- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За насилието над животните..
Те и кучетата убиват за кеф.. например преди няколко дни точно под прозореца ми едно домашно куче захапа една котка за врата, разнасяше я няколко минути като парцал чак цялата му мутра се омаза в кръв, след което я захвърли настрани и си тръгна след стопанина, а котката се гърчеше докато не умря.. Доста по гнусна и неприятна гледка от въпросното видеоПървоначално написано от galet0
На кой му пука дали харесваш животни? Не всеки харесва, но това не значи, че трябва да ги размажеш с лопата, застреляш, отровиш, удавиш, нали?Първоначално написано от xKiFlA
Не виждам никаква разлика между това да удавиш едно бебе и да удавиш кученце... лично мнение.
Първоначално написано от WaterLilly
![]()
Първоначално написано от WaterLilly
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
баба ми е убивала котки малки дето още невиждати аз снимах
сигурно е мн лоша че е убила 'бебe'
![]()
явно не всички прават разлика меьду животни и хора![]()
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
xKiFlA, ти май забравяш, че и животните са живи същества и също заслужават да живеят...
АМА ТИ СИ НЕНОРМАЛНА„БЕПървоначално написано от xKiFlA
Такива като теб не трябвва да съществуват ! Тцтцтц...и кажи на баба ти че е за лудница!
Ами те са животни все пак...Първоначално написано от naviacha
![]()
Първоначално написано от galet0
ауу, да, много е смешно...хаха![]()
тцц наистина такива като теб не заслужават да живеят...![]()
Насилие ? Естествено , че бих приложил насилие над мечка стръвница която ме гони да ме изяде....
Интересно ми е тази дето мята кученцата защо не отиде да прилага насилие на някоя бяла акула или на някой крокодил![]()
![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
+++ Същото и аз си мислих....щото мъниците са беззащитни..и много искам да пробва същото с някой разгневен питбул...Първоначално написано от K_O_L_E_V
1. Баба ти е отвратителна, само като го прочетох и ми минаха мисли през главата, на които не знаех, че съм способнаПървоначално написано от xKiFlA
2. Човекът е поредното животно, провален експеримент на природата по-скоро
Поне в чуждите държави за разлика от наща се прави нещо.
Като я открият (ако не са го направили вече) ще си носи дадените последствия.
И такива хора ,не заслужават да умрат.
Нужно им е някой да им нанесе болка или травма ,да усещат болката малко по-малко и да се питат "Те или Бог решава кой да живее и кой да умре"?
Тези ,които се радват ,че чак прехвалват кой кого убивал е просто смешно.
Вие на чуждо място можете ли да се поставите? Ами ако вие бяхте точно тези кученца? Това,че не могат да говорят ,не значи ,че не дишат ,чуват и нямат нужда от любов точно като нас.
Според мен е време да се спре да се прави разлика м/у човешки живот и този на животни ,които имат толкова право колкото и ние да живеем.
И те са живи , и те могат да бъдат злобни и лоши да нападат хората ,но дали и самия 'Човек' не е същия?!
Мога да пиша още много....
Но като гледам както всяко едно нещо .. нищо няма да има смисъл.
не знам какъв човек трябва да си за да го кажеш товаПървоначално написано от xKiFlA
![]()
да те изядат дано бездомните кучета
от какво те е страх? да не те ухапят? оо няма страшно ще извикаш баба си да ги убие... :х
писна ми от такива създания като теб
Т'ва ми е болната тема за разговор, ама ще напиша коментар. Клипчето не съм го гледала, знам, че на такива неща не издържам просто. Тука въпросът не е толкова за животните, колкото за това в какво сме се превърнали ние хората. От друга гледна точка, някой ще каже, че не сме се превръщали, а сме си такива. Не всички. Не знам дали някой би ми повярвал, но трагедията на 11 септември не ме трогва грам. Въобще смъртта на хората. Само на много близки. Докато смъртта на животно, винаги може да ме разплаче и да ме накара да се замисля. Но умишленото убиване на нещо по-беззащитно. Не е жалко. Дума просто не съществува.
Във връзка с темата: http://vbox7.com/play:eb0c971d
Както казаха на 1вата страница то тея хора са просто психично болни.Как могат да убиват животни без да им мигне окото и дори да се кефят на това.Просто незнам как има такива хора .Тцтцтц че и тоя/тая дето снима.Те не са наред да хвърлят кученца в река като някви риби
П.С. Говоря за домашни любимци а не за животните които се отглеждат за храна !!!
Hollywood Undead Rocks
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Antonia-Miskic/150440104985218?v=photos&ref=search![]()
![]()
![]()
![]()
Явно са си направили тяхна групичка и убиват животни
![]()
![]()
![]()
![]()
..::Човек никога не знае::..
Писаници, писаници, 3 страници изпълнени с мнения колко гадна е тази постъпка. Утре 5 страници мнения, че е пребит някакъв ром. И 1001 правозащитни организации ще изговорят 1001 глупости. В случая евтаназията на малките кучета е подобрата идея. Но при липса - и това става. Защо? Защото са много мили и много хубави, но утре, или вдругиден, когато се връщате от училище или магазина, след 4 години, това супер миличко животно вече ще е голямо, кръвожадно псе, което ще ви нападне. Вие (да не дава господ) или ваш приятел - попадате в болница с рани, а хора умираха от зверски нахапвания. Затова мислете, преди да защитавате, погледнете напред и направете равносметка - ако не се направи евтаназия или грубо убийство, какво би било. И по-добре ли е тези кучета да оцелеят, да мизерстват, страдат и най-лошото - да нападат невинни хора. Замислете се. По идентичен начин стоят нещата и с ромите.
Айде моля ви се стига.. ромите ромите...те не са хора ли,бе? Примерно аз днес излезнах с едно момиче и едно момче-турци...толкова добри хора...и кво като са роми трябва да се убият ли? А и според мен на нашата планета има достатъчно място за всички-и за ромите,и за турците и за уличните кучета!Първоначално написано от Lucho
ааа нененеПървоначално написано от galet0
![]()
съгласна съм ама за циганите няма място
предпочитам уличните кучета (вече)![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Аз съм си задавала много пъти този въпрос : " Как е възможно да има толкова безсърдечни хора на този свят..?! " и всекидневно се доказва, че е възможно и то даже МНОГО ! Много ми е тъжно за миличките животинки.. много ..
Ами...те не са виновни че са се родили циганиПървоначално написано от xKiFlA
![]()
Пфффф животните чувстват като нас и те усещат болка,тва си е чиста доза комплекси и съдизъм!!! Начина не е да се давят,мяткат с камъни,целят с въздушни пушки,тровят с отрова за мишки(която НЕ е предназначена за кучета,и животните умират в невероятна агония(практика на дядовци и баби в моя квартал)) С 2 думи Ебаси ужаса!Като иска толкова да се оттърве от животните,можеше да ги даде на някое дете,да ги даде в приют....