- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
- страшно ти блазя за математиката че я разбираш.Първоначално написано от beachgirl
Аз точно нея не мога да я разбера..грррррррр -
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
и в нашия клас има 2 такива момичета .. ходят на тренировки 3-4 пъти в седмицата, не ходят на уроци и пак само 6-цинаправо им се чудя
.. ама кво да се прави ... на мен сега са ми проблем математиката и географията ( 2-я срок ми трябва 6 ) по БЕЛ и биология да се надяваме че няма да ми падне успеха .. другите предмети не ме интересуват много .. смисъл и петица да имам ще е добре
![]()
мии нз нещо ми става смисс аз в час не я разбирам само на урока ии после след урока в час ако правим упр пак не схващам ама на контр всичко правянз как
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
днес беше много забавно! имахме нещо като час по роботика <333 един човек ни говореше за роботи,покажа ни някои и т.н.. :д по биология учихме за мнoгoобразието на гъбите...як урок :Д а по математика взехме за равнобедрен триъгълник..беше лесно...по физика учим за мошност на ел.ток и закон на дяул ленц..трудно е ;[[[ утре ще изпитва на опълченците на шипка...имам урок по физика и май нямам домашно по АЕ и РЕ ...аа и утре съм на консултация по биология заради олимпиадата в неделя...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
в моя има едно момче такова..имаме и едно момиче което само учи...въобще не излиза...но има и 5тици...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
LaChupacabra,Успех утре на стихотворението =) Не е трудно.
+ изпита ни писмено на него,писахме го 4 страници голям формат,грррр.Ама,ще имам 6.
- Аз съм на олимпиадата(ако така беше) по БЕЛ на 6 февруари.
Днес ни върнаха бележниците,по всичко имам 6.Взехме за равнобедрен триъгълник..теоремите са лесни,ама задачите са малко гадни.
Контролна по биология няма да правим заради ваканцията.
![]()
И аз съм на 6ти по български..събота ще решавам тестове. ;/
Имам един въпрос за олимпиадата по БЕЛ. Ще има ли въпроси по литература и само от седми клас ли ще са? Защото знам, че материала по български е от 5-7, но не знам за литературата.
awesomesheepy мерсиии ^^ дано имаш 6...
RY браво бе =О
аз на 13 съм по БЕЛ ..госпожата каза,че е съчинение разсъждение и малко ме е страх....тва май е сузтезание ..а олимпиадата е тест от 50 въпроса и мисля че е комбинирана с литературата...казаха ми че ще е някъде към 18-19... и на двете ще ходя
Ами и аз бях така миналата година-постоянно бях на тренировки (гимнастика) и все имах 6-ци. Просто се стараех почти всичко да запомням в час, защото това е най-важното. Сега не ходя на тренировки, но пък ходя на три места на уроци и имам само една 5-ца за срока (биология).. Аз чак сега ще почна да уча за утре, досега нещо ме беше хванал мързела.. (може би защото нашите ги няма..
) и такам.. Искате ли да си кажем имената..все пак вече няколко месеца всеки ден си пишем, а дори не се знаем по име. Ако не искате няма проблеми, просто ми е любопитно
Аз съм Поли..
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Силв. =) Приятно ми е.
таковата,и аз от другия месец мисля да си продължа тренировките,че..от началото на годината съм ходила само 1 път ;/. гр...а бях много добра,а вече ><
такова,иначе,ти как учиш?Браво за оценките.: ))))
по колко часа учиш,и такам?
В нашия клас имаме 2 момичета такива, които са само със 6ци.. едната си има приятел, излизат и пак е много добра ученичка..А другата почти не излиза.... просто на някои им се отдава да зпомнят всичко
А за името... то се поодразбира Златина (Злати)![]()
1) И аз като се замислих,още в началото на годината се чудих,понеже някой беше питал имате ли приятел,влияе ли на ученето и т.н,та..
мисля,че поне мен би ме разсейвало малко ^^![]()
2) Приятно ми е,Злати =)
Мирела :]] но всички ми викат Мими ^^
а вие какво тренирате? аз нищо...но много ми се иска да се запиша на тенис![]()
хандбалПървоначално написано от LaChupacabra
3-та година карам..тоест,тази D:
обаче,никакво време нямам.
Прятно ми е, Силв, Поли, Мими
Преди тренирах модерни танци, бях добра (тренирах от 7години), но накрая се отказах.. не знам и аз защо, но някак си ми писна едно също толкова много време, а и тренировките бяха по 8часа и просто нямах време за учене :/
В началото на учебната година обмислях да се запиша на волейбол, но така и не се записах. Тъй, че в момента нищо не тренирам.. само оставам в у-ще след часовете да поцъкам малко волей![]()
И на мен ми е приятно да се запозная със всички ви. :]![]()
![]()
ооо и аз не тренирам нищичко .. не съм сериозна в тия неща .. смис записвам се за по 2-3 месеца и после, един Господ знае защо, се отказвам ... иначе Мирела вие по математика сте по-назад от нас и по другите апа особено по физика .. ни сме на тоя след електромотор .. а по биология сме по-назад .. странна работаАз съм Цвети, приятно ми е
![]()
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Аз съм Калина, приятно ми е ... аз не тренирам нищо .. преди тренирах лека атлетика след това си отписах и после пак се записахщях да си записвам на тенис но няма да имам никакво време .. сигурно другата година ще се запиша
Привет и от мен
Амии аз преди тренирах балет, худ.гимнастика, танци, тенис, но сега - нищо .
По физика сме до спектър на светлината ..![]()
Love is everything!
Амии аз тренирам модерен балет и март месец съм на концерт в Гърция (май вече го бях споменла някъде)
![]()
Иначе за името ... Аз съм Моника (Мони)
Приятно ми е Силв,Поли,Мими,Цвети![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
^Ааа със мен не ти е приятно така ли?![]()
![]()
[бъзикам се..]
Аз съм Марина- Мери. Тренирала съм спортни танци,плуване, но доста бързо се отказвам![]()
Приятно ми е да се запозная със всички ви
Не пиша много често в темата, трябва да стана по-редовна![]()
Преди малко се върнах от урок по математика и сега мисля да си пусна някой филм.
Мисля си за ''Никога не ме оставяй''.