- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Наркотиците в нашето дасало
Здравейте! Както всички знаем в училищата масово се продава дрога! Тук може да кажете някакви ваши случки с дрогата дали сте приемали в училище, дали са ви предлагали, дали продавали и ... .
На мен лично са ми предлагали но не сам приемал!
Никога не съм се "срещала" с такива случаи, в нито едно от училищата, в които съм била.
Не са ми предлагали, знам кои взимат, и евентуално си разменят, но никога не са продавали, нито са пушили / взимали на територията на училището.
Не знам, сигурно съм късметлийка, защото наблюдавам обстановката и такива неща не съм виждала лично.![]()
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
В горните класове на нашето даскало има "тревомани", но те си купуват тревата от дилъра на друг район, за да не ги хванат.
Хаха...`дилърите` [грубо казано] са моя випуск.Познавам повечето..един пич запали преди няколко години на една манифестация..мн смешно ми стана.Иначе какви сблъсаци да съм имала с дрогата..никви.Хората си остават пичове ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Не мисля, че в училището ми има такива хора, въпреки че е доста смотано.
oтделни случки не знам, но по едно време постоянно се разнасяха слухове, че от моето даскало редовно ходели в бърза помощ заради свръх доза, уж всички наркомани били събрани там, ама изобщо не беше вярно
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
- нямам случки, в които да съм се сблъсквала с дрогата
- не са ми предлагали, не съм виждала някой да взима
- знам изявени наркомани от училището ми и то си им личи
- познавам и тревомани, ама то пък те едни "тревомани"![]()
Не са ми предлагали дрога в училище. Не мога да кажа със сигурност дали има или няма, но явно това е, защото не съм попадала на 'подходящите хора'. А зад училище (не в двора) често съм подритвала някоя спринцовка, което е отвратително.![]()
Така като кажете 'наркомани' напрао се шашкам,ше кажеш че си бият кафето във вената и идват в час.Вие добре ли сте? И по кво им личи че пък били 'наркомани' , какво разбираш под 'наркоман' ? В моето училище само се пофи и тва е,то в даскало друго неможеш и да намериш попринцип.Кой ще ти продава херц на даскало или пък ще идва наперен в часовете? Повечето които казвате че знаете наркомани и т.н. нито сте пробвали нито имате и представа за какво става въпрос..
Can It All Be So Simple ?
Най вероятно има! Но ако и цигарите са наркотик и аз съм опотребявъл в даскако но за кратко!Първоначално написано от Djuff
Ахам.Първоначално написано от xinfamous
Ама то повечето само филми гледат и са обедени,че и в реалността е така.Да и секи дето пушил трева е наркоманАбеее филмари много.
Няма да стане да те спре някой в коридора и да ти каже "ей искаш ли малко кока"Те хората си я копуват предварително.Само ако отидеш в компания където има "наркомани"(хаха) може да ти предложат.
Такива теми сякаш не бяха позволени де![]()
Ама все пак ето мои случки от тази година
С момичето което седим на един чин ходим да пушим в задният двор на училището.И отидохме при някакви нейни познати от 10кл(ние бяхме седми) и те си пушеха козче от една цигара.Питаха ни дали и ние искаме ние "ами айде ок" и си дръпнах няколко пъти.Все едно ядох развалена рибаПосле нещо ме заболя главата и взех,че си тръгнах последните два часа (а случката се развива след третият час голямото междучасие). Тъъъй че първият път беше зле.
Та нали толкова я хвалят,че те правела "щастлив"(хахах) тая трева,помолих С.(тая от чина ми) пак да отидем при онези в голямото междучасие.Тогава като отидохме нямаха,но ни казаха че щели да си копуват пак еди кога си и тогава да отидем.Вторият път не се минахме без пари :/ А мене пак не ме хвана и пак ми беше леко лошо,но С. беше пълен шемет ;д И тя сякакви глупости ги ръси,та и аз с нея се хилех като луда.Обаче си го отнесахме -.- Госпожата ни изгони от часа и ни писа отсъствия защото не сме работели в час и сме вдигали много шум.Та така.
После във парка пуших пак,ама то не е "случка от у-ще" така,че няма да разказвам нататъка![]()
В час по физическо съм дишала лепило във женската съблекална.Ние и без това по физическо само нормативи покриваме на края и началото на годината.Затова през другото време си правим каквото искаме.Лепилото мене много ме радва,пък и е евтино хахахах.
Имам голям мерак сега за халюциногени,обаче в никакъв случей няма да ги взимам в училище![]()
Айде давайте и ваще историики.Моите са със леки неща,да видим и вие как сте ;д Джам или бонбони никога не бих взела в училище.Не искам да ме изключват ...
П.П. защо не направим една тема обща "вашите приживявание когато сте били друсани" обаче някакво по-добро заглавие.Ще бъде доста интересна <33
Да ти продам ли искаш![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Халюцки ли? Охо,много ми текът лигите по тяхПървоначално написано от fenasf
Все едно да си в зала с триджи(или там както му беше името) филм. Губиш се от реалността,влизаш във своят собствен филм.Все едно магия,все едно сън... Абе много,много искам да го приживея <33
Откъде си бе майна![]()
И все пак не бих си купила нещо от някой си анонимец във форум.Не ща брутално изнасилване(Тва е моят филм,майна,въображението ми много действа ;д)
И все пак отде си майна?Няма ли да разкажеш и за твоите случки,а?А?!
Предлагали са ми,не съм вземал от там
не се изказвай неподготвен,прасе
+ и на мен да са ми предлагали за да си чистят сметките ама никога не сам взимал и няма и да земаПървоначално написано от Di
![]()
В моя клас има един дилър всеки час клиентите му го търсят
В час по Родна Реч се чука на вратата:
Госпожо,дилъра ше може ли? Само за 1 мин.
-Неможе,прай контролна в момента.
Can It All Be So Simple ?
в предишното даскало имаше 2 или 3 такива случая и доколкото си спомням май ги хванаха и ги изключиха
Аз лично не съм се сблъсквала, но е идвала бърза помощ в училище, защото едно момиче беше припаднало. Явно се беше напушила жестоко. Жалка история.![]()
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!