- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко джобни на ден ви дават ?
По 5 лева за даскало, а сега като излизам, колкото ми трябват (1-2 лв. макс за кафе)![]()
познато чувствоПървоначално написано от Xriiskaa
![]()
На мене ако ми даваха по толкова ,колкото на повечето от вас (на ден) ,сигурно сега щях да карам хеликоптер ...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
С 20 стинки на ден едва ли ще караш хеликоптер![]()
Когато съм на училище 3,50 , лятото 2 лева.
Ама,и вие мислите всеки като вас?Първоначално написано от dydka
Задължително ли трябва да излиза?2-3 лв.,за кафе са предостатъчни.
![]()
П.П.:Когато съм на училище 2-3 лева,през лятото 2-3 лв![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
+и два танкаПървоначално написано от GLaDOS
![]()
на "dydka" кафетата като са и по 2,50-3,00 лева няма как да се побере в 10 кинта на ден ;дд и междудругото dydke ти надали ще движиш с хора който ще кажат "еми и аз давам 10 лева на ден не повече" ти ще си с хора който 50 лева на ден са им малко
П.П на мен ми дават предостаатъчно пари и аз и брат ми като не ги харчим за 1 година имаме 1000 лева и се чудим кво да ги правим накрая си взимаме нещо и другите ги оставяме![]()
![]()
Ей мацката с комплекса,като си вземала 6 бона, нали не си ги изкарала , а са ти ги подарили,един вид,за какво говорим?Аз като съм на 13 и имам по 2-3 лева, умрял ли съм.Как няма да ти е чудно как се изкарва с 3 лв на ден, при положение че ти си с по петдесетак на ден , а на мен са ми напълно достатъчни и ми остават и изобщо за 2-3 месеца мога 40-50лв. да събера.Първоначално написано от dydka
.Елементарно мнение и държание in my opinion
Първоначално написано от XheroineX
Аз много често не взимам за училище, ако взема - 2 лв. а ако излизам с някой - 5-10 лева (ако ходя на кино 20)
Някои простооо ме разбиха с това как им дават по 20-30 лв като ходят тамм още нам си каквоабе хора тези пари не ги берем по дърветата
но разбира се всеки решава за какво и как да харчи парите сии нали всички хора сме различни, но като се замислите на някои деца нищо не им дават не ходят на кино, на дискотеки , на басейн, някой дори не излизат защото нямат левче за кафе от машината или за една вафла
... лично на мен 2 лв за у-ще са ми предостатъчни. Лятото 2-3 лв и това е
![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Еми за училище по 3 - 3,50лв. а иначе допълнително - колкото ми трябват (не харча много)
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
На 16 съм. По 2 лв. за даскало на ден. На седмица - 10 лв. Не пия, не пуша. На кафета ходя 2-3 пъти седмично, като не искам допълнителни пари. Гледам да съм максимално пестелива. Вечерта не излизам. Тоест за 10 лв. на седмица си ходя на кафенце и се оправям в даскалото.
Сега от 15-ти ще взимам и стипендия. Наще ми викат от нея да си поемам част от джобните, ама вече не мога да се съглася. Искам да пооправям и външния си вид, все пак съм момиче - козметика, гримове, вежди а-у. До сега карах доста оскъдно в тази област.![]()
Прекрасно си карала досега. Недей да разваляш постигнатото. Външният вид се оправя най-добре с прекрасно здраве. Гримовете са точно обратното. Вместо тях си взимай повече плодове и се запиши на спорт. Е те тогава ще изглеждаш прекрасно и най-важното ще си здрава.Първоначално написано от Honest
нямам ограничения, колкото искам толкова ми дават![]()
Now you say you're sorry
For being so untrue
Well you can cry me a river
Cry me a river
I cried a river over you
2-3
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Първоначално написано от BoBa4eWeR
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Първоначално написано от FuckedUp
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Нямам джобни. Просто, когато ми потрябват пари, си исккам.
Около 4 лв. на ден,като съм на училище.Понякога не ми стигат,ако ще излизам след това,но съм се научила вече.Ако излизам през уикенда ми дават по 10 лв. горе-долу.Лятото по 3 лв.Иначе няма какво да обвинявате dydka.Така е научена от малка от родителите й.Примерно от старото ми училище имаше едно момиченце 5 клас и ходеше на ден с по 300 лв . в нея.Много пъти съм я виждала как ги брой пред съучениците й,защото не й вярваха.Еми 6 по 50 лв. като искара и ти идва да си глътнеш езика.Като се замисля,че аз съм с по толкова на месец.Просто в днешно време по богатите деца така са научени и са прекалено разглезени.