- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на български красиви момичета. 16+ vol.4
На мен пък адски много ми прилича, нз същият мръснишки поглед има![]()
Рали, не целя да те обидя![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Уоу.. ти не си добре човек..Иии изобщо не приличам на нея. А ако приличах нямаше да го приемам като обида, амаа.. не приличам хаха
И плюс тва имам супер невинния поглед, тка че тва къде го намеси не знам.. Както и да е.. иии да. Не смятам, че снимките са за тук ;\
No spam
my sweet sweet love
![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
пък аз искам гола да я видя майнаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
онва момиче дето пуска грозните снимки да не се заяжда много майна, щото аз съм всеизвестно признат![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Мен яо ми се струва ,че т.н изкуствени мигли и очи са на Taaz,яки са й чертите и ФДТ е нанесено хубаво.
Тузаро, майна, тая що ми се струва позната?![]()
тва ми е новото гаже майнаПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
Пех, деба майна, милионерче си ти, не се подигравашПървоначално написано от tuzaro
![]()
BrainDamage свободна ли си?![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
НЕ Е!Първоначално написано от FuckedUp
![]()
![]()
...
Казвай адрес да се бием за нея! От къде си?Първоначално написано от CanisDirus
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Не знам защо толкова преувеличавате и плюете срещу по - нагласените момичета (умишлено не използвам думата "изкуствени)Първоначално написано от PinkPan7her
Ако едно момиче е красиво и има хубави черти, то гримът може само да ги подсили. Ако е грозна, с неправилни/нехубави черти и без излъчване и тонове грим да сложи, пак ще е грозна. Хубавото си е хубаво, хората са казали. Мацката е готина.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6452812_n.jpg
малкия, айде нЕма нуждаПървоначално написано от FuckedUp
![]()
...
защото завиждатПървоначално написано от Goddess
отговора е ясен
Аз също смятам , че в конкретния случай Goddess е права , защото реално на грозно момиче , с неправилни черти , което няма никакво излъчване и грима дори не му помага.
Не познавам това момиче - Марчела, но си личи , че има яко излъчване.![]()
Въпреки това си оставам на мнението , че с по-малко грим е по-добре.![]()
![]()
To infinity and beyond.
Първоначално написано от xxKiFlAxx
На какво да завиждаме (чарът им е в грима и силикона...). С риск да се повторя не харесвам изкуствените и толкова. Защо трябва да завиждаме?
Humans need fantasy to be human.
^ Защото дори да сложите тонове грим и силикон , пак няма да имате излъчването.
Искам да кажа , че не говоря за ГРОЗНИТЕ , нагримирани и изкуствено момичета , които се пускат често в темата , а за момичетата , КРАСИВИТЕ момичета , които използват грима , като средство за подсилване на естествената си красота. Това , че някое момиче е преценило , че с грим излежда по-добре , отколкото без изобщо не означава , че е грозно.
Всеки сам си преценява как да изглежда , но пак повтарям , че има наистина грозни момичета , които и грима не ги спасява.![]()
To infinity and beyond.
^Аз не казвам, че тези които са с грим са грозни. Както ти каза който си е хубав си е хубав и използва грима за да подчертае линиите на лицето си. Но има и такива които злоупотребяват с грима.
Humans need fantasy to be human.
Прекрасна е,но не е българка!Първоначално написано от Rebirthing
Българка е. Лора Георгиева се казва....и е уникална, наистина.Първоначално написано от bloodymirror
Мълчете и пускайте снимки.
http://www.mildeworld.com/
Момичето от рекламата.
Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
Ако някой ме харесва заради фон-дьо-тена, изкуствените мигли и грима, значи аааадски много се е объркал. Ако ти впечатляваш хората с тия неща, нормалните момичета показваме чар и хубава усмивка в комплект с НАГЪНАТО сиво вещество.
![]()
Лора Георгиева е страхотна, наистина. Винаги съм си падала по средиземноморски тип момичета - светла кожа, тъмна коса.![]()
прекрасно момиче!