.
Отговор в тема
Страница 97 от 293 ПървиПърви ... 478793949596979899100101107147197 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 401 до 2 425 от общо 7312
    Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ООооОО ЙЕССС... !!! Пуснаха ни и нас във ваканция

Днес ще си почивам утре сигурно вече ще излизам!

^Честито!
    Ние от утре започваме пак. Имам да уча един урок по география и химия,но ме мързи.

ууу днес беше страхотноо научих за утре и сега ще решавам допълнително по мат (за урока де ) вие СОФИЯНЦИТЕ къде искате да влезете ?? аз само 73 ... нз кво ще правя ако не ме приемат
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз искам в 73, 35, френска, финансово стопанска, търговско банкова....

Иначе днеска бешеее....хм.....добре!
    Върнаха ни бележниците и за малко да правим тест по география
    По история ще правим презентация пред даскалото и госпожата ни даде едни текстове, които трябва да учим наизуст ( а са толкова дългиии)

Иначе за утре имам да уча по биология, а останалото си написах! По-късно ще си помогна с домашното и по курса ми по бг.... (:

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Аз искам в 73
    ауу пиши ако влезеш

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    днес беше супер :] охххххх тая по литература ни е излъгала...не ни изпита днес...а в петък ще го направи..е поне ще имам време да си преговоря =Д по география за другия път имам да правя 2 контурни карти....а по химия взехме halogenната група...
    за утре имам урок по физика,биология и задачи по математика =Д охх хора как се справяте с мързела,умората? кеф мие да съм 2 смяна ...обаче вечер като се прибера съм като труп... ще ходите ли на някакви олимпиади,съзтезания?аз ще ходя на :
    -математика..да не повярваш :Д просто искам да видя колко знам... на 5ти е
    -Биология на 6ти
    -на 13 съм на олимпиада по БЕЛ...съчинение разсъждение ще е..мисля че ще се изложа ама карай... на 13ти
    -на 23 по География
    -на 27 мисля по История <3
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    София
    Аз ще ходя на олимпиадата по биология,бел,история (ама още не е сигурно) . По математика мислех да отида, но няма да мога .
    Оо да , и да се похваля ,че майка ми е мн добричка . Началото на март ще ходя на концерт в Гърция за 4 дни и ме пускаа . Аз я попитах дали ако ме пусне ще мога да си и празнувам рожденния ден , който е малко след като се пада да се върна от Гърция и мама вика "еми да ,що да не може " .. И аз и викам " ама аз и на екскурзия искам да ходя с класа май месец " и тя " еми кво , ще отидеш " .Пуска ме навсякъде вече .Аз си мислих,че ще се натрупат мн разходи и няма да мога да си празнувам рдто ама явно ще могаа . .Аа да ии някой може ли да ми даде идея къде да си празнувам рд-то ? (още е далече,но аз обичам предварително ) ??
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

ами не знам но аз откакто се помня си го празнувам в нас... 10000 пъти по-яко е... може да правиш квото си исках..може да си танцуваш,викаш,може да се гоните и такива глупости... докато в пицария поне за мен е еб*си тъпото... :Д:Д само седите ядете и си говорите..не знам аз предпочитам вкъщи... но ако нямаш възможност у вас винаги може да празнуваш да кажем в пицария,рестoрант..не знам не ми хрумват много идеи :Д:Д
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

ей да попитам и аз нещо..някои има ли идея как мога да направя нещо като проект,табло...искамда впечатля тая по биология ^^ и всичко което ми хрумва...вече всеки го знае примерно на голям кътащрон а залепиш 2 снимки и някакъв текст за нещо...друго което са правили съученици е като книга...не знам дали ме разбрахте...ако някои се сети нещо да казва :/

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Помогнах ти с идея в темата ти ^
    Love is everything!

Град
    ..в близката далечина..
    Добро утро на всичкии . Предполагам, че повечето сте на у-ще ама да си пробвам късмета... ИМА ЛИ НЯКОЙ? да си пишемм...

