- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
аз имах морско свинченоо умря
сега имам рибкии :P
![]()
искам грипна вечеее !!!!!!!!
![]()
Ауу я кажете някои ужаси.Почти само тях гледам и сигурно 80% съм ги изгледала,ама нищо.
![]()
Имах рибки,ама умряха..все пак ги гледахме 3-4 години,което за риба е много време. ;х
Иначе до сега спах.Замунда пак си работи,така че ще си сваля някой филм.Утре ще порешавам тестове по математика.
![]()
Аз цял ден спя..ЦЯЛ![]()
станах сутринта в 11,сега от 2 до 5 изкарах..леле леле.
Не ми се излизаше,не ми се ходеше на кафе.Вънка вали цял ден сняг,и за това ;/.
Утре ще изляза,непременно.
Гледах един филм![]()
И,по-късно мисля да порешавам малко задачи.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
ot kyde si heppi
House of Wax,The Eye,Спускането,White Noise,SAW [1,2,3,4,5,6,7]Shutter,Последен Изход1,2,3...Paranormal Activity 1,Dead Silence,5 girls,The Grudge,1408,Wrong Turn1,2,13 Ghosts,Black Christmas,Nightmare on Elm Street...
[не съм гледала всички филми..някой сами ги препоръчали приятели![]()
и някой от тях да не кажа всички не са само кървища и т.н. ами имат смисъл...и не съм сигурна дали на всички съм написала правилно имената,че си забравих паролата в замундата и не ми дава да си направя нова рег. ...
![]()
![]()
]
иначе аз тая ваканция смятам 1 ден да порешавам малко задачи и тва е... ще си почивам на макс LOL... е и за понеделник ще уча де...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Моят план за утре е да сложа 2 тетрадки в раницата и да се завлача до там, а при първо предложение на другите да си тръгна![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Искам да питам,срока ще се удължава ли?Не са ни оформили ;/.
От вторник,тези дето са в грипна,с програма за 2ри срок ли ще учим?
Мерси ^.^ Не съм гледала 5 girls,Dead Silence,1408,13 GhostsПървоначално написано от LaChupacabra
![]()
Тая вечер сигурно ще изтегля някой от тях.
И срокът май няма да се удължава.По всичко май ни бяха оформили и на 1-ви ще дадат бележниците.И,да, ще сме с програмата за втори срок.
Вторник и сряда първи час в 7,30 физика.![]()
![]()
^ УТРЕ 1-ви час МАТ, 2-ри час МАТ
найс а?![]()
![]()
![]()
zlatit0o ох ужас![]()
![]()
RY от тея 4 най-много ме изкефи Dead Silence...след тва 1408,5 girls и най-накрая 13 ghost
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Утре съм на урок по БЕЛ сутринта,което е кофти..но пък))
Него и край за седмицата.
Свобода.
=)
Утре ще изляза след урока.После ще управям багаж.И така (:
Моят рожден ден е на 30.03![]()
![]()
.. много овенчета сме се насъбрали
![]()
... най-яката зодия
![]()
![]()
:P
kik7 , Честит рожден ден ! Да си жива и здрава,много щастие,успехи и всичко най-най![]()
![]()
А иначе относно ските - аз веднъж се качих и ми оставиха белег ... няма повече да се кача на такова нещо ...![]()
![]()
![]()
Днеска бях на уроци ... мина добре![]()
![]()
Утре ще си науча по химия и история , щот до сега не бях пипнала ... по цял ден навънка и кефф ... по кафетата ... яка ваканция![]()
.. ама от утре траа да насмогвам по предметите
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Йессс !! Отивам на скииии![]()
Сега се обличам и хоп-на Боровецц
![]()
От утре почвам да учаа...наистина !
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
theonlyone123 мерси... ще имам 6 по БЕЛ
![]()
![]()
сега се прибирам .. ходих на консултация по химия .. сега трябва да уча .. имаме и преразказ по БЕЛ-СИП ама не знам на кво .. неска като попитах госпожата тя ми се развика
![]()
![]()
Охх....сега се връщам от ски и съм мега уморена...край! Пускам филмче, взимам нещо за ядене и лека нощ...![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Аз после мисля да порешавам задачи.Имам и много филми за гледане.По цял ден спа и се излежавам..Срамота.
![]()
Аз днес учих по физика.
Нали тези които имаме ваканция,ни удължават след вторника до края на седмицата,за да приключим срока?И ще си бъдем с програмата за 1 срок?
Утре тръгвам на ски.
Там ще си взема помагалата,и ще решавам задачи,и ще поуча
Днес бях на урок по БЕЛ,мина добре.
Излизах за 1 час.
kik7 познай кой няма да отиде на СИП ;дд.. забравих за преразказа, а не ми се пише
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Пф.. Искаме ваканция и в Зарата!..![]()
![]()
Темата е отишла на втора страница,не може тъй!![]()
Днес ще решавам задачи.Одеве излизах и така. Дано да не обявят за нас втора седмица ваканция,искам на училище.![]()
ох аз си мързелувам в къщи....само се излежавам.гледам телевизия,филми и т.н....навън е толкова студено...а как ми се излизаше -.- е нищо ..ваканциите са за това..за почивка и т.н. и все пак сигурно утре ще ходя някъде![]()
офф как ви завиждам на всички... аз тепърва ще почвам да уча
утре пробен по математика
20 минутка по физика ОТНОВО
и аз страшно много!!но такъв ми бил късмета..
сега лягам да спя, ще седна да си науча по математика (защото по нищо друго нямам домашни) и по-късно ако съм на кеф ще седна да нарисувам нещичко![]()
лелееее, лелелеелеелеле.... ужасЦяла седмица не съм пипнала нищо!
![]()
Досега писах за курса ми по бг и сега ще решавам около 25 задачи за изходно ниво за 7 клас !
После съм на айкидо и такам.... (: