Здравейте! аами не съм много сигурна че това е точният раздел за тази тема, но ще продължа... Та така мисля че поне някои от вас са чували за стила наречен сийнискам да ви попитам как точно и какво мога да направя за да стана таква защото адски много ме кефи ;дд
ако може без злобни коментари защото няма смисъл от тях![]()
Аз лично не съм чувала но ме зайнтригува ако намериш някфи картинки или поне да ми опишеш този стил (дрехи прически и др)
За scene ли говориш ??
ако да - Всякакви шарени дрешки , шарени кецове , щарени гривнички , герданчета![]()
ее да де това го зн ама не се става сййн само от това ии затова ви моля за помощПървоначално написано от mecheeeee
![]()
Тфойто сийн май е по скоро емо със scene смеска демек малко по грубичките емота
не не аз нямам впредвид да ставам като тази на снимката просто да не се обърка стила за който питам ;д
Some kind of EMO?! ^.^ Ами... Ще пропусна да спомена, че това е глупаво и детско...
Права, боядисана в хиляди милиони цветове, изтощена топирана коса. Тежък грим на очите. Накакви луди "Здравей коте" тениски. Накачулена с верижки, от които висят всевъзможни битови пособия + гривнички във всички цветове на дъгата + много панделни навсякде по теб + коронка + колан със счелетчета. Стари износени накъсани дънки. Мрежест чорапогащник или пък обикновен, но на дупки. Кецове. Пропуснах ли нещо многозначимо?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ако решиш да си праиш косата като тях, до 2 години ще станеш с гола главаИначе много ми е интересно как си сменявате стиловете.
![]()
Ами,те принципно се водят веселите емота..обличат се шарено,шарени кичури по косата(най-често тип рае)ъ,шарени дрешки,кецове,по много гривничи..общо взето това.Не е голяма философия.Музика - емокор и т.н
![]()
Лесно е.Успех.
^ само не се режи..щот е далеч от стила.Бъди си весела,хъ.
Може ли само да попитам на колко си ? Ако може отговори чесно.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
хахаПървоначално написано от miminko
толкова вярно
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
що не си живеете детството ами се занимавате с такива простотии ?Живей си живота и не се занимавай с глупости . Не мога да си представя едно дете да бъде в такъв вид .Родителите какво мислят ???Първоначално написано от MegiBoOm
ама разбира се. дрехите и емокора те определят къв си. еваларкаПървоначално написано от awesomesheepy
Абе да се прави на каквато си иска ...нейно решение си е ... а и знам , че бързо ще й омръзне ( както на всички)
![]()
Точно!Първоначално написано от miminko
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Абе, оставете го момичето, ще й мине меракът... и догодина ще се чуди какво да ги прави всичките тия шарении... и ще вземе да стане метъ/алист, примерно![]()
това не беше ли нашумяло през 2007-2008![]()
момиче сигурна съм ,че си умно ,добро и симпатично момиче.не си проваляй вида ,косата ..живота
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
++ Интересувала съм се по тази тема. Това е просто стил на обличане, не като при Емо-тата начин на живот (както те казват). За мен лично, е много лигаво да се обичам в 10000 цвята и с милион гривнички и герданчета, но щом ти харесва, нищо не ти пречи да пробвашПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
.
и аз не разбирам как така изведнъж решаваш да станеш еди каква си ..да си смениш стила...
имай си собствен стил ... всеки един човек е уникален сам по себе си .... обачее прави каквото искаш не сме ние тези които ще ти влеем мозък в главата .... после ще съжаляваш и ше пускаш теми ПОМОЩ косата ми изтощена, суха..../ обиждат ме присмиват ми се / как да се откажа ... / не искам да съм такава в очите на другите и т.н.
![]()
Ами просто си пострижи косата на два пласта топирай се като емо и носи някви шарени дрехиПоне аз така мисля че ходят
All i need is.....BEER