- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко джобни на ден ви дават ?
скоро правя 17Първоначално написано от JustGirl1000
![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
2лева ...Не всички сме богати
дават ми 5 лв. но от тях на ден харча точно 50 ст. - 30 за кафе и 20 за дъвка...останалите спестявам и накрая на месеца си купувам нещо или плащам сметката си за телефона или интернета
Хах половината от вас ,,малко'' преовеличихтеина1е на мене по 2-3-4..по простата причина , че аз толкова искам, защото така или иначче ми сигат и мога да се наям с тях, а пък ако си взема повече ще ги профукам за боклуци..нали се сещате ;дд а и имам карта за градския транспорт така че и пътни не ми трябват..оба1е ако излизам някъде нали навънка на кафе ми дават по 10-15 .. ;дд а пък ако трябва да си копувам дрехи доста повече ;д
Ми те ми дават по 4-5 ама аз средно по 7-8 харча и така де тряя ми додават редовно.
5 лв.![]()
Еми на мен в началото на седмицата баща ми ми дава 10-15 лв и майка ми също толкова горе-долу. Така е,когато ваще са разведени![]()
Еми на мен в началото на седмицата ми дават 20лв само за закуска в училище и кафета и се оправям
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Зависи колко сме си изкарали на магистралата за предишната седмица. Гледат да не ни дават повече, отколкото сами печелим, защото ще се разорят.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Някои са се изхвърлили в сумите!![]()
На мен пък ми се даваше по 20-25 на седмица и се оправях, както реша за добре.
За училище 10 или малко повече, а като ходя на кино или излизам някъде може между 10 и 30.
青の祓魔師
5-10 на ден
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
По николко. Не получавам джобни.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Откакто съм с приятеля ми не съм им искала пари когато излизам.. това е 10 месеца.. кажи речи 1 година.. той така ме е научил,че ако е с мен пари не ми трябватколко време му мрънках за тези неща,ама вече свикнах,инат е той
![]()
Иначе за даскало 5 лв ми стигат,а и аз самата не искам повече,че ще ги пръсна за цигари.Добре си го карам на муфта там и като се прибера пак съм на муфта
На 16 съм.
Дават ми в началото на седмицата и през седмицата,ако има нужда.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Много относително ,но 5 лв някъде в някои случай ми дават за цялата седмица и аз ги разпределям.Реално погледнато 5лв са предостатъчни за непушач като мен обикновено след като свърша заделям 50ст-1.00лв-2.00лв в касата за "черни дни"![]()
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
от 3-5
20 на седмица ми стигат![]()
ЗСТДГБЙК
Много рчдко се случва да искам от наще пари .. колкото си изкарам аз толкова.. На месец изкарвам около 500 така че за седмица се полагат около 125 лева ,което си е доста след като не плащам никакви сметки.. за това много рядко се случва да опирам до паричките на майка и татко![]()
5 кинта на ден
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
4-5 за даскало и повече ако излизам...Първоначално написано от krisinka981
![]()