- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Трябва да се посъветвам с вас за заминаването ми.
Срамота! На 20 години си, а разсъждаваш и мислиш като 15 годишна. Повтаряла си, а както казаха преди мен - в днешно време това си е трудно постижение. Най-големите идиоти минават поне с тройки,а съм сигурна, че не е ставало въпрос за "елитно" училище. Не е нормално на тези години да питаш непознати деца какво да правиш и какви решения да вземаш.
Винаги съм те смятала за глупава (меко казано), но сега определено затърдих мнението си.
You're frozen
When your heart's not open..
Не знам защо няма да напиша нищо самостоятелно в темата ти...та да. Присъединявам се и към това мнение.Първоначално написано от stefity
По-леко с обидите!
А на Чери, успех, каквото и да предприемеш.![]()
Абе, черинке, понякога наистина ме изумяваш как се издухваш.Я се стегни малко! Често воплите на сърцето трябва да бъдат заглушени от гласа на разума. Какви са тези емоционални дилеми, в които изпадаш.
Не си малка. Изгради си някакви приоритети в живота, защото няма вечно да живееш с 'тати' и той да ти плаща сметките и т.н. Време ти е да порастнеш.
Един ден на какво ще възпиташ децата, като ги народиш.Вкарвай малко повече акъл, инвестирай в себе си и в бъдещето си и не се поддавай на разни емоционални изблици!
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Go already, jeez![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Какви деца ми говорите, бе?! Вие луди ли сте?!
Не?! Сериозно?! За какви деца ми говорите и какво възпитание?!
Боже?!
Изумявате ме?!![]()
Първоначално написано от HarleyFlanagan
Бих искала да знам кога един човек е готов за деца! Благодаря предварително за отговора.
Но за в моментото ми състояние мисля, че е крайно малоумно д ами говорите за деца и за не-знам си какво.
какво като следвам сърцето си? какво от импулсивните действия?
ако трябваше да следвам сърцето си далеч скоро бихте чели мои мнения "поздрави от Италия".
Извинявайте, sh3_1s_7h3_0n3, но много добре знаеш, че едно е даваш акъл, друго е да го изпиташ на собствен гръб.
Не искам да го предоставям това на теб да избираш между голямата си любов и реализацията и живота си тук, защото и за колкото малоумна, глупава, тъпа и проста да ме имате аз избрах да остана тук,
И хич не ми минавайте с номера "защо реши да се посъветваш с НАПЪЛНО НЕПОЗНАТИ хора", защото дори баба ми знае защо посещавам този форум.
Просто много добре знаех отговора на въпроса си и вие го подкрепихте, но избочванията на някои модератори ме хвърлиха в тъча![]()
![]()
![]()
![]()
Деца, майна.
Ако искате ми цензурирайте мнението
НО ДА ТИ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА ШИБАНА ТИ ЗНАЕШ ЛИ АДЖЕБА КАКВО Е ДА ИМАШ ДЕТЕ И ДА ГО ОТГЛЕДАШ САМА И ДА МУ ДАДЕШ НУЖНОТО ВЪЗПИТАНИЕ??????????????????!!!!!!!!!!!! ???????????
ПОНЯКОГА АДСКИ МЕ ЯДОСВАТЕ В ТОЗИ ФОРУМ И НЕРВИТЕ МИ НЕИЗДЪРЖАТ, НО ПОНЕ ВКАРАЙТЕ МАЛКО РАЗУМ В МНЕНИЯТА СИ, БЕ, ДЕ*БА.
Вие и вие грам понякога хич не знаете какво говорите.
Ще ви дам 5леа и 5 деца, майна.........
офтопик: винаги мога навякъде и с всеки.
он: цитирах те, понеже страстта ми към 'излизанки' не може да се асоциира с ' деца', както някои се опитват да ме затапят.
ама от Марс ли падате? не разбррате ли, че освен, че държавата ни е малка, ами и светът е малък?
има как да го 'контролирам' там и колко и малоумно да ви звучи, да, така е
факт е, че ще си остана тук, не знам какво сте се зарибили да ми говорите, че там нямало кой да ме храни (wtf) и съм щяла да ставам бременна
ЪЪЪ?
бЕх почнал да пиша мнение, колегата да ме прости.
не е дълго, състои се в следното.
Послушай сърцето си и *** ******* на разума. Прави това, което те прави щастлива, дори да не е най-редното или 'разумно за момента'. Ако всичко беше предварително начертано или 'измислено' и 'оразумено', щеше да е ебати скучния свят.
фък дъ систем, джъст би йорселф би казал натуралитетът в мен.