- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Оф като си помисля че вторник пак на даскало, ми призлява!!!![]()
Днес бях на урок по Мат. и решавах цял ден задачи пък утре ще уча анализа на "Неразделни" за събота за урока...пффф![]()
Вие учите ли фразеологизми...на нас на урока ни дават по 100 да учим през три дена ходим...Ужасно е!
Хохх....вчера не съм писала, защото ЦЯЛ ден учих![]()
![]()
Написах си два преразказа, направих си поправка по английски от контролното, ходих на англ., реших си задачите от СМГ и почнах останалите задачи...гордея се от себе си!!!!
Сега си свалям Дневниците на вампира 12-ият епизод (който чаках месец и половина...) и чакам една фр да дойде да го гледаме....и такамм...отивам да закусвамм..
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Здравейте на всички!
Утре за мое ОГРОМНО НЕЩАСТИЕ съм на курс по бг![]()
![]()
Имам за утре да отговарям на три литературни въпроса и да си науча теорията..... - всичко това почвам сега!
А след това почивка...![]()
Хора , може ли помощ за тези задачи :
1.Намерете ъглите , които сключват симетралите на страните AC и BC, ако ъгъл BAC + ъгул ABC = 120 градуса
2.Правата l1 е симетрала на страната AB , а правата l2 - симетрала на страната BC на тр. ABC. Ако пресечната точка на l1l2 е тчоката О , докажете,че О е на равни състояния от трите върха на триъгълника .
Моляя вии , помогнете![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Ние още не сме взели симетралите,ще ги вземаме след 1-2 урока.![]()
Написах си по математика,беше доста.Утре ще уча за урока по бел в неделя и ще решавам тестове по математика и бел.
УРОК!!![]()
![]()
днес ни върнаха бележниците, казаха ни програмата .. след тва бях на пробен ... изобщо не бях притеснена пък и ни се падна много яка квесторкаот 1 модул направих всичко ама един господ знае колко е вярно
от 2 модул на задачите на които се пиши само отг 1-та не я направих ... 2 си измислих някви неща
а 3 я реших и май е вярна
на 1 задача на която се пише подробно направих всичко само дето не се сетих кво беше уравнението
а на другата писах малко и така
...
така сега срочните ми оценки:
БЕЛ - 6
Математика - 5
АЕ - 5
География - 5
Биология - 6
Физика - 5
Изобразително - 6
ФВС - 6
ето я и програмата, кефи ме:
Понеделник
1. История
2. Технологии
3.БЕЛ
4. АЕ
5. Химия
6. Математика
Вторник
1. БЕЛ
2. БЕЛ
3. Математика
4. Музика
5. ФВС
6. Биология
7. Час на класа
Сряда
1. АЕ
2. БЕЛ
3. Математика
4. Изобразително
5. История
6. Физика
Четвъртък
1. ФВС
2. АЕ
3. География
4. Математика
5. История
6. БЕЛ
Петък
1. Биология
2. БЕЛ
3. Химия
4. Инф.технологии
5. Математика
6. Музика
Извинете за дългия пост![]()
![]()
Това са моите срочни ..
БЕЛ - 5
Математика - 5
АЕ - 6
География - 6
Биология - 5
Физика - 4
Изобразително - 6
ФВС - 6
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. Физикаа
![]()
Just Siseyy Hater's ...
kik7
Вторник
1. БЕЛ
2. БЕЛ
3. Математика
4. Музика
5. ФВС
6. Биология
7. Час на класа
първите три са същите!!!![]()
![]()
![]()
Хора, кажете някой ужас/психо/трилър ??
