- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За насилието над животните..
Явно вече сте чели статията за младото момиче, което убива малки кученца - http://www.teenproblem.net/news/s/22230.html
Още когато видях заглавието идори не си направих труда да пусна клипчето и да го изгледам, защото знам, че ще ми стане ужасно мъчно, понеже обожавам животните и винаги съм била мила с тях, хранела съм ги когато съм имала възможност...
До колкото стана ясно от статията момиче има-няма на 15,16 г. макс хвърля беззащитни кученца от няк`ва кофа в реката илии нещо подобно, както казах не съм гледала. и не мисля да го правя...
Та вие какво мислите?? Аз съм чувала от мои познати за какви ли не ужасни неща, които са правили техни приятели с котки, кучета и пр....мятане на тухли по котета, измъчванияяя...даже една моя приятелка ми сподели наскоро, че баща й й купил съвсем малко котенце, като подарък, а тя вместо да го даде на някой да си го гледа, понеже мрази котките, хванала лопатата и с един удар го размазала
![]()
![]()
а докато ми го разказваше, се хилеше все едно е нещо супер смешно... сигурна съм, че сте чували и за онзи спорт, в който хората трепели тюленчета...леле ама вече и в спорт ли се превърна??
айде за да не става темата дълга, въпроса ми е защо го правят? За забавление??Е, на мен не ми е забавно... не мисля, че да убиеш малко котенце или кученце , все тая, е забавно?? Разбирам да е болно от бяс и да е способно да убие човек, тогава - да.
Та това е убийство и не мисля, че трябва някои хора да се отнасят така с животните...те са живи същества като нас - дишат, хранят се, размножават се, акат ;d, забавляват се...незнам още какво да кажа..приемам вашите мнения и много съжалявам ако е имало такава тема![]()
![]()
![]()
And the sky was all violet I want it again,
but more violet
more violet
hey, i'm the one with no soul
one above and one below ✿
Няма да се впускам в обяснения на моята гледна точка (защото нищо ново или различно няма да кажа), но тая твоята "приятелка", която размазала коте с лопата, защо не й направи нещо? Защо не я срита? Защо не я наплю? Говориш ли все още с нея?
Разбира се, че го направих...да, говориме си, но тогава много ме разсърди питах я защо го е направила, даже започнах леко да й викам...Първоначално написано от WaterLilly
но нищо не мога да променя, тя си е такава
And the sky was all violet I want it again,
but more violet
more violet
hey, i'm the one with no soul
one above and one below ✿
Тези хора имат някакви психични отклонения. И аз не гледах клипа от страх, че яко ще рева. Познавам хора, които не обичат животни ама до такава степен не знам да са стигали![]()
. Без извинение ако видя твоята приятелка без да ми мигне окото ще взема тая лопата и нея ще ударя по главата, че може малко мозъчните й клетки да се поразмърдат.. И мен понякога ме дразни кучето ми, прави бели, хапе ако го дразня (пенчер е, не боли особено) и ми се е случвало да го ударя, но да го хвърлиш в реката при това бебе .. не ми се мисли повече
![]()
. Този, който отнема живот няма правото да живее (като изклюим ако убиваме насекоми тях ги мразя и ако са в стаята ми - вече нося лопатата
)
П.С Убивам с чехъл, по- удобно е..![]()
Няма ли да е по-добре първо да станем по-състрадателни към собствения си вид?
Съмнявам се, че повечето, които оплакват кученцата и котенцата ще помогнат на човек, пребиван от други на улицата. И не, не говоря за впускане в боя, едно обаждане на полицията ще е достатъчно.
Аз гледах клипа и по едно време дори си подвикваше от кеф, егатиКакво смятам ли - за мен т'ва са болни мозъци, които измъчват животните по подобен начин. Слушам по новините за какви ли не мъчения над животни, е какво толкова са им направили.
Наистина скачам остро като улични кучета нахапят някого, ама т'ва просто не е начининът да се справим с тях. Независимо, че е животно, то всичко се връща един ден.
