- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Програма за отслабване до 10 кг за 14 дни
I ден - 1 кг. варени картофи
II ден - 1/2 кг. извара
III ден - 1/2 кг. варено пиле без кожата
IV ден - 6 варени яйца
V ден - 1/2 кг. печена риба
VI ден - 1 , 1/2 кг. кисело мляко с магданоз 100 гр.
VII ден - 1/2 кг. кашкавал
VIII ден - 1/2 кг. шунка или филе
IX ден - 1, 1/2 кг. плодове или зеленчуци
X ден - чай, кафе, минерална вода
XI ден - 1 кг. плодове
XII ден - 1 кг. зеленчуци
XIII ден - 1 кг. варени картофи
XIV ден - 1 литър зеленчукова супа
Какво мислите ? Възможно ли е ? Кажете и други начини и изпитани упражнения ?![]()
Съдбата помага на смелите !
Не е здравословно толкова рязко отслабване. А и не знам как ще издържиш на подобна "диета".
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Това училище...и какво ще стане като сте 14 кг по-малко на у-ще.Вие не би трябвало да отслабвате,за да се харесате на другите,а защото искате да ви е добре в кожата.От такива диети се отслабва от мускулната маса и може да доведе до болести.
Аз също искам да отслабна,но защото иначе няма кво да обличам![]()
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
хуаххахахаха![]()
тва училище цяло злато беее
диети ,маникюри,облекла![]()
ако знаеше то какво правите за него![]()
Мисля, че само хора склонни към самоубийство могат да правят тази диета..
П.С - Не, че нещо обаче цяло лято не правите нищо, а като останат 10 дена до даскало или важно събитие се почва с абсурдните диети за по няколко дни с по 10кг свалени килограми резултат..![]()
Пораснете вече.. Или правете нещо на време или не го правете по - добре. За 14 дни щели да ми отслабват с по 10кг, безумие![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Възможно е да ти идвам на свижане в болницата.
Еййй това училище бе...
Няма да ги свалиш тия 10 кг за 14 дни.За тия 2 седмици-да свалиш до 5 кг максимум (и то не особено здравословно)
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
диетата ми харесва.Като се изключат там дните с чаяовете картофите и киселото мляко коет ме съмнява да изкараш цл ден на 1 кофичка.ПОне 2 кофички.Сичко друго ок!
Аууу, стахотна диета е това, момичета! Пробвайте я.. Не 10 кг, даже 23 кг. се свалят след 14 ден!!!!!!!!!!!! И НИКОГА няма да си ги върнете, толкова е ефективна, че ....
.. можеш да си запазиш парцел на гробищата ..![]()
Аман от тъпотия.
Running is my drug and I am overdosed ..
Спорт , спорт и само спорт ! Никакви диети :X
По принцип наистина Е възможно да се свалят 10 килограма, но е много относително.Първо-на всеки метаболизма е различен.Второ- ако си много дебел е почти сигурно, че ще се свалят 10 килограма, дори е възможно и повече от 10, но ако си някакъв човек слаб или пък нормален-то тогава 100 % е невъзможно да се свалят цели 10 килограма.Но все пак дори и слаба да си или средна, все ще се свали нещо, тъй като храната е диетична и подходяща за диети, а и това е един вид разделно хранене.Но лошото е следното-мисля, че този анчин на хранене при тази диета е нездравословен и ако се свалят 10 килограма, то те ще са свалени прекалено рязко и после ще е трудно да се задържат.
И все пак от описаното сама си направи изводите и си реши дали тази диета е подходяща за теб.Ако все пак решиш да я правиш-успех и ти пожелавам задоволителни и трайни резултати
Разбира се е хубаво да съчетаеш диетата с поне малко спорт.
ВИе нормални ли сте..заради училище?? Закъсняли сте с 2 месецаНай-здравословно е по 5 кила на месец...
![]()
![]()
![]()
това не е диета това си е самоубийство.по - добре си остани със същите кила отколкото да отслабнеш с 10 за две седмици и след още две да качиш 15
започни да спортуваш и да не ядеш junk food и се храни по - често и по малко това ще ти помогне но не очаквай резултат за два дена
![]()
направо да умреш от глад с тази диета! попринцип хората отслабват през лятото, но аз...след 15-тикато започнат изпити и т.н. се нервя отслабвам...но всичко си е и до колко се движиш
и какво ядеш
![]()