.
Отговор в тема
Страница 87 от 293 ПървиПърви ... 377783848586878889909197137187 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 151 до 2 175 от общо 7312
    Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Аз по всички предмети съм добре, но единствено математиката ми куца най-много. Или 2 или 3 ще имам за срока По дяволите, уча винаги като ще имаме тест и пак едно и също! Дано утре не ме изпитат по химия, че и там ник'ва ме няма, хубави са ми оценките, но взехме едни гадни формули, всеки, които излезе на дъската, все не може да се справи, само 1 човек се справи. А, такова..., ние взехме почти целия учебник по български Останаха ни има-няма 8-9 урока.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Моя ден мина г/д добре.. взехме още един урок за еднаквите триъгълници.. трябва ми още едно 6, за да имам 6 за срока, защото имам 4 6 6 6 5 .. ии така.. по физика съм оформена за 6.. ААаа тая смотана анорексичка по история.. Всеки час, докато изпитва и останалите правим нещо като упражнения и за всяко такова пише оценка в нейния си бележник.. като станат 4 смята средно аритметично и пише обща оценка.. На седмица имаме 2 часа а за целия срок почти всички имаме по 4..5. че има и с 6 оценки.. и на всичкото отгоре утре ще правим тест.. НАПЪЛНО ИЗПЕРКАЛА...

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Оф.. ся ставам и след малко отивам на даскало да правя теста по история

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Оухх...вече се успокоих от снощи....идвам си от английски (правихме тест на целия материал, който сме взели...мана г/д добре ) за днес имам да си напиша по метематика (взехме еднакви триъгълници вчера), и по ЗИП Биология тя май каза, че ще ме изпитва.... ;х Оффф...искам да мина първа смяна и бързо да минава тая тъпня в даскало и да имам повече време !! Втора смяна е доста прецакано... Счупиха ми се слушалките и трябва да си взема нови, затова ще изляза по-рано, за да си избера и такамм...приятен деннн

P.S. Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=NijJn...layer_embedded :P
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Голям фен Аватара на smilelady
    Оффф...нямам думи УЖАС!!! Винаги съм била перфектната ученичка, но тази година нещо не ми върви...вече съм оформена по всичко за 6 ... само по математика още не са ме оформили...ама май ще имам 5 за срока.... това е направо катастрофа ... мноооого ще ми крещят ама кво да се прави Единствената ми надежда е в петък да ме изпитат, защото днес съм болна...ама дано да имам 6, че ще се пръсна от яд
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от smilelady
    Оффф...нямам думи УЖАС!!! Винаги съм била перфектната ученичка, но тази година нещо не ми върви...вече съм оформена по всичко за 6 ... само по математика още не са ме оформили...ама май ще имам 5 за срока.... това е направо катастрофа ... мноооого ще ми крещят ама кво да се прави Единствената ми надежда е в петък да ме изпитат, защото днес съм болна...ама дано да имам 6, че ще се пръсна от яд
    И аз съм така, мила....по всичко 6, само Биологията 5 !! Кофти е , ама к'во да прави ?!? Да не говорим, че от закъснения нали се пише 1/3, а аз все имам по 1/3 и те стават около 2 неизвинени отсъствия за първи срок само заради закъснения за час !! Ни кога не съм бягала, а нашите ще ме смъмрят едно хубаво....
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    днес,оценки
    + математика,класно - 4 (поредната..толкова..сега на следващото тряа имам 6 НЕПРЕМЕННО,иначе съм аут.. :/ )
    + домашна техника - 6

имам да уча:
    + опълченците на шипка(стихотворение)
    + по английски да напиша
    + БЕЛ
    + химия(ако науча г/д като хората,може да дигам ръка)
    и допълнително ще решавам сумати задачи днеска
    така реших ;/

сега лягам да спя за час,час и нещо.
    и така.