Град
    ..в близката далечина..
    май няма.. :/

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    И аз съм тук

Град
    ..в близката далечина..
    Супер.. кво праите??
    А докога сте във ваканция?

Ние сме до петък включително.
    И вече се побърквам вкъщи, не мога и да излизам
    Работа имам, чакат ме 10 теста домашно от курса ми по математика, но адски адски ме мързи

Град
    ..в близката далечина..
    А от къде си?
    ние сме до понеделник включително...

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    ние сме на училище в понеделник ... днес сигурно няма да излизам .. може би утре ... вече си научих по няколко предмета .. по математика госпожата ни даде пробните изпити от миналата година в София, Стара Загора и Русе и трябва да ги реша решила съм 20 задачи от 1 модул на единия изпит по литература имам да уча някви работи и да си припомня всичко от една българка защото ще правим тест .. и по математика трябва отделно да порешавам текстови задачи - ще имаме тест мисля и да си науча по история ( за първи път от 5 клас насам )

от Шумен съм

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Оформяха ни днеска.
    Беше обърквация с този първи,втори срок,ама се управихме.

Оформила ми е 4-ка по математика..яд ме е,но пък втория срок ЩЕ ГИ РАЗМАЖА ВСИЧКИТЕ..

По физика ме оформи за 5 йейейейеей

И такам.
    Утре дават бележниците.
    Дано намалят часовете,поне.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Оххх...сега се връщам от даскало и ще трепя наред !!! Скарах се с половината момичета от моя клас (неблагодарни ЛИГЛИ ) и сега ми избиват лудите !!! Малко ще си излея яда тука, ама ... сори Та ви казвам ония лигли толко ме издразниха, че няма докъде...направо искам всичко, което са ми направили през тези години някой ден тъпкано да им се върне (Боже, прости ми, че говоря така, но ги мразяя )...охх..да не говорим, че имам да пиша колко за 1 година напред...отивам да се успокоя с храна...много храна ...
    PS-7 клас SUCKS !!!!
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Здрастии днес беше горе-долу добре .. дадоха ни програмата за 2рия срок (с нашия загубен господин така става - в последния момент) и е яка смисс пон, ср и пет имаме по 7 часа; вт - 6, а четв - 5 иначе супер, дупер, хипер, мега много ( ) ме е яд на госпожата по история .. отсъствах един ден, че не ми беше добре и тя решила, че тва ѝ е последния ден за оформяне ии бях на косъмче от 6тицата и щеше да ме изпита и сега 5 иии така излиза, че по три предмета ще имам 5тици .. а исках да съм перфектна .. е нищо поне езиците (НЕ, РЕ) , БЕЛ и математика са ми 6тици, а петиците - химия, физкултура (г-жата ни е луда .. бивша олимпийска шампионка по мятане на гюле..) ии история ... охх прекалих с инфото май

'такова..на нас днес ни оформиха оценките за първи срок,и утре ще ни връщат бележниците. =)

Математика-4
    Физика-5
    БЕЛ-6
    История-нямаме
    Химия-5
    География-нямаме,но щях да имам 6
    Биология-6
    ИИ-нямаме
    Домашна техника-нямаме
    Английски-5
    Музика-6

'Ах тая математика..леле...другия срок няма да си позволя по-малко от 6.Сядам здравата да решавам задачи.'Обещавам си!

Абе хора..таковата..в нашия клас има 2 момичета,които не допускат по-малко от 6-ца.Винаги.Нямат дори една 5-ца.Как става този номер?Аз защо не мога да го разбера? Едното излиза постоянно,ходи на разни тренировки,тренира ала бала.Кога учат толкова..в класа ви има ли такива? =) По абсолютно един предмет имат 6-ца.Интересно ми беше просто.Нито на уроци ходят,нито нищо,пък имат нанизани пет 6-ци една след друга по всичко.Чудих се.

мии не не съм .. примерно по мат съм 5,6,6,6,6,6 ама то аз ходя на уроци един път в седмицата ии просто я разбирам .. в класа нямаме такива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си