- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 10-те най-пропаднали училища в Бургас
Сигурно са много,но сега ще се спрем само на 10![]()
![]()
![]()
Спортното,Вазов,Луска и Дебелянов това за мен най-изпадналите![]()
и за мен спортното не е от най-предпочитаното там може да се гради дисциплина със спорта,но успеха пада.
Абе хора има ли някои от форума тука от Тоха в Бургас,във 9 клас????
ЛУСК-а е Професионалната гимназия по сградостроителство и инсталации, но нямам представа защо точно ЛУСК...Първоначално написано от vampirediaries
ЛУСК-а е Професионалната гимназия по сградостроителство и инсталации, но нямам представа защо точно ЛУСК...[/quote]
+1
Луска, Кирил и Методйй дет приемат с 2
![]()
Тоха и другии..
Live to the fullest!!
ЛУСК-Леки Универсални Строителни Конструкции.Това е Луска.А иначе подкрепям отговора на Рамщайн.Мойто даскало е първо-ГЧЕ Васил Левски ака Руската.От тово по-пропаднало няма.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Първоначално написано от cxanitka
Тоха не приемат с 2 даже една моя фр кандидатстваше за готвач, и общия и успех беше 3.45 и не я приеха така че не е сред най пропадналите училища
Руска,Луска,Тоха....
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Руската си е сравнително добре в сравнение със Спортното, Химията, Преславски, Електрото, Механото, Автото, Корабното, ТОХ-а...станаха ли 10?
I'm yours.
търговската и руската(btw луската я затвориха вече)
Шшш,ше са караме.Димчо са закона!!!Първоначално написано от teenems
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Догодина ще си говорим.Първоначално написано от lamoon
![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
Какво и има на "търговската" ?Първоначално написано от lamoon
Иначе електро , кораба , морското , френската и "Кирил и Методий".
Мен ако питате всички са пропаднали.Няма даскало без тревомани,наркомани и т.н. просто някъде са явни,някъде не,дръгаде просто са малко по-умни и не си показват глупостите навън...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Механото не е пропадналоПървоначално написано от YourFavouriteDrug
по-скоро бих казал Иван Вазов и АЕГ
в АЕГ влизат само педали дет не искат да си мръднат пръста за нищо , само дет и е висок бала
![]()
луска електрото и автото...
Луска,Руска,Морско,Френска, Автото,Тоха ...ам може би и АЕГ вече.Ми не знам за други.Може би и Вазов.
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
ТОХ-а изобщо не е пропаднала гимназия . Това, че е с нисък бал е я прави пропаднала . До колкото съм чувала ако влезеш с Немски език, учиш по 13-14 часа на седмица . В 11 клас на повечето паралелки се предлага да работят от есента до лятото ( работата зависи от специалността ) и после лятото ти предлагат в друга държава .. до колкото знам държавите са Германия и Великобритания и като завършиш в ТОХ-а си излизаш с професията .. И ако са много доволни от теб нали в другата държава където си работил , след 12 клас можеш да отидеш да работиш там . Не разбирам ,защо бала определя колко е пропаднала една гимназия .