- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Първоначално написано от MegiBoOm
БЛАЗЕ ВИИ!![]()
![]()
http://www.rio-sofia-grad.com/
дам тея който сме от София няма да ходим на даскало цяла седмицане знам дали да се кефя или не...по колко неща трябваше да ме оформят още а сега...в пнеделник ни викат в 9 мисля за да ни оформят по всичко е*аси......сега уикенда трябва да решавам задачи,преговарям стихотворение...ужас...е поне ще си имаме free week ЛОЛ
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Толкова се притеснявах за днес,а мина сууупеееееееееееер!![]()
По история май ще имам само една грешка,а по математика имаше някъде около 20-30 групи.
Задачите бяха много трудни,ама аз си ги решавах вкъщи и всичко ми е вярно..Оххх мина сее.
![]()
Сега ще порешавам малко задачи за еднакви триъгълници за урока..ии ще си легна спокойно. : )
Блазе ви за ваканцията. ;р
имам 4 по физика пак![]()
![]()
![]()
![]()
ще имам 5 за срока и по география така .. теста по биология мина добре .. после излизахме и преди 20 минути се прибрах
събота и неделя ще уча
![]()
и ще гледам филми
![]()
оо ЙЕСССССССССССС ... грипнааа ваканцияяя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Уникален ден беше днескаа![]()
![]()
![]()
![]()
Имам 5 на класното по математика и завършвам с 5(мислех,че ще имам 4
)
По география принципно съм за 4 , но г-жата ми писа 5![]()
![]()
![]()
А по АЕ завършвам с 6 (то аз имам 5 шестици![]()
)
Омг ... а момчетата ме поляха с вода и щях да си тръгвам обаче така и не си тръгнах![]()
![]()
Видях се с едно момче с което не се бях виждала отдавна та и той ме развесели (адски забавен е)
Та , така просто уникален ден![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Аз сега ще реша един тест по БЕЛ за уроците,че и без това се чудя к'во да правя ;/
пък утре като знам как ще ме мързи,ауууу![]()
неделя съм на рожден ден ПЪК
ебаси якото D:
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
охх аз тая вечер ще стоя до късно....утре ще се наспя...от 3 съм на урок и като се прибера ще порешавам задачи....в неделя ще си преговоря стихотворението и пак задачи...ох и ми е кеф и ми е гадно за тая ваканция...ох във всички софийски училища ще ги дооформят за 1 срок началото на 2рия..само нашето училище ни вика в понеделник в 9 сутринта....-.- та аз не съм оформена само по БЕЛ и maths ...и като мине тежкия понеделник цяла седмица RELAX ;DD
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
ние нямаме ваканция ПЪК ! Ама карай..![]()
оф,написах си най-важните нещица по физика на отделен лист
утре ще ги уча ;/
и,теста за уроците си го реших
баси,чак пък петък да нямам к'во да правя,рядко се случва..грррр ;/.скука.
Какви са ви плановете днес?Учене?Уроци?Излизане?
Аз днес ще си напиша по математика,Литература(1 упражнение),за уроците-преразказ,и ще си реша задачите за уроците по математика. ;/.
нямам днес никакви уроци.
за утре ми остава физика(да уча за контролното) и биология(нямам нищО),ако свърша бързо с днешните неща,ще почна и с тях. /;
и ще излизам за подарък и на разходка,хъх
аз ще си напиша по математика след това ще уча по литература и накрая ще реша един тестще гледам филми .. навън вали
така че сигурно няма да излизам
Аз пък досега преписвах анализ по литература, научих си по български и след 1 час ще се оправям за курса ми (бг)![]()
Навън вали сняг и адски мн ме е яд, че пак трябва да газя в неква гадна и мръсна киша![]()
Иначе след като се върна ще си почета малко за развлечение иии после не знам![]()
Урокът ми по математика мина.Във вторник ще ходя от 9,защото другата събота госпожата няма да е тук.После трябва да си напиша преразказа ии няколко теста за една българка.Утреее урок по бг.![]()
![]()
![]()
![]()
Лелее хора толкова съм обсебена от математиката..щото постоянно има нещо свързано с нея,чее каквото и да правя постоянно викам : Ааа туй прилича на еди си коя теорема,туй е като задачите от движение" и тн![]()
![]()
Мм днеска супер ден ..
Написах си по български,починах си малко,ходих на шопинг да си купя дрешки и подарък щот към 5 ще ходя на рд , изкъпах се и са ще се оправям за рожденния ден . Дано си прекараме добре![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Охх...като ми изтърсиха тая грипна ваканция и направоооСега ще трябва да отучваме цялааа година батее...
Се таяя......поне цяла седмица ще си ходя на ски...
....
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Оф...аз сега се пребирам![]()
![]()
Мина сеееееееееееее 3:30ч. мъчениеееее![]()
![]()
Сега ще си взееема една хубава вана с пяна в нея и такам....![]()
Здравейтее.... до сега решавах задачи по математика. Утре съм на урок по математика![]()
Абе хора?? замунда зарежда ли ви??
Тези задача за смеси и сплави ми бъркат в здравето![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
На мен от смеси и сплави ми бяха най-лесните.Супер приятни са,а и винаги уравнението е по един и същ начин.
![]()
Иии замунда е спряна,на никой не му зарежда. :С
Сега трябва да правя преразказ и тестове за една българка. :С
Лесни са ама госпожата обяснява по- лесните в часа пък по-трудните за домашна ..![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
нее и на мен не ми зарежда замундата ;D
уроците по maths минаха..госпожата ми обясни урока който бях изпуснала по време на дежурството..ами не е толкова сложен ама..поучих малко стихотворението...сега ще си почивам и пак ще си го преговарм...а утре цял ден задачи..и пак стихотворение
и понеделник ни викат в 9 да ни оформят по предметите по който не са -.- мойте са БЕЛ и maths..
![]()
Лелееее...Замундата на всички ли не има зарежда ?! Точно тая седмица ще излезе новият епизод на Дневниците и ако не я пуснат дотогава, не знам какво ще правяяя !!!![]()
![]()
![]()
![]()
А пък и цяла седмица сме ваканция, кво ще правя през цялото време без нито един филм ?!
Хваща ме параноята
Няма значение, ще ходя до видеотеката
![]()
Сега си дописвам един преразказ, после гледам Шепот от отвъдното и после ще видимм....
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Мм до са бях на рд ... беше адскии якоо![]()
![]()
![]()
на мен пък замундата ми зарежда![]()
на теста който правих имам 5.75 ( 46/50
) утре ще решавам задачи по математика и ще уча по физика ..
Оох.. Аз днеска само мързелувах.. Ходих на танции... абе изобщо забравих всички уроци и домашни.. :P Утре смятам да решавам задачи от домашното за урока и да си науча за даскалоо..![]()
Има ли будни![]()
![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...