- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Палитри сенки за очи
Някой знае ли в София къде има от палитрите с много цветове ето като тази
http://www.bitak.net/uf/obiavi/325757-obiavi-31.JPG
Не се интересувам от Ebay и т.н искам точно място да отида и да си преценя,да разгледам цветовете и цените ?
Някой да знае къде точно има може и с по-малко не искам да има МНОГО и разнообразни цветове поне 30 цвята?
Та някой да знае конкретно място,цените може горе-долу защото така или иначе после ще отида да си проверя ?![]()
ми най вероятно в някой магазин за козметика ама по голям. не съм от софия и не мога да ти кажа определен магазин. но много ми е странно за какво са ви толкова много цветове......![]()
иначе едни подобни на една фр майка и си беше купила ама от Еbay и е казвала че не е много доволна ама какъв е бил проблема не знам![]()
Първо не знам точно място, но съм убедена, че във всеки един по - голям и зареден козметичен магазин ги има .. просто влизаш и питаш ..
За цени .. може би около 30-40 лв. ..
п.с. много много ми хареса тази палитра ..![]()
Олее страхотна е ! Ако намериш казвай, че да купувам и аз![]()
по-евтини и толкова големи са палитрите на Golden Rose,Ruby Rose.сега,ако искаш по-качествени някакви,цените ще са над 50 лева 100%но аз лично не се оплаквам от тези две марки
Не знам в София, но в e-bay ги има и не са скъпи![]()
Ако ми позволиш да се възползвам от темата ти, за да не правя нова![]()
значи искам сенки, които да не са ейвън, орифлейм, импала,руби роуз ..харесах си четворка сенки на мейбълин-16 лева..нещо на тая цена си търся.На мейбълин,манхатън, буржоа, севънтийн хубави ли са им цветовете.Скоро си бях купила на catherine arley ..и изобщо не ми харесахаблагодаря
и извинявам се, че не мога да помогна
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Общо взето никой нищо конкретно не каза,но аз ще си пообиколя и ще кажа ако намеря и някой др.се интересува
Палитрата струва 60лв.
Има един БГ сайт за онлайн пазаруване на козметика
http://www.makeuppro-online.com/
Има представители на фирмата в София и Варна,има телефони и магазини с мостри.Обади се и попитай.
Не вярвай много на Ибей,защото повечето палитри са копие на тази,а не истинската и в крайна сметка не знаея дали няма да те излъжат.
Аз съм си харесала сенки на Флормар-5чифта за 9.70 добри цветове-лично пробвани и ми излиза по ефтино.
И аз напоследък съм се запалила за такава палитра със сенки...
Мисля,че може и да се наканя да пробвам онлайн от ebay да си купя...
Ама не знам как ще ми излезе...
Някой да пазарува от там?
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Готина палитра.Мислих да си поръчвам от ибей ама се замилих ,че реално не ми е нужна. Колко цвята ще използвам от нея . Пък и вече избягвам да се мацотя много.![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Малее всичко давам да си намеря такиваа сенки.. уникални са просто ..![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
Аз ги имам всичките четворки и съм адски доволна. Особено ако сложиш eyeshadow base отдолу цветовете стават невероятни и държат цял ден.Първоначално написано от liim0nka
Палитрата с 88 цвята на coastal scents също я имам но си я поръчах от e-bay и не знам къде можеш да я закупиш. Тук в Германия не се продава по магазнините. Взех я за ?16 като към нея получих и комплект със седем четки за гримиране. Доставката беше безлатна. Мога да кажа че съм изключително доволна.