.
Отговор в тема
Страница 98 от 293 ПървиПърви ... 4888949596979899100101102108148198 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 426 до 2 450 от общо 7312
    Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от beachgirl
    мии не не съм .. примерно по мат съм 5,6,6,6,6,6 ама то аз ходя на уроци един път в седмицата ии просто я разбирам .. в класа нямаме такива
    - страшно ти блазя за математиката че я разбираш. Аз точно нея не мога да я разбера..грррррррр -
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    и в нашия клас има 2 такива момичета .. ходят на тренировки 3-4 пъти в седмицата, не ходят на уроци и пак само 6-ци направо им се чудя .. ама кво да се прави ... на мен сега са ми проблем математиката и географията ( 2-я срок ми трябва 6 ) по БЕЛ и биология да се надяваме че няма да ми падне успеха .. другите предмети не ме интересуват много .. смисъл и петица да имам ще е добре

мии нз нещо ми става смисс аз в час не я разбирам само на урока ии после след урока в час ако правим упр пак не схващам ама на контр всичко правя нз как
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    днес беше много забавно! имахме нещо като час по роботика <333 един човек ни говореше за роботи,покажа ни някои и т.н.. :д по биология учихме за мнoгoобразието на гъбите...як урок :Д а по математика взехме за равнобедрен триъгълник..беше лесно...по физика учим за мошност на ел.ток и закон на дяул ленц..трудно е ;[[[ утре ще изпитва на опълченците на шипка...имам урок по физика и май нямам домашно по АЕ и РЕ ...аа и утре съм на консултация по биология заради олимпиадата в неделя...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

в моя има едно момче такова..имаме и едно момиче което само учи...въобще не излиза...но има и 5тици...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

LaChupacabra,Успех утре на стихотворението =) Не е трудно.
    + изпита ни писмено на него,писахме го 4 страници голям формат,грррр.Ама,ще имам 6.

- Аз съм на олимпиадата(ако така беше) по БЕЛ на 6 февруари.

Днес ни върнаха бележниците,по всичко имам 6. Взехме за равнобедрен триъгълник..теоремите са лесни,ама задачите са малко гадни. Контролна по биология няма да правим заради ваканцията.
    И аз съм на 6ти по български..събота ще решавам тестове. ;/

Имам един въпрос за олимпиадата по БЕЛ. Ще има ли въпроси по литература и само от седми клас ли ще са? Защото знам, че материала по български е от 5-7, но не знам за литературата.

Цитирай Първоначално написано от sasec
    Имам един въпрос за олимпиадата по БЕЛ. Ще има ли въпроси по литература и само от седми клас ли ще са? Защото знам, че материала по български е от 5-7, но не знам за литературата.
    Литературата ще е само от седми.

awesomesheepy мерсиии ^^ дано имаш 6...
    RY браво бе =О

аз на 13 съм по БЕЛ ..госпожата каза,че е съчинение разсъждение и малко ме е страх....тва май е сузтезание ..а олимпиадата е тест от 50 въпроса и мисля че е комбинирана с литературата...казаха ми че ще е някъде към 18-19... и на двете ще ходя

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Ами и аз бях така миналата година-постоянно бях на тренировки (гимнастика) и все имах 6-ци. Просто се стараех почти всичко да запомням в час, защото това е най-важното. Сега не ходя на тренировки, но пък ходя на три места на уроци и имам само една 5-ца за срока (биология ).. Аз чак сега ще почна да уча за утре, досега нещо ме беше хванал мързела.. (може би защото нашите ги няма.. ) и такам.. Искате ли да си кажем имената..все пак вече няколко месеца всеки ден си пишем, а дори не се знаем по име. Ако не искате няма проблеми, просто ми е любопитно Аз съм Поли..
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Силв. =) Приятно ми е.

таковата,и аз от другия месец мисля да си продължа тренировките,че..от началото на годината съм ходила само 1 път ;/. гр...а бях много добра,а вече ><

такова,иначе,ти как учиш?Браво за оценките.: ))))
    по колко часа учиш,и такам?

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    В нашия клас имаме 2 момичета такива, които са само със 6ци.. едната си има приятел, излизат и пак е много добра ученичка..А другата почти не излиза.... просто на някои им се отдава да зпомнят всичко

А за името... то се поодразбира Златина (Злати)

1) И аз като се замислих,още в началото на годината се чудих,понеже някой беше питал имате ли приятел,влияе ли на ученето и т.н,та..
    мисля,че поне мен би ме разсейвало малко ^^
    2) Приятно ми е,Злати =)

Мирела :]] но всички ми викат Мими ^^
    а вие какво тренирате? аз нищо...но много ми се иска да се запиша на тенис

Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    Мирела :]] но всички ми викат Мими ^^
    а вие какво тренирате? аз нищо...но много ми се иска да се запиша на тенис
    хандбал
    3-та година карам..тоест,тази D:
    обаче,никакво време нямам.

Град
    ..в близката далечина..
    Прятно ми е, Силв, Поли, Мими
    Преди тренирах модерни танци, бях добра (тренирах от 7години), но накрая се отказах.. не знам и аз защо, но някак си ми писна едно също толкова много време, а и тренировките бяха по 8часа и просто нямах време за учене :/

В началото на учебната година обмислях да се запиша на волейбол, но така и не се записах. Тъй, че в момента нищо не тренирам.. само оставам в у-ще след часовете да поцъкам малко волей

И на мен ми е приятно да се запозная със всички ви. :]

ооо и аз не тренирам нищичко .. не съм сериозна в тия неща .. смис записвам се за по 2-3 месеца и после, един Господ знае защо, се отказвам ... иначе Мирела вие по математика сте по-назад от нас и по другите апа особено по физика .. ни сме на тоя след електромотор .. а по биология сме по-назад .. странна работа Аз съм Цвети, приятно ми е
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Аз съм Калина, приятно ми е ... аз не тренирам нищо .. преди тренирах лека атлетика след това си отписах и после пак се записах щях да си записвам на тенис но няма да имам никакво време .. сигурно другата година ще се запиша

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Привет и от мен Амии аз преди тренирах балет, худ.гимнастика, танци, тенис, но сега - нищо .
    По физика сме до спектър на светлината ..
    Love is everything!

Град
    София
    Амии аз тренирам модерен балет и март месец съм на концерт в Гърция (май вече го бях споменла някъде )

Иначе за името ... Аз съм Моника (Мони )
    Приятно ми е Силв,Поли,Мими,Цвети
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Град
    ..в близката далечина..
    ^Ааа със мен не ти е приятно така ли?

[бъзикам се.. ]

Аз съм Марина- Мери. Тренирала съм спортни танци,плуване, но доста бързо се отказвам
    Приятно ми е да се запозная със всички ви
    Не пиша много често в темата, трябва да стана по-редовна
    Преди малко се върнах от урок по математика и сега мисля да си пусна някой филм.
    Мисля си за ''Никога не ме оставяй''.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си