![]()
Такъв човек може да се нарече само садист.Каква е вероятността да не започне да се държи така и с хора
Във фейсбук има разни теми против тая,обаче и същевременно гледам,че има няква дето има около ..70 приятели и пращат някви сърчица..Не знам.За мене тва не е нормално.Въобще и ква е била целта на това момиче като е качвала тва в интернет?Ужас...Аз реших да видя дали единия от профилите е фейк и дадох приятелство и питам на английски ти ли си Antonia Miskic и тая не можа да ми отговори.Тръгна да пише на друг език,а разбрах в нета,че живее в Сърбия май...исках да я попитам ква и е била целта,обаче ми стана супер кофти дори и да ми е в приятелите -естествено - и я премахнах.
Не знам какво да кажанаправо ужас...
гледах клипчето и просто...
как може такова нещо...
Та това са малки кученца какво са и нправили...
не искам да коментирам повече...
![]()
Тея хора не заслужават да живеят, но да си признаем, с говорене нищо не става..
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Остава надежда хората от града й да я линчуват...Първоначално написано от ecstazy
Голяма работа![]()
Не харесвам животни и не искам бездомни кучета по улиците да ме е страх като мина вечер
дано само не са се научили да плуват..![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Първоначално написано от xKiFlA
Ти знаеш ли колко добри бездомни кучета има?Пред нас живее едно,запозах го с моето,което е чихуахуа,и си играят двете...никога не съм имала проблеми с кучетата-може би те усещат хората които ги обичат...А относно тези мъничета...те какво са направили??? Ухапали ли са някой...Та те дори не са поживяли....А според мен не само тая е виновна а и тоя дето е снимал....и все пак главните виновници са родителите-всичко е от възпитанието. И просто незнам...ТАКИВА ХОРА НЕ ТРЯБВА ДА СЪЩЕСТВУВАТ“...
Много съм съгласна с теб .. наистина усещат дали хората ги обичат или не, но само това с възпитанието не е точно така, закото познавам 2 сестри дето едната може да се каже, че е пропаднала, а другата е отличничка .. не опира само до възпитаниеПървоначално написано от galet0
![]()
Болни мозъци, които не заслужават да живеят.
пп една колежка написа нещо много точно:
"Няма ли да е по-добре първо да станем по-състрадателни към собствения си вид?"
Хубав въпрос.. Но отговорът едва ли ще е хубав, не мислите ли?![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Тая е луда!Как може да постъпва с горките кученца по този брутален начин?Какво са й направили?Интересно,ако някой направи това с нея,хубаво ли ще й бъде......
това е някаква извергщина, нечовешко и малодушно! Насилието над животни тррябва да е наказуемо от закона, защото то така се почва - първо котенце, после куче, накрая и на човек посягат :X
Fuck you You fucking Fuckers
Аз нямам думи,да убиваш беззащитни същества,това е все едно да хванеш и да убиеш малко, новородено бебенце :х
Нямам дми на истина и не желая изобщо да коментирам
Клипчето е отвратително,но се чудя авторката на темата дали знае колко агнета,пилета и прасета са измрели,за да може тя да е жива.Винаги ме е забавлявал двоиният стандарт на човека спрямо животните.Чудя се дали на съблезъбия тигър му е пукало за нещо когато е разкъсвал предците ни?
Първоначално написано от cecube
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Едно е да убиваш,за да оцелееш,друго е за кеф.А това за което говориш ти се нарича хранителна верига,животните които се ядат се отглеждат за това.Но кучета и котки...Първоначално написано от cecube
Питай дръпнатите какво мислят по въпроса за кучетата.
Мен лично изобщо не ме изтересува кво мислят "дръпнатите"...Първоначално написано от cecube
![]()
С абсолютно всичко съм съгласна с авторката.Незнам аз като гледах видеото просто бях потресена, сърцето ми се скъса.Тази е някакъв изрод.Такива хора трябва да ги истезават не ами......
Аз пък си мислех, че е рускиня, защото в клипа по едно време каза "Вот", което значи "Ето" или "Готово". Не знам какво е целяла, да се покаже ли... но наистина не е яко. Ако можех да направя нещо (ако я познавах), бих я хвърлила и аз в реката, ноо за съжаление не мога.
А иначе- дори и да имат животните бяс, да те ухапят или каквото и да е, те могат да се приспят хуманно, а не с лопатата/пианото/бухалката и т.н. Против насилието съм, и на хора, и на животни, така че нямам идея защо го правят. Някои хора просто не зачитат чуждия живот.![]()