.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Мега фен
    galet0, да говоря нещо за турците? НЕ. Тук не ги намесвам. Ако аз съм безсърдечен, нека някой сърдечен да каже, кое е по-добре - 6 мъртви малки кученца или 2 мъртви хора, нахапани от кучета? Правите се на сърдечни за няколко кучета, а не мислите, че всеки ден умират нелепо стотици хора. Но, те са кучета, а на България всичко и е в ред - трябва да се пръскат пари и за кучетата. Според мен единственото, за което трябва да се дават пари е евтаназията и скопяването - по-малка популация - по-дълъг живот за населението. За ромите заговорих не поради причината, че трябва да бъдат третирани по този начин, а по причината, че когато правят мизерии - крадат проводници, кабели и релси и ги вкарат в затвора - веднага такива като някой хора тук - правозащитници - реват, че не е морално. Пускат ги. И утре пак. Ама защо тези защитници не платят от джоба си релсите? Защо те не плащат ромските помощи? Защо въпросните се размножават като хлебарки? Кой е виновен - обществото ни, което търпи подобно нещо - едно цяло малцинство на гърба на данъците на всички работещи, но това е съвсем друга тема, да не се отклонявам. По същество сега. И понеже винаги ще се намери някой, който много го е жал - така се получава. Нахапани от кучета хора и деца, някой починали от тези мили животни.

@
    Greennight - Ти ли ще плащаш за приюта? Това не са 1 или 2 кучета. Ти предпочиташ да бъдеш нахапан/на от кучета, но само и само да ги има? Помислете трезво - главно с мозъка - после със сърцето. Не бъркайте двете неща. Второто почти винаги греши.

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от galet0
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    Цитирай Първоначално написано от galet0
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Писаници, писаници, 3 страници изпълнени с мнения колко гадна е тази постъпка. Утре 5 страници мнения, че е пребит някакъв ром. И 1001 правозащитни организации ще изговорят 1001 глупости. В случая евтаназията на малките кучета е подобрата идея. Но при липса - и това става. Защо? Защото са много мили и много хубави, но утре, или вдругиден, когато се връщате от училище или магазина, след 4 години, това супер миличко животно вече ще е голямо, кръвожадно псе, което ще ви нападне. Вие (да не дава господ) или ваш приятел - попадате в болница с рани, а хора умираха от зверски нахапвания. Затова мислете, преди да защитавате, погледнете напред и направете равносметка - ако не се направи евтаназия или грубо убийство, какво би било. И по-добре ли е тези кучета да оцелеят, да мизерстват, страдат и най-лошото - да нападат невинни хора. Замислете се. По идентичен начин стоят нещата и с ромите.
    Айде моля ви се стига.. ромите ромите...те не са хора ли,бе? Примерно аз днес излезнах с едно момиче и едно момче-турци...толкова добри хора...и кво като са роми трябва да се убият ли? А и според мен на нашата планета има достатъчно място за всички-и за ромите,и за турците и за уличните кучета!
    ааа ненене
    съгласна съм ама за циганите няма място
    предпочитам уличните кучета (вече)
    Ами...те не са виновни че са се родили цигани

ок като те нападне или обере някой циганин ще видим дали ще викаш че не са виновни че са родени. щото 99% съществуват за тва

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Смешници сте. Как никога не ме излаяло нито едно улично куче? Ама нито едно? Говорите за някакви супер редки случай, повечето пъти хората предизвикат кучетата. Смешници!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от D12Respect
    Смешници сте. Как никога не ме излаяло нито едно улично куче? Ама нито едно? Говорите за някакви супер редки случай, повечето пъти хората предизвикат кучетата. Смешници!
    И по мен не се е случвало да лае куче (освен някое вързано, което да си пази територията). Аз съм малко шантава и все спирам да им се порадвам, че са милички, никое не ме е лаело, не ми се е зъбило, маха си с опашка кучето и се кефи, че някой се държи мило с него...

"6 мъртви малки кученца или 2 мъртви хора" - хората с нищо нямаме по-голямо право да живеем. И има разлика между това да приспиш едно куче хуманно, просто да си заспи и повече да не се събуди, и това да го хвърлиш в река, да усеща как се задушава и дробовете му се пълнят с вода и накрая да потъне като камък на дъното на реката, където да го разяждат рибите.

Мега фен
    @WaterLilly, съгласен съм с теб. Това е хуманния начин. Тук явно играе роля и родителската безотговорност, но да не се впускаме дотолкова в случая. И все пак, ако някой не заслужава да живее, друг го заслужава, ако на теб лично не ти се живее - има хора на които им се живее и умират или животът им се променя след нахапване от кучета.

@D12Respect, първо, престани да обиждаш, от далеч си личи, кой е смешника, който обижда, второ, не казвай хоп преди да си скочил, защото никога не знаеш какво ще ти се случи утре. Затова мислете, преди да давате подобни генерални заключения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си