- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
имааааааааа.....
нали трябваше да стана в 8:30 за скапаната учителка по математика![]()
Как сте беее? ^^
Ам добре съм г/д.. ама искам и аз ваканция!![]()
![]()
Еее сега...шанс!![]()
Оф за днеска реших доста задачи с учителката, така че ще се отдам на пълен РЕЛАКС!![]()
Написах по Литература и Преразказа за уроците..
Остава ми по физика(за контролното да уча),и да си дореша задачите по математика за урока. ;/.
после съм на рожден дееееен![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Айде хубаво да си прекараш. ^^
Аз ходих на урок.Сега към 1 ще легна да спа.![]()
После ще пиша по математика и почивкааа.
![]()
Мерси,RY (:
Абе,хора..
г-жата каза,че ще правим тест в/у Оптика.(физика..)
Обаче,дялът ми целия се казва Светлина..
целия дял ли е ОПТИКА,или само лещи,сферични/вдлъбнати огледала?Откъде почват уроците за Оптика.. ;/.(На Просвета ми е учебника.)
Целият раздел![]()
.. Началните уроци въвеждат към лещите и затова и тях трябва да ги има
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Oхх хора .. пишете нещо ...![]()
... голяма скука е ..
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
утре вечер съм на урок по математика, имам да решавам задачи..иначе утре или други ден ще ходя на ски с една приятелка от класа миии !!![]()
![]()
Сега имаме гости, а след това отивам да си легна, защото заспивам права...
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Аз сега се прибирам от уроци. Сега слушам музика (шаляляля).
По-късно (към 17-18ч.) ще уча по Биология и Физика![]()
хейй хора ^^ днес ходих до училището..утре ни викат от 10 да ни оформят и т.н... FML -.- цял ден решавам задачи и уча стихотворение -.- ще взема да скоча през балкона най-накрая та да се свършва...сега си почивам малко и продължавам да решавам...ох ние 2 смяна ще почваме от 13:30..ии видях ена програма залепена на входната врата..Боже дано не е постоянна,че ще гръмна...ужасна е!!!! понеделник 1 и 2 час-математика и география..и имаме само 1 час рисуване
и физическото трябваше да е 3 ама е само 2
ох ужас...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
ей честити ни 150 страници!![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
да честити 150
дано до края на 2-рия срок да са 3 пъти по толкова поне
блазе ви за ваканцията
ние още сме предепидемична област
Честити ни 15 страници. biolojkata95, от Варна ли си? А иначе и ние сме пред епидемично и четох, че утре ще се решава дали да ни обявят епидемия или не. А това, надявам се, означава, че ще имаме грипна.
Ооооо,тъкмо се връщам от рождения деееен
лелелелелеле дробче съм ;/
ебаси якото беше..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6 часа не съм сядала :Д
та,сега ще трябва да уча по физика за утре,контролното ;/ гррр..
изобщо не ми се учи,мамка му
+ утре съм на урок
+ утре съм на театър
ot велико търново
Аз май утре ще пиша по математика,освен ако не ми се допише и след 1-2 часа да почна.Спах от 1 до 5 някъде ии сега няма да мога да заспя.Ще пусна някой филм и ще слушам музика.
Утре сигурно ще ни връщат контролните по математика,надявам се на пълна шестица.![]()
RY,Стискам палци , дано имаш 6![]()
![]()
Охх , не мога повече ...![]()
![]()
![]()
... не ми се живее ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Какво става? Ако е от напрежение-най-добрият ми съвет е да поспиш за 3-4 часа...при мен помагаПървоначално написано от theonlyone123
![]()
Охх...днес от 6 съм на урок, а не съм барнала задачите-сега ставам от леглото....към 2 ще почна да ги пиша....
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
сега се прибирам
ИМАМ 6 ПО ФИЗИКАААА!ЖЕСТОКО СЕ КЕФЯ..
Утре ще ме изпитва за 5-ца,по физика,защото имам 4,4,6 =)
на урок съм от 15;00,и ще ми обяснят параметричните уравенения,че ИЗОБЩО,нищо не им разбирам ;/ пък утре имам тест,на УРАВНЕНИЯ.и трябва да имам 6!ОПРЕДЕЛЕНО!Защото от него ми зависи всичко.. ;/. гррр
след това съм на театър,мамка му
;/
кое по-напред да уча..
до 1:00 ще уча ПЪК!Ще ги смажа всичките..![]()
имам 6 по география за презентацията
имам 6 по биология на теста ( 24,5/25,5 )![]()
![]()
![]()
завършвам срока с пълно 6 ( по биология
)
![]()
по БЕЛ госпожата ме накара да проверявам някви тетрадки .. аз ги проверих .. всичко ми беше точно и каза че утре ще ме поизпита по литература за 6-ца![]()
ех днес беше бахти лудницата..не знаехме къде да ходим..при кой учител да идем по напред...добре,че мина бързо...сега цяла седмица РЕЛАКС :] излизане навън,спане до 1 на обяд...ще си се кефя на живота докато още мога..като почне 2 срок здраво се стягам..имам 6 на теста по историяи 6 на теста по география
![]()
![]()
а тая по БЕЛ не е проверила класните...и оценките в бележниците ще ги нанасят на 1.02...и ето как са ми срочните-
БЕЛ- 5/6 ..ще разбера като проверят класното тоест на 1.02
Математика- 4 и се кефя и ми е гадно LOL
АЕ-6 :]
РЕ-5...миналата година бях по-добре..но и тва ме устройва
История-6![]()
![]()
Биология- 6![]()
![]()
![]()
Химия-4 не я разбирам просто и никога няма а успея...а пък на всичкото отгоре и майка ми е химичка и баба ми и как ми се сърдят за тая четворка....ама толкова мога..втория срок повече
География-нямаме срочна но ако имахме щеше да е 6 :]
Физика-нямаме срочна..ако имахме-5![]()
Музика-6
ИИ-6
ДТИ -нямаме иначе щеше да е 5
Информатика- нямаме иначе - 6![]()
Физическо- 4![]()
![]()
ох по всичко имам 5 и 6..само тя химия и математика ми смъкват успеха страшно много...човек не може да е перфектен във всичко все пак..
[сори за гигантския пост]
Ама вие не сте ли грипна ваканция ?! Ние сме !Още не съм почнала да решавам задачите....адски поддатлива съм на хубави филми (досега гледах един такъв
) .. Отивам еййй сегичка да решавамм
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
е аз съм от София и съм грипна..ама днес ни викаха за половин час ако има някой който е неоформен ;D