как е при вас?
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Оф....днеска мина сравнително добре, само дето бяйме 12 деца в клас и щях да получа пристъп на паника нз и аз защо....(може би защото ми беше самотно ;д)
    По математика срочната ми е 6
    По биология 5
    ииии нататък не се знае....ама няма да са мн добри
    Иначе нещоо не ми се ходи утре на училище, чувствам се страшно изморена, ама нащее
    Иначе за утре имам да уча по биология и сега сядам да пиша някъв преразказ на "Сиромашка Радост" от неутрален разказвач за курса ми в събота
    Айде поздравии.... ;*

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Днеска деня мина средно, беше яко, но и не чак толкова, 'щот с половината се изпокарахме. Иначе ся по математика взех да ставам леко по-добре. Днеска зимахме урока за теоремата - Ако един от ъглите е 60 градуса, то значи и останалите са по толкова.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    ..в близката далечина..
    Днес ходих на даскало само за 1час (история) и ми е много зле... ужасно ме боли главата и утре пак не съм на даскало ;/

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    офф госпожата по химия не ми даде теста и следващия път пак ще правим тест и каза че щяла да ми смеси 2-та теста утре тест по биология ще ни връщат по физика аббее пълен ужас

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    днес бях дежурна...цял ден си висяхме с приятелката и си говорехме.. беше яко връщали са контролните по физика ... 5 горда съм със себе си..ВСИЧКО ми е вярно... само на последната задача съм объркала нещо ии...
    по английски съм за 6 (: а по биология като и предадохме проекта ...госпожата каза,че няма място за шестиците ми вече
    за утре имам някакво домашно по БЕЛ,урок по химия и изпитване по география на карта
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    ..в близката далечина..
    LaChupacabra В какъв смисъл дежурна? Къде?

ами в нашето училище е така...седим на 2 стола ...те са до стаята на бодигарда която е до входа и така и ако някакви задачи да се вършат...примерно ние бием звънеца ;D и днес мина една наредба всички да се оформени по всичко до 27 и ние минахме с един лист през всички класове и там класните се подписаха и т.н. и тея от 1 до 4 клас като са взимали книги от библиотеката не са ги връщали и ние минахме и им напомнихме и така... весело е .. :]
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

еха,мания
    ние нямаме такова нещо (дежурствО)

такова
    утре се очертава да е прекрасен ден
    но пък единственото нещо,което го разваля е
    - изпитването в/у Опълченците на Шипка ;/

мамка му @
    дано не и стигне времето да стигне до нас

Град
    ..в близката далечина..
    Еха, това с дежурството изглежда забавно
    жалко, че в нашето у-ще няма такова

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    ние дежурим по 10-15 човека сутринта от 7:10 до 7:25 и през голямото а ако сме 2-ра смяна от 13:10 до 13:25 и пак през голямото аз си научех по всичко .. освен по биология .. сега ще си почина малко и после пак ..

ох,как го научихте ''опълченците на шипка'' ?

утре цял клас,26 човека ще ни изпитва на цялото :/
    цяла вечер ще продължа да го уча
    такова,знам го,но не достатъчно :/

Град
    ..в близката далечина..
    awesomesheepy ти как се казваш? кой номер си.. може да не стигнат до теб, все пак за 1 час
    ?!?

24 номер съм

и дано

Ако е запиляна като наща и до 2 номер няма да стигне.
    Утре имам контролна по математика и по история,тъй че сядам да уча. ;(

аз съм 17 ;DD

Град
    ..в близката далечина..
    И аз съм 17-ти номер

с коя буква сии?

Охх, добре че госпожата миналата седмица ни изпита върху "Опълченците на Шипка" и имам 6. Но пък утре ще ни изпитва на стихотворението "Българският език", ама то е много по-лесно. По литература за утре имаме да пишем подробен план за живота и творчеството на Алеко Константинов и сега отивам да го напиша...
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

иеии.. това дежурство ми звучи супер забавно.. жалко.. и ние нямаме такова..

Иначее... Днеска беше супер..!!! Изпитаха ме по биологияя и имам 6 и 6 за срока По физика съм оформена за 6 и по английски за 6 .. По математика и български съм между 6 и 5 .. Опълченците на Шипка ми развали оценките.. 4-ка ужасно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си