.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 172 от общо 172
    Повече от фен Аватара на attacker5
    Град
    Maranello
    По 20 стинки

По 5 лева за даскало, а сега като излизам, колкото ми трябват (1-2 лв. макс за кафе)

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Xriiskaa
    Еми на мен в началото на седмицата баща ми ми дава 10-15 лв и майка ми също толкова горе-долу. Така е,когато ваще са разведени
    познато чувство

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    На мене ако ми даваха по толкова ,колкото на повечето от вас (на ден) ,сигурно сега щях да карам хеликоптер ...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Повече от фен Аватара на attacker5
    Град
    Maranello
    С 20 стинки на ден едва ли ще караш хеликоптер

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Когато съм на училище 3,50 , лятото 2 лева.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от dydka
    Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    Ами много хубаво. Щом си имаш мама и тате с парички, добре.
    На моите родители качествата им не са само в задния джоб.

Радвай се,че те издържат. Но недей така злобничко да ме хапеш,че живея с малко пари. На мен пък си ми е добре и нямам проблеми във връзка с 'коя блуза да взема - тази от 90 лв или тази от 95?!'.
    нищо такова нямах напредвид дето се вика аз не давам едва ли не толкова пари за блуза например за такива цени предпочитам 3 за по 30 лв да си взема от колкото една дето била едиси коя марка ставаше дума това,как ти стигат за една седмица ако излизаш на кафета напред назад веч1ер да се с1бирате някаде... и т.н. нищо др не съм искала да кажа просто си направих преценката за себе си ,а и за повечето ,с които излизаме ,а и навремето в класа ми сядахме на ден по 2 3 кафета да пием по време на часовете и след часовете и това са 5 дена камо ли да ми стигнат за ч седмица това ми беше чудно,че в днешно време по какъвто и да е начин не може да се намъкнем в 10 лв това значи да не ходя по кафета,да не пуша цигари аз за храна пари от 10 клас не съм давала до 12 клас нйищо не съм си купувала така заминаха по кафетата ,а да излизам само на разходки товеа ми стана чудно нищо шповече 4етейки повечето коментари.
    Ама,и вие мислите всеки като вас? Задължително ли трябва да излиза?2-3 лв.,за кафе са предостатъчни.

П.П.:Когато съм на училище 2-3 лева,през лятото 2-3 лв
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Цитирай Първоначално написано от GLaDOS
    На мене ако ми даваха по толкова ,колкото на повечето от вас (на ден) ,сигурно сега щях да карам хеликоптер ...
    +и два танка
    на "dydka" кафетата като са и по 2,50-3,00 лева няма как да се побере в 10 кинта на ден ;дд и междудругото dydke ти надали ще движиш с хора който ще кажат "еми и аз давам 10 лева на ден не повече" ти ще си с хора който 50 лева на ден са им малко
    П.П на мен ми дават предостаатъчно пари и аз и брат ми като не ги харчим за 1 година имаме 1000 лева и се чудим кво да ги правим накрая си взимаме нещо и другите ги оставяме

Цитирай Първоначално написано от dydka
    Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    @dydka като си свикнала да пилееш,има ли смисъл да ти обяснявам?
    С тия 10 лева аз си изкарвам седмицата,че и ми остават.. Като излезем изобщо не стоя гладна,както ти си мислиш. Просто си подбирам заведенията,които посещавам както и нещата,които си купувам.

За тебе малко,за мен много.
    Сега като работя лятото си купувам дрехи,обувки и козметика дето се вика в промишлени количества. И така до догодина. Оставям си малко пари,в случай че ми потрябват и така..

Според мен изобщо не са малко парите които ми дават,но както и да е. Като ти е широко около врата сега,не те знам как ще се оправяш като трябва сама да се издържаш. Щото с една минимална заплата надали ще изкараш и половин месец,после ще ядеш грах и леща до следващата заплата..

