история в петък,ама викам айде няма да уча неска,че до петък всичко ще забравя..
    Нашето класно имаше 4 задачи с уравнения и 2 геометрични..Тогава още не бяхме взели текстовите.Едната геометрична беше с начупени прави дето двете са успоредни и трябва да намериш даден ъгъл.
    Досега правих нещица с глината...още не съм добра,така че няма да пускам снимки. Мисля да си поръчам от едно много сладко бижу от една съфорумка.

Град
    ..в близката далечина..
    MegiBoOm А ако изкараш 2 или 3?

Град
    ..в близката далечина..
    RY кое бижу по-точно, дай линк :P

Град
    Света На Мечтите
    Ееее.....тогава ще съм за 4

Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Ееее.....тогава ще съм за 4

Успех тогава, желая ти 6

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    RY кое бижу по-точно, дай линк :P
    Ето я темата : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
    Има много интересни неща.
    http://prikachi.com/images.php?images/694/2541694p.jpg от тук ми харесват костенурката и поничката
    http://prikachi.com/images.php?images/839/2868839e.jpg -а съм влюбена в това

Град
    ..в близката далечина..
    ^еха наистина са мн яки :P

Здравейтее... аз сега почнах да си решавам задачите за урока.. този път не са много.. само 10 .. После сигурно ще уча по биология, защото утре сигурно ще ме изпитат за оформяне.. и от тва зависи.. ако изкарам 4 или 5 - 5 за срока ако изкарам 6 - 6... стискайте палциииии

Между другото zlatit0o и аз имам тест по история в четвъртък... Много е смотана тая мойта госпожаа и направо ми иде да я обезглава..

Град
    ..в близката далечина..
    Охх, наща е една дебелана (с извинение ) бавно развиваща.... :X

Хахахахах..,... . ,. ся се сетих за нещо..
    На една екскурзия бяхме в хотел и стаята беше двуетажна абее нещо като апартаментче и едни момчета се бяха скрили на втория етаж апък ние се правихме на заспали на първия етаж и госпожата идваше на проверка, и някой тропна отгоре и тя почна да се качва по стълбите, а те се огъваха от нея, помислихме си, че ще падне ама не успя

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    oх от 2 на обяд решавам задачи...решила съм 42...и сигурно още толкова . 2 ще реша...изпуши ми главата...
    а на какво ще ви е контролното по история?нашето мина..беше в сряда...на Древна Елада...хипер лесно беше може би защото историята много ми харесва ще ни го връщат в понеделник...
    аааа тея бижута от глина са ЖЕСТОКИ...много ми харесаха сърчицата с нотите и паяжината..100 % ще си поръчам като събера малко пари...с удоволствие бих се захванала и аз да пробвам да си направя ама каквато съм''сръчна'' по добре да си ги поръчам
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Охх, наща е една дебелана (с извинение ) бавно развиваща.... :X

Хахахахах..,... . ,. ся се сетих за нещо..
    На една екскурзия бяхме в хотел и стаята беше двуетажна абее нещо като апартаментче и едни момчета се бяха скрили на втория етаж апък ние се правихме на заспали на първия етаж и госпожата идваше на проверка, и някой тропна отгоре и тя почна да се качва по стълбите, а те се огъваха от нея, помислихме си, че ще падне ама не успя

омг а къде сте били на екскурзия?
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

хахаха.. жакло за вас

Наща пък е една слабааа.. ходи с някаф измислен кок и бретона разделен на 2 и с некви фиби.. все едно е с рога.. ****** Иванова - известна още като "Мис Муу"

нашата по история и тя е една дебела....ама мен ме кефи другите от класа не я харесват..щото те като говорят и я им се кара...ама мен никог ане ми еправила забележка

Май всички имаме много по история. На теста сигурно ще имам 4 и затова ще я помоля да ме изпита, но от съседния клас казаха, че г-жата им е казала, че ако искат 6 за срока, трябва да научат всичко, което сме взели досега. Ето поради тази причина аз до сряда трябва да науча 23 урока(вече 21) На всичкото отгоре в сряда освен, че ще ме изпитат, имам контролно на уравненията, а задачите от движение и работа не мога много да ги разбера. А, тогава понеже имаме 2 часа БЕЛ, първия час ще имаме тест на правопис и т.н, а втория - в/у "На прощаване" и "Немили - Недраги".

Град
    Света На Мечтите
    бляя.....ужас......тая история ми вдигна кръвното
    Иначе сутринта реших към 10 текстови задачки и тва беше
    Научих си урока по химия за утре.
    Написах си и по литература.
    Сегааааааа ми остана истериятааааааааааааааааа

Иначе във вторник пък имам КОНТРОЛНО по ГЕОГРАФИЯ и просто нз кво ще правя (: Тооооооооолкова пък да я мразя тая тъпа география, че няма накъде хдд
    Не съм учила нищо и най-вероятно няма да имам и време....дано не ми се наложи да бягам де

Тааа това е!

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]

Географията е тъпа. Вече реших,че ще кандидатствам в търговска и за там ще ми трябват оценките по история и география.За петък ще се захвана много сериозно да уча.
    Иначе за чертежите...не мога да помогна,защото още сме назад.

Цитирай Първоначално написано от kik7

Мисля че са верни.. Правихме в училише..

Град
    ..в близката далечина..
    Ееее, най-сетне си научих по всичко
    А вие?

Град
    Света На Мечтите
    Хуах...все още се боря с историята

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    мерси сега ми остава да ги науча наизуст утре ще правим 20 минутка на предната имам 4 ама не знам дали ги е писала в дневника .. трябва да имам 6 ... ще правя и тест по математика искам 6-ца макар че няма да ми помогне за 6-ца за срока .. ще ме изпитват и по ФВС за коремни преси ( мисля че ще имам 6 ) .. с тва боледуване много нещо изпуснах

А аз немога да се отлепя от компа за да си дореша задачите....

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Хеей Успех с историята

Днес станах, имах четири часов урок по математика ... после малко мързел :d , хапване .. писане на домашни за понеделник ии това е Сега малко танци

Искам да ви попитам нещо ... знам, че тук няма да получа най-точния отговор, но и не целя това ..
    Защо 90 процента от форума нарича хората, които нямат осми клас "пикли"? Нито се изпускат в леглото, нито са показали, че по такъв начин трябва да се комуникира с тях . Ами да, нямаме толкова опит във всички сфери като десетокласниците, да речем, но това означава ли, че това поведение е заслужено или похвално? Едва ли . И не намирам за образцово по-големите да се обръщат към по-малките по възраст (не винаги по държание и начин на мислене) по този нелеп и детски начин, още по-малко, че като по-възрастни хора би трябвало да умеят да се изказват не толкова крайно ... Лично мое мнение.
    Love is everything!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си