- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Аз по всички предмети съм добре, но единствено математиката ми куца най-много. Или 2 или 3 ще имам за срока![]()
![]()
По дяволите, уча винаги като ще имаме тест и пак едно и също! Дано утре не ме изпитат по химия, че и там ник'ва ме няма, хубави са ми оценките, но взехме едни гадни формули, всеки, които излезе на дъската, все не може да се справи, само 1 човек се справи. А, такова..., ние взехме почти целия учебник по български
![]()
Останаха ни има-няма 8-9 урока.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Моя ден мина г/д добре.. взехме още един урок за еднаквите триъгълници.. трябва ми още едно 6, за да имам 6 за срока, защото имам 4 6 6 6 5 .. ии така.. по физика съм оформена за 6.. ААаа тая смотана анорексичка по история..![]()
![]()
![]()
Всеки час, докато изпитва и останалите правим нещо като упражнения и за всяко такова пише оценка в нейния си бележник.. като станат 4 смята средно аритметично и пише обща оценка.. На седмица имаме 2 часа а за целия срок почти всички имаме по 4..5. че има и с 6 оценки.. и на всичкото отгоре утре ще правим тест..
![]()
![]()
![]()
НАПЪЛНО ИЗПЕРКАЛА...
Оф.. ся ставам и след малко отивам на даскало да правя теста по история
Оухх...вече се успокоих от снощи....идвам си от английски (правихме тест на целия материал, който сме взели...мана г/д добре) за днес имам да си напиша по метематика (взехме еднакви триъгълници вчера), и по ЗИП Биология
тя май каза, че ще ме изпитва.... ;х Оффф...искам да мина първа смяна и бързо да минава тая тъпня в даскало и да имам повече време !! Втора смяна е доста прецакано...
Счупиха ми се слушалките и трябва да си взема нови, затова ще изляза по-рано, за да си избера
![]()
и такамм...приятен деннн
![]()
P.S. Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=NijJn...layer_embedded :P![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Оффф...нямам думи УЖАС!!! Винаги съм била перфектната ученичка, но тази година нещо не ми върви...вече съм оформена по всичко за 6 ... само по математика още не са ме оформили...ама май ще имам 5 за срока....това е направо катастрофа ... мноооого ще ми крещят ама
кво да се прави
Единствената ми надежда е в петък да ме изпитат, защото днес съм болна...ама дано да имам 6, че ще се пръсна от яд
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
И аз съм така, мила....по всичко 6, само Биологията 5 !! Кофти е , ама к'во да прави ?!? Да не говорим, че от закъснения нали се пише 1/3, а аз все имам по 1/3 и те стават около 2 неизвинени отсъствия за първи срок само заради закъснения за час !! Ни кога не съм бягала, а нашите ще ме смъмрят едно хубаво....Първоначално написано от smilelady
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
днес,оценки
+ математика,класно - 4 (поредната..толкова..сега на следващото тряа имам 6 НЕПРЕМЕННО,иначе съм аут.. :/)
+ домашна техника - 6
имам да уча:
+ опълченците на шипка(стихотворение)
+ по английски да напиша
+ БЕЛ
+ химия(ако науча г/д като хората,може да дигам ръка)
и допълнително ще решавам сумати задачи днеска
така реших ;/
сега лягам да спя за час,час и нещо.
и така.
как е при вас?
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Оф....днеска мина сравнително добре, само дето бяйме 12 деца в клас и щях да получа пристъп на паника нз и аз защо....(може би защото ми беше самотно ;д)
По математика срочната ми е 6![]()
![]()
![]()
По биология 5![]()
ииии нататък не се знае....ама няма да са мн добри![]()
Иначе нещоо не ми се ходи утре на училище, чувствам се страшно изморена, ама нащее![]()
Иначе за утре имам да уча по биологияи сега сядам да пиша някъв преразказ на "Сиромашка Радост" от неутрален разказвач за курса ми в събота
![]()
Айде поздравии.... ;*
Днеска деня мина средно, беше яко, но и не чак толкова, 'щот с половината се изпокарахме. Иначе ся по математика взех да ставам леко по-добре. Днеска зимахме урока за теоремата - Ако един от ъглите е 60 градуса, то значи и останалите са по толкова.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Днес ходих на даскало само за 1час (история) и ми е много зле... ужасно ме боли главата и утре пак не съм на даскало ;/
офф госпожата по химия не ми даде теста и следващия път пак ще правим тест и каза че щяла да ми смеси 2-та теста![]()
![]()
утре тест по биология
ще ни връщат по физика
аббее пълен ужас
![]()
днес бях дежурна...цял ден си висяхме с приятелката и си говорехме.. беше яковръщали са контролните по физика ... 5
![]()
![]()
![]()
горда съм със себе си..ВСИЧКО ми е вярно... само на последната задача съм объркала нещо ии...
![]()
по английски съм за 6 (: а по биология като и предадохме проекта ...госпожата каза,че няма място за шестиците ми вече![]()
за утре имам някакво домашно по БЕЛ,урок по химия и изпитване по география на карта![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
LaChupacabra В какъв смисъл дежурна? Къде?
ами в нашето училище е така...седим на 2 стола ...те са до стаята на бодигарда която е до входа и такаи ако някакви задачи да се вършат...примерно ние бием звънеца ;D и днес мина една наредба всички да се оформени по всичко до 27 и ние минахме с един лист през всички класове и там класните се подписаха и т.н.
и тея от 1 до 4 клас като са взимали книги от библиотеката не са ги връщали и ние минахме и им напомнихме и така...
весело е .. :]
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
еха,мания
ние нямаме такова нещо (дежурствО)![]()
такова
утре се очертава да е прекрасен ден
но пък единственото нещо,което го разваля е
- изпитването в/у Опълченците на Шипка ;/
мамка му @
дано не и стигне времето да стигне до нас
Еха, това с дежурството изглежда забавно
жалко, че в нашето у-ще няма такова![]()
![]()
ние дежурим по 10-15 човека сутринта от 7:10 до 7:25 и през голямото а ако сме 2-ра смяна от 13:10 до 13:25 и пак през голямотоаз си научех по всичко .. освен по биология .. сега ще си почина малко и после пак ..
ох,как го научихте ''опълченците на шипка'' ?
утре цял клас,26 човека ще ни изпитва на цялото:/
цяла вечер ще продължа да го уча
такова,знам го,но не достатъчно :/
awesomesheepy ти как се казваш? кой номер си.. може да не стигнат до теб, все пак за 1 час
?!?
24 номер съм
и дано![]()
Ако е запиляна като наща и до 2 номер няма да стигне.![]()
Утре имам контролна по математика и по история,тъй че сядам да уча. ;(
аз съм 17 ;DD
И аз съм 17-ти номер
с коя буква сии?
Охх, добре че госпожата миналата седмица ни изпита върху "Опълченците на Шипка" и имам 6.Но пък утре ще ни изпитва на стихотворението "Българският език", ама то е много по-лесно.
![]()
По литература за утре имаме да пишем подробен план за живота и творчеството на Алеко Константинов и сега отивам да го напиша...
![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
иеии.. това дежурство ми звучи супер забавно.. жалко.. и ние нямаме такова..![]()
Иначее... Днеска беше супер..!!! Изпитаха ме по биологияя и имам 6 и 6 за срока![]()
![]()
По физика съм оформена за 6
и по английски за 6
.. По математика и български съм между 6 и 5 .. Опълченците на Шипка ми развали оценките.. 4-ка
![]()
![]()
ужасно..