- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За насилието над животните..
galet0, да говоря нещо за турците? НЕ. Тук не ги намесвам. Ако аз съм безсърдечен, нека някой сърдечен да каже, кое е по-добре - 6 мъртви малки кученца или 2 мъртви хора, нахапани от кучета? Правите се на сърдечни за няколко кучета, а не мислите, че всеки ден умират нелепо стотици хора. Но, те са кучета, а на България всичко и е в ред - трябва да се пръскат пари и за кучетата. Според мен единственото, за което трябва да се дават пари е евтаназията и скопяването - по-малка популация - по-дълъг живот за населението. За ромите заговорих не поради причината, че трябва да бъдат третирани по този начин, а по причината, че когато правят мизерии - крадат проводници, кабели и релси и ги вкарат в затвора - веднага такива като някой хора тук - правозащитници - реват, че не е морално. Пускат ги. И утре пак. Ама защо тези защитници не платят от джоба си релсите? Защо те не плащат ромските помощи? Защо въпросните се размножават като хлебарки? Кой е виновен - обществото ни, което търпи подобно нещо - едно цяло малцинство на гърба на данъците на всички работещи, но това е съвсем друга тема, да не се отклонявам. По същество сега. И понеже винаги ще се намери някой, който много го е жал - така се получава. Нахапани от кучета хора и деца, някой починали от тези мили животни.
@
Greennight - Ти ли ще плащаш за приюта? Това не са 1 или 2 кучета. Ти предпочиташ да бъдеш нахапан/на от кучета, но само и само да ги има? Помислете трезво - главно с мозъка - после със сърцето. Не бъркайте двете неща. Второто почти винаги греши.
Първоначално написано от galet0
![]()
![]()
ок като те нападне или обере някой циганин ще видим дали ще викаш че не са виновни че са родени.щото 99% съществуват за тва
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Смешници сте. Как никога не ме излаяло нито едно улично куче? Ама нито едно? Говорите за някакви супер редки случай, повечето пъти хората предизвикат кучетата. Смешници!
И по мен не се е случвало да лае куче (освен някое вързано, което да си пази територията). Аз съм малко шантава и все спирам да им се порадвам, че са милички, никое не ме е лаело, не ми се е зъбило, маха си с опашка кучето и се кефи, че някой се държи мило с него...Първоначално написано от D12Respect
![]()
"6 мъртви малки кученца или 2 мъртви хора" - хората с нищо нямаме по-голямо право да живеем. И има разлика между това да приспиш едно куче хуманно, просто да си заспи и повече да не се събуди, и това да го хвърлиш в река, да усеща как се задушава и дробовете му се пълнят с вода и накрая да потъне като камък на дъното на реката, където да го разяждат рибите.
@WaterLilly, съгласен съм с теб. Това е хуманния начин. Тук явно играе роля и родителската безотговорност, но да не се впускаме дотолкова в случая. И все пак, ако някой не заслужава да живее, друг го заслужава, ако на теб лично не ти се живее - има хора на които им се живее и умират или животът им се променя след нахапване от кучета.
@D12Respect, първо, престани да обиждаш, от далеч си личи, кой е смешника, който обижда, второ, не казвай хоп преди да си скочил, защото никога не знаеш какво ще ти се случи утре. Затова мислете, преди да давате подобни генерални заключения.