.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Тема: Сийн ;д

Hybrid View

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

Сийн ;д

Здравейте! аами не съм много сигурна че това е точният раздел за тази тема, но ще продължа... Та така мисля че поне някои от вас са чували за стила наречен сийн искам да ви попитам как точно и какво мога да направя за да стана таква защото адски много ме кефи ;дд

ако може без злобни коментари защото няма смисъл от тях

Супер фен Аватара на Me4encety
    Аз лично не съм чувала но ме зайнтригува ако намериш някфи картинки или поне да ми опишеш този стил (дрехи прически и др)

Голям фен Аватара на mecheeeee
    За scene ли говориш ??

ако да - Всякакви шарени дрешки , шарени кецове , щарени гривнички , герданчета

Град
    Света На Мечтите

Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от mecheeeee
    За scene ли говориш ??

ако да - Всякакви шарени дрешки , шарени кецове , щарени гривнички , герданчета
    ее да де това го зн ама не се става сййн само от това ии затова ви моля за помощ

Тфойто сийн май е по скоро емо със scene смеска демек малко по грубичките емота

Град
    Света На Мечтите
    не не аз нямам впредвид да ставам като тази на снимката просто да не се обърка стила за който питам ;д

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Some kind of EMO?! ^.^ Ами... Ще пропусна да спомена, че това е глупаво и детско...
    Права, боядисана в хиляди милиони цветове, изтощена топирана коса. Тежък грим на очите. Накакви луди "Здравей коте" тениски. Накачулена с верижки, от които висят всевъзможни битови пособия + гривнички във всички цветове на дъгата + много панделни навсякде по теб + коронка + колан със счелетчета. Стари износени накъсани дънки. Мрежест чорапогащник или пък обикновен, но на дупки. Кецове. Пропуснах ли нещо многозначимо?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Пропусна да изясниш защо това да е лошо

Ако решиш да си праиш косата като тях, до 2 години ще станеш с гола глава Иначе много ми е интересно как си сменявате стиловете.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Ами,те принципно се водят веселите емота..обличат се шарено,шарени кичури по косата(най-често тип рае)ъ,шарени дрешки,кецове,по много гривничи..общо взето това.Не е голяма философия.Музика - емокор и т.н

Лесно е.Успех.

^ само не се режи..щот е далеч от стила.Бъди си весела,хъ.

Мега фен Аватара на teenems
    Може ли само да попитам на колко си ? Ако може отговори чесно.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Света На Мечтите
    на 14 ;д

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Може ли аз да отговоря? Защото приличаш на пребита к***а, измъкната от фестивала на обратните. Да не забравиш бръснаркото ножче
    хаха
    толкова вярно
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    на 14 ;д
    що не си живеете детството ами се занимавате с такива простотии ?Живей си живота и не се занимавай с глупости . Не мога да си представя едно дете да бъде в такъв вид .Родителите какво мислят ???

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Ами,те принципно се водят веселите емота..обличат се шарено,шарени кичури по косата(най-често тип рае)ъ,шарени дрешки,кецове,по много гривничи..общо взето това.Не е голяма философия.Музика - емокор и т.н

Лесно е.Успех.
    ама разбира се. дрехите и емокора те определят къв си. еваларка

Нямат си децата друга работа

Голям фен Аватара на mecheeeee
    Абе да се прави на каквато си иска ... нейно решение си е ... а и знам , че бързо ще й омръзне ( както на всички)

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Може ли аз да отговоря? Защото приличаш на пребита к***а, измъкната от фестивала на обратните. Да не забравиш бръснаркото ножче
    Точно!
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

anonymous708973
    Guest
    Абе, оставете го момичето, ще й мине меракът... и догодина ще се чуди какво да ги прави всичките тия шарении... и ще вземе да стане метъ/алист, примерно

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Backspace93
    Ако решиш да си праиш косата като тях, до 2 години ще станеш с гола глава Иначе много ми е интересно как си сменявате стиловете.

Това винаги ми е било интересно .. Как се сменят стиловете ..

Мега фен Аватара на teenems
    това не беше ли нашумяло през 2007-2008

момиче сигурна съм ,че си умно ,добро и симпатично момиче.не си проваляй вида ,косата ..живота
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Some kind of EMO?! ^.^ Ами... Ще пропусна да спомена, че това е глупаво и детско...
    Права, боядисана в хиляди милиони цветове, изтощена топирана коса. Тежък грим на очите. Накакви луди "Здравей коте" тениски. Накачулена с верижки, от които висят всевъзможни битови пособия + гривнички във всички цветове на дъгата + много панделни навсякде по теб + коронка + колан със счелетчета. Стари износени накъсани дънки. Мрежест чорапогащник или пък обикновен, но на дупки. Кецове. Пропуснах ли нещо многозначимо?
    ++ Интересувала съм се по тази тема. Това е просто стил на обличане, не като при Емо-тата начин на живот (както те казват). За мен лично, е много лигаво да се обичам в 10000 цвята и с милион гривнички и герданчета, но щом ти харесва, нищо не ти пречи да пробваш .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

и аз не разбирам как така изведнъж решаваш да станеш еди каква си .. да си смениш стила... имай си собствен стил ... всеки един човек е уникален сам по себе си .... обачее прави каквото искаш не сме ние тези които ще ти влеем мозък в главата .... после ще съжаляваш и ше пускаш теми ПОМОЩ косата ми изтощена, суха..../ обиждат ме присмиват ми се / как да се откажа ... / не искам да съм такава в очите на другите и т.н.

Град
    jamaica
    Ами просто си пострижи косата на два пласта топирай се като емо и носи някви шарени дрехи Поне аз така мисля че ходят
    All i need is.....BEER

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си