.
Отговор в тема
Страница 93 от 293 ПървиПърви ... 4383899091929394959697103143193 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 301 до 2 325 от общо 7312
    Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    аз имах морско свинче ноо умря сега имам рибкии :P искам грипна вечеее !!!!!!!!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    От Димитровград съм ;/

Ауу я кажете някои ужаси. Почти само тях гледам и сигурно 80% съм ги изгледала,ама нищо.
    Имах рибки,ама умряха..все пак ги гледахме 3-4 години,което за риба е много време. ;х
    Иначе до сега спах. Замунда пак си работи,така че ще си сваля някой филм.Утре ще порешавам тестове по математика.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Аз цял ден спя..ЦЯЛ
    станах сутринта в 11,сега от 2 до 5 изкарах..леле леле.
    Не ми се излизаше,не ми се ходеше на кафе.Вънка вали цял ден сняг,и за това ;/.
    Утре ще изляза,непременно.
    Гледах един филм
    И,по-късно мисля да порешавам малко задачи.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

ot kyde si heppi

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    House of Wax,The Eye,Спускането,White Noise,SAW [1,2,3,4,5,6,7]Shutter,Последен Изход1,2,3...Paranormal Activity 1,Dead Silence,5 girls,The Grudge,1408,Wrong Turn1,2,13 Ghosts,Black Christmas,Nightmare on Elm Street...

[не съм гледала всички филми..някой сами ги препоръчали приятели и някой от тях да не кажа всички не са само кървища и т.н. ами имат смисъл...и не съм сигурна дали на всички съм написала правилно имената,че си забравих паролата в замундата и не ми дава да си направя нова рег. ... ]

иначе аз тая ваканция смятам 1 ден да порешавам малко задачи и тва е... ще си почивам на макс LOL... е и за понеделник ще уча де...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Моят план за утре е да сложа 2 тетрадки в раницата и да се завлача до там, а при първо предложение на другите да си тръгна
    Just Siseyy Hater's ...

Искам да питам,срока ще се удължава ли?Не са ни оформили ;/.

От вторник,тези дето са в грипна,с програма за 2ри срок ли ще учим?

Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    House of Wax,The Eye,Спускането,White Noise,SAW [1,2,3,4,5,6,7]Shutter,Последен Изход1,2,3...Paranormal Activity 1,Dead Silence,5 girls,The Grudge,1408,Wrong Turn1,2,13 Ghosts,Black Christmas,Nightmare on Elm Street...

[не съм гледала всички филми..някой сами ги препоръчали приятели и някой от тях да не кажа всички не са само кървища и т.н. ами имат смисъл...и не съм сигурна дали на всички съм написала правилно имената,че си забравих паролата в замундата и не ми дава да си направя нова рег. ... ]

иначе аз тая ваканция смятам 1 ден да порешавам малко задачи и тва е... ще си почивам на макс LOL... е и за понеделник ще уча де...
    Мерси ^.^ Не съм гледала 5 girls,Dead Silence,1408,13 Ghosts
    Тая вечер сигурно ще изтегля някой от тях.
    И срокът май няма да се удължава.По всичко май ни бяха оформили и на 1-ви ще дадат бележниците.И,да, ще сме с програмата за втори срок.
    Вторник и сряда първи час в 7,30 физика.

Град
    ..в близката далечина..
    ^ УТРЕ 1-ви час МАТ, 2-ри час МАТ
    найс а?

zlatit0o ох ужас
    RY от тея 4 най-много ме изкефи Dead Silence... след тва 1408,5 girls и най-накрая 13 ghost
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Утре съм на урок по БЕЛ сутринта,което е кофти..но пък))
    Него и край за седмицата.
    Свобода.
    =)

Утре ще изляза след урока.После ще управям багаж.И така (:

Град
    София
    Моят рожден ден е на 30.03 .. много овенчета сме се насъбрали ... най-яката зодия :P
    kik7 , Честит рожден ден ! Да си жива и здрава,много щастие,успехи и всичко най-най
    А иначе относно ските - аз веднъж се качих и ми оставиха белег ... няма повече да се кача на такова нещо ...
    Днеска бях на уроци ... мина добре
    Утре ще си науча по химия и история , щот до сега не бях пипнала ... по цял ден навънка и кефф ... по кафетата ... яка ваканция .. ама от утре траа да насмогвам по предметите
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Йессс !! Отивам на скииии Сега се обличам и хоп-на Боровецц От утре почвам да учаа...наистина !
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    Стара Загора ;]
    theonlyone123 мерси ... ще имам 6 по БЕЛ сега се прибирам .. ходих на консултация по химия .. сега трябва да уча .. имаме и преразказ по БЕЛ-СИП ама не знам на кво .. неска като попитах госпожата тя ми се развика

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Охх....сега се връщам от ски и съм мега уморена...край! Пускам филмче, взимам нещо за ядене и лека нощ...
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Аз после мисля да порешавам задачи. Имам и много филми за гледане.По цял ден спа и се излежавам..Срамота.

Аз днес учих по физика.
    Нали тези които имаме ваканция,ни удължават след вторника до края на седмицата,за да приключим срока?И ще си бъдем с програмата за 1 срок?

Утре тръгвам на ски.
    Там ще си взема помагалата,и ще решавам задачи,и ще поуча

Днес бях на урок по БЕЛ,мина добре.
    Излизах за 1 час.

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    kik7 познай кой няма да отиде на СИП ;дд .. забравих за преразказа, а не ми се пише
    Just Siseyy Hater's ...

Пф.. Искаме ваканция и в Зарата!..

Темата е отишла на втора страница,не може тъй!
    Днес ще решавам задачи.Одеве излизах и така. Дано да не обявят за нас втора седмица ваканция,искам на училище.

ох аз си мързелувам в къщи....само се излежавам.гледам телевизия,филми и т.н....навън е толкова студено...а как ми се излизаше -.- е нищо ..ваканциите са за това..за почивка и т.н. и все пак сигурно утре ще ходя някъде

Град
    Стара Загора ;]
    офф как ви завиждам на всички ... аз тепърва ще почвам да уча утре пробен по математика 20 минутка по физика ОТНОВО

Град
    ..в близката далечина..
    и аз страшно много!! но такъв ми бил късмета..
    сега лягам да спя, ще седна да си науча по математика (защото по нищо друго нямам домашни) и по-късно ако съм на кеф ще седна да нарисувам нещичко

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    лелееее, лелелеелеелеле.... ужас Цяла седмица не съм пипнала нищо!
    Досега писах за курса ми по бг и сега ще решавам около 25 задачи за изходно ниво за 7 клас !
    После съм на айкидо и такам.... (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си