Много съм навита да гледам![]()
zlatit0o :
а за трилър наскоро даваха един по нова и много ме изкефи: СъучастникътПървоначално написано от LaChupacabra
![]()
днеска бях цял ден на вън..бати студа -.- е поне си купих 2 блузки ^^ сега ще си решавам задачите утре за урок доста са ;[ ии сигурно след урока ще ходя на рожден ден.. ;D после като се прибера мисля да си напиша за вторник и да уча пак стихотворението...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ето срочните ми:
БЕЛ - 6
Английски - 6
Математика - 6
География - 6
Биология - 5
Химия - 6
Изобразително - 6
Изобразително ЗИП - 6
ФВС - 6
А ето другите предмети, по които нямаме срочна:
Информационни - 6
История - 5
Физика - 5
Музика - 5![]()
![]()
![]()
Технологии - 5
Биология ЗИП - 6
аа забравих да кажа че госпожата ни даде пробните изпити от миналата година на Стара Загора, Русе и София.. утре ще си празнувам рождения ден ... дано да си изкараме хубаво
![]()
Гледах "Паранормална активност" ... сега ме е страх да излезна стаята![]()
^оу...за това не гледам сама страшни филми![]()
И аз попринцип не гледам ама се пробвах и ето какво излезна от това![]()
Аз имам 5 изтеглени ужаси,която си чакат реда.![]()
На 20 съм на пробен по математика,то е състезание май,но е нещо като пробен.На 6 февруари по бел..не знам дали ще остане време и дали изобщо ще уча за него.Сигурно утре,в неделя и понеделник.
Да се напиете и за менПървоначално написано от kik7
![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Добро утросега ставамм.. след малко излизам да купувамподарък, защото в понеделник съм на рдд.. а днес по късно на ледената пързалка
![]()
абе и аз го гледах ама ми беше много тъп и не ми хареса изобщо.Първоначално написано от zlatit0o
ние сме в грипна и не съм пипала нищо 4 дена вече.
утре съм решила цял ден да решавам тестове по математика,стига само съм мързелувала![]()
как се казваха тези анафора,епифора,апосиопеза .. искам да намеря в интернет всичките понятия и да си ги науча, че малко ги бъркам, но не знам какво да търся.
искам нещо като списък с понятия по литература,които трябва да знам в 7 клас.
малко помощ?![]()
Анафора - повтаряне на думи или изрази в началото на стиховеПървоначално написано от meriLinka
Епифора- повтаряне на думи или изрази в края на стихове.
Апосиопеза - замълчаване, прекъсване на речта, изразено с многоточие.
Антитеза- съпоставяне на думи и понятия с противоположно значение.
Инверсия-разместване на думите в изречението с цел да се подчертае значението на разместената дума и да се засили емоционалното въздействие на речта .
Композиция- начинът,по който е изградена литературната творба - подреждането и свързването на отделните моменти в нея
Метафора- дума или израз в преносно значение
Метонимия- преносна употреба на думите,при която пренасянето се осъществява въз основа на вътрешна връзка - названието на един предмет се заменя с названието на друг
Алитерация- повторение на съгласни звукове със сходно значение , чрез което се поражда слухов ефект
Асонанс - повторение на гласни звукове,чрез което се постига музикалност .
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
http://www.belschool.net/files/nauch...termini/1.html
http://www.zapiski.info/view.php?id=668
А някой ще ми каже ли кратко и ясно какво е антипод?![]()
Love is everything!
Първоначално написано от SladkaZagadka
Антипод- предмет, явление, лице, противоположно по свойства и качества на друг предмет, явление
![]()
Лелеее хора аз съм била много зле на ледената пързалка, за един час паднах около 10-15 пъти
ужасссс
![]()
![]()
![]()
![]()
офф много съм изморена .... сутринта - чистене, от 14:00 до към 21:30 купон и после пак чистенепък ква свинщина бяхме напраили
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ужас .. гледахме филми
.. започнахме с Eurotrip ама не го гледахме целия и след тва гледахме предизвестена смърт
много се хилихме на тоя филм
![]()
май сме в грипна
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
най накрая
беше много яко
и в неделя съм на рожден ден
утре ще уча сигурно
![]()
Eurotrip е страшно як филмScotty doesn't know
![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]