.
Отговор в тема
Страница 88 от 293 ПървиПърви ... 387884858687888990919298138188 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 176 до 2 200 от общо 7312
    Супер фен Аватара на awesomesheepy
    недей ме плаши

и нас ще ни изпитват на опълченците утре
    иначе,браво за оценките =)

ние ще правим вторник следващия контролна по физика,в/у оптика.нищо не знам,но пък уикенда е за това и там трябва да имам непременно 6,ай и 5.50 може за да завърша добре срока. ;/
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ох аз уикена ще уча по математика...искам в понеделник са ме пизпитат да си затвърдя четворката ...
    ами да наистина е забавно [дежурството]
    ъмм с М съм
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Хей

LaChupacabra , zlatit0o , и аз съм 17
    Love is everything!

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    недей ме плаши

и нас ще ни изпитват на опълченците утре
    иначе,браво за оценките =)

ние ще правим вторник следващия контролна по физика,в/у оптика.нищо не знам,но пък уикенда е за това и там трябва да имам непременно 6,ай и 5.50 може за да завърша добре срока. ;/
    Ее.. аз не се бях заела сериозно да го уча..Аз по принцип и не мога да уча стихорворения на изуст..

И нашия тест по история мина.. горе-долу беше добре.. ама май ще имам 5 защото за 6 ти трябва максимум 1 грешка..

Хора,стискайте палци за утре по история,че ми е важно да имам 6. Ако имам 5-5 за срока. А пък за търговската ми трябват географията и историята..Поне имам стимул да уча по география.

стискаме палци .

такова,оф искам да свършва тоя срок най-после ;/
    да,ама от друга страна не искам,щот всичко почва отначало,тестове,изпитвани я,разни :/ бла

да се свършва вече

Дръжте се.. Малко остана!! Лично аз, докато не ме приемат в гимназията, която съм си избрала няма да мирясам .. Аа.. верно ли, че ако си в челната 10 на някоя олимпиада влизаш без изпити..??Или информацията ми е грешна..

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от raqtaaa
    Дръжте се.. Малко остана!! Лично аз, докато не ме приемат в гимназията, която съм си избрала няма да мирясам .. Аа.. верно ли, че ако си в челната 10 на някоя олимпиада влизаш без изпити..??Или информацията ми е грешна..
    5.50 или над 5.50 на трети кръг на дадена олимпиада, включително и тази по БЕЛ и МАТ.
    Love is everything!

Оф нас във вторник ще ни изпитват на Ошълченците на Шипка. Лелеле голям зор ме чака събота и неделя.
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ех, много 17-ски има тука, бе Иначе имате 'бахти и яките дежурства! Ние ако сме дежурни се редуваме всяка седмица (По 2-ма), като например "18 номер да убие мухата" (Щегувам се). Нашето е просто да изчистим дъската след края на часа или ако в стаята е имало боклуци - Да ги чистим Иначе тая седмица нещо хич не ми върви, нито в даскало, нито в танците. На даскало получих 2 слаби оценки, но поне по математика станах по-добре, а на танците не мога да науча шибаната хореография като хората К'во ми става тая седмица?? Хубаво, че сме вече в края й!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    София
    В даскало няма нищо интересно .. ще завърша с 6 по английски то аз имам само 6 по АЕ ... мм от тея танци са си изкълчих крака .. .. болии
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Град
    Somewhere On East =]]
    Ти какво танцуваш и къде?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

И аз да се присъединя в клуба на танцуващите..

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Мене като ме изпитаха на Опълченците господина ми вика : Еми ти вече си оформена за 6, а пък и няма вече място в дневника за осма 6-цаа Иначе тая сутрин си написах половината от преразказа, който ми е за частните, а довечера ще го довърша...сега се чудя какво да правя-тънкото или дебелото яке, как мислите От другата седмица сме с новата програма-не се различава много от старата и такаммм...айде аз отивам да си изправя косата, че съм като бухтичка в главата Каква ви е пресата бтв ? Искам да си взимам нова...
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Ти какво танцуваш и къде?

Ми танцувам модерни танци в София
    Охх , училищеее ///
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    polssa
    за якето.. зависи колко градуса е при вас
    Пр: при нас е 3 градуса- дебелоо яке, ама съм болна и мога само да си мечтая да излезна ..
    за пресата .. моята е такава -> http://images.philips.com/is/image/P...430&$jpglarge$
    Супер съм доволна от нея, имам я почти от година и не смятам да си взимам нова защото все още си е здрава и изправя перфектно, цената е малко в повече (129лв) но си струва : )))

Айде успех в даскало на всички които за 2ра смяна. Аз ще чакам другите от 1ва смяна да споделят какво е положението днес

Град
    ..в близката далечина..
    бтв: с вибрация е пресата и се изправям много по-бързо

Град
    Somewhere On East =]]
    Днеска не ходих на даскало Точно в любимия ми ден да не отида. Сутринта, като станах, така ме болеше корема. Ама такава болка, все едно камъни имаше вътре.
    ♥ 2PAC ♥

Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Днеска не ходих на даскало Точно в любимия ми ден да не отида. Сутринта, като станах, така ме болеше корема. Ама такава болка, все едно камъни имаше вътре.
    гадно..
    а сега как си?

Град
    ..в близката далечина..
    Аз ставам, отивам да полегна малко

Град
    Somewhere On East =]]
    Е, ся вече ми е по-добре. Че и утре едно момиче искаше да идвам с нея до мола, чудя се да ходя ли??
    ♥ 2PAC ♥

Град
    ..в близката далечина..
    Отиди, може да ти се отрази добре

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    здравейтеее днес мина супер...беше ми весело и т.н... и имам 5 по химия госпожата каза,че ще ми я пише като 1ва оценка за 2рия срок ^^ горда съм със себе си ;DD имахме да решаваме някакви задачи и я ме дигна на дъската на генетични преходи и така обаче класната по БЕЛ ми развали от части деня...много е злобна бе...имаше някви промени и по програма тя е трябвало да има2 и 3 час свободни и ние се качваме при нея и ''госпожо,ние имаме 2 часа с вас'' и тя взе,че се развика..просто я мързеше да ни вземе сега ще си почивам още малко...ще си напша по РЕ и АЕ за понеделник и вечерта ще ходя на гости утре съм на уроци по мат. и ще решавам малко задачки..и в неделя вече..цял ден ще решавам за да ме изпита...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Уууу,мина тая тъпа седмица ;/ най-после.

Днес имам 5 срочна по химия.И на Опълченците ни изпита писменО,което е яко,и ще имам 6(ако успее да ми разчете xD) че писах ужасТнО!
    после ходихме на кафе,че времето беше кофти
    и такам

другата седмица контролни;
    - физика(понеделник)
    - математика(вторник)

неделя съм на рожден ден
    а понеделник на театър.
    събота ще уча,видяло се е

ебаси якото
    да се свършва вече ;/.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Хорааааааааааа в София имаме обявена епидемия и цяла седмица не се на даскалоооо

Иначе днес няколко момичета се напраихме на болни и класната ни пусна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си