- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
недей ме плаши
и нас ще ни изпитват на опълченците утре![]()
иначе,браво за оценките =)
ние ще правим вторник следващия контролна по физика,в/у оптика.нищо не знам,но пък уикенда е за товаи там трябва да имам непременно 6,ай и 5.50 може
за да завърша добре срока. ;/
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
ох аз уикена ще уча по математика...искам в понеделник са ме пизпитат да си затвърдя четворката ...
ами да наистина е забавно[дежурството]
ъмм с М съм![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Хей![]()
LaChupacabra , zlatit0o , и аз съм 17![]()
Love is everything!
Ее.. аз не се бях заела сериозно да го уча..Аз по принцип и не мога да уча стихорворения на изуст..Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
И нашия тест по история мина.. горе-долу беше добре.. ама май ще имам 5 защото за 6 ти трябва максимум 1 грешка..![]()
Хора,стискайте палци за утре по история,че ми е важно да имам 6.Ако имам 5-5 за срока.
А пък за търговската ми трябват географията и историята..Поне имам стимул да уча по география.
![]()
стискаме палци .
такова,оф искам да свършва тоя срок най-после ;/
да,ама от друга страна не искам,щот всичко почва отначало,тестове,изпитвани я,разни :/ бла
да се свършва вече
![]()
Дръжте се.. Малко остана!! Лично аз, докато не ме приемат в гимназията, която съм си избрала няма да мирясам ..![]()
Аа.. верно ли, че ако си в челната 10 на някоя олимпиада влизаш без изпити..??Или информацията ми е грешна..
![]()
5.50 или над 5.50 на трети кръг на дадена олимпиада, включително и тази по БЕЛ и МАТ.Първоначално написано от raqtaaa
Love is everything!
Оф нас във вторник ще ни изпитват на Ошълченците на Шипка. Лелеле голям зор ме чака събота и неделя.![]()
![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Ех, много 17-ски има тука, беИначе имате 'бахти и яките дежурства! Ние ако сме дежурни се редуваме всяка седмица (По 2-ма), като например "18 номер да убие мухата"
![]()
![]()
(Щегувам се). Нашето е просто да изчистим дъската след края на часа или ако в стаята е имало боклуци - Да ги чистим
![]()
Иначе тая седмица нещо хич не ми върви, нито в даскало, нито в танците. На даскало получих 2 слаби оценки, но поне по математика станах по-добре, а на танците не мога да науча шибаната хореография като хората
![]()
К'во ми става тая седмица?? Хубаво, че сме вече в края й!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
В даскало няма нищо интересно .. ще завърша с 6 по английски![]()
![]()
то аз имам само 6 по АЕ
... мм от тея танци са си изкълчих крака ..
![]()
.. болии
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Ти какво танцуваш и къде?![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Мене като ме изпитаха на Опълченците господина ми вика : Еми ти вече си оформена за 6, а пък и няма вече място в дневника за осма 6-цаа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе тая сутрин си написах половината от преразказа, който ми е за частните, а довечера ще го довърша...сега се чудя какво да правя-тънкото или дебелото яке, как мислите
![]()
![]()
![]()
![]()
От другата седмица сме с новата програма-не се различава много от старата
и такаммм...айде аз отивам да си изправя косата, че съм като бухтичка в главата
Каква ви е пресата бтв ? Искам да си взимам нова...
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Първоначално написано от BlackEyedPeas
Ми танцувам модерни танци в София![]()
![]()
Охх , училищеее ///![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
polssa
за якето.. зависи колко градуса е при вас![]()
Пр: при нас е 3 градуса- дебелоо яке, ама съм болна и мога само да си мечтая да излезна..
за пресата .. моята е такава -> http://images.philips.com/is/image/P...430&$jpglarge$
Супер съм доволна от нея, имам я почти от година и не смятам да си взимам нова защото все още си е здрава и изправя перфектно, цената е малко в повече (129лв) но си струва : )))
Айде успех в даскало на всички които за 2ра смяна. Аз ще чакам другите от 1ва смяна да споделят какво е положението днес![]()
бтв: с вибрация е пресата и се изправям много по-бързо![]()
![]()
Днеска не ходих на даскалоТочно в любимия ми ден да не отида. Сутринта, като станах, така ме болеше корема. Ама такава болка, все едно камъни имаше вътре.
♥ 2PAC ♥
Първоначално написано от BlackEyedPeas
гадно..
а сега как си?
Аз ставам, отивам да полегна малко![]()
Е, ся вече ми е по-добре. Че и утре едно момиче искаше да идвам с нея до мола, чудя се да ходя ли??
♥ 2PAC ♥
Отиди, може да ти се отрази добре![]()
здравейтеееднес мина супер...беше ми весело и т.н... и имам 5 по химия
![]()
![]()
![]()
госпожата каза,че ще ми я пише като 1ва оценка за 2рия срок ^^ горда съм със себе си ;DD имахме да решаваме някакви задачи и я ме дигна на дъската на генетични преходи и така
обаче класната по БЕЛ ми развали от части деня...много е злобна бе...имаше някви промени и по програма тя е трябвало да има2 и 3 час свободни и ние се качваме при нея и ''госпожо,ние имаме 2 часа с вас'' и тя взе,че се развика..просто я мързеше да ни вземе
![]()
сега ще си почивам още малко...ще си напша по РЕ и АЕ за понеделник и вечерта ще ходя на гости
утре съм на уроци по мат. и ще решавам малко задачки..и в неделя вече..цял ден ще решавам за да ме изпита...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Уууу,мина тая тъпа седмица ;/ най-после.
Днес имам 5 срочна по химия.И на Опълченците ни изпита писменО,което е яко,и ще имам 6(ако успее да ми разчете xD) че писах ужасТнО!![]()
![]()
после ходихме на кафе,че времето беше кофти
и такам
другата седмица контролни;
- физика(понеделник)
- математика(вторник)
неделя съм на рожден ден
а понеделник на театър.
събота ще уча,видяло се е
ебаси якото
да се свършва вече ;/.
Хорааааааааааа в София имаме обявена епидемия и цяла седмица не се на даскалоооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе днес няколко момичета се напраихме на болни и класната ни пусна!![]()