.
Отговор в тема
Страница 9 от 293 ПървиПърви ... 56789101112131959109 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 7312
    RedJeans, повярвай ми, 12 лева не са никак много, че да си ги спестяваш по това време, когато ти трябват, залягай здраво над учебниците, и не си мисли, че в училище ще научиш същото, което ще научиш на урок, когато си сама?
    Бил съм 7. клас (макар и преди само 4 години), минал съм през този път и много добре знам как стоят нещата.
    Точно от това, колко ще изкараш на изпитите след 7. клас ще определи колко знаеш, според тези знания в колко елитно училище можеш да влезеш, според това колко е елитно е училището, в което влезеш, толкова елитна ще бъде и професията ти в бъдеще, според това колко е елитна професията ти, ще се отрази заплатата ти.
    А предполагам ти искаш добра заплата, да бъдеш материално осигурена и да осигуриш едно стабилно бъдеще за своето семейство, а не да се чудиш как да свържеш двата края и как ще доживееш до края на текущия месец?

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Тая лудата по математика още от утре ни дава теста, да е*а, нищичко не помня!
    Това наистина е супер гадно. Не трябва ли да направите някакъв преговор, нещо? Поне ние ще имаме 7 преговорни урока, единия от които вече взехме. Чааак след това ще имаме входно.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Да, ама според нея, ние сме трябвало да сме учели малко преди да започне училище, тя даже мислела още днеска да ни давала тест А за утре теста нищичко не знам, ей ся пробвах да ги реша, но нищо не помня и нищо не ми излиза вярно. Поне отзаде имаше отговорите и си направих някакви пищови, но определено нищо няма да мога да направя, само знам кой ще ни е теста, от учебника е ..
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Хехе и аз да пропиша в темата Вече седмокласничка от Варна Ами на уроци по БЕЛ ходя от средата на август, а по Математика от началото на септември.Няма лъжа, няма измама Е седмокласници пишете как Ви се струва седми клас? А за кандидстването аз ще се боря за 1ЕГ с английски във Варна .. Въпреки че съм пълен провал по Математика уроци и здраво учене и ноу мор комп

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Леле колко хубаво звучи 7 А
    Аз утре не съм на училище,на водосвет съм.
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

За днес:
    1ЗИП-математика
    2Английски език
    3Руски
    4Руски
    5Бел
    6Химия
    ... And when I'm gone,
    just carry on don't mourn,
    Rejoice every time you hear the sound of my voice
    Just know that I'm lookin' down on you smiling
    And I didn't feel a thing so baby
    don't feel no pain, just smile back ...

За днеска програмата ни ее:
    1. Музика или изобразително
    2. Математика
    3. БЕЛ
    4.Английски език
    5. История
    6. Химия

Ужассна програма просто.. добре, че не е официалната програма, че иначе петък не се виждам просто....

Пфф , моята за понеделник е :
    БЕЛ
    БЕЛ
    Математика
    История
    География
    АЕ
    Ч.К
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Град
    Somewhere On East =]]
    Днеска най-сетне го направих тоз' тест, хубаво, че имах пищови, но проблема е, че на листа с решенията писах някакви глупости, може и да им се хване
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Оф, ние в понеделник имаме химия,физика и биология. Трите в един ден Имаме също ФВС,математика,български и час на класа.

Ехо хора, не знам за какво се оплаквате от програмата си, когато бях 7 клас (сега съм имах по три разказвателни предмета в един ден. Сядайте още от сега да учите и много добре си помислете къде искате да учите. Не е толкова лесно, ако сте неулиентирани като мен и чакате да видите къв бал ще имате няма да стане. Вижте баловете от тази година и проучете у-щата.

Закво сте направили 2ра поредна тема настоящи седмокласници, една не ви ли стига ..
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Супер фен Аватара на fuckme
    аз пък още не знам коя ще ми е по немски
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Голям фен Аватара на p0lina
    Цитирай Първоначално написано от RedJeans
    Ами аз почвам 2ра смяна и много-много няма да си променям графика .
    Купила съм си раница =).
    Нека се впиша в списъка ;дд и аз съм 2-ра смяна ;хх
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    1 ще ходите ли на уроци
    2 по какво
    3 как ще разпределяте времето си
    4 как ще процедирате с ученето
    5 какво време ще оставате за излизанки
    6 Как учите по новите предмети - физика,биология
    7 по колко време учите
    8 как запомняте разказвателните предмети по-бързо

И общо казано всичко за вашата подготовка

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    1 ще ходите ли на уроци
    2 по какво
    7 по колко време учите

1. да , ще ходя
    2.мии по БЕЛ и МАТ .. и ако се брои ще ходя и на уроци по танци ;д - то все пак си траа и малко развлечение
    3. еми понеже съм втора смяна вечер ще пиша по някое домашно за следващият ден .. а на сутринта ще уча някви уроци .. в събота ще съм на уроци и като се прибера ще си пиша домашните от там , а неделя пак ще уча за понеделник и за другите дни ии така ... ;д
    4.всмисъл ?
    5. ми ще ходя на танци и сигурно в неделя вечерта , ако имам време ще излизам
    6. емии пиша си най-важните неща на лист и ги уча
    7. ми по разказвателните един урок д/г за 1час ... по другите - различно
    8. еми аз като си пиша важните неща ми е по-лесно , но не при всички е така ...
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