едит: аз не ходя по барчета и дискотеки. На 15 съм и се прибирам в 21:30. Колко пари,че и за какво да харча? Имам си приятели,приятелки,гаджета .. но за разлика от вас излизам по светло на кафе или разходка,и то не повече от 3 пъти на седмица. Така или иначе не съм купонджийка,обичам домашния уют и спокойствие.
    Имам приятелки,които живеят в двустаен апартамент с родители и сестри,баби.. а харчат колкото теб. Аз пък живея в кажи-речи луксозен апартамен и като поканя вкъщи някой,не ме е срам да го заведа до тоалетната или кухнята.
    Не правите разлика между важното и маловажното,това ви е проблема.
    има разлика,в нас също си живея спокойно,уютно и луксозно ,но там е работата ,че е имало моменти когато наще наистина са нямали когато правехме ремонти и друго и пак ч година не им бях искала пари да имах си ги и то в бол не ми ги даваха те друг човек ми ги дава6е ама на семдица пак вземах по 200 лв за една година 6000 и пак ми беше широко това не зависи само то наще това зависи всеки сам как си го прави да му е.Който иска и с 5 лв да живее ,който иска и с 50 и на нашите съм казала и с приятелката ми каквото и да съм правила винаги ме е разбирала :Аз без пари няма да остана по един или др начин когато ми е трябжало винаги съм ги вземала: Това е
    Ей мацката с комплекса,като си вземала 6 бона, нали не си ги изкарала , а са ти ги подарили,един вид,за какво говорим?Аз като съм на 13 и имам по 2-3 лева, умрял ли съм.Как няма да ти е чудно как се изкарва с 3 лв на ден, при положение че ти си с по петдесетак на ден , а на мен са ми напълно достатъчни и ми остават и изобщо за 2-3 месеца мога 40-50лв. да събера. .Елементарно мнение и държание in my opinion

Цитирай Първоначално написано от XheroineX
    2лева ...Не всички сме богати

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    2 лв. и са ми прекалено достатъчни.

Ducky wenii Maimunchoo

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Аз много често не взимам за училище, ако взема - 2 лв. а ако излизам с някой - 5-10 лева (ако ходя на кино 20)

Някои простооо ме разбиха с това как им дават по 20-30 лв като ходят тамм още нам си какво абе хора тези пари не ги берем по дърветата но разбира се всеки решава за какво и как да харчи парите сии нали всички хора сме различни, но като се замислите на някои деца нищо не им дават не ходят на кино, на дискотеки , на басейн, някой дори не излизат защото нямат левче за кафе от машината или за една вафла ... лично на мен 2 лв за у-ще са ми предостатъчни. Лятото 2-3 лв и това е
    Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!

Фен Аватара на aLeXx4
    Град
    София-я-я-Я!
    Еми за училище по 3 - 3,50лв. а иначе допълнително - колкото ми трябват (не харча много )
    Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}

На 16 съм. По 2 лв. за даскало на ден. На седмица - 10 лв. Не пия, не пуша. На кафета ходя 2-3 пъти седмично, като не искам допълнителни пари. Гледам да съм максимално пестелива. Вечерта не излизам. Тоест за 10 лв. на седмица си ходя на кафенце и се оправям в даскалото.
    Сега от 15-ти ще взимам и стипендия. Наще ми викат от нея да си поемам част от джобните, ама вече не мога да се съглася. Искам да пооправям и външния си вид, все пак съм момиче - козметика, гримове, вежди а-у. До сега карах доста оскъдно в тази област.

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от Honest
    ...Искам да пооправям и външния си вид, все пак съм момиче - козметика, гримове, вежди а-у. До сега карах доста оскъдно в тази област.
    Прекрасно си карала досега. Недей да разваляш постигнатото. Външният вид се оправя най-добре с прекрасно здраве. Гримовете са точно обратното. Вместо тях си взимай повече плодове и се запиши на спорт. Е те тогава ще изглеждаш прекрасно и най-важното ще си здрава.

нямам ограничения, колкото искам толкова ми дават
    Now you say you're sorry
    For being so untrue
    Well you can cry me a river
    Cry me a river
    I cried a river over you

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    2-3
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Цитирай Първоначално написано от BoBa4eWeR
    за училище по 5-10 лева, ако излизам някаде още 20-25 лева ми стигат
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Попринцип по 2. Когато ми трябват повече си взимам
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Град
    Rousse.
    Нямам джобни. Просто, когато ми потрябват пари, си исккам.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Около 4 лв. на ден,като съм на училище.Понякога не ми стигат,ако ще излизам след това,но съм се научила вече.Ако излизам през уикенда ми дават по 10 лв. горе-долу.Лятото по 3 лв.Иначе няма какво да обвинявате dydka.Така е научена от малка от родителите й.Примерно от старото ми училище имаше едно момиченце 5 клас и ходеше на ден с по 300 лв . в нея.Много пъти съм я виждала как ги брой пред съучениците й,защото не й вярваха.Еми 6 по 50 лв. като искара и ти идва да си глътнеш езика.Като се замисля,че аз съм с по толкова на месец. Просто в днешно време по богатите деца така са научени и са прекалено разглезени.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си