1 ще ходите ли на уроци
    2 по какво
    7 по колко време учите

да..
    български и математика.. : )
    първа смяна съм.. по-лесно ще ми е.. след училище си написвам всичко и после до вечерта имам свободно време.. : )
    ъъ ? ;д
    еми събота сигурно ще излизам най-много.. ;д
    лесни са ми.. ;д
    2-3 часа.. зависи.. колко имам да уча.. ;д
    емм чета.. разказвам.. където имам пропуски пак чета.. : )
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Град
    Somewhere On East =]]
    1 ще ходите ли на уроци
    2 по какво
    7 по колко време учите

1 - Не! Не са ми нужни! Просто си сядам на Д-то и уча!
    2 - Нищо!
    3 - Първа смяна съм, пиша си на обед и после съм свободна почти половин ден
    4 - ???
    5 - Колкото ми остане
    6 - Все още не е дошло време да уча за тях
    7 - Днеска 1 час и половина
    8 - Чета цял абзац 2-3 пъти, повтарям си го няколко пъти и продължавам нататък
    ♥ 2PAC ♥

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    1 ще ходите ли на уроци
    2 по какво
    7 по колко време учите

1. Надявам се, че да.
    2. БЕЛ и МАТ
    3. Първа смяна съм, прибирам се към 2.30 pm и уча до 8 . Това е .
    4. Лесно .
    5. Никакво .
    6.Както и по старите .
    7. Около 5 - 8 часа на ден .
    8. Просто уча с разбиране .

Половината от въпросите бяха ненужни ...
    Love is everything!

Град
    Somewhere On East =]]
    Аз пък ся се спекох Преди малко сестра ми си писа с една нейна приятелка и изведнъж вика "Въъъъъ! К'во е т'ва даскало, бе?" и аз я попитах за к'во говори и тя ми вика, че нейна фр учи в Руската - Максим Горки и там имали общо по 32 часа на седмица, знаех, че там бая учене се иска, но сутрин от 8 и чак до 5 часа вечерта не знам как ще издържам. Исках да влезна там, но като гледам май ще се откажа, толкова искам да влезна в гимназия с учене на испански език, но тука в Стара Загора Руската е единственната с учене на испански, а аз там просто не знам какво ще правя, нищо чудно, че някои от приятелките ми викат "Ти си луда да влезеш там!" .. Да еба, бе, в тая Стара Загора само в една гимназия ли учат този прословут испански
    ♥ 2PAC ♥

Супер фен Аватара на Runaway11
    Ох цяла седмица ни бяха спряли нета
    Там...кво да ви кажа? Карахме почти всички часове. В четвъртък имаме входно по английски и география. По история няма да правим много съм радостана, защото нищо не помня..по физика пък е в петък...по информационни другия вторник. За другите не съм сигурана...

Град
    Somewhere On East =]]
    Ние пък тоя петък ще правим входно по История, а другата сряда по Биология
    ♥ 2PAC ♥

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Някой да помага за входно по история за 7 клас..

бла..

всяка дата,тема,понятие и т.н - ще бъде от полза
    а и не само за мен де..
    предполагам за всички =)

ъ,такова..
    абе имаме да мислим четиристишие по английски..
    трябва да почва с ''my favourite word'' понеже в др.тема,никой не даде някъв хубав съвет..питам тук.. -.-
    Които да започват с ''my favourite word''
    Тоест.. - My favourite word is free,becouse I like be free.

Идеи?

Град
    Somewhere On East =]]
    Ами по история основното, което ще е, ще са въпроси от I и II Световна. По-късно ще видя от днеска плана ни и ще напиша за какво става въпрос
    ♥ 2PAC ♥

Повече от фен Аватара на Forester
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Аз пък ся се спекох Преди малко сестра ми си писа с една нейна приятелка и изведнъж вика "Въъъъъ! К'во е т'ва даскало, бе?" и аз я попитах за к'во говори и тя ми вика, че нейна фр учи в Руската - Максим Горки и там имали общо по 32 часа на седмица, знаех, че там бая учене се иска, но сутрин от 8 и чак до 5 часа вечерта не знам как ще издържам. Исках да влезна там, но като гледам май ще се откажа, толкова искам да влезна в гимназия с учене на испански език, но тука в Стара Загора Руската е единственната с учене на испански, а аз там просто не знам какво ще правя, нищо чудно, че някои от приятелките ми викат "Ти си луда да влезеш там!" .. Да е**, бе, в тая Стара Загора само в една гимназия ли учат този прословут испански

Споко, щом искаш да учиш испански - влизай там, занималнята въобще няма да ти бъде излишна. Аз съм в езиковата с немски и сега съм по цял ден, вярно, че е доста натоварващо, но се справям. И ти ще успееш. Не се отказвай от руската с испански!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си